De Turkse slavernij

Screenshot_263

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Wat een leugenachtige, hypocriete Nederland(er)verrader als Kuzu met zijn gestolen zetels in de Néderlandse politiek te zoeken heeft, begrijp ik niet. Hij “houdt van Nederland” zegt hij almaar repeterend, maar hij dient uitsluitend de islam, Turkije en het hier gekomen Turkse volk. Zijn ‘liefde’ voor Nederland ‘voelt’ hij slechts omdat hij, net als een flink deel van de moslimgemeenschap, op een uiterst dubieuze en ronduit valse manier (zij leggen dat zelf uit als intelligent en slim) misbruik maakt van de ‘humane’ uitkeringen/regels binnen onze ‘democratie’ en zich, net als de vele Turkse uitkeringsfraudeurs, graag riant (maar hij als ‘politicus’) vanuit úw belastinggeld laat betalen. Het willen/kunnen aantonen dat met name de Turkse gemeenschap zich veelvuldig bezighoudt met uitkeringsfraude valt overigens (uiteraard!) onder, u raadt het al, discriminatie…

Kubus

Er is een verschil tussen Nederlandse Turken (ik noem ze hierna gewoon Nederlanders) en Turks-Nederlandse inwoners. Alhoewel beiden een Turkse achtergrond hebben, is de eerste groep volledig geïntegreerd en voelt zich ook Nederlander en zij zijn daarmee als medemens meer dan welkom. De tweede groep echter is hier eveneens geboren, maar voelt zich tot in de 4e generatie nog altijd Turk i.p.v. Nederlander. Buiten dat ze Nederlands (kunnen) spreken, houdt daarmee elke vergelijking tussen beide groepen op en daarmee, wat mij betreft, tevens de acceptatie van – en het respect voor – deze uitwassen. Dàt zijn de typerende translanders: het veelal K(oran)-volk dat het gevoel heeft in het ‘verkeerde’ land te zijn geboren en dit land aan hèn wil aanpassen. Helaas worden de Nederlanders nu, door o.a. de achterbakse propagandacties van DENK, vanuit Turkije gezien als landverraders. Erop hopend dat een ‘verwarde’ kansarme groep straattaal brabbelende Turkjes, “voor eer en vaderland”, deze mensen fysiek zal gaan bedreigen. Ebru Umar heeft daar o.a. al ervaring mee en nu zijn ook politici van Turkse komaf aan de beurt. Héél bewust opgezet door de verraderlijke adder Kuzu en DENK. Wat neigt naar pleonasme.

Kuzu, – wat gezien de vorm van zijn hoofd naar mijn idee kubus moet betekenen – ìs zo’n translander en vindt dat Nederland huichelachtig en racistisch is. Dat zijn geniepige breintje een verknipte logica produceert, uit zich in het (net als zijn aanbeden Führer van wie hij de smaak van diens anus nog op de tong heeft) ontkennen van de Armeense genocide. Hiermee omarmt en verheerlijkt hij féitelijk het almaar toenemende en vèrgaande wereldwijde moslimgeweld. De huidige genocide op de Koerdische bevolking en de aanvallen op de Joodse gemeenschap (hier, in Amsterdam!) zijn dan ook geen enkel probleem voor de islamitische/antisemitische parasietenpartij DENK. Sterker nog, DENK zet zelfs heel bewust aan tot rassenhaat met de hoop op een burgeroorlog? Waar selecteren op ras en afkomst in het bedrijfsleven crimineel en verboden is, is het ronselen binnen een bepaalde gemeenschap voor politieke doeleinden dat blijkbaar niet. En dan worden Wilders en Baudet door diezelfde groep beschuldigd van aanzetten tot haat en racisme? Hoe ziek is Nederland? Zó ziek is Nederland!

