Viktor Orbán: “Het Westen zal vallen” – “Hongarije laatste bolwerk”

 

(Vertaling: E.J. Bron)

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán heeft in zijn toespraak betreffende de toestand van de natie gewaarschuwd voor een verdere islamisering van Europa. “Duistere wolken pakken zich samen boven Europa vanwege de immigratie”, zei hij. “Naties zullen ophouden te bestaan, het Westen zal vallen, terwijl Europa niet eens zal merken dat ze overrompeld werd.”

PI News (2)

De minister-president waarschuwde ervoor dat grote Europese steden weldra al een overwegend islamitische bevolking zouden kunnen hebben. Hij beschuldigde de oppositie ervan “de tekens van de tijd” niet te herkennen. Ze zou zich “in een hopeloze positie” bevinden, omdat ze het Hongaarse grenshek afgewezen en de regering in de ruzie met de EU om de opname van vluchtelingen niet ondersteund zou hebben.

Het Westen zou “de weg naar de teloorgang van de christelijke cultuur en naar de islamitische expansie hebben geopend”, zei hij volgens informatie van de Britse krant “The Guardian”.

Zijn regering daarentegen zou optreden tegen de “islamisering” en zou met grensmaatregelen verhinderd hebben dat “de islamitische wereld ons vanuit het zuiden overstroomt”. Het publiek zwaaide met Hongaarse vlaggen. Op het podium stond de leuze: “Voor ons, Hongarije eerst”.

Orbán staat bekend om zijn harde houding tegen migranten. Met de EU ruziet hij over de door de meerderheid van de lidstaten ondersteunde herverdeling van vluchtelingen.

De 54-jarige chef van de conservatieve partij Fidesz stelt zich bij de parlementsverkiezingen in april beschikbaar voor een derde ambtstermijn. In de peilingen staat Fidesz op dit moment op ongeveer 50% van de stemmen, terwijl de grootste oppositiepartij Jobbik minder dan 20% krijgt van de kiezers die al besloten hebben wat zij gaan stemmen.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, Christendom, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, EU-critici, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamkritiek, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, Socialisten, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

22 reacties op Viktor Orbán: “Het Westen zal vallen” – “Hongarije laatste bolwerk”

 1. Jean zegt:

  Dhr Orban heeft 100% gelijk, wij Europeanen worden vernietigd door EU tuig dat barbaren binnenhaalt want zij moeten het vuile werk van de dictators uitvoeren.
  Kijk gewoon (vooral niet luisteren) naar die jeneverfles uit Luxemburg die troela uit Italië die graaier uit Nederland en het lawaai uit Gent (om er maar 4 van die troep te noemen want de maag is alweer aan ’t draaien) en het wordt allemaal duidelijk. Hoe meer “dictatuur” hoe meer graai en naaiwerk kan toegepast worden.
  Alhoewel ik de 75 gepasseerd ben staan de tranen mij in de ogen want ik heb kinderen en kleinkinderen en wij Vlamingen, Nederlanders, Duitsers, Polen, Hongaren enz. hebben kinderen en kleinkinderen en ± 75% wil geen islamieten in zijn omgeving, huizen, straten, gemeenten, land, Europa.

  Geliked door 4 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Jean 24 februari 2018 om 22:29

   Tja, Jean, de ‘heersers’ gebruiken de mohammedaan om ons uit te roeien.
   Dat ziet zelfs een blind paard met oogkleppen.
   En er is niets wat we er concreet tegen kunnen doen, de rotzakken hebben te veel macht. 😦

   Geliked door 1 persoon

   • Weer zo’n defatistisch geluid. Het is meer dat wij onszelf LATEN uitroeien. Hebben wij dan zelf getracht er iets concreets aan TE DOEN ? NEEN TOCH .

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Johanna Janssen 25 februari 2018 om 19:42

    Weer zo’n defatistisch geluid.

    En dat vindt u vreemd? Wat kunnen wij nu concreet doen om het tij te keren?
    En dan heb ik het niet over demonstraties, die zetten tóch geen zoden aan de dijk.
    Naast de kwaadaardigen aan de macht hebben we te maken met een volk dat voor de meerderheid bestaat uit linksdraaiende, ‘koningsgezinde’, islamofiele, zombies.

    Like

  • Steven zegt:

   Hele steden in NL zijn inmiddels vol gescheten met islamieten en ander niet Europees tuig. Je kan al bijna nergens RUSTIG meer wonen zonder last te hebben van die gasten!

   Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Jean, krasse veteraan, onvermoeibare kameraad, houd moed!
   Voor sommigen kent leeftijd qua mentaliteit geen grenzen en daar ben jij er één van:
   Je moest eens weten, hoe ik je nooit-aflatende vechtlust waardeer!
   Een sieraad voor het Vlaams belang, dát is iemand van jouw kaliber!

   Like

 2. Tistochwat zegt:

  Ik blijf het zeggen: binnen uiterlijk tien jaar zijn we volledig geïslamiseerd.
  Hoe kán het ook anders, met een verraderlijke ‘elite’ en met de linkse ‘deugmens’ in de meerderheid?

  Als ik zie hoe snel we de afgelopen tien jaar richting verdoemenis zijn gejaagd…

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  The Alliance of Nonislamic States, een tweede Bosnië.

  Like

 4. kampersrene zegt:

  Neen Orban het westen zal niet vallen , zowat overal in ons werelddeel worden de mensen wakker uit een nare droom . Het zal wel tijd vragen en…..geweld maar die kudde Islamieten worden eruit gezwierd , zeker weten …er is plaats genoeg in hun zandbak .Trouwens wat de naastenliefhebbers ook moge doen , het is nooit goed Ge kunt niet in harmonie samenleven met een kudde mislukte geweldadige pubers

  Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   In Nederland zijn we achtereenvolgens bezet door de Spanjaarden; de Fransen en de Duitsers. Het verzet tegen die vreemde heersers hebben we gewonnen.
   Dat zal ons ook lukken bij de mohammedanen.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ hendrikush

    Ik zou u graag willen geloven, maar zie toch wel een duistere hemel boven me (op dit moment alleen niet letterlijk).
    Er dreigt een conflict tussen de Turken en de Grieken. Twee NAVO-bondgenoten nota bene, die met elkaar zullen gaan strijden om (zogenaamd) gaswinning. Turken en Grieken; dat is een garantie voor oorlog!
    Dan alles wat er om ons heen gebeurt, en vooral in ons buurland Duitsland. Ik krijg de indruk dat de autochtone Duitsers met een sneltreinvaart ‘vervangen’ moeten worden. De berichten zijn soms onheilspellend!
    Kijk in ons eigen land. Wat flikt Ollongren ons en wat vreet die vreselijke Kaag achter onze rug om uit? We zijn terrein aan het verliezen, al willen de meesten dat niet toegeven.

    Kijk Hendrikush, de strijd in vroeger tijden werd met oorlogstuig gestreden. De strijd waar we nu mee te maken hebben is -om maar even met de woorden van Erdogan te spreken- de baarmoeder. De moslims fokken zich een ongeluk om op die manier getalsmatig sterk te vermeerderen. Tel daarbij op dat in Duitsland ‘vluchtelingen-gezinnen’ worden opgenomen (en volledig worden verzorgd) die bestaan uit een verwekker plus maximaal 4 vrouwen en weet ik hoeveel nageslacht, dan is het ook u wel duidelijk denk ik dat wij deze slag gaan verliezen, als dit doorgaat.
    Officieel ben ik geen zwartkijker, maar mijn optimistische aard begint nu toch wel schade op te lopen.

    Maar…..ik blijf hopen dat ú gelijk krijgt!

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja 25 februari 2018 om 08:48

    Niemand hier vindt het fijn om te horen dat we verloren zijn, maar het is gewoon een feit.
    We zijn niet meer te redden omdat we te veel vijanden hebben die we niet kunnen bestrijden.
    De sfeer wordt elke dag dreigender. The point of no return is allang overschreden.
    Wie nu nog hoop heeft dat we het ooit beter zullen krijgen, zit zichzelf te kietelen, maar ja, als je jezelf niet kietelt, lach je nooit (meer).

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Bravo, Hendrikush! Woorden naar mijn hart, mentaliteit naar mijn hart!
    Zolang er leven is, is er hoop; laat die hypochonders maar kletsen!
    Stom toevallig heb ik daarnet nog eens de exacte locatie weten te achterhalen, waar Rechts In Verzet op 11 Maart a.s. in Amsterdam Noord tegen de komst van die mega-moskee wil gaan demonstreren; Ga tóch eens in de gaten houden, of ik er dan misschien bij zou kunnen zijn!

