Benoemen van de werkelijkheid of oorlogsbuit!

Screenshot_3

(Door: “bozeoudeman”)

We leven al lange tijd in een multiculturele maatschappij, om het maar even zo te noemen. Diverse religies bestaan naast elkaar en de maatschappij bestaat uit een veelheid aan verschillende culturele uitingen. Zoals ook allerlei meningen concurreren met elkaar. Dit alles moet uit naam van gestoorde politici via omvolking plaatsmaken voor een monocultuur die de islam nu eenmaal is.

Dit is de werkelijkheid, al het andere is die werkelijkheid omdraaien. Het wordt dus hoognodig tijd dat iedereen de werkelijkheid eens gaat benoemen zoals die is. Het is een leugen dat de massa-immigratie onze ‘mono’ cultuur multicultureel maakt, het omgekeerde is dus het geval. Door leugens van met name salon-links en nep-progressief worden zaken ons al decennia lang als omgekeerd voorgeschoteld.

Een goed voorbeeld van zaken omdraaien, is het tijdens de vrouwenmars in Berlijn door omstanders en fascisten luidkeels krijsen ‘Nazi’s raus’ tegen nota bene die mensen die met hun demonstratie duidelijk willen maken dat zij het recht hebben om met fatsoen op straat te lopen, zonder door een bepaald soort immigrant als oorlogsbuit te worden gezien en behandeld. Wat is daar nazistisch aan? Met andere woorden, de schreeuwers zijn met een onlogische scheldpartij bezig en zijn door deze intolerantie zelf die nazi ‘s.

Mensen die anderen niet de gelegenheid wensen te geven te uiten wat die personen willen, zijn onmogelijk en intolerant in hun gedrag en houding. Mensen die zelfs nog een stap verder gaan en via het plegen van geweld van anderen eisen dat die anderen zich van straat verwijderen, hun monden houden en uitvoeren wat zij eisen, zijn met recht en reden nazi’s of fascisten te noemen. Dus raar genoeg staat een meute fascisten en nazi’s tegen mensen die van hun democratisch recht gebruik maken, te schreeuwen dat zij nazi ’s zijn, die zij zelf dus zijn.

Als we allen eens besluiten niet langer toe te geven aan deze nazi ’s en fascisten is de vervolgstap simpel. Dat ‘Nazi ’s raus’ moet de kreet worden die door demonstranten wordt terug gebruld naar die nazi’s en fascisten, die keer op keer iedere betoging van patriotten en nadenkende burgers willen torpederen met hun nazistisch en fascistisch gedrag. Laten wij zaken die door hen bewust zijn omgedraaid om iedereen koest te houden, want wie wilde er voor nazi worden uitgescholden, weer in het juiste perspectief plaatsen en hierdoor ook op termijn de realiteit in de discussie terugvinden.

Door leugens en het gewiekst omdraaien van waarheden, zaken waar salon-links en nep-progressief bol van staan, kreeg en krijgt dit gestoorde volk de gelegenheid de maatschappij te vernietigen, waar het, met het nu ook door hem binnenhalen van grote groepen absoluut moordlustig tuig, al redelijk ver mee is gevorderd. Het is tijd om op te treden, de linkse meute van nazi’s en fascisten terug hun hok in te jagen en de nep-progressieve aanhang niet nog meer van onze democratie te laten afbreken.

Maar hoe? Simpel. Door de straten op te gaan, de staten terug te pakken uit handen van de Antifa en aanverwant tuig. Buitenparlementaire acties en burgerlijke ongehoorzaamheid is wat nodig is om te laten zien wie hier nu nog de baas is. Als we dat niet doen, verliezen we. Laten we een voorbeeld nemen aan de Duitse vrouwen die op straat terecht stellen ‘Tot hier en niet verder, wij zijn geen oorlogsbuit!’ Als we dit niet ook doen, dan worden we oorlogsbuit.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "diversiteit", "Lügenpresse", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, Europa, Fascisme, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, nationaalsocialisme, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op Benoemen van de werkelijkheid of oorlogsbuit!

 1. Bob Fleumer zegt:

  Geheel mee eens, nog een boze oude man.

  Like

 2. Anneke zegt:

  Velen zijn inmiddels al die oorlogsbuit, dankzij het discriminerende politieke verraad-beleid!!! Zelf ben ik onder Balkenende-4 mijn WAO-rechten geheel verloren en als jonge weduwe moet ikzelf de boontjes maar doppen. Geen eurocent van support mogen ontvangen!!!
  Wèl gestaag jaar in jaar uit belastingen moeten betalen!!!

  Like

 3. Bastiaan2000 zegt:

  Toen ik als kind in een jeugdinstelling zat had je ook iets soortgelijks. Er werd tegen je gezegd dat je er niets van aan moestvtrekken als de buitenwereld je tuig noemde. Als je dan zelf zei dat er best wel veel tuig zat, en zelf daar niet toe behoorde en gewoon eerlijk wilde zijn en leren. Dan gingen de leiders oid volledig op je, of ze sloegen je of betasten je ( of erger) of zei tegen mede-groepsgenoten dat ze jou in elkaar mochten slaan of aanranden of erger.
  Je mocht absoluut niet je anders voordoen dan wat zij voor ogen hadden, je was tuig volgens de buiten wereld, voor een gedeelte was dat ook zo. Voor de leiders een mooie aanleiding om de buitenwereld te veroordelen en ons als slachtoffers van die buitenwereld te zien. Doorbrak je dat als 10- jarige doorte melden dat je dus iets anders was. Dan confronteerde je hun dus met hun leugenachtige denkbeelden, wat volgens hun met veel geweld beantwoord werd

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s