Blijkbaar heeft de islam het gevoel inmiddels voldoende gewelddadige en criminele ‘soldaten’ in Europa (en haar politiek) te hebben laten infiltreren om haar om te smelten naar de antisemitische haatkroes en een nieuw, maar dan vele malen groter, Ottomaans rijk waar de islam (en dus DENK en NIDA) naar streven. Verdeel en heers!

Op de Armeense genocide gaat Kubus inhoudelijk niet in, maar per direct verwijst deze gluiperige translander – die hier in het Turks met zijn achterban communiceert – naar het Nederlandse slavernijverleden om de focus af te leiden en de bevolking nòg verder tegen elkaar uit te spelen èn zo mogelijk nog wat negroïde slavernijslachtofferrolstemmers naar zijn dubbele-paspoort-partij te trekken. Van fatsoen en respect heeft dit K(oran)-volk nog nooit gehoord, laat staan dat het ooit een plaats in de Tweede Kamer had mogen krijgen. Maar blijkbaar is binnen de verspreiding van de islam èn binnen de politiek werkelijk àlles geoorloofd en het uiterst hardnekkig naïeve Europa faciliteert daar, volkomen blind voor de gevolgen, volledig in. Wat deze Nederlander-verrader echter angstvallig vermijd, is wat de rol van juist (!) Turkije en de Noord-Afrikanen in de slavernij betekende (en nog altijd betekent, maar nu heet dat mensenhandel). Ik zal DENK bij dezen derhalve van repliek dienen en de dit onderwerp hardnekkig negerende linkse programma’s als bijv. DWDD en tevens Sylvana’s UIT1 en de ultra linkse doorgesnoven blanke Zwarte Pieten haters de ogen even openen.

De werkelijke slavenhandel

De Nederlandse slavernijperiode verliep van de 16e tot ongeveer half de 18e eeuw. Slavernij is een beladen thema voor de hedendaagse negroïde medemens, die de vreselijke pijn nog steeds voordoet te voelen. Echter, van de 14e tot zelfs in de 20e eeuw was Turkije uitermate actief in de slavenhandel en slavenhouderij. (14e eeuw: het ontstaan van het Ottomaanse rijk waardoor middels zeer gewelddadige invallen, moord- en rooftochten o.a. grote delen van Afrika, Spanje en Italië geteisterd en bezet werden). Ook grote delen van de Balkan, Griekenland en de Kaukasus vielen toentertijd ten prooi aan de invallen van deze gewelddadige moslims en veel negroïde mensen, Serviërs, Russen en Europeanen werden destijds als slaven verhandeld vanuit de door Constantinopel geannexeerde gebieden. De Russen, Hongaren en Serviërs hebben er, net als de rest van Oost-Europa, tenminste iets van geleerd! Die staan geen moslimpopulaties meer toe. Ook al omdat ze zien dat het hier wederom exact dezelfde kant op gaat en zij, anders dan de rest van het ‘humane’ Europa, niet in de ‘racisme en discriminatie’ moslimstrategie trappen… overigens, de sharia/islamitische wet, staat slavernij tot op de dag van vandaag (!) nog altijd toe.

Opvallend is dat JUIST de Noord Afrikanen en Barbarijse zeerovers van het Ottomaanse rijk de slaven voor de islam uit Centraal- en Midden-Afrika (!) en Europa haalden. Uitermate vals en achterbaks dus dat Kubus constant naar de ongeveer 200 jaar (uitsluitend zeetransport) van de slavenhandel van Nederland blijft verwijzen, maar de zeer ruime 500 jaar intensieve Turkse en Noord-Afrikaanse slaven(mis)handel praktijken buiten beeld probeert te houden. Maar wie verwacht er inmiddels nog iets anders van deze verraderlijke moslims? En onze negroïde medemens trapt er al rappend over de eeuwige Nederlandse slavenpijn met open ogen in. Het doel van de huidige ‘vluchtelingen’stroom (èchte vluchtelingen zijn uiterst dankbaar en passen zich wèl aan!) is tenslotte een tweede, maar dan veel groter Ottomaans/islamitisch rijk.

