MOSLIM IS STOER, MOSLIMA IS EEN HOER: ISLAMITISCHE OPVOEDING DEUGT NIET

Screenshot_208

(Door: “Blondemevrouw”)

“Tussen de flats treffen we een vrouw aan die nagenoeg niet meer leeft. Haar keel is opengesneden en ze bloedt hevig. Het toegesnelde ambulancepersoneel legt haar snel op de brancard en vertrekt met spoed naar het ziekenhuis. […]  In de woning is een trap naar beneden en we denderen eraf. Mijn collega’s pakken de andere ruimtes. Ik kijk rechts meteen een kamer in en zie een vrouw op het bed liggen. De hele kamer zit onder het bloed en op de muren zijn dieprode handafdrukken te zien. Het bed, de vloerbedekking, alles is bebloed. Ik besluit de kamer niet in te gaan. De vrouw ligt netjes met haar benen en armen langs haar lichaam op het bed; alsof ze daar na een slachtpartij neergelegd is. Het is duidelijk dat ze dood is.” 

Lees verder>>>
Dutch Free Press

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, Moslims. Bookmark de permalink .

20 reacties op MOSLIM IS STOER, MOSLIMA IS EEN HOER: ISLAMITISCHE OPVOEDING DEUGT NIET

 1. guusvelraeds zegt:

  Het beschrevene in dit artikel is erg maar de werkelijkheid met islamitische mannen is nog vele malen erger.

  Zoals het islamitische meisje niet mag thuis komen met een Nederlandse jongen zo is het de islamitische prinsjes 100% geoorloofd met een Nederlands meisje thuis te komen.

  Hij wordt hiervoor zelfs op zijn schouders geklopt. Binnen de islam gaat men ervan uit en hierop wordt aangedrongen dat het Nederlandse meisje zich als vanzelfsprekend gaat bekeren tot de islam.

  Je ziet ze ook steeds meer in het straatbeeld. De Nederlandse meisjes en vrouwen met hoofddoek.

  Door deze strategie wordt de islam stap voor stap versterkt. Een moslim meisje dat huwt met een Nederlandse man verzwakt de islam het omgekeerde nooit.

  Alles wat de islam verzwakt of verstoot tegen de islamitische wet (sharia) staan sancties op.

  Dit legt ook meteen het destructieve mechanisme bloot waarom de Nederlandse cultuur het zal gaan afleggen tegen de islamitische cultuur als de instroom van moslims niet gestopt wordt.

  Liked by 2 people

 2. delamontagne zegt:

  Een studie heeft in Frankrijk aangetoond dat ‘hoe meer een leerling moslim is, des te minder hij zich Fransman voelt ‘.
  Het laatste nummer van het Franse blad “Express” onthult het resultaat van een onderzoek dat nog niet helemaal is afgerond.
  Het artikel waarschuwt: “een studie toont aan dat geloof en burgerschap niet goed bij elkaar passen bij sommige jonge Fransen die zeggen dat zij moslim zijn”.
  En terecht: volgens de resultaten van deze studie, “een uitgebreide enquête, uitgevoerd in 2015 onder 9.200 studenten van Bouches-du-Rhône”[ = bij Marseille ], is het rapport duidelijk:
  Moslims zijn verreweg de meesten die zich een zwakker nationaal gevoel aanmeten.
  Hoe meer moslim zij zich voelen, hoe geringer hun feeling voor de staat. ”

  Feitelijk zegt slechts 30,7% van de moslim-studenten dat ze zich Frans voelen, terwijl hun katholieke klasgenoten antwoorden met ja op 76,8%.

  Liked by 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Dat is vrij logisch omdat de islam een pseudo godsdienst is die haar gelovigen in een maatschappelijk keurslijf stopt in plaats van hun een zekere bevrijdende geestelijke waarde meegeeft. De islam is een plat een dimensionaal geloof dat haar gelovigen op elk levensgebied maatschappelijke regels oplegd. Regels op individueel niveau en op groeps clan niveau. De essentie van de islam is uitsluiting. De islam heeft deze uitsluiting nodig om te overleven met als einddoel dominantie over alles dat leeft. Dit is wat onze politici de afgelopen 40 jaar naar binnen hebben gehaald.

   Liked by 1 persoon

 3. delamontagne zegt:

  Een initiatief “pétitie” om Tariq Ramadan, die nu al meer dan 2 weken gevangen zit op beschuldiging van verkrachtingen, VRIJ-TE-LATEN, heeft al meer dan 100.000 handtekeningen opgeleverd.
  Bovendien is er een crowdfunding eergisteren, donderdag 22 Febr., begonnen om zijn advokaten te betalen.
  Binnen 3 dagen is er al 74.000 Euro opgehaald.
  Sous la bannière d’une campagne baptisée “Free Tariq Ramadan”
  https://francais.rt.com/france/48270-liberez-tariq-ramadan-petition-pour-islamologue-recueille-plus-de-100-000-signatures

  Like

  • kampersrene zegt:

   Die Tariq Rammeldan is nog straffer dan onze webmaster die haalde geen 74.000 Euro…allee ik weet het niet , het is maar een veronderstelling

   Like

  • boorzalf zegt:

   Nou nou, wat een smerig beest is die Tariq Ramadan zeg.

