REPRISE!: ISLAM WORDT GEBRUIKT OM ONS ONZE RECHTEN EN VRIJHEDEN TE ONTNEMEN

Screenshot_268

(Door: “blondemevrouw”)

Vanuit islam worden onze rechtsstaat en democratie gebruikt om onze rechtsstaat en democratie omver te werpen. Tegelijkertijd gebruiken de elites islam om ons onze rechten en vrijheden te ontnemen.

Mensenrechtenorganisaties maken zich zorgen. “We bevinden ons in Europa op een hellend vlak”, zegt Bibi van Ginkel van Instituut Clingendael. Als voorbeeld noemt ze de recente maatregel van de Britse autoriteiten om terreurverdachten hun nationaliteit af te pakken. “Als iemand daardoor stateloos wordt, is dat in strijd met het internationaal recht en je zadelt andere landen op met het probleem.”

Laat dit nu net een maatregel zijn die wèl ter bescherming van het volk noodzakelijk is. Islam had nooit geïmporteerd moeten worden. Nu de gevolgen van die import niet langer te ontkennen zijn, zijn maatregelen nodig om remigratie te stimuleren en moeten terreurverdachten gedenaturaliseerd en uitgezet worden. Dat zullen de elites echter nooit doen. Islam dient een doel, hun doel.

Lees verder>>>
Dutch Free Press

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, democratie, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op REPRISE!: ISLAM WORDT GEBRUIKT OM ONS ONZE RECHTEN EN VRIJHEDEN TE ONTNEMEN

 1. BertG. zegt:

  Palestijnse terroriste Rasmea Odeh spreekt vanavond toch in Amsterdam (en wij weten waar).
  Rasmea Odeh is een Palestijnse terroriste die in 1969 twee joodse studenten opblies. Logisch dus, dat linkse clubs in 020 haar uitnodigen en willen laten spreken. In de Nassaukerk werd ze geweigerd, maar het evenement gaat elders toch door.
  https://www.geenstijl.nl/5140950/zal-frank-van-der-linden-ook-wel-weer-bij-zijn/

  Like

 2. Anneke zegt:

  Ha, het ingehuurde leger van allah en mohammed staat al start klaar. Máár of zij honderd procent kans van slagen zullen hebben is nog maar zéér de vraag.
  Vermoed dat ook zij aan de kant worden geworpen door de regerende NWO-fascisten; zoals met de autochtonen is gebeurd. En dan…??? Wie, of wat gaat er dan ingehuurd worden ???
  Denk dan de NWO-anti christ dictator, op zijn troon te Jeruzalem…Althans dit is de wens van de NWO vrijmetselaars.

  Like

 3. Sabeltant zegt:

  Als voorbeeld noemt ze de recente maatregel van de Britse autoriteiten om terreurverdachten hun nationaliteit af te pakken. “Als iemand daardoor stateloos wordt, is dat in strijd met het internationaal recht en je zadelt andere landen op met het probleem.”

  De oplossing voor dit “probleem” is slechts 9.02 x 24.89 mm en kost minder dan 40 eurocent. (9×25 Mauser)

  Geliked door 1 persoon

 4. Aegolius cs zegt:

  ** De overheid bestrijdt islam en islamitische terreur geenszins. De elites bestrijden het (voorheen) vrije volk, sámen met de islam.**

  Mede door internationale afspraken omtrent stateloosheid, ziet de Kerk mogelijk geen politiek zaadje verloren gaan.
  Voor het Vaticaan ’n jubeldag, zich te reorganiseren sinds de aftrap van poop Benedictus XVI.
  Terecht dat ’n Deutscher het veld moest ruimen na zijn Regensburg-conferentie 2006.
  Die heilige stoel toch, na het Rijksconcordaat in overvleugellende geestelijke wijsheid opgegaan?

  Like

 5. Statler & Waldorf zegt:

  Ruwweg vijftig jaar geleden is dit snode plan in werking gezet.

  Ik geloof er ook niets van dat dit nog te keren is of bij te sturen.

  In Duitsland mag de AfD dan langzaam stijgen, het zet geen zoden aan de dijk en rond de AfD is net als in Nederland bij de PVV een cordon sanitaire geplaatst.
  Geen schijn van kans hebben de autochtone bevolkingen van Europa nog.

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  Geweldig alert ook om te zien dat de Randstad vol staat met auto’s uit het Belgische Molenbeek, (waar nu iedereen gecontroleerd word,) de jihadi-dresscode zijn opmars maakt en ook hier het straatbeeld kleurt, zonder bemoeienis van de domme Hollandsche veldwachterij (want anti-etnisch profilerenbeleid). Nederland verworden tot uitvalsbasis van islamofascistisch addergebroed.(Qua infrastructuur is de randstad ideaal voor ondernemende terroristen), Thee- en koffiehuizen alom, en mega-moskeeën waar men ongestoord samen kan komen en buitenstaanders niet welkom zijn. Goedkope onder-onder-onderverhuur woonruimte in overvloed, vragen worden niet gesteld, zo voelen jihadi’s zich als een geit in een wadi thuis in de rommelige sociale-huurwijken die de randstad heeft, veel hulpvaardige achterban en een paar minuten verderop de snelweg en de onbewaakte grens naar België, een perfecte logistieke uitvalsbasis voor het bevoorraden van de kwartiermakers en voorhoede van de Islamistische stoottroepen.

  Like

 7. hans zegt:

  Ahhh, nou die knuffelnegers en moslims zijn hier sorosgewijs heel duidelijk met de bedoeling binnengehaald om marxisten hun macht te verzekeren en ze in te zetten als frontsoldaten als het misgaat. Dat is meer dan duidelijk!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s