Oostenrijk: “Asielzoekers” waren in 2017 nog crimineler dan in 2016

Screenshot_26

(Vertaling: E.J. Bron)

“Unzensuriert.at” onderzoekt regelmatig hoe sterk “asielzoekers” bij de verdachten van delicten oververtegenwoordigd zijn. Aan de hand van grove data, die in het bezit zijn van de krant “Kurier”, is het nu mogelijk om de oververtegenwoordiging over het jaar 2017 te berekenen.

ongecensureerd.at

Eén op de vijf “asielzoekers” was in 2017 een verdachte

Volgens de “Kurier” werden er in 2017 20.100 “asielzoekers” van een delict verdacht. Datzelfde jaar waren er in Oostenrijk in totaal 100.705 “asielzoekers”. Dit aantal is samengesteld uit 76.409 open procedures uit voorgaande jaren en 24.296 nieuwe asielaanvragen in het jaar 2017. Zodoende krijg je binnen de groep “asielzoekers” een percentage verdachten van 20%. Anders gezegd: één op de vijf “asielzoekers” was in 2017 verdachte.

Dat is een stijging tegenover 2016. Destijds was 18,3% van alle “ asielzoekers” verdachte van een delict. De “asielzoekers” waren in het jaar 2017 dus nog crimineler dan in 2016.

“Asielzoekers” waren in 2017 negenmaal crimineler dan Oostenrijkers

In 2017 waren er 7.426.698 Oostenrijkse staatsburgers. 164.600 van hen werden verdacht van een delict, wat eveneens blijkt uit het artikel van de “Kurier”. Zodoende verkrijg je binnen de groep Oostenrijkers een percentage verdachten van 2,2%, net als in 2016. Zodoende was in het jaar 2017 één op de vijfenveertig Oostenrijk verdachte. Bij de “asielzoekers” was het percentage verdachten met de genoemde 20% opnieuw negenmaal hoger dan bij de Oostenrijkers en de ingeburgerde buitenlanders.

Wanneer “asielzoekers” niet crimineler zouden zijn dan Oostenrijkers, zoals in de linkse media graag beweerd wordt, zou dit betekenen dat er in het jaar 2017 ongeveer 1.485.000 Oostenrijkers verdachte van een delict zouden hebben moeten zijn.

Delicten van de “asielzoekers”: vooral drugs, diefstal, toebrengen van lichamelijk letsel

Een indeling van de delicten van de 20.100 verdachte “asielzoekers” is nog niet mogelijk. Er is echter een parlementaire interpellatie van de FPÖ voor het eerste halfjaar 2017. In deze periode werden al 10.000 “asielzoekers” verdacht van een delict. Voor deze groep werden de delicten in de interpellatie ingedeeld: bovenaan stonden de drugsdelicten, gevolgd door diefstal en toebrengen van lichamelijk letsel.

Mainstream media manipuleren de oververtegenwoordiging weg

Hoe gaan de mainstream media met deze oververtegenwoordiging om? Het antwoord is simpel: ze manipuleren dusdanig, dat ze niet herkenbaar wordt. Zo schrijven de “Kurier”, de “Kleine Zeitung” en “Heute” dat het aantal verdachte “asielzoekers” in het jaar 2017 tegenover het jaar 2016 met 10% gedaald zou zijn. Dat klopt weliswaar, ze verzwijgen echter alle drie dat het totaal aantal “asielzoekers” eveneens is gedaald, en veel sterker, namelijk met 17,5% van 122.008 naar 100.705.

In zoverre is het geenszins vrolijk nieuws dat het aantal verdachte “asielzoekers” met 10% is gedaald. Het tegendeel is het geval, want het zou eigenlijk met 17,5% hebben moeten dalen.

Bron:
https://www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Fake News", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Oostenrijk: “Asielzoekers” waren in 2017 nog crimineler dan in 2016

 1. Guardiacivil zegt:

  Politie in Nederland zegt bij monde van:
  ,Bij mensen die veelvuldig met de politie in aanraking komen, ontbreekt het vaak aan een stabiele levensstructuur. Essentieel is om het belang van de persoon centraal te stellen en oplossingen te realiseren dwars door alle muren en schotten van organisaties heen.” SCHRIJFT DE TELEGRAAF.
  IK VUL EVEN AAN:
  HOE ZIT HET MET DE NEDERLANDSE BURGER EENS CENTRAAL TE STELLEN…….ZIJN RECHTEN EN VEILIGHEID OP DE EERSTE PLAATS STELLEN….?
  MIGRANTEN DIE LOSGAAN OP OUDEREN……KINDEREN……VROUWEN…….KEIHARD AANPAKKEN….?
  PIETER JAAP AALDERSBERG EN ANDERE HOOFDOFFICIEREN VAN POLITIE……EENS GEZAMELIJK BIJ DE MINISTER AANDRINGEN OP GRENZEN DICHT…….?

  https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.msn.com%2Fnl-nl%2Fnieuws%2Fbinnenland%2Fpolitie-overlast-verwarde-mensen-stijgt-fors%2Far-BBJFwA1%3Focid%3Dspartandhp&h=ATPIuSzeCFBG4TF6FepEYx6KgEKwlWx2R5mQ1o0W7J5VxSRJu3L2HN5ny76V2qAhrng0U5CVCKLbCnSCr796LmnvReUPdSjBoqjG4r-hiwXr8nDM8bQNzcxc3fx50XNcGnrD7vxVdKe9lZcEGnOS

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Het aantal verdachte “asielzoekers” met 10% is gedaald……Want die zitten inmiddels gevangen !!

  Like

 3. sonor zegt:

  Wat doe je je land aan om deze onderontwikelde agressieve barbaarse cultuur hierheen te halen.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Draaideurcrimineelasielzoekers worden maar 1x geteld, dat gebeurt hier ook, en het helpt want de criminaliteit is hier gedaald.
  Komen we toch terug op dat artikel van bozeoudeman.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s