ISIS-strijder kwam met vals paspoort naar Nederland

Screenshot_1

(Door: Fleur Verbeek)

De Syrische ISIS-strijder die in september opdook in het Amsterdamse debatcentrum De Balie en daar een film bezocht, kwam in 2014 met een gestolen ‘blanco paspoort’ naar Nederland.

Dat melden bronnen aan De Volkskrant. Islamitische Staat (ISIS) gebruikt zulke ‘blanco paspoorten’ om jihadstrijders Europa in te smokkelen en heeft tijdens de burgeroorlog in het land duizenden van deze documenten in handen gekregen. Omdat de paspoorten ‘leeg’ zijn, kunnen valse persoonsgegevens worden ingevuld. Westerse inlichtingendiensten delen de serienummers van de paspoorten in databanken met elkaar. Ook het serienummer van het paspoort van de ISIS-strijder staat daarin. Het kan verklaren waarom de AIVD, waar de man bekend stond als ‘een zwaar geval’, hem al in beeld had voor zijn bezoek aan De Balie.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op ISIS-strijder kwam met vals paspoort naar Nederland

 1. Republikein zegt:

  Hier kan wat elders onmogelijk is.
  Calvijn.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  En daar doen de Haagse debielen niets aan ???? Uitwijzen per direct !!!!!

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Het sprookje word steeds geloofwaardiger, een krankzinnige die uit de zandbak vlucht, in Amsterdom een veilig plekje vind, en dan deelneemt/aanwezig is bij een debatavond/filmvertoning, zegt weinig over de moordenaar zelf, die hier in Ollanda ongemoeid over straat kan lopen, maar des te meer over het linksche netwerk dat dit alles mogelijk maakt, de laksheid en lefloosheid van incompetente bestuurders die in hun onbestuurbaarheid en wegkijkcultuur, verantwoordelijkheden afschuiven is tot tweede natuur van bestuurders geworden. Versnipperde veiligheidsdiensten die elkaar het licht in de ogen niet gunnen is een ander gevolg. Het ontbreken van een sterk centraal gezag is voor velen een charme van dat ‘heerlijke chaotische Amsterdom’.
  De hoofdstad een jihadgetto laten worden…..hoe heeft het daar kunnen verworden tot uitvalsbasis van islamofascistisch addergebroed?, een vruchtbaar klimaat voor potentiële terroristen, met dank aan “onze” linksche dommeriken die onze kinderen een Gaza aan de Amstel gebracht hebben.
  (en ga niet zitten huilen als er wederom een bekende op straat ligt met een mes in de borst………dat hebben jullie zelf gewild)..

  Like

 4. BertG. zegt:

  Je ID kaart hoeft als Nederlander maar een week verlopen te zijn en je hoeft nergens meer voor te komen op het stadhuis om nog iets te kunnen regelen.

  Like

 5. Mary zegt:

  Iedereen die van ISIS een blanco paspoort toebedeeld krijgt is een potentieel gevaar voor Nederland, als hij een ISIS strijder is hebben we niets met de situatie oorlogsgebied te maken, hij is daar zelf de oorlogsveroorzaker en dus geen eventueel oorlogsslachtoffer en hoort onmiddellijk uitgezet te worden!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s