Opnieuw justitieel misdrijf: Asielzoeker uit Pakistan verkracht 6-jarige – Vonnis van de rechter: Voorwaardelijk

Screenshot_271

Afbeelding Berlijn: 27-jarige Pakistani bekent de verkrachting van een zesjarig meisje. Voorwaardelijke straf! Plakkaat afbeelding: “Geen kinderverkrachter is illegaal!” (MM: Wat betreft het bovenstaande plakkaat: Ik heb de oorspronkelijke tekst “Geen mens is illegaal” met het oog op het volgende artikel veranderd. Zo’n plakkaat is er dus – nog – niet).

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

De islam is een geïnstitutionaliseerde misdaad tegen de menselijkheid

Seksueel misbruik van kleine kinderen is binnen de islam veel sterker verbreid dan in niet-islamitische landen. Aan deze misdaad nemen ook en in het bijzonder (!) imams en ayatollahs – in het westen taboe om daarover te spreken – deel, vaker in veel grotere getale dan geestelijken uit de beide christelijke kerken.

Mohammed zelf was een uitgesproken liefhebber van seksuele “spelletjes” met klein(st)e kinderen. Ayatollah Khomeini, er ooit naar gevraagd door een interviewer van Radio Quom (vergelijkbaar met Radio Vaticaan) in verband met met de stelling van de islam met betrekking tot seks met kinderen, zei destijds:

“Een man kan seksueel genot hebben van een kind dat zo jong is als een baby. Hij zou echter niet moeten binnendringen; het kind gebruiken voor seksuele spelletjes is mogelijk! Wanneer de man binnendringt en het verwondt, dan moet hij zijn hele leven lang voor haar zorgen. Dit meisje geldt dan echter niet als één van zijn vier permanente vrouwen.”
(Bron: Ayatollah Khomeini: “Tahrirolvasyleh”, vierde band, Darol Elm, Quom, Iran 1990)

Berlijn: Een 27-jarige Pakistani heeft de verkrachting van een zesjarig meisje bekend. Hij kreeg voorwaardelijk!

“Eerste werd haar kind misbruikt, vervolgens haar man doodgeschoten. De Irakese Zaman F. (26) over 27 september 2016: “Op deze dag werd mijn leven vernietigd.” (Bron)

Tegenwoordig is dezelfde rassenjustitie aan het werk als in het Derde Rijk. Alleen is het rassenbegrip opgeschoven: De tegenwoordige superieure rassen zijn alle niet-Duitse rassen, de raciale “Untermenschen” zijn de biologische Duitsers.

In beide gevallen – in het Derde Rijk en tegenwoordig – waren respectievelijk zijn het socialisten die dit rassenbegrip definiëren.

“Geen mens is illegaal”, staat er op hun plakkaten te lezen. Deze uitspraak hebben ze in hun besprekingen met de linkse partijen en vakbonden, waar regelmatig dergelijke brainstorm sessies worden gehouden, bedacht om de misdaden van de massa-immigratie – waarvan wij intussen weten dat er een historisch ongeëvenaard en bijna satanisch mensen-experiment achter steekt – te verbergen en de immigratiecritici in de morele hoek van zogenaamde mensenvijanden weg te zetten. In werkelijkheid zou er op moeten staan: “Geen kindermoordenaar en -verkrachter is illegaal.”

Dat een (vrouwelijke) rechter (!) als een menselijk specie, die reeds van nature een directe band met kinderen zou moeten hebben, dit gedrocht vrijsprak – terwijl Duitse oma’s die niet genoeg pensioen krijgen en gedwongen worden tot stelen om te kunnen eten door dezelfde rechter genadeloos naar de gevangenis worden gestuurd: Dat alles toont aan hoe rot Duitsland onder Merkel en na de hereniging is geworden.

Ja, het gebeurde vond al anderhalf jaar geleden plaats. Daardoor wordt het echter juist minder onschuldig. Want pas een paar dagen geleden werd de zaak voor een Berlijnse rechtbank afgesloten. In een stad, die het grootste aantal linksen uitkeringstrekkers en stemmers op de Linkse Partij bevat. En waar men kan aannemen dat de aldaar sinds decennia regerende rood-rood-groene politiek de belangrijkste posten met gelijkgestemden heeft bezet.

