Nordrhein-Westfalen: Nauwelijks nog Duitse kinderen op basisscholen

Screenshot_33

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Op veel basisscholen in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen is het aantal kinderen met een migratieachtergrond in de meerderheid. De bevolkingsuitwisseling is volop aan de gang.

Contra magazine

De massa-immigratie van de afgelopen decennia zorgt ervoor dat is steeds meer delen van Duitsland de Duitsers een minderheid worden. In de deelstaat met de grootste bevolking, Nordrhein-Westfalen, wordt dit ook duidelijk op de openbare basisscholen. Het antwoord van het ministerie van Onderwijs van de deelstaat op een kleine interpellatie van de onderwijspolitieke woordvoerder van de AfD-fractie, Helmut Seifen, maakte dit duidelijk:

“In 932 openbare basisscholen (33,89% van de 2750 basisscholen in de deelstaat) zijn de Duitstalige kinderen ondertussen een minderheid. In 672 basisscholen in de deelstaat met de meeste bevolking bedraagt het aantal migranten tussen 50% en 75%. In 204 basisscholen bedraagt dit percentage tussen de 75% en de 90%. En in 56 basisscholen in Nordrhein-Westfalen zelfs tussen de 90% en de 100%. Dit is bijvoorbeeld het geval in 13 basisscholen in het stadsgebied van Duisburg.”

Daarmee wordt echter eveneens duidelijk wat grote delen van Duitsland te wachten staat: de totale bevolkingsuitwisseling. Want terwijl de Duitsers in toenemende mate alleen nog in de oudere lagen van de bevolking de meerderheid vormen, is dit op veel plaatsen juist bij de jongere generaties niet meer het geval – zoals ook het document onder bovenstaande link heel duidelijk maakt.

Terwijl de Duitsers zelf dus zienderogen “wegsterven”, zorgen vruchtbaarheid van migranten en de voortdurende migratie zelf ervoor dat de etnische samenstelling van Duitsland op de lange termijn enorm zal veranderen. De kinderen van nu zijn de volwassenen van morgen en wanneer nu al op veel basisscholen de meerderheid van de kinderen geen Duitsers zijn, dan zal dit ook over enkele jaren bij de jonge volwassenen en over een paar decennia over het algemeen het geval zijn.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Nordrhein-Westfalen: Nauwelijks nog Duitse kinderen op basisscholen

 1. Ome Henk zegt:

  En wat in Duitsland gebeurt.
  Gebeurt hier.

  Geliked door 1 persoon

 2. delamontagne zegt:

  ITALIË: De vroegere Minister van Integratie van Italië;
  “De Italianen [ de autochtonen], hebben hulp nodig in de begeleiding van de verandering in de samenstelling van hun bevolking'”.
  ALDUS Cécile Kyenge de vroegere Minister van Integratie van Italië.

  Geliked door 1 persoon

 3. VarAway zegt:

  Omvolking in al haar ” glorie “.
  Uw kleinkinderen zullen het u nooit vergeven.

  Geliked door 2 people

 4. Hendrik M. zegt:

  Tja Duitsers, jullie stemmen op het merkelzwijn en aanverwante zooi; eigen schuld, dikke bult!

  Geliked door 2 people

 5. koddebeier zegt:

  Niet zo vreemd, het fokt ook als konijnen !

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Ja, dit is dus precies, waarover déze dappere man het destijds al had:
  https://ejbron.wordpress.com/2017/09/23/video-heldhaftige-leraar-valt-merkel-aan-voor-het-oog-van-de-camera-u-bent-geen-kanselier-van-het-duitse-volk/
  Iemand van de praktijk! Die kun je maar beter serieus nemen….Mèrkel!

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Net als hier dus. De basisschool wordt te zwart, het onderwijs te slecht en met een grote groep ouders gaat het contact verloren.
  Dan haalt men de kinderen van school en / of verhuist naar elders.
  Gevolg; een nieuwe generatie groeit kansloos op in zwarte wijken.
  De PvdA hier doet niet anders.

  Als we de invasie erkennen als een invasie en de massa-immigratie stoppen, kan hier door iedereen een zekere welvaart bereikt worden. Te beginnen met een goede opleiding en een gezond verenigingsleven voor de jeugd.
  Maar dan moet toch echt de moslim naar huis, maar zolang de Duitsert massaal CDU stemt en achter Frau Merkel blijft staan, gaat men rustig verder met de vernietiging van eigen land.

  Like

 8. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5446435/Angela-Merkel-admits-no-areas-Germany.html

  Angela Merkel admits there ARE ‘no-go’ areas in Germany that ‘nobody dares’ to enter

  Chancellor said there are parts of her country police and others fear going to
  She argued a zero-tolerance approach to crime must not tolerate such areas
  Her spokesman Steffen Seibert declined to name the specific locations today
  He said Merkel’s words speak for themselves, leaving some officials speechless

  Like

 9. sonor zegt:

  tja en wat er voor in de plaats komt is laag opgeleid met iq van rond de 80 en vaak crimmineel en gedraagt zich meer als een beest dan als een mens. Goed bezig die EU:-(

  Like

 10. Blaffertje zegt:

  Ook hier in Groningen kleuren de klassen minder blank.
  Van de 20 kinderen zijn er gemiddeld 4 blank, de rest heeft een kleurtje.
  Engelsen hebben er een naam voor “outbreeding”.
  Ze zullen ons door de hoeveelheid kinderen gaan overheersen (massa maakt macht).
  En wat doet men er aan?
  Niets!
  Wegkijken is het enige.

