VN-medewerkers verantwoordelijk voor 60.000 verkrachtingen – duizenden pedofielen in dienst!

Screenshot_203

(Door: Hanno Vollenweider – Vertaling: E.J. Bron)

VN-medewerkers zouden 60.000 mensen verkracht hebben en de organisatie heeft 3000 pedofielen in dienst, bericht de Britse krant “The Sun”. Medewerkers van de VN zouden in de afgelopen tien jaar 60.000 verkrachtingen hebben kunnen plegen, omdat de hulpverleners overal ter wereld ongestoord seksmisbruik kunnen bedrijven. Deze bewering staat in een dossier dat vorig jaar door de voormalige vooraanstaande VN-official Andrew MacLeod aan de Britse Afdeling voor Internationale Ontwikkeling werd overhandigd. Volgens het dossier zouden duizenden andere “roofzuchtige” seksuele misdadigers het doelbewust op hulpacties hebben voorzien om in de buurt te komen van bedreigde vrouwen en kinderen.

Van bovenaf in de doofpot gestopt: er werken duizenden pedofielen voor de VN

Een voormalige hoge medewerker van de VN (Verenigde Naties), Andrew MacLeod, uit zware beschuldigingen tegen 3000 hulpverleners van de VN. Bij deze medewerkers zou het om pedofielen gaan. Het in de doofpot stoppen van seksuele delicten zou in de VN heel normaal zijn en heeft een “endemische omvang” bereikt.

Andrew MacLeod uit zware beschuldigingen aan het adres van de VN. Volgens zijn informatie zouden VN-medewerkers in de afgelopen tien jaar betrokken zijn geweest bij mogelijk tot 60.000 verkrachtingen.

“The Sun” berichtte onlangs van deze beschuldigingen onder verwijzing naar een dossier dat MacLeod had opgesteld en vorig jaar aan de voormalige Britse minister van Internationale Ontwikkeling, Priti Patel, zou hebben overhandigd. In het dossier schat MacLeod dat er wereldwijd meer dan 3000 pedofielen voor de VN werkzaam zijn als hulpverleners. Tegenover “The Sun” zei hij:

Er zijn tienduizenden ontwikkelingswerkers in de hele wereld met pedofiele tendensen, maar als je een T-shirt van UNICEF draagt, vraagt niemand wat je doet. Ze kunnen ongestraft doen wat ze willen. Het systeem is fout, hier had jaren geleden al een eind aan moeten komen. Rest natuurlijk de vraag waarom het systeem zo “fout” is.

Zou het er wellicht aan kunnen liggen dat enkele hoge ambtenaren bij de VN zelf pedofiel zijn en deze acties tegelijkertijd bevorderen en in de doofpot stoppen?

Binnen de Verenigde Naties zou sprake zijn van het in de doofpot stoppen van deze misdaden in “endemische” omvang, waarbij diegenen zouden worden ontslagen die probeerden de aandacht te vestigen op zulke daden. Het misbruikschandaal van de VN zou minstens dezelfde omvang hebben als dat in de katholieke kerk, aldus MacLeod.

Het lijkt erop dat zulke pedofiele netwerken zich niet alleen in de VN hebben gevestigd, maar in veel andere instellingen rondom de aardbol en vooral in westelijke landen. Hoe het tot zo´n situatie kan komen, beschrijft Dr. Andrzej M. Łobaczewski op indrukwekkende wijze in zijn boek “Politieke Ponerologie”. Een handjevol psychopathische en pathologische individuen infiltreert organisaties en verbreidt zijn pathologisch gedachtegoed als een lopend vuurtje in de organisatie. Als er een punt wordt bereikt waarop het hele systeem dan onder heerschappij van deze individuen staat (zoals dat tegenwoordig het geval is), wordt de maatschappijstructuur door dit gedachtegoed geïnfecteerd en nestelen zich nog meer psychopathische individuen in de top van de meeste organisaties, inclusief in die van de politiek.