Ze ZIJN hier en BLIJVEN hier!

Maar ook hùn aandeel in de slavenhandel zal door de moslim als een leugen worden afgedaan, want het er onder dwang, bedreiging en geweld in geramde ‘geloof in Allah’ gaat te allen tijde boven de wèrkelijke waarheid. Een beproefd islamitisch systeem. Moslims ontkennen al decennia lang dat ze hier op eeuwig oude varkensgrond leven. Er hebben in heel Europa namelijk miljoenen jaren lang wilde varkens rondgelopen. Die hebben hier door die tijd heen werkelijk op elke vierkante centimeter geleefd, zijn er gestorven en hun resten liggen overal in de grond – moslims blijven ontkennen dat ze met elke slok water, hap groente en/of stuk schapen- of geitenvlees het in de grond en de gewassen zittende varkens-DNA tot zich nemen wat door de eeuwenlange varkensmest verrijking van de landbouwgrond tevens in het grondwater is gekomen. Met de hedendaagse grond injecteer techniek in de landbouw komt het zelfs nòg effectiever in de plant. Het zit dus in het graasgras van de schapen, in de groenten en gewassen die we eten en derhalve in het diervoer voor het vee (waaronder geiten en schapen). Ook het fruit en de groentes zijn hierdoor vervuld van varkensmest en dus varkens-DNA. Ze bouwen er zelfs hun moskeeën op om aan te geven dat ze hier blijven. Hoezo halal? En hoezo dom en hypocriet?

Maar als de in een steeds sterkere stroomversnelling komende islamisering straks is voltooid, wordt alles wat aan de historie van de cultuur vóór de islam herinnert grondig uitgewist en vernietigd, waarna het gehele verleden wederom ontkend zal worden alsof het nooit bestaan heeft. En zo is dat dan opgelost. Want als ze in Allah kunnen geloven, kunnen ze ook geloven dat het allemaal niet waar is. Zo werkt de islamisering tenslotte wereldwijd.

Ik weet dat het discriminatie en racisme wordt genoemd, maar wat er heden ten dage gebeurt met de massale ‘vluchtelingen’/moslimmigratie lijkt wel héél erg op de gewelddadige invallen en bezettingen die toentertijd vanuit het toenmalige Ottomaanse rijk werden geregisseerd. (Lees de hierboven geplaatste link) Grote delen van Europa zijn inmiddels al gevallen, waarvan o.a. Stockholm, Birmingham en Castel Volturno angstwekkende voorbeelden zijn van hoe het de rest van Europa zal vergaan. Ook in Nederland zijn inmiddels hele wijken en stadsdelen vervallen tot moslim-territoria waar de gewelddadige moslimcriminaliteit ongestraft zijn gang kan gaan en er inmiddels heerst. Maar daar iets van zeggen, is ‘racisme’, laat staan er iets aan willen doen.

Verraad door eigen politici

Ik stel wederom de vraag (en vul die aan met het enige ware antwoord): waarom hebben we overal ter wereld àltijd en alleen problemen met moslims (ongeacht de afkomst) en zelden of nooit met Chinezen, Polen, Italianen, Spanjaarden, de Molukse gemeenschap etc. etc.? Antwoord: Omdat het in de moslimcultuur zit en zij alleen de sharia accepteren. Wanneer en door wie worden we eindelijk verlost van deze moslim-hordes, die inmiddels ook al in de politiek zijn geïnfiltreerd, en wie helpt ons af van de collaborateurs met de islam? Juncker, (sowieso praktisch elke Europarlementariër), Merkel, Macron, Rutte, Pechtold, de PvdA, de SP en GroenLinks. Zij verkopen àllemaal ons historisch grondgebied, onze veiligheid, onze vrijheid en onze levens aan de islam. Van deze hypocriete politici en ons ‘humane’ recht(krom)systeem hoeven we derhalve niets te verwachten. Het is slechts wachten tot zij officieel de sharia invoeren.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "DENK", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Barbarisme, Censuur, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Racisme, Rotzakken, sharia, Slavernij, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op De Turkse slavernij