  Onze cultuurverrijkers zijn al aardig op de goede weg, je krijgt het gevoel als je in een willekeurige stad in Nederland loopt dat je in het buitenland bent.

  Geert Wilders heeft tot dusver overal gelijk in gekregen, maar zijn waarschuwingen mogen niet gehoord worden van de brave linkse media en politiek, hij moet op alle fronten gedemoniseerd.

  Geliked door 1 persoon

 11. hendrikush zegt:

  Met die kinderen is niet zoveel mis; maar met de cultuur en mentaliteit die ze van huis uit meekrijgen is van alles mis.
  Cultuurgewoonten die veertien eeuwen zijn ingebakken krijg je niet met goede bedoelingen weg.
  Daar zitten de problemen.

  Geliked door 2 people

 12. BertG. zegt:

  Ik fiets hier dagelijks langs een lagere school zo rond de tijd dat de school in of uit gaat.
  Dan is het namelijk lekker rustig in de winkel.
  Maar hier is ruim 90% nog een echte Nederlander, ik let er altijd op.
  Dit is niet bij alle scholen in mijn stad, maar ik woon nog in een rustige wijk.
  Nou maar hopen dat dat zo blijft.

  Geliked door 1 persoon

 13. Williaan zegt:

  De islam invasie is op (bijna) alle fronten in volle gang en onafwendbaar, het einde van west europa komt schrikbarend dicht bij.

  Geliked door 1 persoon

 14. ReaGluurder zegt:

  Vanochtend gehoord op de radio; Ik weet niet meer waar het zich afspeelt, maar een dame van 88 heeft een noodkreet gedaan om te voorkomen dat ze na 70 jaar van haar demente man wordt gescheiden, omdat hij (92) naar een verpleegtehuis moet. Ze willen het gewoon niet. Liever stappen ze samen uit het leven. En dan te bedenken dat 100.000en die nog nooit 1 seconde hebben gewerkt in NL hun hele familie (dorp) over kunnen laten komen ihkv gezinshereniging!!!!!! De lieden die al deze ellende op hun geweten hebben mogen van mij stuk-voor-stuk dood neervallen, vandaag nog! Hoe een ooit welvarend en stabiel landje verkloot en afgegleden is! 500 M I L J A R D heeft de OMVOLKING ONS al gekost!!! Voor mensen die al 70 jaar samen optrekken en evenzoveel jaren belasting hebben betaald is elke cent zorg een cent te veel!!

  Geliked door 3 people

 15. Anneke zegt:

  De migranten zijn ALLEEN vruchtbaar, als het om voortplanting gaat. Op financieel -, economisch -, en ethisch vlak zijn ze zo ON-vruchtbaar als het maar zijn kan. VERDERF is het enige wat ze kunnen zaaien, neem het merendeel van de islamitische landen als schoolvoorbeeld.

  Geliked door 1 persoon

 16. Hovawart zegt:

  De genocide op blanken in volle vaart, en niemand ziet het aankomen, u en uw familie zullen alles verliezen, afgenomen worden, opgejaagd/belaagd en verbannen en worden geïsoleerd, de toekomst was nog nooit zo zwart.

  Geliked door 1 persoon

 17. Wachteres zegt:

  https://fenixx.org/2018/02/28/italie-gepensioneerden-graven-in-afval-voor-voedsel-afrikanen-klagen-over-het-ontbreken-van-wifi-over-het-sprookje-dat-geweld-geen-oplossing-is/

  Italië: Gepensioneerden graven in afval voor voedsel, terwijl Afrikanen klagen over het ontbreken van WiFi – Over het sprookje dat “geweld geen oplossing is”

  Geliked door 1 persoon

 18. Qvic zegt:

  De blanken zijn net zo vruchtbaar, als die immigranten. Als we de rollen om zouden draaien van dat wij blanken alles gratis krijgen en niet meer behoeven te werken en dat alle immigranten hier moeten werken en overal geld voor moeten betalen. Dan zullen de geboorte cijfers van de autochtonen ook de pan uitvliegen. Dus het is weer eens echte nepnieuws verkondiging. Maar nepnieuws is tegenwoordig “het nieuwe normale nieuws geworden” om zo de realiteit te kunnen verdraaien. Zodat het net lijkt als of de media het echte nieuws presenteert.

  Like

  • BertG. zegt:

   Nederlanders krijgen geen huis meer om een gezin te stichten.
   Ook daar is aan gedacht om ons systematisch te verminderen.
   En niemand die een groot gezin gaan beginnen bij ze ouders op een zoldertje.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s