MacLeod heeft het hier over een onaangename waarheid:

Hij noemde het een “onaangename waarheid” dat “de verkrachting van kinderen ongewild deels door de Britse belastingbetaler gefinancierd” zou worden. Het Verenigd koninkrijk behoort tot de machtigste donoren van de VN en financiert deze jaarlijks met meer dan € 2 miljard. MacLeod zei verder: Ik weet dat er op de hogere niveaus van de VN veel over werd gediscussieerd dat er iets gedaan moet worden, maar het leverde niets effectiefs op. En als je kijkt naar de lijst van klokkenluiders, die werden allemaal ontslagen.

De informatie van MacLeod is gebaseerd op een VN-rapport van februari 2017:

Het door MacLeod genoemde aantal van 60.000 verkrachtingen door VN-medewerkers in de afgelopen tien jaar is gebaseerd op een prognose van de informatie van een VN-rapport van februari 2017. Volgens dit rapport zou er in het jaar 2016 sprake zijn geweest van in totaal 145 gevallen van “seksuele uitbuiting en seksueel misbruik” door VN-personeel, waarvan 311 mensen (waarvan 309 vrouwen en kinderen) het slachtoffer zouden zijn geworden. De misdaden zouden hoofdzakelijk zijn gepleegd door de VN-vredestroepen (“Blauwhelmen”).

MacLeod komt terecht tot de conclusie dat het hierbij slechts om het topje van de ijsberg gaat:

Daarbij gaat het vermoedelijk echter slechts om het topje van de ijsberg, omdat het niet officieel geregistreerde aantal als extreem hoog wordt gekwalificeerd. Bovendien lag de focus van het rapport op vergrijpen in het kader van vredesmissies. MacLeod gaat er daarom van uit dat het daadwerkelijke aantal tienmaal zo groot zou zijn, omdat zelfs in Groot-Brittannië maar van ongeveer 14% van de delicten überhaupt aangifte zou worden gedaan.

Ook het Britse ministerie zou daadkrachtig hebben meegeholpen bij het in de doofpot stoppen:

De beschuldigingen van de voormalige leider van verschillende VN-missies sluiten aan bij het Oxfam-schandaal. Tegen meer dan 120 medewerkers van de Britse hulporganisatie werden vorig jaar beschuldigingen van seksueel misbruik geuit, zoals “The Times” berichtte.

Niet alleen medewerkers van Oxfam zouden systematisch seksuele delicten hebben begaan:

Medewerkers van Oxfam zouden o.a. in crisisgebieden van autochtone vrouwen seks als tegenprestatie voor de uitgifte van hulpgoederen hebben geëist. Het schandaal breidde zich inmiddels uit tot andere hulporganisaties. Zo werden in verband met de organisatie “Save the Children” 31 gelijksoortige gevallen geregistreerd, bovendien waren er twee gevallen bij “Christian Aid”.

Priti Patel beschuldigde enkele dagen geleden de staf van het Britse ministerie van Ontwikkeling (DFID) ervan de uitspraken van het dossier, dat MacLeod aan de autoriteit had overhandigd, in de doofpot gestopt te hebben.

Als minister – Patel trad vorig jaar november af – zouden haar pogingen zijn getorpedeerd om de aandacht te vestigen op het zich aankondigende VN-schandaal. Bovendien zouden regeringsambtenaren op het hoogste niveau op de hoogte zijn geweest van de Oxfam-gebeurtenissen en geprobeerd hebben deze in de doofpot te stoppen, aldus Patel tegenover “The Sun”.

Ze spreekt van een “cultuur van zwijgen” binnen de hulporganisaties. Daardoor zou het voor de “roofdierachtige pedofielen” mogelijk zijn de sector ontwikkelingshulp voor hun daden te misbruiken.

Bron:
https://conservo.wordpress.com
Auteur: Hanno Vollenweider

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Republikein”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, corruptie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, establishment, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Mensenrechten, moralisme, NGO´s, nieuw fascisme, Ontwikkelingshulp, praatjesmakers, Rotzakken, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op VN-medewerkers verantwoordelijk voor 60.000 verkrachtingen – duizenden pedofielen in dienst!

