Amsterdamse burgemeester Jozias van Aartsen wil Salafisten de hand reiken . . .

Screenshot_219

Screenshot_220De huidige interim-burgemeester van Amsterdam Jozias van Aartsen (VVD) kwam deze week met een opmerkelijke uitspraak in de Amsterdamse raadzaal. Hij zei over Salafisten: “Jongeren die je nodig hebt, vinden houvast in dit soort gebedshuizen met deze oriëntatie. En naar mijn oordeel moeten we dat accepteren, en hen de hand reiken.” Het salafisme is een ultraorthodoxe stroming in de islam, die staat voor een terugkeer naar de “zuivere islam” en in de hele wereld talloze terroristen heeft afgeleverd.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, liberalen, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op Amsterdamse burgemeester Jozias van Aartsen wil Salafisten de hand reiken . . .

 1. Jan zegt:

  Heeft Van Artsen dat dood lijk Cohen opgegraven?

  Cohen ziet religie als bindmiddel
  …. de rol van religie bij integratie én als moreel kompas voor de sociaal-democratie.

  https://www.trouw.nl/home/cohen-ziet-religie-als-bindmiddel~a4a0279e/

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Naar mijn stellige mening is die van Aartsen reeds in Den Haag heimelijk bekeerd tot de islam.
   Man een zeer ver vooruitziende blik dus.
   Hij wordt straks eerste schandknaap van de sultan.
   Moet hij wel de “t” uit zijn achternaam halen.

   Like

 2. Charles Martel zegt:

  De zuivere islam is boem boem zoals in Syrie en alle andere islamitische landen waar de mensheid met volle teugen kan genieten van de weldaden van de religie van de vrede. En zij die wegvluchten uit deze culturele hoogstandjes van de islamitische cultuur, zijn de echte islamofoben.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jules Vismale zegt:

  Jozias van Aartsen, jij blijft gewoon onvergetelijk tegen hen die jij als vrienden wilt maar feitelijk gewoon je vijanden zijn! Met dat smerige tuig van Salafisten wil ik nog in geen miljoen jaar rond een tafel gaan zitten en als ze mij een hand toereiken met daarin een mes, zwaard, knuppel, pistool of machinegeweer dan krijgen ze van mij echt geen hand met bloemen, brood, zout, bonbons, taart, alcoholvrij bier of wijn etc. voor terug maar gewoon een flinke vuistslag!
  Wie weet was het zelfs een goed idee geweest als jij in het verleden de processen tegen de beruchte seriemoordenaars zoals Henri-Désiré Landru (de Franse ‘Blauwbaard’), Fritz Haarmann, Peter Kürten en Eugen Weidmann had bijgewoond en hen daarna in de rechtszaal een hand had toegereikt en zij jou daarna overhoop staken! En ik had het zelfs nog veel mooier gevonden als ze jou lieten poseren tussen galgen in Rusland waar Stalinistische communisten aan waren opgehangen!
  ik hoop dat deze hersenloze idioot zo snel mogelijk uit Amsterdam wordt verbannen, samen met de VVD, D66, PVDA, Groen Links en alle overige aanverwante huichelaars!

  Like

 4. Pietersen zegt:

  Deze jongeren hebben wij echt niet nodig. Hoe komt de gek van Aartsen erbij. De islam kan in zijn totaliteit niets voor Nederland betekenen en bijdragen. Weg ermee !

  Like

 5. Jean zegt:

  Jaag die eikel hééééééél snel richting mosselkeet en sluit de deuren.
  Kan het nog walgelijker?
  Kan het nog misdadiger?
  Kan het nog lafhartiger?
  I Don’t Think So.
  Zo een verraad van en aan ‘eigen volk’ moet bestraft worden met de galg.

  Geliked door 2 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Jaag die eikel hééééééél snel richting mosselkeet en sluit de deuren.

   En wat dan vervolgens, Jean?
   Die mosselkeet willen we tenslotte óók kwijt.
   Opblazen met wíe zich er in bevindt, op dat moment, Jozias inbegrepen? (LOL!)

   Like

 6. Marc zegt:

  Ik meen het oprecht wanneer ik nu zeg dat deze man per direct gearresteerd, afgevoerd en veroordeeld dient te worden tot een gevangenisstraf van ten minste 45 jaren.

  Like

 7. Elisah zegt:

  Wanneer je de uitstraling van de man eens bekijkt en zijn manier van spreken, dan weet je genoeg.

  Like

 8. hendrikush zegt:

  Den Haag; Rotterdam; Amsterdam; voorzitter 2e Kamer, …
  Allah makes them victorious.

  Geliked door 2 people

 9. Cathja zegt:

  “We moeten ze de hánd reiken”….? We moeten het salafisme radicaal verbieden! Weet deze onnozelaar van een nep-burgemeester wel wat hij met zijn woorden teweeg kan brengen?
  Juist! Een legalisering van de meest extreme vorm van de islam in Nederland!

  DAT WILLEN WE HIER NIET!!

