’Vrouwen en meisjes in Syrië seksueel uitgebuit in ruil voor noodhulp’

Screenshot_264

DAMASCUS – Lokale medewerkers van de Verenigde Naties en internationale hulporganisaties hebben in Syrië vrouwen seksueel uitgebuit in ruil voor noodhulp. Dat meldt de Britse omroep BBC dinsdag. Hoewel er drie jaar geleden al zou zijn gewaarschuwd voor het misbruik, blijkt uit een nieuw rapport van de VN dat het wangedrag nog niet is gestopt.

De daders zouden mannen zijn die namens internationale organisaties hulpgoederen afleveren. Syrische vrouwen en meisjes moesten met de hulpverleners trouwen om voedsel te krijgen in ruil voor seks, zo is te lezen in het rapport. Voor allerlei andere zaken, zoals het krijgen van een lift of andere goederen naast voedsel, moesten seksuele handelingen worden verricht.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Hypocrisie, Linkse Kerk, Rotzakken, Seks, Syrië, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op ’Vrouwen en meisjes in Syrië seksueel uitgebuit in ruil voor noodhulp’

 1. Harry zegt:

  Hoog tijd om AL die zogenaamde hulp organisaties maar te verbieden .
  Ze doen voornamelijk aan ZELF-hulp .
  Tonnen aan geld voor het hoger kader en het lager en middenkader mogen hun eigen seksuele douceurtjes regelen . Iedereen blij .
  Dus : geen cent meer naar dat soort organisaties !
  Artsen zonder grenzen , Oxfam , de VN . Wie allemaal nog meer ?
  Hoe groter de club , hoe erger de boeven !

  Soms komen er collectanten met een schooibus .
  Die worden fors op hun nummer gezet , vanwege het zakkenvullen van hun superieuren .
  Dan krijg ik soms : ” nou nee hoor meneer , bij ons gebeurt dat niet , kijk maar, ik heb hier een brief over meegekregen van het kantoor waar dat allemaal in staat ” !
  Je denkt toch godverdomme niet dat ik daar nog in trap ?
  Wegwezen !
  ” Nog een prettige avond , meneer ” .
  Volgend jaar proberen ze het gewoon weer !

  Geliked door 3 people

 2. anna zegt:

  die lokale medewerkers waren moslims. als ze “tijdelijk” trouwen is het toegestaan deze vrouwen te misbruiken … walgelijk

  Geliked door 1 persoon

 3. Guardiacivil zegt:

  Let op……worden ze niet uitgebuit dan worden de vrouwen, kinderen en jonge meisjes wel vermoord door de andere partij of gebruikt als levend schild, je mag niet weg. Resultaat is de honderden burgerdoden in Afrin na bombardementen. Het zelfde verhaal als in Aleppo en Homs.

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Één viezerik in de USA veroorzaakt een MeToo-campagne All over the World, maar de legio schrijnende gevallen van immorele hulpverleenede zelfhulporganisaties, die arme drommels hun laatste eurootjes uit hun knip proberen te liegen met dure reclame-acties in de media, om zogenaamd andere arme drommels te helpen, terwijl het meeste geld aan hun stinkende strijkstok blijft kleven, nadat ze zichzelve, onder het mom van ‘Het Goede Doel’, hebben verrijkt, hun lusten hebben botgevierd op hulpeloze kinderen, blijven angstvallig stil in de burelen van de mediastiek, geen enkele actie van het Linksche NPO-kliekje van zakkenvullende tv-nitwits met een mening…..
  In de meeste goed functionerende maatschappijen worden mensen [primair] aangenomen op basis van wat ze kunnen, en niet vanwege wie ze kennen, maar kindermisbruik en zelfverrijking op een cv zijn mijns inziens geen aanbevelingen binnen de 11 samenwerkende hulporganisaties, slechts vereisten voor linkschDemocratische politici en pedofiele justitiebazen, alsmede politieke ‘moordenaars/verraders’ gedreven door ervaringen uit hun verleden, dus een reden.

  Like

 5. Anneke zegt:

  Wat een vreselijke zieke wereld…..

  Like

 6. Anneke zegt:

  BLIJ, dat ik al jaren géén cent meer in zo’n zogenaamd goede doelen collectebus werp.

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Dat trouwen is natuurlijk het bekende islam huwelijk dat je kunt afsluiten voor een bepaalde periode. 1 dag, 1 week, noem het maar. Op die manier is er volgens de sharia geen sprake van hoererij of verkrachting. Islam is geestelijk de meest vervuilende ideologie.
  Meteen ook duidelijk dat de overgrote meerderheid van de seksuele roofdieren uit moslim mannen bestaan heeft.

  Geliked door 1 persoon

 8. Petra DeBoer zegt:

  Mooi dat de waarheid naar buiten komt en walgelijk wat die linkse hulp organisaties allemaal wel niet op hun geweten hebben. Allemaal opdoeken en de VN/UN als eerste.

  Het Russische leger heeft ook allemaal noodhulp gegeven aan bijvoorbeeld de burgers van Aleppo toen ze bevrijd werden van de al Qaida/al Nusra jihadisten en daar waren de burgers heel blij mee. Verder hebben de Russen medische noodvoorzieningen opgezet zodat iedereen die in jaren geen medische zorg had gehad een arts kon bezoeken. Inmiddels zijn er weer ziekenhuizen open.
  Ook hebben de Russen Aleppo geheel ontdaan van bommen en boobie traps die de Jihadisten ook in knuffels hadden verstopt. De jihadisten (door de media nog altijd rebellen genoemd) kregen bijvoorbeeld van de UNHCR voedsel zoals meel maar dat kregen de burgers niet waar het wel voor bedoeld was. Ze stapelden de meelzakken op en daarachter zaten ze verdekt om zich te verweren tegen het Syrische leger en het Russische leger. Ook werd meel gewoon weggegooid door de jihadisten en dat gebeurde ook in Ghouta waar de pers ook nu weer de kant van de rebellen kiest.

  De “White Helmets” gebruiken het meel in hun video’s om te laten zien hoe veel stof een kind op zich heeft gekregen na een bomaanslag wat ze zelf in scene zetten. Het stof is meel, het bloed is kippenbloed, de stofwolken van een zogenaamde bomaanslag maken ze met een windmachine, wonden zijn gemaakt middels visagie en als je ziet hoe ze medische hulp verlenen dan is dat zo barbaars waardoor je gelijk ziet dat alles fake is. En toch heeft Koenders er miljoenen aan overgemaakt.

  Like

 9. fleckie zegt:

  ‘Van andermans leer is het goed riemen snijden’ is een spreekwoord, ook ter berde te brengen i.v.m.KAAG, , ( donatie aan ARABIEREN, WEL door haar,…afkomstig van ons belastinggeld. vergetende!)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s