“Ik was eerder seksueel nooit in kinderen geïnteresseerd”, beweert de beklaagde. Wegens politieke problemen is hij gevlucht uit Pakistan, via de Balkanroute in oktober 2015 naar Berlijn gekomen. De zogenaamde vluchtreden? “Ze hebben op mijn voet geschoten.” Wie? “Aanhangers van de partij”, zegt hij wollig. Tijdens politieverhoren waren zijn beweegredenen nog financiële problemen geweest. Zijn vrouw heeft hij moeten achterlaten. “Ik kon niet voor twee betalen.” (Bron)

Merkel maakt in Pakistan, Afghanistan en andere landen van het Nabije Oosten en zwart Afrika in tv-spotjes reclame voor de immigratie naar Duitsland

Dat dit door de pers wordt verzwegen, weten we. Dat deze reclame geheim, dus afgeschermd van de Duitse openbaarheid, geschiedt, weten we ook. Dat deze reclame een misdaad is tegen talloze wetten uit het Wetboek van Strafrecht en van de Grondwet, óók bekend. Dat Merkel een crimineel is, dat hebben zelfs rechters van de hoogste Duitse gerechtshoven reeds geschreven of gezegd.

Dat ze echter nog steeds aan de macht is, dat niemand, politie noch Justitie noch het parlement noch het Duitse leger tegen deze volkerenmoordenares (op haar eigen volk) ópstaat, dat zal de toekomstige wereld nimmer begrijpen.

De huidige generatie is niet ongeveer net zo schuldig als die welke in 1933 op de NSDAP heeft gestemd. Ze is zowat duizend maal schuldiger. Want de stemmers op de NSDAP (overigens voor het merendeel kiezers van SPD en KPD) konden toentertijd niet weten wat hen met hun keuze te wachten stond.

Maar zij, die thans de ene na de andere keer weer op Merkel stemmen, zij, die haar niet met geweld of door middel van parlementair besluit “Constructieve motie van wantrouwen” uit het ambt ontzetten en dat zij, die door de hoogste jurist wegens duizendvoudige rechtsbreking werd aangegeven, niet allang werd gearresteerd en in een Huis van Bewaring gestopt: Dat is de ware boodschap, ook achter deze zoveelste misdaad jegens een kind door een islamitische immigrant – die volgens het Duitse recht nooit in Duitsland opgenomen had mogen worden.

Al die Merkelianen zijn hiermee 1000 maal schuldiger dan onze vaders, die vanuit de mond van precies deze Merkel-aanhangers tot op heden een verwijt wordt gemaakt dat onhoudbaar is. Want onze voorouders hadden Hitler slechts éénmaal gekozen. Ze konden onmogelijk weten wat hen te wachten stond. Na 1933 was het afgelopen met stemmen.

Maar de huidige Merkel-stemmers hebben deze misdadigster nu voor de vierde maal op rij gekozen

Hun schuld is daarmee uniek en zonder weerga in de Duitse geschiedenis, en volgende generaties zullen met verachting op deze mensen terugblikken en hen, mochten ze de verlossing van Duitsland van de Merkel-dictatuur nog meemaken, op straat bespugen.

(Michael Mannheimer)

______________________________

Justitieel schandaal in Berlijn: Asiel zoeker uit Pakistan verkracht 6-jarige – vonnis: Voorwaardelijk

Een 27-jarige, illegaal binnengekomen asielzoeker uit Pakistan heeft in de zomer van 2016 in een vluchtelingenopvang in Berlin-Moabit een 6-jarige meegelokt, haar achter een struik gesleurd, zich op haar gestort en haar verkracht. De vader van het slachtoffer kwam bij de poging zijn dochter te helpen om het leven. Nu stond de dader voor de rechtbank. Vonnis: Voorwaardelijk!

