Doodgraver Merkel

Screenshot_218

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Angela Merkel vernietigt met haar eigenzinnigheid de CDU, Duitsland en de EU. De heersende politieke klasse ondersteunt haar daarbij. Wie herinnert zich nog juli 2015, toen de CDU in de peilingen nog op 43% stond en de AfD op een miezerige 3%? Merkel´s “Wir schaffen das” zorgde ervoor dat de CDU/CSU nu ongeveer op 30% staat, terwijl de AfD met 15-16% op weg is om zelfs de gehavende SPD in te halen en de op één na grootste politieke kracht in Duitsland te worden.

Contra magazine

Weliswaar moesten Merkel en haar CDU in de afgelopen tijd met betrekking tot de migratie- en asielpolitiek een beetje gas terugnemen, omdat de druk vanuit de partijbasis en de bevolking te groot werd, maar de schade is al aangericht. Tot nu toe zijn er meer dan een miljoen mensen uit het Nabije Oosten, het Midden-Oosten en Afrika naar Duitsland gestroomd, vele miljoenen zullen nog volgen. De etnische samenstelling van Duitsland is in de loop van haar ambtsperiode dramatisch veranderd – en een omgekeerde ontwikkeling is absoluut niet in zicht.

Maar ze offert niet alleen haar eigen partij en haar eigen land aan haar eigenzinnigheid op. Ook de EU dreigt daarom uiteen te vallen. De Brexit komt o.a. (maar niet alleen) op haar rekening – en op die van de Duitse regering in het algemeen. Dat betekent echter ook: het is te danken aan de Merkel-koers dat er nu opnieuw wordt onderhandeld over de geldverdeling, omdat de nettobetaler Groot-Brittannië weg is. En als er dan vanuit Duitsland ook nog (zoals gebruikelijk schoolmeesterachtig) geëist wordt dat die EU-landen die meer asielzoekers opnemen (respectievelijk van Duitsland overnemen) meer geld zullen krijgen dan de landen die dit weigeren, dan zorgt dat pas goed voor onvrede.

Het kan immers niet zo zijn dat Merkel eerst de sluisdeuren openzet, dat daarna miljoenen migranten op weg gaan naar het beloofde land en dat de belangrijkste verantwoordelijken (in de vorm van Merkel en haar politieke lakeien) dan ook nog op de gebruikelijke dictatoriale manier de andere landen ertoe dwingen deze dan over te nemen, ook als ze deze helemaal niet willen hebben. Inmiddels staat de voormalige “Führerin van Europa” er behoorlijk moederziel alleen bij. Tegen alle diplomatieke frases in, krijgen zij en haar aanhangers op EU-niveau in werkelijkheid steeds vaker het lid op de neus. Niet Merkel, maar veelmeer Macron bepaalt de thema´s in Europa.

Maar al die schade – schuldencrisis, euro-crisis, migratiecrisis of Brexit – zorgt ervoor dat nu ook de Europese Unie dreigt te vervallen. Hongarije en Polen, die steeds opnieuw politiek worden aangevallen, zijn evengoed uittredingskandidaten als Denemarken, dat ook zijn eigen weg gaat. Italië zou in ieder geval de eurozone kunnen verlaten en Griekenland zou eveneens zo´n kandidaat zijn. En hoe meer “de Duitsers” (in de eerste plaats Merkel & Co) ageren zoals tot nu toe, des te sneller zal dit proces van verval gaan.

Merkel is de doodgraver van haar eigen partij, van Duitsland en van de Europese Unie. Daarbij wordt ze ondersteund door een slaafs onderdanig agerende politieke klasse, waarin nauwelijks iemand van naam en faam ook maar in beginsel de ballen bezit om op de tafel te slaan en te zeggen dat het zo niet gaat. Maar deze vernietiging hebben de CDU, de Bondsrepubliek en de Brusselse eurocraten-moloch verdiend. Rest alleen de hoop dat er daarna misschien iets beters komt.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Merkel. Bookmark de permalink .

26 reacties op Doodgraver Merkel

 1. Wachteres zegt:

  “Merkel is de doodgraver van haar eigen partij, van Duitsland en van de Europese Unie”.

  Wat doet zij dan eigenlijk verkeerd?.

  Liked by 1 persoon

  • Statler & Waldorf zegt:

   Inderdaad. Zo kan je het ook bekijken.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Wachteres

   Een doodgraver komt pas in actie als er een dode (of in dit geval misschien zeer vele doden) begraven moeten worden.
   Als Merkel hiervoor verantwoordelijk gehouden kan worden, dan kan zij dus van genocide beschuldigd worden. Merkel zal beslist niet vrijuit kunnen gaan. Ze heeft bloed aan haar handen van de huidige slachtoffers van haar vreselijke beleid, maar ook van de vele doden die door haar schuld nog zullen vallen!

   Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Als Merkel de EU afbreekt heeft ze mijn volledige support. Lets go baby.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Leila Younes El-Amaire is een Nieuwe “Duitse”, geboren in Berlijn in 1991.
  Ze heeft Rechten gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Berlin.
  Ze is een aktief lid van de Moslim beweging “Juma”-
  Zij vindt dat:”MUSLIMS HOEVEN HELEMAAL NIET TE INTEGREREN IN DUITSLAND………

  Like

 4. Pietersen zegt:

  ‘Eigenzinnigheid’ van Merkel ?? Ze is gewoon gestoord, niks eigenzinnigs aan.

  Like

 5. Carthago zegt:

  Mergel , ega van dracula.

  Like

 6. Elisah zegt:

  Grootste gedeelte van west Europa is geruïneerd

  Like

  • Wim zegt:

   Inderdaad, daar heb je weer dat onzinargument dat we dankzij de EU al maar dan een halve eeuw geen oorlog in Europa gehad hebben. Ten eerste is de EU pas van de laatste decennia, en kan dus niet de oorzaak zijn van de vrede daarvoor. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat geen enkel Europees land enig baat gehad zou hebben bij een Europese oorlog. Duitsland was intussen wel wijzer geworden en wat de onderlinge verschillen ook mogen zijn, Frankrijk zal toch echt niet zo stom zijn om Duitsland of Engeland aan te vallen, of alleen maar België te gaan bezetten, of omgekeerd. Europese samenwerking is voor alle landen nu eenmaal veel voordeliger dan zo’n zelfmoordactie. Helaas hebben eurofanatici hier geen genoegen mee genomen, nee, het quasi-religieuze streven is een Europese supranationale federatie, en het ironische is dat dit, gecombineerd met de gefaciliteerde invasie van moslims en Afrikaanse gelukszoekers, wel eens een aanleiding tot Europese burgeroorlogen zou kunnen zijn.

   Like

 7. Jan zegt:

  Parasitaire shitvolk dat al alles krijgt plundert voedselbanken, letterlijk

  Enige oplossing, weren

  Like

 8. Yvonne zegt:

  Wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in oud gezegde
  Laat haar die hele Brussel troep en EU maar volledig naar de klote helpen

  Like

 9. Jan zegt:

  Zou nou nooit een van haar lijfwachten denken, ik jaag dat wijf een kogel door haar kop? Ik zou graag haar kop zien exploderen als het getroffen wordt door een .50 zoals in Rambo IV
  Ik laat even mijn fantasie gaan en mijn haat de vrije loop op haar kliek en hielenlikkers

  Liked by 1 persoon

 10. ronj zegt:

  Merkel is lid van de nazi bilderberg groep,zij voert hun agenda uit.

  Like

 11. Jan zegt:

  De geitenneukers intussen blokkeren tramrails

  Gebet im Gleis sorgt für Zugausfälle
  Gestern Abend gegen 21.30 Uhr wurde die Bundespolizei zu einem außergewöhnlichen Einsatz im Bahnhof Neumünster gerufen. Zugpersonal hatte zwei Männer im Gleis gesichtet, einer hatte mit einer Taschenlampe geleuchtet, der Zweite hatte direkt neben dem Gleis gebetet. Das betreffende Bahngleis wurde für 30 Minuten gesperrt.

  Auf Ansprache sich aus dem Gefahrenbereich zu entfernen, entgegneten die Männer mit dem Gebet noch nicht fertig zu sein. Kurz darauf entfernete sich die Männer.
  ….
  https://www.presseportal.de/blaulicht/pm/50066/3874438

  (geen idee waarom de chauffeur hen niet onder de wielen vermaalt)

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Jan 25 februari 2018 om 19:59

   Dat is toch geen reden om een trein stoppen?
   Iedereen met een béétje verstand weet toch dat die allesneucqers dit doen om te provoceren?

   Like

 12. kampersrene zegt:

  Merkel tusen de graven van haar slachtoffers

  Like

 13. Jan zegt:

  Zo komt de CDU aan haar stemmen, postbedrijf verkoopt miljarden gegevens aan CDU en FDP

  Für Bundestagswahlkampf 2017Deutsche Post verkaufte mehr als eine Milliarde Kundendaten an CDU und FDP
  ….
  Im Bundestagswahlkampf 2017 zahlten CDU und FDP nach Informationen der Zeitung jeweils einen fünfstelligen Betrag für straßengenaue Analysen. Beide Parteien bestätigten auf Anfrage entsprechende Verträge, die Post wollte dazu nichts sagen.
  ……
  Darunter befinden sich Angaben zu Kaufkraft, Bankverhalten, Geschlecht, Alter, Bildung, Wohnsituation, Familienstruktur, Wohnumfeld und Pkw-Besitz. Nach eigenen Angaben kauft die Post außerdem statistische Daten von Behörden (u. a. Kraftfahrt-Bundesamt, Katasteramt).
  ….
  https://www.focus.de/finanzen/news/fuer-bundestagswahlkampf-2017-deutsche-post-verkaufte-mehr-als-eine-milliarde-kundendaten-an-cdu-und-fdp_id_8697532.html

  Like

 14. Jan zegt:

  Mutti Merkel steelt €6000 van Duitsers en geeft deze weg aan binnenstromende parasieten

  Maar pappie en koters kunnen nu terug. Toch?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s