 1. Hovawart zegt:

  Het zal op de nabije 21 maart met de gemeenteraadsverkiezingen niet anders gaan, de moskeeën roepen hun gelovigen op om op een moslim te gaan stemmen, (al dan niet van een Linksche of Democratische (no pun) partij), waarna het verkozen raadslid zich afzet tegen ‘zijn’ partij en zijn zetel lieert aan een islamistische partij en gedachtengoed, zo krijgt Erdoturk zijn politieke voet en corrupte politieke criminelen in de polders.
  De moslimcoalitie met GroenLinksche Partijtjes, waar de sterke overeenkomstige doelstellingen en visie van socialisten/democraten en Erdogangers een opvallende gelijkenis schijnen te beogen, zal de turkse invloed in binnenlandse aangelegenheden een welkome aanwinst blijken om de toekomstige intreding van Erdoturkije in de Erdopese Unie alvast voor te bereiden.
  Kleurt u maar een hokje in met een rood potloodje, als u nog steeds gelooft in een vrijheid van meningsuiting en een eerlijke verkiezingsuitslag.

  Geliked door 1 persoon

 2. Shimon zegt:

  Goed stuk als repliek op een Kuzu of andere politiek correcte partijen. Vanuit een “underdog” positie denkt Kuzu hier alles te kunnen zeggen over wat niet in zijn dictaroriale Turkenstraatje past. Hier wordt “zijn” verleden wel erg bloot gesteld. Zijn strategie is natuurlijk na het kapen van zetels zijn in een slachtofferrol geperste achterban in een versluierde waarheid te doen blijven geloven. Duidelijk wordt echter dat meneer zeer fascistische denkbeelden heeft en zijn achterban in de leugen leidt.

  Geliked door 1 persoon

  • Shimon zegt:

   Zijn, Kuzu’s e.d., strategie is duidelijk: een zo groot mogelijke wanorde te veroorzaken door selectief om te gaan met waarheden, normen en waarden proberen te verbranden, definities de nek om te draaien door ze naar eigen believen in te vullen, kapen van zetels, rechten ten koste van het fatsoen…… want wat is hen positieve inbreng? Niets. Verdeel en heers: een oud Ottomaanse gewoonte.

   Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Ze houden alleen van Nederland om dat frauderen door hen hier kinderlijk eenvoudig is .
  Ze kunnen de staat en de Nederlander makkelijk uitmelken !

  Like

 4. Guardiacivil zegt:

  Het zijn de verkenners en voorbereiders voor het grote islamleger dat onderweg is.

  Geliked door 1 persoon

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  “… waarom hebben we overal ter wereld àltijd en alleen problemen met moslims (ongeacht de afkomst) en zelden of nooit met Chinezen, Polen, Italianen, Spanjaarden, de Molukse gemeenschap etc. etc.?”

  Nu hebben de Tibetanen wel een klein probleempje (invasie, annexatie, genocide, onderdrukking)met Chinezen (géén moslims), maar dat kunnen wij dan weer onder het tapijt vegen.
  Italianen en Spanjaarden (géén moslims) hebben aardig huisgehouden in Noord. Midden en Zuid Amerika. Maar dat mag eigenlijk geen naam hebben.
  Molukkers (merendeels géén moslims) zijn alleen een heel klein beetje actief geweest eerst bij Wijster en daarna bij De Punt, de lagere school in Bovensmilde en enkele overheidsgebouwen (het provinciehuis in Assen en de Indonesische ambassade te Wassenaar. Satudarah is het voorbeeld dat Molukkers hun leven gebeterd hebben. Of zo.