Het jonge vluchtelingenmeisje had met haar moeder Zaman en vader Hussam, een voormalige politieman uit Irak, naar Duitsland weten te komen. De vader hoopte dat de procedure snel zou worden afgesloten en dat hij voor zijn gezin een nieuw leven kon opbouwen Maar in de nazomer van 2016 veranderde alles.

Want die avond kreeg de 27-jarige asielzoeker Tayyab M. uit Pakistan het jonge meisje in het oog. Met de belofte, het spelletje op zin mobiele telefoon te mogen spelen, lokte de Pakistaan het onschuldige meisje mee. Vervolgens overmeesterde hij de kleine, sleurde haar de bosjes in en verkrachtte haar.

Oplettende medebewoners van de opvang werden getuigen van dit verschrikkelijke misdrijf, overmeesterden de seksuele misdadiger, hielden hem vast en alarmeerden de politie. Ook vader Hussam werd op de hoogte gesteld van de daad. Met een mes wilde hij de beul van zijn dochter te lijf, zodat de inmiddels ter plaatse gearriveerde politieagenten hem stopten door te schieten. Hussam bezweek later aan zijn verwondingen.

Deze gebeurtenissen, maar vooral de verkrachting van het Irakese kind, werden nu voor een Berlijnse rechtbank behandeld. En, hoe ongelofelijk het ook mag klinken, de Pakistani, die het kind heeft verkracht en indirect medeverantwoordelijk is voor de dood van de vader, komt weg met een voorwaardelijke straf. De rechter veroordeelde de 27-jarige tot een vrijheidsstraf van één jaar en acht maanden voorwaardelijk. De Pakistani mag de rechtbank zonder handboeien en als vrij man verlaten.

Uit: anonymousnews. Ru

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Irak, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Pakistan, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op Opnieuw justitieel misdrijf: Asielzoeker uit Pakistan verkracht 6-jarige – Vonnis van de rechter: Voorwaardelijk

 1. Marc zegt:

  “Merkel maakt in Pakistan, Afghanistan en andere landen van het Nabije Oosten en zwart Afrika in tv-spotjes reclame voor de immigratie naar Duitsland”

  Het zou fijn zijn als Mannheimer hier een concreet video-voorbeeld van zou geven, liefst met vertaling.

  Like

  • erik zegt:

   Dat dacht ik ook meteen! Ik geloof het niet eerder dan dat ik het zie.

   Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Mij lijkt als je weet te vertellen dat je een miljoen importprofiteurs nodig hebt om je land economisch op peil te houden en je zegt daarbij Wir schaffen das in de wetenschsp dat ook in Afrika en de Arabische landen TV en Radio voorhanden is waarbij het Afrikaanse en Arabische Journaille het wel vertaald voor de inlanders, je als bondskanselier genoeg gedaan hebt om iedereen uit te nodigen om naar Duitsland te komen.
   Merkel weet zelf goed genoeg dat ze niet direkt kan zeggen kom allemaal maar hier naartoe om het land leeg te zuigen.
   Dus doet ze dat in andere termen.
   Als je deze manier van praten van politicie niet begrijpt lijkt het me dat de reacties iets genuanceerder mogen zijn richting Manheimer.

   Like

 2. dutchess43 zegt:

  Word je hier nou niet dood en dood misselijk van? Dit kan zo niet doorgaan. Wie maakt in hemelsnaam een eind aan Merkel’s nazi praktijken en die van haar stemmers?

  Like

 3. Statler & Waldorf zegt:

  “Tegenwoordig is dezelfde rassenjustitie aan het werk als in het Derde Rijk.”

  Is in Nederland niet anders, in Nederland is (onder bepaalde bevolkingsgroepen) polygamie en trouwen met kinderen van 11 jaar toegestaan.

  Like

 4. biebie zegt:

  “Merkel maakt in Pakistan, Afghanistan en andere landen van het Nabije Oosten en zwart Afrika in tv-spotjes reclame voor de immigratie naar Duitsland.
  Dat dit door de pers wordt verzwegen, weten we. ”
  Wat een onzinnige uitspraak,het zou toch een kleine moeite zijn om zo’n tv spotje op te nemen en in duitsland openbaar te tonen of op youtube te plaatsen.
  Geen enkele uitspraak en zeer zeker een tv spotje (met de bedoeling om een breed publiek aan te spreken) kan met internet geheim blijven.

