Yascha Mounk of hoe je een eigen doelpunt maakt

Screenshot_251

(Door: “Young German” – Vertaling: E.J. Bron)

De heer Yascha Mounk, politicoloog, deed in de “Tagesthemen” van de publiekrechtelijke Duitse zender ARD een zeer interessante uitspraak: “We wagen hier een historisch uniek experiment en wel een mono-etnische, mono-culturele democratie te veranderen in een multi-etnische […] Daarbij komt het natuurlijk ook tot veel verwerpingen.”

Jonge Duitser

Drie jaar geleden deed hij in “Der Spiegel” een nog dommere uitspraak:

Spiegel: Meneer Mounk, honderdduizenden moslims vluchten naar Duitsland. Wat betekent dat voor Duitse Joden?
Mounk: Ik hoop op een Duitsland, waarin ik mijn joodse afkomst kan noemen, zonder alleen maar als Jood te worden waargenomen – zoals dit me als kind meestal overkwam. Als Duitsland multi-etnischer wordt, zou dat kunnen veranderen. Een Duitsland, waarin de joden zich fijn voelen, is een Duitsland, waarin ook moslims zich fijn voelen. (Bron).

Error. Kardinale denkfout en historisch te weerleggen. Overal waar moslims de meerderheid in de samenleving vormen, hebben de Yascha Mounks en andere minderheden gewoon niets meer te lachen. Voorbeeld Irak, Iran en ja, zelfs Frankrijk, dat immers al heel multi-etnisch en multicultureel is en deels in enkele gebieden islamitische meerderheden bezit, is een emigratieland voor Joden geworden. Is de heer Mounk immuun tegen feiten en woont hij in de ivoren toren? Een multiculturele samenleving brengt voor Joden geen paradijs, maar eerder toestanden zoals in Malmö, waar sprake is van een historische vlucht van joden voor het islamitisch antisemitisme. De Joden in Beiroet, Egypte en andere islamitische samenlevingen, die absoluut multi-etnisch zijn, is het lachen immers ook vergaan. Zoiets krijgt men vermoedelijk niet mee wanneer men aan de Amerikaanse oostkust een Amerikaans multiculturalisme heeft leren kennen dat veel minder extreem antisemitisme uit de islamitische wereld heeft ervaren. In de VS mag dit op grond van het gebrek aan islamitisch antisemitisme en het ontbreken van een nationaalsocialisme van toepassing zijn – in Europa geldt dit met het oog op de huidige ontwikkelingstendensen echter definitief niet.

Maar meer nog stoort me de absolute arrogantie van een Amerikaanse Jood, die waarschijnlijk zijn eigen schrift maar heel summier kent en gelezen heeft en de Europeanen en specifiek de Duitsers een nieuwe samenleving aanlokkelijk wil maken, die minderheden dient te bevoordelen. Ten nadele van de mono-culturele Duitse meerderheid in het land, zoals hij immers zelf heeft toegegeven. Wat hij bedoelt met verwerpingen, zijn dan vermoedelijk de overvallen in Keulen met Oud & Nieuw, de mes-moorden of de verkrachtingbendes van Rotherham en andere steden in Engeland. De permanente terreuraanvallen, de islamitische daders, amoklopen en de een of andere explosie bij een jongerenconcert. Hoofdzaak is dat de joden niet meer de enige minderheid zijn in Europa! Wat een krankzinnig kijk op de wereld! Ten eerste gaat het de Joden in multiculturele samenlevingen met een islamitische component niet beter en ten tweede moet je je toch afvragen met welk recht ene meneer Mounk als een echte scumbag de omvolking van Europa als politiek doel omschrijft, in deze bedoeling de regering adviseert en er reclame voor kan maken op televisie. Wie heeft eigenlijk aan de mono-etnische en mono-cultuele volkeren in de Europese naties gevraagd hoe zij hier over denken? Wie heeft de Duitsers ooit gevraagd of ze zulke veranderingen willen?

Meneer Mounk voert hier een waar kunststukje op. Hij wakkert het antisemitisme tegelijk op twee manieren aan. Eerst door dit via islamitische immigranten te importeren, die een bewezen latent antisemitisme in zich dragen. En hij wakkert het antisemitisme ook aan door het feit dat hij het samenzweerderig cliché van het Amerikaanse wereld-jodendom bevordert, dat een groot aandeel en grote interesse zou hebben in de globalisering van de wereld. Bedankt meneer Mounk. Hoe kan men zo naïef zijn? Of is het gewoon kwaadaardige opzet? Ik weet het niet.

Wanneer het de bedoeling van de heer Mounk was om koren op de molen van rechtse en linkse antisemieten te doen en tegelijkertijd met zijn politiek advies joods leven in Europa onmogelijk te maken, heeft hij daar in ieder geval succes mee gehad. Wie voor een duurzaam joods leven in Duitsland is (en ook voor een christelijk), moet eigenlijk de massa-immigratie uit islamitische landen afwijzen. Israël kan beter met de immigratie overweg, omdat het wezenlijk strenger op culturele nabijheid en geschiktheid sorteert en daarom een voorbeeld voor Europa zou moeten zijn. Een feit, dat de heer Mounk in ieder geval in het interview niet noemt en misschien zelfs bewust weglaat. We leven gewoon allemaal in onze eigen luchtbel. Misschien zou hij eens moeten gaan praten met de Zweedse Jood Stefan Ritter, die de gevolgen van het islamitisch gekruide multiculturalisme zelf meemaakt en een verbitterd tegenstander van de massa-immigratie en van de islam geworden is. Maar dat zal waarschijnlijk wel niet gebeuren.

Video interview ARD:


(Klik voor Duitse ondertiteling rechts onderin de balk)

Bron:
http://younggerman.com
Auteur: “Young German”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, antisemitisme, Arabische wereld, asielwaanzin, Azië, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Dhimmitude, discriminatie, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, Globalisering, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse joden, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, New World Order, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Yascha Mounk of hoe je een eigen doelpunt maakt

 1. Aristobulus zegt:

  Ik dank joo hartlik för dit: “… meneer Mounk als een echte scumbag”.
  Mijnheer Mounk secht he weer en Jood, avers he is keen Jood. He exploiteert de Jidschkeit for sin selfbelang. He dot nix weten van Joodische ethik en he dot nix weten van de Joodische existenz en historie. He is en linksextremer funktionär, dat is heel wat he is.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Je hebt ervaring deskundigen en sec wetenschappelijk deskundigen daarnaast heb je de deskundigen die het keurmerk hebben gekregen van de multiculturalisten en globalisten. Het zijn veelal de laatsten die vaak op de “onafhankelijke” staatszenders te zien en te horen zijn. Dat geldt niet alleen voor volksvervanging vraagstukken. Dat is ook het geval bij klimaat hoax en ver over de top getilde milieu vraagstukken en de zogenaamde geslacht en racisme vraagstukken.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Integratie ?
  Nieuwe “Duitse” -leerlingen leggen de lerares uit hoe zij over Duitsers, de AUTOCHTONEN !, denken.
  Het is niet erg bemoedigend te zien/horen hoe zij Duitsers minachtend.
  En dat al op die leeftijd……….
  https://tvs24.ru/reseaulibre/cc-content/uploads/h264/Ta1hum99ZWUIIEFWw3Zr.mp4?_=1

  Like

 4. hendrikush zegt:

  Meebuigen of de rug rechthouden; that the question.

  Like

 5. Pingback: Opnieuw justitieel misdrijf: Asielzoeker uit Pakistan verkracht 6-jarige – Vonnis van de rechter: Voorwaardelijk | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s