Het beschamende westerse verraad jegens de Koerden

Screenshot_260

(Door: Giulio Meotti – Vertaling en bewerking: “Brabosh”)

Europa en de halve wereldbol eisen een soevereine staat voor een land ‘Palestina’ dat nooit heeft bestaan, voor een volk ‘de Palestijnen’ dat pas werd uitgevonden in 1964, dat een eeuwigdurende vluchtelingenstatus geniet en zelfs een eigen agentschap heeft gekregen van de Verenigde Naties (UNRWA), de “terugkeer” eist van meer dan 5 miljoen nazaten van Arabische vluchtelingen van 1948 die nooit een voet op Israëlische bodem hebben gezet, dat het authentieke Joodse Jeruzalem opeist als zijn hoofdstad en met de zegen van de wereld alle dagen luidkeels om de vernietiging van Israël mag roepen en daar jaarlijks honderden miljoenen dollars voor krijgt.

Maar hoe zit het met de Koerden? Giulio Meotti schreef er dit over.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Koerden, Westen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Het beschamende westerse verraad jegens de Koerden

 1. Ome Henk zegt:

  Het zijn net zo goed moslims
  Dus ik heb er niks mee
  Sorry

  Geliked door 1 persoon

 2. anna zegt:

  mijn koerdisch-turkse buurvrouw ziet er niet zo uit, die zit helemaal ingepakt en haar 11-jarige dochter ook al …..

  Like

 3. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  De Koerden zijn een trots volk, dat in de loop der geschiedenis de zeggenschap over hun eigen territorium hebben verloren. Hun territoriale rechten zijn hen afgenomen en hun territorium is verdeeld geraakt onder een aantal naburige landen. Zij worden door de heersers van die landen onderdrukt en vernederd en bij tijd en wijlen zelfs uitgemoord. De Westerse mogendheden maken in hun Midden-Oosten politiek maar al te graag gebruik van de diensten van de Koerden. Zij brengen de Koerden graag in de waan van een eigen Koerdische staat. In de praktijk blijken het telkens weer loze woorden te zijn. Het zijn de “hogere belangen”, die prevaleren. En de Koerden worden aan hun lot over gelaten. Het wordt hoog tijd dat deze praktijken stoppen. De Koerden hadden al lang hun eigen staat moeten hebben. De Verenigde Naties hebben duidelijk gefaald in deze problematiek.

  Het hele Midden-Oosten is momenteel een grote puinhoop. En Erdogan gaat weer eens heel onplezierig om met de Koerden. Dat is onacceptabel. Verenigde Naties, grijp de huidige situatie aan, om het Midden-oosten tot de orde te roepen. Maak een einde aan de onderdrukking van de Koerden en geef ze hun eigen land terug. Het wordt de hoogste tijd.

  Maak van de gelegenheid gebruik, om ook ook de andere grote problemen in de regio op te lossen, zoals de oorlog in Syrië, Isis, de moslimmigratie en het Palestijnse probleem. Breng eindelijk vrede in het Midden-Oosten. Ja, het zal hier en daar pijn doen. Het is een kwestie van keuzes maken. Het is geven en nemen. Als er een wil is, is er ook een weg. Als de wil ontbreekt, blijft de ellende tot in lengte van dagen doormodderen. Wat weegt het zwaarst, nog langer ellende of een basis voor vrede ???

  Geliked door 1 persoon

 4. Anneke zegt:

  De situatie van de Koerden is héél goed te vergelijken met Israel. De leugens spannen de kroon, tegen dit volk. Israel geeft trouwens al ’n x-aantal jaren steun, maar daar spreekt de NOS ook al niet over. NOS en de hele media bieden al tijden NEP nieuws. Hun leugens hebben veel, héél véél mensen MISLEID. Gehersenspoeld, is een beter woord.

  Geliked door 1 persoon

 5. hans zegt:

  koerden zijn ook MOSLIMS met alle zelfde narigheden!

  Like

 6. john van antwerpen zegt:

  10.000 Euro staat op die inteelt kop van Kuzu.
  Moge een van deze dames zich aansluiten in de rij.
  En haal de trekker maar over. kuzu…vaarwel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s