Wetsvoorstel: Einde aan salarissen voor terroristen

Screenshot_253

(Vertaling: E.J. Bron)

De Israëlische ministeriële commissie voor wetgeving heeft 18 februari ingestemd met een wetsvoorstel dat een einde moet maken aan het betalen van salarissen aan terroristen en hun families. De nieuwe wet werd geïnitieerd door minister van Defensie Avigdor Lieberman.

Israel Heute

Volgens het wetsontwerp moeten de salarissen en het geld dat de Palestijnse Autoriteit aan terroristen en hun families betaalt, afgetrokken worden van het belastinggeld dat Israël int voor de Palestijnse Autoriteit.

Het door de ministeriële commissie goedgekeurde ontwerp is gebaseerd op een wetsvoorstel van de parlementariër Elazar Stern (partij “Jesh Atid”). De coalitie verklaarde zich bereid om vaart te zetten achter het idee wanneer het ontwerp voor de wet onder haar leiding ter stemming ingediend zou worden, wat dan ook gebeurde.

De Palestijnse Autoriteit betaalt jaarlijks meer dan 1 miljard Shekel (€ 250 miljoen) aan terroristen en hun families. Onlangs nog werd een prijslijst van de betalingen aan terroristen gepubliceerd.

De Palestijnse Autoriteit heeft Israël vanwege de goedkeuring van het wetsvoorstel door de ministeriële commissie van diefstal beschuldigd. Volgens een melding van het Palestijnse nieuwsagentschap “Wafa” zou de Palestijnse regering de goedkeuring van deze wet scherp veroordeeld hebben en haar “piraterij, diefstal van geld en nog een misdaad van de Israëlische bezetting tegen het Palestijnse volk” hebben genoemd. Dit zou een schending van internationaal recht zijn, stond er verder in de verklaring van de Palestijnse regering.

De Israëlische minister van Defensie Lieberman begroette de beslissing van de ministeriële commissie en zei daarna: “De door mij geïnitieerde wet tot aftrek van terroristensalarissen is nu goedgekeurd door de ministeriële commissie. Weldra zal er een einde komen aan dit absurde theater en zullen de salarissen van de terroristen, die door de Palestijnse Autoriteit worden aangenomen, voor de strijd tegen terrorisme en voor schadevergoedingen aan de slachtoffers gebruikt worden.”

Bron:
http://www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, Barbarisme, gezond realisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Terrorisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op Wetsvoorstel: Einde aan salarissen voor terroristen

 1. klaas zegt:

  Like

 2. Flo zegt:

  Wij hebben hier een minister die het gat wel weer gaat opvullen ,D66 ,strooit met miljoenen van andermans geld, en als dank wordt er wel ergens iets “geparkeerd “door een vriend .Abbas of zo .

  Geliked door 1 persoon

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Grandioze zet van Israël maar het heeft ook een schaduwkant. Het zal in Israël aanslagen regenen. Reden voor Israël om de moordenaarsbende eens goed aan te pakken. Laten de Palestijnen zich maar voegen bij de broeders ‘vluchtelingen/profiteurs op de zak van de VN, in Jordanië.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 4. Henk der Niederlànder zegt:

  Grappig is het wel als het niet zo triest zou zijn.
  Nou nog even wachten tot ze bij de UN op hun achterste poten gaan staan, want nou moeten die natuurlijk dat terroristensalaris gaan betalen.
  En geloof me maar dat de UN weer flink de jankert uit gaan hangen ten gunste van hun pally’s

  Like

 5. Wim zegt:

  Extra goed op Kaag letten. Voor je het weet dicht zij het financiële gat voor haar Palestijnse vriendjes.

  Geliked door 1 persoon

 6. Thoth zegt:

  Volgens het wetsontwerp moeten de salarissen en het geld dat de Palestijnse Autoriteit aan terroristen en hun families betaalt, afgetrokken worden van het belastinggeld dat Israël int voor de Palestijnse Autoriteit.(..)

  Dit verandert echt geen fuck. Einde aan salarissen voor terroristen? Nee.

  Like

 7. BertG. zegt:

  Waarom nu pas.
  De hele wereld weet dat ze daar misdadigers uitbetalen.

  Like

 8. Aegolius cs zegt:

  Heel juist: de Palestijnse gelden van de aanslagplegers korten om de deze te gebruiken voor de Israëlische slachtoffers.

  Het zal niet lang duren dat PLO gelden via Israel lopen. Wie heeft deze financiële route ooit bedacht?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s