  Like

 5. Hovawart zegt:

  In het land der blinden is een moslim koning……de gerechtelijke dwalingen geven de term klassenjustitie een geheel nieuwe invulling.
  Het Europese Project is onze ondergang.

  Like

 6. Trucker zegt:

  zal hetzelfde schrijven als gisteren in een vergelijkbaar topic:
  slug (Brenneke) in die smerige kop.
  (Voor hun die het verwoestende effekt van een Brenneke nog nooit gezien hebben: google is your friend)

  Like

 7. Qvic zegt:

  Die rechters misbruiken hun macht, tegen het volk. Hiermee plegen zij niet alleen hoogverraad, maar gaan ook tegen het eigen rechtssysteem in. Daardoor heeft deze uitspraak geen enkele rechtsgeldige waarde meer en heeft de desbetreffende rechter zich zelf buiten de staat geplaatst.

  Like

 8. Bas zegt:

  Quote: Verkrachting van een zesjarig meisje.
  Deze vieze smeerlap moet haast wel een vijg van een ezel onder zijn hersenpan hebben zitten. Volslagen idioot is die vent!

  Like

 9. Charles Martel zegt:

  Indien de feiten kloppen dan is deze rechter een moorddadige gangster.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Zo’n stuk vuil van een Nep rechter zouden ze moeten vierendelen, samen met deze verkrachter !!

  Like

 11. Flo zegt:

  Rechters hebben een kronkel ,als het pedofielen betreft, denk dat het merendeel een afwijking heeft

  Like

 12. Hovawart zegt:

  Een strafhoogte uitvaardigen dat gelijk staat aan celstraf voor de dader, een equivalentie van het aantal verwoeste jaren van de levensverwachting van het slachtoffer, en celstraf i.p.v. een fopvrijheidsstraf zoals in bovenstaande bewering, want enkelbandjes hebben voor deze lieden net zoveel effect als een abonnement op een bibliotheek.

  Like

  • Trucker zegt:

   Dat stuk rechtop lopend vuilnis laat je toch niet één dag gevangenisstraf geven.
   gewoon uit de maatschapppij verwijderen op de wijze die ik hierboven beschreven heb … Celstraf geven… niet te geloven der zijn er nog altijd die geloven in opsluiting als straf voor een feit als dit.

   Like

 13. Elisah zegt:

  Dus het is nu niet meer strafbaar om kinderen te verkrachten in Duitsland?

  Like

 14. Hovawart zegt:

  Dat een rechtbank in het vonnis al rekenschap houdt met de overtuiging van de pleger, omdat er tijdens detentie een aannemelijk gevaar bestaat dat de dader binnen in de bajes radicaliseert, hulde voor de buitenissige gerechtelijke macht………….zucht.

  Like

 15. Hovawart zegt:

  Het is evident dat vele rechters zich helaas bijzonder goed in kunnen leven in het bovenstaande vergrijp, dan komt een straf uitspreken wel erg dichtbij de vraag of pedofilie nog als sociaal en maatschappelijk vraagstuk mag worden benoemd, een ideologische overtuiging, of toch een strafbaar delict is.

  Like

 16. bigljohn zegt:

  Was dit onderwerp al niet eens de revue gepasseerd ? Mogelijk op een ander blog op een andere site. Ik schreef toen dat ze hem een lichte taakstraf zouden geven. Nu blijkt dat hij voorwaardelijk kreeg. Wat mij betreft mag hij de elektrische stoel op. En ik wil de hoofdschakelaar omzetten en de rookwolk zien als hij de pijp uit gaat !

  Like

 17. Marijke zegt:

  Dit is toch niet te geloven! Grrrrr.

  Like

 18. Zijlstra zegt:

  Dat Allah 70 jaar zijn ballen mag grillen!

  Like

 19. kampersrene zegt:

  Ik las in een onbetrouwbare krant , dat die rechter luistert naar de naam Ahmed El Rooiebiet

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s