  Echt weer een VVD-er, zoals er al zoveel VVD-ers met beroerde uitspraken gesignaleerd zijn.
  Man, leg je (tijdelijke) functie meteen neer. Je berokkent ons land enorme schade!

  Geliked door 1 persoon

 10. Hovawart zegt:

  Salafisme is een ideologische stroming die openlijk geweld verheerlijkt, geweld jegens anderen niet schuwt, zelfs hen die de wapenen ter hand nemen, afschildert als martelaren, terrorisme bezigt om maatschappijen te ontwrichten, illegale praktijken en buitenlandse subsidies als voornaamste inkomsten om de haat jegens ‘het westen’ en een vrije samenleving uit te blijven dragen, een grootste bedreiging voor onze veiligheid en welvaart……..en Jozias steunt het criminele clubje.
  Sympathisanten zijn soms minder-fanatieke aanhangers, en overwegend Dom-Linksch.

  Geliked door 1 persoon

 11. Giny zegt:

  Salafisten de hand reiken…….. Als hij zo graag een hand kwijt wil raken, prima, ik wil graag mijn beide handen behouden, die vent spoort niet!

  Geliked door 3 people

 12. Thomasson zegt:

  Veel VVD politici zijn door de jaren heen behoorlijk door de publieke opinie geschoffeerd. Zij werden voor rotte vis uitgemaakt. Vaak terecht. Maar er waren ook VVD politici die achteraf gezien de lelijke houding niet hadden verdiend . Een goed voorbeeld is Gerrit Zalm die er alles aan deed – ten koste van zijn ‘populariteit’ – om Nederland uit de economische crisis te redden. Het is hem destijds gelukt.
  Een van de meest waardeloze politici die de VVD ooit had gebracht, is Jozias van Aartsen. Hij was niks als Minister van Buitenlandse Zaken in kabinet Kok II (moest aftreden). Hij was nog een grotere niks als burgemeester van Den Haag; al wil de moderne Pravda genaamd Trouw het anders formuleren. https://ejbron.wordpress.com/2018/02/25/amsterdamse-burgemeester-jozias-van-aartsen-wil-salafisten-de-hand-reiken/
  Dit is wat Trouw schrijft over Van Aartsen: “Hij was geliefd in zijn stad, na een rijke carrière. Een deftige en standvastige, maar ook pragmatische bestuurder, met communicatie als zwakke plek”. Trouw en andere kranten van het kartel Pravda/Volkische Beobachter vragen zich niet af wat heeft deze ‘deftige jongen’ gedaan voor zijn stad? Lintjes knippen? Dat kan zelfs een aap. Heeft hij ooit iets gedaan om de buurten te beschermen van steeds groter wordende islamisering? Heeft de politie onder zijn leiding iets gedaan om autochtone belastingbetalende burgers te beschermen tegen steeds groter wordende fysiek geweld van de kant van hun moslim buren? Tegen de allochtone criminele bendes die overal een vrije hand hebben? De corruptie en nog meer van die soort zaken? Hoe kan dat nou dat deze ‘geliefde burgemeester’ liet ISIS aanhangers vrijuit demonstreren in de straten van Den Haag https://www.youtube.com/watch?v=TsnElWQ1FRE en https://www.youtube.com/watch?v=3tRF2FxPrj8 maar de anti demonstraties van anti islamisering van de stad werden hardhandig behandeld? https://www.youtube.com/watch?v=aonTT3BpiXs (Pro Patria) en Pegida https://www.youtube.com/watch?v=FQyqQSDcVgY
  Overal waar deze shit politicus verschijnt – ook in de hoedanigheid van plv. burgemeester – laat hij brokken achter. In het geval van Amsterdam GEVAARLIJKE BROKKEN.
  DEZE MAN MOET NAAR HUIS EN NOOIT MEER TERUGKOMEN. GENOEG IS GENOEG.

  Like

 13. Hovawart zegt:

  Wat een klap in het gezicht van de families van de slachtoffers van de terreurdaden, wat een klap in het gezicht van de Joodse Gemeenschap, wat een klap voor ieder welwillende burger, wat een plaat voor zijn kop.
  Spreken over jongeren terwijl de meeste sollicitatie plichtig zijn, maar door hun geloof niet mogen deelnemen aan de westerse (onreine) arbeidsmarkt, ja ja ja dat zijn de parels van de VVD.

  Geliked door 1 persoon

 14. Hovawart zegt:

  Een politieke overtuiging en een ideologie, nieuw onder de noemer levensbedreigende aandoeningen.

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Waarom bestaat de ‘elite’ altijd en overal uit gevaarlijke, kwaadaardige, machtswellustige, krankzinnige leugenaars?

  Geliked door 1 persoon

 16. Peter zegt:

  E-mail aan deze burgemeester :
  U heeft indertijd een koran ontvangen van Arnoud van Doorn (foto gevonden)
  U houdt hier de koran vriendelijk lachend in de hoogte.
  Heeft u in dit boek passages aangetroffen die u inspiratie opleverden of inderdaad ervoor zorgden dat u uw glimlach kan handhaven ?
  Graag ben ik hiernaar benieuwd.
  In zijn column na de aanslag op het meisje Malala schreef Theodor Holman:
  Kan iemand mij uitleggen wat het verrijkende, spirituele, mooie, intelligente, ware, aangename of verfrissende van deze godsdienst is?
  Wellicht ben u de eerste die mij dit kan vertellen.

