Wind in de vrije haren

Screenshot_259

(Door: Tom Van Grieken)

Hoofddoekenverbod op school

Terwijl moedige Iraanse vrouwen de hoofddoek afwerpen, vonden enkele islamitische ouders uit Maasmechelen dat hun dochters de hoofddoek moesten dragen op school. Nochtans bepaalt het schoolreglement duidelijk dat het dragen van religieuze symbolen verboden is. Dus stapten ze naar de rechter. Die gaf de ouders zowaar gelijk. Hoofddoeken op school, halal op school, islamitische feestdagen op school, moskeebezoeken met de school. Onze manier van leven wordt stap voor stap vervangen. Alsof wij ons moeten aanpassen aan nieuwkomers en niet omgekeerd.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Doorbraak.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, België, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Wind in de vrije haren

 1. Wachteres zegt:

  Het excuus is zogenaamd: ‘vrije keuze”.

  Maar het dragen van een hoofddoek is geen ‘vrije keuze’ als een kind op 5/6-jarige leeftijd al gedwongen wordt zo’n kopvod te dragen.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Het establishment bedoelt dan ook: Vrije keuze voor de óuders,
   En dat is bij niet-moslims eigenlijk niet anders: Als je ouders tot je 18de bepalen, dat je mee naar de kerk moet, dan gá je mee naar de kerk.
   Alleen zijn zulke ouders nogal stom bezig: Als het tegen de zin van het kind gaat, houdt het er zéker mee op vanaf de dag, dat het niet meer hoeft en ziet zijn hele leven geen kerk meer van binnen: Kijk maar naar mij.

   Like

   • Anneke zegt:

    Theresa, véél mondige (westerse) kinderen geven wel verbaal protest en gaan op ’n gegeven moment helemaal niet meer mee, naar die kerk van papa & mama.

    Like

  • Anneke zegt:

   Vijf/zesjarigen dochters onderdrukt door hun allah bezeten ouders.

   Like

 2. koddebeier zegt:

  Wie zich niet aanpast kan vertrekken !! Dat zo de enige juiste opstelling zijn van de regering, maar die zijn te laf en te schijterig om correcte maatregelen te nemen !!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s