 1. Cathja zegt:

  We leven in een totaal VERROTTE WERELD, waar op dit moment bijna dagelijks de smerigste praktijken boven tafel komen!
  ‘Mensen aan de top’? Ze zijn zo rot als putwater!
  ‘Hulporganisaties’? Wereldwijd moet een verbod op deze verkapte hulporganisaties komen, want dat is de enige manier om seksuele misdrijven zoals bovengenoemd uit te bannen.
  Misbruik maken van mensen in nood is het laagste van het laagste.

  Gevangenisstraffen, dat is wat die rotlui te wachten moet staan.

  Geliked door 3 people

  • King Arthur zegt:

   Welkom bij de grootste NWO-organiatie, zelfs de bakermat ervan.
   Door deze club wordt straks de gehele wereld verkracht, dit is nog maar een klein voorproefje!!!!

   Like

 2. Harry Willemse zegt:

  Dat daar hoge functionarissen bij betrokken zijn gelooft toch niemand. Hi Demmink .https://www.demminkdoofpot.nl/home.html

  Geliked door 1 persoon

 3. travor zegt:

  Het begint al bij de salarissen van de “directeuren” van de hulporganisaties die vaak rond de 150.000 euro jatten , terwijl vrijwilligers gratis met collectebussen langs de deuren gaan tot diep in de nacht. Een en al dievenbende met alleen maar zelfverrijking tot doel. Heel vaak komt er geen euro op de plek waar het echt nodig is. Tijd om het heel anders te gaan doen

  Geliked door 1 persoon

 4. Trucker zegt:

  Ik vrees dat het niet “tot op het bot” zal uitgevlooid worden want als gewoonlijk is het smerige soort ratten dat pedofiel is het vaakst te vinden aan de top hoe “deftiger” aan de buitenkant hoe smeriger het innerlijke is, heb ik mijn leven al vaak vastgesteld.
  Wat niet belet dat talloze specimen op het terrein (man/vrouw) zich te goed deden aan kinderen en minderjarigen.
  De connecties en de vrienden lobbyen zich een ongeluk op dit moment, want los van de pret die ze zouden kunnen mislopen is er ongelooflijk veel geld dat omgaat in die schimmige NGO troep en dito “hulp” clubjes.
  OPDOEKEN en hulp overmaken aan regeringen niet meer dat soort clubjes centen en postjes geven… ach ijdele hoop let op mijn woorden volgende week is dat geen nieuws meer.

  Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Dit is met dit rapport BREAKING NEWS.

  Like

 6. Petra DeBoer zegt:

  Wat wil je ook met een organisatie de de pedo profeet omarmt. Ik schrik hier niet van want de beerput is nog veel groter. Gewoon alle subsidie stopzetten op alle hulporganisaties en de VN opheffen, wat ook veel geld scheelt. Alle seksuele misbruikers oppakken en veroordelen. Word een klus want er zijn er nogal van dit soort figuren maar wat moet dat moet en al helemaal voor de slachtoffers.

  Like

 7. eva110 zegt:

  Dit en voorgaande artikelen gelezen hebbende ben ik bang dat er geen redding meer mogelijk is.
  Alles wat ook maar enigszins met politiek of aanverwante organisaties te maken heeft is door en door verrot en en de schaamte ver te boven.
  Genderneutraal, homo, lesbisch zijn de nieuwe normen samen met het organen op commando afstaan, ouderen behandelen als zijnde overbodig en niet meer van nut, elke vorm van inspraak blokkeren en ondertussen wetten aanpassen zodat iedereen gevolgd kan worden.
  Uit naam van liefdadigheid worden de meest smerige zaken onder het tapijt geveegd wat hier door de NPO amper word benoemd want we moeten de zombies niet wakker maken natuurlijk.
  De samenleving is al dermate in verval geraakt dat veel mensen niet eens meer de moeite nemen om hier wat tegen te ondernemen.
  Orban heeft gelijk, de enige uitweg die ons overblijft zijn de Oostbloklanden, Rusland en landen waar de mens nog niet compleet gehersenspoeld is.

  Like

 8. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Hoe zat dat ook al weer met heilige Lubbers?