  Verder best wel een aardig stuk, Schilder, maar hier ga je toch wel zwaar de mist in.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 6. Anneke zegt:

  Hoe ziek is Nederland…Op sterven na DOOD. Ongeneeslijk dus.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Van alle weerzinwekkende Erdogan-Adepten, inclusief de hele bezetting van DENK, is Kuzu de meest weerzinwekkende: Een gedrocht, dat wèl zó haaks staat op wat wij in het westen als sympathiek en integer beschouwen, dat die stommelingen goedbeschouwd de allergrootste blunder hebben gemaakt om uitgerekend hèm aan te houden als woordvoerder;
  Een figuur als Aboutaleb kan dan met name de groen-linkse- en semi-liberale naïevelingen wel om de tuin leiden, maar het lijkt me stug, dat dit ‘kubuskop’ Kuzu in vergelijkbare mate lukt!
  Sterker, ik geloof stellig, dat heel autochtoon Nederland, rechts of links, al dan niet uitgesproken, die Turkse Grijze (weer)wolf inmiddels wel kan schieten!

  Like

 8. Republikein zegt:

  Erdogan:
  De Turkse gemeenschap en het Turkse volk waar zij ook heen gaan brengen alleen maar liefde, vriendschap, vrede en veiligheid met hen. Haat en vijandigheid kunnen nooit ons ding zijn. We hebben niets te maken met ruzies en argumenten”.

  Zie lijstje bij :
  https://michael-mannheimer.net/2012/01/09/die-verschwiegenen-volkermorde-der-araber-und-turken-tabelle/

  Like

 9. Statler & Waldorf zegt:

  “Wanneer en door wie worden we eindelijk verlost van deze moslim-hordes?”
  Dat had het electoraat kunnen doen in maart 2017 maar ja …………

  “Het is slechts wachten tot zij officieel de sharia invoeren.”
  Die is deels al van kracht in Nederland, nog angstvallig uit het zicht gehouden maar zeker actief in de moslimgemeenschappen. (In GB zijn er ruim 200 openlijk legaal actief)

  Like

 10. DENK was zo uitgekookt dat ze in hun verkiezingsprogramma ook “DENK is tegen antisemitisme” hadden staan. Ik denk niet dat er één normale Jood op ze heeft gestemd. DENK en haar achterban zijn allemaal Jodenhaters. Zelfs het woordje Israël krijgen ze niet over hun lippen maar wel het woordje Palestina. Kuzu, de hoofdpersoon van DENK, weigerde toch heel demonstratief in de Tweede Kamer om Premier Netanyahu een hand te geven..

  Like

 11. Harry Kooistra zegt:

  Kuzu is nu in de USA.
  Hij gebruikt zijn Nederlandse paspoort om te reizen en zich te identificeren.
  Turks is niet zo goed.

  Like

 12. paulzwueste zegt:

