Australische minister van Buitenlandse Zaken in Hongarije: Zelfbeschikking bij immigratie

Screenshot_274

De Australische minister van Buitenlandse Zaken Julie Bishop en de minister van Buitenlandse Zaken van Hongarije Péter Szijjártó. 

(Vertaling: E.J. Bron)

De Australische minister van Buitenlandse Zaken, Julie Bishop, zei in een interview, dat zaterdag in de Hongaarse krant “Magyar Idök” gepubliceerd werd, dat iedere onafhankelijke staat het recht heeft zijn eigen immigratiepolitiek te bepalen.

Mitteleuropa

Bishop, die deze week een officieel bezoek aan Hongarije heeft gemaakt, zei dat Australië rigoureuze wetten zou hebben uitgevaardigd om de toestroom van illegale migranten te stoppen en bendes mensensmokkelaars te elimineren.

Ze voegde er echter aan toe dat Australië over een omvangrijk systeem ter ondersteuning van vluchtelingen beschikt. Australië neemt het op twee na grootste contingent van echte vluchtelingen in de wereld op, namelijk 19.000 per jaar, zei ze. Bishop sprak haar ondersteuning uit voor de politiek ter bevordering van de samenwerking met de transitlanden met het doel de massa-immigratie te stoppen en humanitaire hulp voor de landen van herkomst van de migranten beschikbaar te stellen.

Screenshot_275

Julie Bishop en Viktor Orbán.

Met betrekking tot mogelijke gesprekken over een vrijhandelsakkoord tussen Australië en de EU gaf ze uitdrukking aan de vaste overtuiging dat zo´n akkoord beide kanten veel voordeel zou opleveren.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Australië, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie. Bookmark de permalink .

8 reacties op Australische minister van Buitenlandse Zaken in Hongarije: Zelfbeschikking bij immigratie

 1. hans zegt:

  Ach, gewoon doen die zelfstandigheid, stoppen uit te leggen en anders andere draconische maatregelingen tegen die linkse marxistische dwingelanden. Nou de strijd tegen communisme is nog voorlopig niet gestreden, bijna.

  Like

 2. J.C.Jans zegt:

  Recht hebben en recht krijgen zijn twee zaken,gaat niet werken hier met dat zooitje puin.Zorg voor uzelf wees voorbereid als de zaak klapt,dat stembiljet voor 21 maart mogen ze steken daar waar het donker is.Aan die gemanipuleerde poppenkast doe ik niet meer mee,daar er geen oplossing is onder dit huidige demoNcratische bestel.

  Like

  • Hendrik M. zegt:

   Stem gerust op plaatselijke mensen die hun best doen de gemeente goed te laten draaien, werkt in uw eigen voordeel.
   Zelfs mensen van een landelijk ongewenste partij kunnen het in de gemeente soms goed doen.
   Informeert u zich in de plaatselijke toestand.

   Like

 3. Mary zegt:

  De massa-immigratie stoppen???, zo duidelijk geen vriendin van stasi Merkel, de duistere EU club en natuurlijk Rutte & Co. met zijn D66 pro Islamitische blondjes. Als Australie zoveel echte vluchtelingen opneemt maken wij binnenkort ook grote kans daar heen te kunnen!!!

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  “dat iedere onafhankelijke staat het recht heeft zijn eigen immigratiepolitiek te bepalen.”
  Dat klinkt heel mooi voor onafhankelijke staten.
  Wij leven helaas in een staat die tegen de wil des volks (€U grondwet referendum) is verandert in een slaaf en wingewest der €U.
  We worden geregeerd door landverraders, dit doordat een meerderheid der bevolking helaas op die landverraders partijen stemt.
  Men noemt het democratie…
  Stemmen op een partij programma, niks mis mee, wanneer die partijen zich aan dat programma houden.
  Helaas worden die partij programma’s opgeofferd om aan een regerende coalitie te kunnen deelnemen.
  Puur kiezers bedrog waarop we geen sancties hebben; het referendum is ons ontnomen, hoewel ze ook schijt hadden aan zo’n referendum; zie Oekraïne en €U grondwet referendum.
  Om te regeren is een coalitie (kartel) niet nodig; stemmen kunnen gewoon geteld worden…Weet je niet van te voren wat de uitslag is, doch denk dat die dan dichter bij de wil des volks ligt.
  Ter zake deskundige ministers en Kamerleden met alleen de Nederlandse nationaliteit zou een vereiste moeten zijn; je kunt maar een meester dienen.
  Geld natuurlijk ook op andere bestuurlijke functies…
  Zogenaamde christelijke partijen die moslims importeren; is toch idioot?
  Niemand in die partijen die zich eens verdiept heeft wat die islam doctrine voorschrijft?
  Ach, laat ik maar ophouden; schrijf toch voor de kat z’n viool….

  Like

 5. Republikein zegt:

  Mens is niet goed snik.

  Like

 6. Jan zegt:

  Australië al even achterlijk als Little Britain:

  Church forced to remove the word ‘Jesus’ from its Easter advertising as the word is considered to be OFFENSIVE to non-Christians http://www.dailymail.co.uk/news/article-5503699/Jesus-banned-church-Easter-advertising-deemed-offensive.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s