    Geliked door 1 persoon

   • hendrikush zegt:

    Met het oorlogsdagboek van mijn overleden vader in de hand ben ik de voorgaande jaren langs de kampen getrokken waar hij in de tweede wereldoorlog heeft gezeten. Dat heeft bij mij opnieuw het “Nie Wieder” en de plicht tot verzet opgeroepen.
    Na de oorlog bleek iedereen in het verzet te zitten. Maar, net zoals nu, vóór en tijdens de oorlog waren ze in geen velden of wegen te vinden.
    Als mijn gevoel me niet bedriegt wordt de weerstand tegen de islam groter en begint ook de zwijgende meerderheid nattigheid te voelen.

    Like

   • hendrikush zegt:

    @Cathja
    De blaaskaak aan de Bosporus is een toonbeeld van een heerser die vergiftigd is door de islam. Hopelijk krijgt hij op zijn ziel bij Afrin en van de Koerden in eigen land.
    Kijk rond in het Midden Oosten en je weet hoe een islamitische Heilstaat eruit ziet.
    Zolang zijn rijk aan de andere kant van de Bosporus ligt wens ik hem alle succes van de wereld. En zijn landgenoten die zich hier misdragen moeten “Heim ins Reich”.
    Onze plicht staat in de wapenspreuk “Je maintiendrai”.

    Like

 5. Marinuslans zegt:

  Kunnen we voorbeeld aan nemen, deze man hebt helemaal gelijk Rotterdam is al overgenomen en dat zonder oorlog. Ik ga verhuizen naar een nog Christelijk land Hongarije.

  Like

 6. Margareta zegt:

  Wij zullen nooit winnen als wij stilletjes afwachten wat de volgende dag ons weer zal brengen. De vijand plant zich voort in een rapp tempo en nota bene op onze kosten. Zodra zij de meerderheid hebben bereikt dan zijn wij al verloren. En daar is niet veel tijd meer voor nodig, zeker nu de EU met name de Brussel en de ENSZ de grenzen open wilt zetten en de migratie, ongeacht waar zij vandaan komen, legaal wilt maken.
  Hongarije voert een ongekende strijd om het land te kunnen behouden zoals zij het kennen en waarin zij hun leven ongestoord kunnen voortzetten. Het zou tijd worden om in ons land de teugels opnieuw in handen te nemen.

  Geliked door 2 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Bravo, Margareta! Dát is nog eens klare taal!
   U reageert hier voor het eerst, als ik het wèl heb? Blijf het alstublieft doen!
   Aan woorden als de uwe kunnen sommige hypochonders hier een voorbeeld nemen: Zó dient men te reageren, zolang het tegendeel niet onomstotelijk bewezen is!

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Theresa op 25/2 om 23:40

    Nou Theresa, ‘sommige hypochonders’….? Hypochonders zijn mensen die zich dingen inbeelden die er niet zijn. Ik ken er persoonlijk een, en die heeft alle medische molens al meegemaakt. Niets wordt er gevonden. Ze denkt nogal eens dat ze dood gaat, dat ze de Kerst niet haalt, etc.
    De mensen die hier reageren zou ik daarom geen hypochonders noemen, maar realisten. We moeten onze ogen niet sluiten voor de dreigementen die er zijn. Dat betekent niet dat we maar alles lijdzaam over ons heen moeten laten komen, want tegengas is zéker noodzakelijk.
    Maar de duisternis klaart echt niet op door optimistische geluiden. Wás dat maar zo!

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja 26 februari 2018 om 12:21

    Maar de duisternis klaart echt niet op door optimistische geluiden.

    Zo is dat.
    Je zou dat ‘positivisme’ een soort ‘zelfbevrediging’ kunnen noemen.

    Er is toch in de verste verte geen kijk op verbetering van de situatie?
    Ik houd mezelf niet voor de gek.
    Als die EU morgen nu in elkaar zou donderen, als alle ‘deug-dwazen’ eens wakker zouden worden en als de belastingdruk flink zou dalen, pas dán zou ik een lichtpuntje zien.
    Vooral als alle ‘eliteratten’ naast elkaar in hun blote reet aan de galg bungelen voor het ons aangedane onrecht .

    Daar moeten ze dan blijven hangen tot ze letterlijk tot op het bot zijn kaalgevreten door de ‘galgenvogel’, de raaf.

    Like

 7. jungleelephant zegt:

  De man is een held!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s