  Geliked door 1 persoon

 17. Harry zegt:

  Als iemand lid wil worden van een schietvereniging , dan moet ie psychisch worden onderzocht ,
  ofdat ie geen gevaar voor zichzelf of voor z’n omgeving zou kunnen worden .
  Waarom kunnen idioten die de levens van oneindig veel meer mensen in gevaar brengen ongestraft en ongekeurd dan zo’ n functie bekleden ?

  Van die Van Aartsen wéten we toch al dat ie een aantal rare defecten in z’n bovenkamer bezit .
  Ons hele politieke systeem moet op de schop .
  Er moet een systeem komen om dat soort mankerenden onmiddellijk aan de kant te schuiven .

  Salafisten omhelzen ?
  Doe maar , Jozias , bij voorkeur als ze een bomgordeltje om hebben en de knop in hun hand .

  Van liberaal tot stapelgek !

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Vooral je één-na-laatste zin vond ik interessant.
   Hij mag van mij door een [z.g.n.] Verward persoon om ze.p worden gebracht.
   Ik vraag me af of er werkelijk Nedrlanders zijn die in de nonsense van die man geloven…

   Like

 18. Tistochwat zegt:

  Het lijkt wel alsof er iemand met een staafmixer in z’n hersenpan heeft zitten roeren.
  Dat is volgens mij gebeurd bij iedereen die de mohammedaan aanbidt ende verwent.

  Geliked door 1 persoon

 19. Sabeltant zegt:

  Amsterdam, een vieze stinkstad, met al die rondhangende culturen die zich rochelend en spuwend door straten vol afval begeven.
  Amsterdam is al overgedragen aan de mocro maffia en de elite denkt dat ze veilig zijn, maar geen een die ’s avonds nog op straat durft te vertonen.
  Vermoedelijk worden gezaghebbers al bedreigt om hun standpunten ten aanzien van de maffia aan te passen.

  Amsterdam, de verloedering in beeld.

  De VVD is al dood in de stad, dat is duidelijk.
  Als het forum voor Democratie vaste grond onder de voeten krijgt zal het mij niets verbazen als er weer een politieke moord gepleegd gaat worden.
  Democratie en islam gaan nooit samen.

  Like

 20. Aegolius cs zegt:

  Handreiking aan salafisten dat een ultraorthodoxe stroming is in de islam, die staat voor een terugkeer naar de “zuivere islam” en in de hele wereld talloze terroristen heeft afgeleverd?!

  Bewapen ze meteen in Amsterdam zodat we langer hoeven te soebatten (…) hoelang het nog duurt dat de grachtengordel zal worden ingenomen. Tenslotte zijn andere wijken reeds voorgegaan.

  Like

 21. Guardiacivil zegt:

  Snel een afgesloten kamertje boeken voor hem naast Michel P. Levenslang

  Like

 22. Jan zegt:

  Terroriste door Trump uit Amerika gegooid, maar welkom in Nederland Sodom en Gomorra

  Ex-terrorist Rasmea Odeh niet welkom in Amsterdam

  De protestantse Nassaukerk in Amsterdam heeft een omstreden evenement van de extreemlinkse Revolutionaire Eenheid geannuleerd. Bij de bijeenkomst, komende dinsdagavond, zou de Palestijnse ex-terrorist Rasmea Odeh aanwezig zijn.

  „Dat gaat niet door”, zegt predikant Klaas Holwerda resoluut.

  In een persbericht suggereert de extreemlinkse groep dat naar een andere locatie wordt gezocht omdat de Nassaukerk bedreigingen zou hebben ontvangen „vanuit zionistische hoek” (1).

  Maar de werkelijke reden dat de bijeenkomst niet in de Nassaukerk plaatsvindt, blijkt een heel andere. „Ze hebben bij ons onder valse voorwendselen een zaaltje gehuurd, maar toen we erachter kwamen wie aanwezig zullen zijn, hebben we dit geannuleerd”, aldus predikant Holwerda. „Misschien dat het op een andere locatie doorgaat, maar in elk geval niet bij ons.”

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1719644/ex-terrorist-rasmea-odeh-niet-welkom-in-amsterdam

  1. Zie: http://samidoun.net/2018/02/solidarity-with-rasmea-odeh-and-event-organizers-under-attack-in-amsterdam/

  Terrorist Rasmea Odeh deported

  Today was the day. Convicted terrorist murderer and immigration fraudster Rasmea Odeh’s last day on U.S. soil.

  She’s been stripped of her citizenship and put on a plane out of O’Hare for Jordan, where she’ll join convicted terrorist murderer Ahlam Tamimi, the mastermind of the Sbarro Pizzeria Massacre.

  https://legalinsurrection.com/2017/09/terrorist-rasmea-odeh-lies-one-last-time-as-she-is-deported/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s