Daar waar het goed parasiteren is

Screenshot_277

(Door: “bozeoudeman”)

Sorry, het moet er even uit. Ik zag net een filmpje waarin nieuwe ‘Duitse’ kinderen laten weten hoeveel zij walgen van ons, die ‘witjes’, die hen in hun samenleving hebben opgenomen om hen een beter leven te schenken dan zij in hun land van oorsprong nu hadden gehad. Hun dank is dan ook groot, het spettert er van af. Uit sommige van hun reacties onderstaand blijkt ook hoe wij hen ‘mishandelen’ en ‘discrimineren’!

Wij ‘witjes’ zijn varkens, wij zijn honden, wij zijn onrein, wij zijn walgelijk, wij zijn smerig, wij zijn goor, wij zijn barbaren, wij zijn ongedierte, wij zijn minder dan microben, wij zijn demonen, kortom, wij zijn alles wat ook maar een beetje negatief is in de ogen van veel van onze verrijkingsvrienden. Ze stellen zich ook vaak nodeloos mishandeld en ziek door ons te voelen, echt kotsmisselijkheid als ze ons spek of ham zien eten. Daarmee doen we hen onnodig veel onrecht aan. Dit soort respectloosheid moet dan ook eens stoppen.

Verder zijn wij akelig witte demonen ook nog eens onverbeterlijke racisten in de ogen van de heilige moeder Sylvana-vereerders, die met droge ogen beweren dat racisme iets van ‘witten’ alleen is. Zonder te luisteren, discrimineren wij ‘witjes’ er gewoon lustig verder op los begrijp ik, als stinkende blanda die ik ben. De enige goeie witte, zo begrijp ik uit teksten op spandoeken, is een dooie witte. De hersens van de gore slavenmeester Sinterklaas zullen dan ook ooit volledig terecht over de toekijkende kinderen hun hoofdjes heen spuiten. Dit alles is zeer begrijpelijk, gezien de tomeloze haat van witten tegen anders gekleurde medemensen.

Ook zijn wij witjes historisch gewetenloze voormalige slavendrijvers en slavenhouders, hebben wij een geschiedenis die bol staat van geweld en die met boosaardige, kwaadaardige, gewelddadige bruten is gevuld. Wij moeten eens bewijzen hiervoor echt te willen boeten door onmiddellijk straatnamen die naar kolonialen vernoemd zijn te veranderen in keurig klinkende namen als ‘Yassar Arafatstraat’, ‘Vliegtuigkaperslaan’, ‘Black lives only promenade’, ‘Abou JahJah plein’, ‘Folkert van der Graaf plantsoen’, ‘Voor honden en witten verboden boulevard’, ‘Sharia gracht’ en meer van dit soort correcte namen waaruit dan ook eindelijk de wens van witten tot verbinding, humaniteit en fatsoen spreekt.

Als het hier zo verschrikkelijk is, als wij te erg voor woorden zijn, denk ik als “witte” met een te laag IQ, door alles wat ik lees en hoor: waarom lazeren jullie dan niet op naar waar jullie oorspronkelijk vandaan gekomen zijn!? Wij, het gewone volk van “witjes” waar jullie zo van walgen, hebben jullie nooit uitgenodigd, jullie kwamen en kwamen maar vanaf de jaren zeventig/tachtig als een oneindige stroom vanuit jullie zandwoestijnen en bananenrepublieken, voor het onder andere hier verkrijgen van een voorkeursbehandeling vanwege een overtreffende trap aan imaginair zelfbeklag en vaak enkel ingebeelde zieligheid, vanwege vrijwel gratis huisvesting, gratis uitkeringsgeld, gratis inboedel en kleding, onderwijs en gezondheidszorg, en mede ook vanwege het door de hoge zieligheidsfactor bijna geheel onbestraft kunnen uiten van crimineel gedrag en wetteloosheid, et cetera.

Want waar als beter leven zoekende immigrant, als geluk zoekende avonturier vind je dit, de plek waar het goed parasiteren is. Waar ter wereld? Behalve in het hersengestoorde Europa, dat gebukt gaat onder repressie en terreur van nep linkse, namaak liberale en schijn christelijke bendes roofridders die profijt hebben van dit alles. Komt allen, gelukzoekers en avonturiers waar ook ter wereld! Welkom in Euroland, het voor profiteurs vrijblijvende pretparkparadijs.

Wanneer vinden wij ‘witjes’ ons gevoel van zelfrespect terug? Wanneer gaan wij begrijpen dat ook wij ‘smerige witten’ mensenrechten hebben. Om er een paar te noemen: het recht om te geloven waarin je geloven wilt, zelfs het recht om niet te geloven, het recht op vrije meningsuiting, het recht op zelfverdediging, het recht op leven, ja, zelfs dat hebben we, naast het recht om in vrijheid te leven als wie wij ook maar zijn of willen zijn. Kortom, al die mensenrechten die al die binnendringers hier via positieve discriminatie hebben ten koste van ons, maar die wij, de ‘witjes’ niet krijgen.

Gooi het juk van een halve eeuw slavernij van je af ! Neem terug wat van je is gestolen, je recht op bestaan, je recht om te zijn wie je bent. Bestrijd het nieuwe fascisme: het dynastieke oplichters links, het namaak progressief, het bedrieglijke liberaal en de zich christelijk noemende farizeeërs. Joehoe ‘witjes’, wakker worden, jullie worden al meer dan een halve eeuw gediscrimineerd! Zo dadelijk ook geëlimineerd?

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, discriminatie, Eurabië, Europa, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Patriottisme, Racisme, Rotzakken, Slavernij, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Daar waar het goed parasiteren is

 1. Pingback: Een pleidooi voor de “witte” mens | toodlessss

 2. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Een rationeel pleidooi voor de “witte” mens

  Geliked door 1 persoon

 3. Hendrik M. zegt:

  Deze “bozeoudeman” zegt het mooi, niks aan toe te voegen!

  Geliked door 1 persoon

 4. bigljohn zegt:

  Waarom dat al die Afrikanen niet oplazeren ? Heel eenvoudig, omdat ze denken dat het gastland hun prive bezit is waar alle blanken maar dienen te verdwijnen. En zolang Brussel en de lidstaten voornoemde etters op een podium blijven plaatsen, zullen wij het steeds benauwder gaan krijgen.

  Geliked door 2 people

 5. guusvelraeds zegt:

  Boze oude man, in een woord geweldig zoals U het hebt geschreven.

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Fijn van mij mogen ze, maar dan moeten wij wel met z’n alle wel vertrekken. dan laten we een lege doos (land) achter en wie moet dan al die uitkeringen en ander sociale voorzieningen betalen ???
   Wij niet meer we zijn weg.
   Misschien hun vrienden …..de linkse debielen en deugmensjes……Nou succes !!

   Geliked door 1 persoon

 6. Republikein zegt:

  Zouden jonge mannen wakker worden en dan boos worden?
  Die lezen het toch ook?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s