  Ik waardeer de energie van de heer Schilder om Kuzu neer te zetten zoals hij werkelijk is.
  Een Turkse slang wiens kop zo snel mogelijk verpletterd moet worden, en daarnaast, niet te vergeten Heer Schilder, zijn familieleden het land uit gezet…!
  Zelden zo’n overzichtelijk en waarheidsgetrouw verslag gelezen van het karakter en het ware doel van de parlementariër Kuzu en zijn laffe duistere internationale mengelmoes van partij-vrienden.
  Proficiat hiermee Heer Schilder!
  Het zou buitengewoon waardevol zijn om deze beschrijving van de ware aard en het karakter van DENK en haar veelkoppige leiding, voor te lezen in de Kamer.
  Ik denk dat dan niet alleen onze PVV het volledig met de inhoud van het artikel van de Heer Schilder eens zou zijn, maar ook heel veel parlementsleden van de overige “gevestigde partijen”…
  De reactie van Kuzu en zijn trawanten kan ik nu al beschrijven.
  Ze zullen variëren van woedend tot spottend ontkennend.
  Kortom, uw beschuldigingen zullen ze zelfs niet horen of zien.
  Ze zullen reageren alsof er niets van waar is en de spreker een crimineel is, die er op uit is hun eer en waardigheid te vernietigen.
  Vooral Kuzu met zijn duivelse trekken en de walm van zwavel die hem overal als een mist achtervolgt, zal alles ontkennen, liegen en de onschuldige spelen.
  Daarnaast zal hij u neerzetten als de oprichter van het vierde Nazi-reich.
  Dat laatste moet u zien als een Turks compliment, want was het niet juist Hitler die zulke goede banden onderhield met de islam…?
  Kortom, we weten allemaal dat een discussie met de islam niks zal oplossen.
  Wilders weet dit als geen ander en hij gaat dan ook nimmer in discussie met ’n rat van DENK.
  Hij doet dat ook niet met ’n Pechtold die op hetzelfde walgelijke en verraderlijke niveau staat als ’n Kuzu.
  Er zijn nog maar heel weinig parlementariërs waarbij Wilders nog de moeite neemt om in te gaan op hun idioterieën, of zelfs hun vragen te beantwoorden.
  De enige uitzondering is en blijft Rutte.

  Rutte ontwijkt dan ook altijd ’n discussie met Wilders omdat hij weet dat hij die discussie zal verliezen.
  De enige oplossing kan dus nooit zijn om in een discussie het ongelijk en de kwalijke praktijken van DENK aan te tonen, maar deze partij zo snel mogelijk te verbieden omdat haar principes haaks staan op de grondbeginselen van onze democratie.

  Geliked door 1 persoon

 13. Qvic zegt:

  Politici die verafschuwen de waarheden, want anders valt hun bestaansrecht weg. De linkse politici hebben er echt alles voor over om maar hun gewenste zeteltjes te behouden, want alleen zo kunnen zij nog massaal aan de staatsruifen blijven vreten, door elkaar riante betaalde baantjes toe te schuiven. Om capabel te zijn voor die functies, wordt niet naar gekeken. Door samen te werken met de moslims waren zij altijd verzekerd voor de nodige zetels. Toen waren de moslims die door de grote aantallen voorkeur stemmen een hogere plaats kregen in de linkse politieke partij. Zodat er veel moslim wethouders kwamen, die enkel hun eigen moslim groep in de gemeentes bevooroordeelde t.o.z.v. de autochtonen bevolking. Deze scheef groei heeft ervoor gezorgd dat moslims van alles kregen van de gemeentes, waar de autochtonen voor moesten betalen. Maar nu beginnen de moslims hun eigen politieke partijen en krijgen de linkse met een grote leegloop van hun partijen te maken. Daar proberen de linkse politieke partijen nu in Rotterdam met een samenwerkingsblok met de moslims, om toch nog de nodige zetels te kunnen behalen. De moslims zelf doen niets anders, zij liegen, bedriegen iedereen om hun doel te rechtvaardigen en de echte waarheden te verdraaien en alles wat hun niet zint ontkennen zij simpel weg. Zij zijn meesters in de geschiedenis vervalsingen.
  Van democratie is bij de moslims totaal geen sprake, want de desbetreffende moskee bepaald op welke partij gestemd moet worden door de moskeegangers. Dus hoe meer moslim immigranten, hoe meer moskeeën en hoe minder democratie binnen ons land. Tot dat er geen democratie meer bestaat en ons land geïslamiseerd is. Dit proces gaat steeds sneller die kant op. Met dank aan de linkse politici, die enkel aan hun zelf hebben gedacht en nog steeds denken.

  Like

 14. jack van der stoep zegt:

  Geweldig stuk, jammer dat politici het anders zien ! Laffe gasten ! Ben bang dat het alleen met geweld nog op te lossen is. Niemand, buiten die linkse troep, hoor ik iets positiefs over een moslim zeggen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s