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Verkrachting is binnen islam gemeenschappen nooit een issue geweest. Want de slachtoffers zijn immers hoeren en zijn het toevallig moslim vrouwen geweest dan worden deze uit de gemeenschap gestoten of erger en eindigen met doorgesneden keel. Alle islamitische vrouwen hebben een aangeboren overlevingsdrang die hun van nature doet aanpassen en hun het idee geeft dat deze aanpassing een vrije keuze is.

   Liked by 1 persoon

 4. Petra DeBoer zegt:

  Het heeft alles met de duivelse ideologie van de islam te maken en daaruit volgt de opvoeding. De opvoeding als de oorzaak aanmerken klopt niet.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Marx schreef “godsdienst is opium voor het volk” en doelde op het christen- en jodendom.
   Islam is nog kwalijker dan opium; ze doodt lichaam en geest.
   Het is geen toeval dat landen met een laag gemiddeld IQ zowel islamitisch als shitholes zijn. De enige hoop is een rebellie van de vrouwen onder de islam.

   Liked by 2 people

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, maar mijn beste Hendrikush, de vraag is en blijft dan toch, in hoeverre die rebellie dóórzet bij dít soort vrouwen:
    Ik hen wel eens iets gelezen over een Marokkaans ‘feministisch’ boegbeeld -naam even kwijt- arts van beroep, maar ook moslima, die een soort praatprogramma had op de Marokkaanse TV, waarin ze opgebeld kon worden door kijkers/luisteraars met prangende vragen:
    Ze reageerde fel en militant genoeg op de klacht van een vrouw, die klaagde, dat haar man aldoor anale sex met haar had en advies vroeg, hoe dit kon worden gestopt: “Wát?! Dat is haram!!!” Waarschuw je familie, zijn familie, de moskee, de politie enzovoort enzovoort…Enfin, hij kon maar het beste onderduiken. Maar de reactie op de klacht van een andere vrouw, die zwanger was en klaagde, dat haar man vreemd ging, was dan plotseling weer, dat ze daar ‘begrip’ voor moest hebben en hem die vrijheid moest ‘gunnen’, en dat dan “na de geboorte van jullie kindje alles weer goed zal komen.”
    En dat illustreert dan weer, dat weer, dat zelfs vooraanstaande islamitische feministes, als het er op aankomt, minder kijken naar het belang van de vróuw, dan naar wat de korán ergens over zegt. Nou, dat schiet in de praktijk dan ook niet erg op!

    Like

   • guusvelraeds zegt:

    Als de islamitische vrouwen het islamitische bijltje erbij neergooien is het gedaan met de islam. Het zijn tot nu de vrouwen die de prinsen opvoeden en het zijn ook de vrouwen die de dochters kleinhouden.

    Liked by 2 people

   • hendrikush zegt:

    Moslimvrouwen zijn minstens zo gevaarlijk als moslimmannen.
    Kijk naar de harde en meedogenloze ogen van de bedoekten en je weet genoeg.
    Na de perestroika in Rusland waren het de vrouwen die binnen de kortste keren terugkeerden in de orthodoxe kerken. Ondanks tientallen jaren communistische indoctrinatie.
    Vrouwen en religie hebben wat met elkaar. En met ratio heeft dat niet veel te maken.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @hendrikush, niet alleen in islamitische landen is het ellende maar ook in communistische landen en de landen in Afrika. Juist overal waar geen christelijke normen en waarden zijn is het ellende, en Karl Marx heeft zelf teveel opium tot zich genomen om zulke domme uitspraken te kunnen doen.

    Liked by 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Jawel Petra
   Het is een visueuze cirkel.
   Islam bepaald de opvoeding en de opvoeding vormt de islamitische karakters die de islam met haar duizenden onvrij makende regels weer doorgeeft aan de volgende generatie. Er zit geen positieve evolutie in de islam en de existentiële wereld die ze schept.

   Like

 5. boorzalf zegt:

  Blonde mevrouw, dutch freepress, schrijft zeer goede stukken. Petje af.

  Liked by 1 persoon

 6. leefbarbaar zegt:

  De helft van de moslims zijn vrouwen. Als ze met hun allen hun positie niet kunnen verbeteren, dan verdienen ze ook niet beter.
  Derhalve is het beter als ze allemaal terug gaan naar de zandbak en wij er geen last van hebben.

  Liked by 2 people

 7. Eigen volk eerst zegt:

  Wij weten al lang dat de islamitische opvoeding niet deugt…. de islam deugt niet. Wat wil je dan verder nog?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s