Aangifte tegen Alexander Pechtold

Screenshot_10

(Door: Mark de Hollander)

Hieronder staat de aangifte tegen Alexander Pechtold, zijn notaris en de taxateur. De aangifte is zeer uitgebreid, met feiten onderbouwd en zo opgesteld dat deze na invulling van NAW gegevens en ondertekening opgestuurd kan worden naar het OM, in het bijzonder naar het Arrondissementsparket Oost-Nederland te Arnhem. Deze aangifte is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en na uitgebreid maandenlang juridisch onderzoek door een mij bekende oud-advocaat en tevens notarieel jurist tot stand gekomen die onbekend wil blijven.

Lees verder>>>
(h/t Joost Niemöller)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in corruptie, Counterjihad, D66, Elite, establishment, Graaien, Hypocrisie, Justitie, Linkse Kerk, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Aangifte tegen Alexander Pechtold

 1. Pingback: Ons antwoord . . . | E.J. Bron

 2. Tistochwat zegt:

  Ik heb de documenten gedownload.
  Wie van u is ook van plan om aangifte tegen deze schaamteloze, liegende fraudeur te doen?

  Geliked door 2 people

 3. Jo hoopman zegt:

  Zo is het ik vind het echt te gek voor woorde dat hij er mee WEGKOMT en hardwerkende burgers voor elke € die ze te weinig betalen een boete krijgen. En ook nig eens rente betalen van 4% over het bedrag als je in maand termijnen bij ze terug betaald. Dan is dit weer een VINGER naar de hardwerkende burger toe.

  Like

 4. Als ik dit zo lees is Alexander Pechvogel ditmaal echt de lul !

  Geliked door 1 persoon

 5. Pingback: Aangifte tegen Alexander Pechtold… | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 6. wauso zegt:

  En geen komma vergeten…….wat zal Pechkereltje blij zijn !

  Like

 7. Aegolius cs zegt:

  Als men het eigendomsrecht van een appartement/woning wil behouden kan men ’n gebruiksrecht schenken, doch zonder het in *eigendom te aanvaarden. Fiscaal NL zal bij een dergelijke constructie voor de juridische gebruiker slechts het economisch voordeel belasten, mits gebruiker aangifte doet van zijn gebruik.

  *onder voorbehoud van het zakelijke recht van gebruik en bewoning geschonken gekregen en in eigendom aangenomen het appartementsrecht

  Je kan niet *schenker met eigendomsvoorbehoud in dit geval niet genoemd worden als gebruiker

  *Bij voormelde notariële akte deze zijn ten behoeve van de schenker (hierna ook te noemen: “de gebruiker”, dus Marcoux) gevestigd de zakelijke rechten van gebruik en bewoning van het verkochte, welke rechten door de schenker zijn aangenomen, strekkende tot gebruik en bewoning van het gehele registergoed.

  De juristen van voorbereide aangifte zullen alles beter hebben onderzocht en eigenlijk is me ’n soortgelijke notariële overdracht met dergelijke haken en ogen niet bekend.

  Bijzonder, dat weer wel. Edoch dat Pechtold mag opdraaien voor zijn “verzuimde” aangifteplicht. Wellicht dat men juridisch wat verder komt wat zoal ingebracht wordt!

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  Mag eindelijk de eerste politieker veroordeeld worden.
  De rest volgt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s