  Like

 9. Bastiaan2000 zegt:

  Het zelfde heb je in jeugdinstellingen, zo links als de pest. Elke dag misbruik door onderling of door leiders ( m/v). Andere leiders ( directeur, teamleider, of gewoon) pakte je daarna fysiek aan om je te laten zwijgen of speelden en vuil spel om je door groepsgenoten in elkaar te laten slaan.
  Daar was buiten seksueel geweld continu fysiek geweld, om het minste kreeg je klappen door de leiders, en ze vonden het mooi om toe te kijken hoe een kind door of oudere of door een groter aantal kinderen in elkaar geslagen werd, dit ging heel hard, bewusteloos, gebroken ledematen of gescheurt. Geen dokter behandeling, wel klappen omdat je door het geweld moeilijk liep, want dan werden ze geconfronteerd dat er wel degelijk iets aan de hand was. Door dit te ontkennen, door oa het slachtoffer te vernederen, te bedreigen en slaan kregen ze hun guttmensch weer.
  Kots moeten eten, want eten ging door de stess niet en dat braakte je uit, at je het niet kreeg je klappen, en de klappen waren erg hard, ik heb het niet over een corrigerende tik, maar over zwaar geweld. Dit gebeurde met hand of vuist of voet.
  En de linkse leiding voelde zich zo superieur boven de rest en vooral boven de kinderen die wij waren, wij waren beesten zeiden ze en zo behandelden ze ons ook

  Geliked door 1 persoon

  • louis-portugal zegt:

   Bastiaan; heb je daar ervaringen mee en zo ja waar was dat dan???

   Like

   • Dries Jansen zegt:

    Ik heb wel ervaring uit de Leo Stichting Borculo ik heb daar met eigen ogen gezien hoe enkele van mijn huisgenootjes de fraters moesten pijpen. Toen ik daar melding van maakte mocht ik de eerste maanden de weekenden niet meer naar huis, moest ik extra corvee doen en mocht niet meer naar de voetbal. Jeugdzorg de katholieke kerk en vele andere organisaties zijn zo corrupt als de neten.

    Like

   • Bastiaan2000 zegt:

    Waar het bij mij was is eigenlijk niet relevant, het gebeurde overal. Ambelt te Zwolle, De Dreef te Wapenveld, neerbosch te nijmegen, de eesse te Eesveen, Bovensmilde etc etc.
    Vies vuil links tuig wat daar de leiding had, de buitenwereld werd buitengehouden en verteld dat daar alleen maar psychpatisch tuig zat. Sommige waren dat ook, en daar zat je dan tussen. Verkrachters die wat wat ouder waren misbruikten je bijna dagelijks. Of trapten of sloegen je diverse keren bewusteloos of deden zoiets met een groep.
    Personeel sloeg je en verkrachte je.
    En weglopen had geen zin, politie bracht je terug onder het motto, jij bent gek en je verzint het of hebt het verdiend. Weer terug extra straf.
    Door ouders/verzorgers daar weggehaald? Justitie haalde je daar onder bedreiging weg en ouders/verzorgers bleven machteloos achter. Weer terug extra straf.
    Geen noemenswaardig onderwijs, je had wel boeken voor je, maar les kreeg je niet, vroeg je uitleg werd je uitgescholden en moest je hem/haar met rust laten.
    Schoolcontrole was er wel, maar stelde niets voor, beetje gezellig rondlopen en afsluiten met een fles jenever op tafel ( dit hoorde ik later van een docent die daar werkte)

    Dries sterkte met je verleden, ik hoop dat je wel een beetje gelukkig in het leven staat.
    Het geweld in welke vorm dan ook was erg, heel erg, maar het totaal alleen er in staan en dat de mensen die verantwoording hadden er niets aan deden en zelfs meededen en lachend toekeken vind ik nog het ergst.

    Like

 10. Dewevoga zegt:

  Wat zou er gebeuren als men wereldwijd het aantal verdwenen kinderen in kaart zou kunnen brengen? Wat zou er mee gebeurd zijn?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s