Beatrix von Storch (AfD): “Islamitische terreur wil onze civilisatie vernietigen” (Ned. vertaling!)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Het Duitse parlement heeft donderdag unaniem een onderzoekscommissie over de aanslag op de Breitscheidplatz in Berlijn op 19 december 2016 ingezet. Voor de AfD beklaagde Beatrix von Storch dat de overige fracties geweigerd zouden hebben om “de algehele politieke verantwoordelijkheid” – met andere woorden de vluchtelingenpolitiek van de Duitse regering – in het oog te nemen. Hieronder de integrale vertaling van bovenstaande video:

journalistenwatch

Beatrix von Storch (AfD): “Meneer de president! Zeer geëerde collega´s! De AfD-fractie heeft vanaf het begin gezegd dat zij een gezamenlijk voorstel steunt. Het is consensus van alle fracties dat de terreuraanslag van de Breitscheidplatz onderzocht moet worden. Alle fracties hebben deelgenomen aan de voorbereidende gesprekken en samengewerkt, ook wij. (Benjamin Strasser [FDP]: Nee, de AfD niet! Helaas niet! Er was van u niets te horen, omdat er geen camera´s bij waren! – Michael Grosse-Brömer [CDU/CSU]: Heel goed!)

Dat zijn we de slachtoffers en alle mensen in het land schuldig. Het is belangrijk om de focus hier in het parlement over datgene uit te breiden wat er in de deelstaten al gebeurd is. Ook de fouten in het mechanisme moeten natuurlijk onderzocht worden. Maar de blik voor het wezenlijke mag niet verloren gaan.

Wanneer de politie overwerkt, overbelast en met haar capaciteiten en krachten ten einde is, dan is het toch logisch dat er fouten plaatsvinden. De oorzaak daarvoor moeten we onderzoeken. Onze focus mag zich niet alleen op de kleine ambtenaren onderaan de hiërarchie richten. De focus moet ook de algemene politieke verantwoordelijkheid in het vizier nemen. (applaus bij de AfD)

Daarom hadden we een wijzigingsvoorstel ingediend om de algemene politieke verantwoordelijkheid en de invloed van de asiel-, de buitenlander- en de vluchtelingenpolitiek te belichten. Als we dan vaststellen dat deze politiek niet de oorzaak was, dan zouden we dat ook duidelijk gemaakt hebben. Maar om de opheldering in de eerste plaats helemaal niet te willen, is fout. (applaus bij de AfD)

In verband met het terrorisme sprak de Israëlische militaire historicus van Creveld van “nieuwe oorlogen”. De grote, conventionele oorlogen tussen landen worden afgelost door de bedreiging door terroristische groepen. De islamitische terreur is zo´n vorm van een nieuwe oorlog tegen de westelijke civilisatie.

De terreuraanslag van de Breitscheidplatz moet in deze context gezien worden. Maar hij was niet de eerste. Ansbach, Würzburg, Hamburg en Essen gingen hem voor. In al deze gevallen waren asielzoekers en islamitische migranten de daders. Deze moordenaars zijn geen in verkeerde banen geleide, gediscrimineerde slachtoffers van akelige omstandigheden. Laten we alstublieft de oogkleppen afdoen! (applaus bij de AfD) Zij zijn het gezicht van een groeiende bedreiging, die onder verwijzing naar de islam en de koran onze vrijheid, onze cultuur, onze manier van leven en uiteindelijk onze civilisatie willen vernietigen. Daar moeten we iets tegen doen. (applaus bij de AfD)

Het onderzoek naar de aanslag heeft ook tot doel om ons voor dit conflict met de tot geweld bereide islam beter te wapenen. Het geeft ons de mogelijkheid om conclusies te trekken met het oog op de hervorming van onze veiligheidsstructuur evenals de uitrusting en de organisatie van de politie en de veiligheidsdiensten. Zij moeten aangepast worden aan de eisen van de nieuwe tijd. Daartoe behoort ook de hervorming van het verblijfs-, het asiel- en het immigratierecht. (applaus bij afgevaardigden van de AfD)

Het loopt niet vooruit op het resultaat van het werk van de onderzoekscommissie wanneer we vaststellen: bij beveiligde grenzen en de consequente toepassing van de derde landen regeling zou de aanslag op de Breitscheidplatz niet hebben plaatsgevonden. Dit feit is pijnlijk, maar niet te ontkennen. Applaus bij de AfD – Dr. Alice Weidel [AfD]: Exact! Klopt! – Benjamin Strasser [FDP]: Ach, natuurlijk!)

We moeten ook conclusies trekken met betrekking tot de omgang met nabestaanden en slachtoffers. In het Duitse rechtssysteem en in de politieke en openbare behandeling spant men zich deels enorm in om de uitzetting van illegale of deels ook criminele immigranten en potentiële terroristen te verhinderen, maar hun slachtoffers laten we in de steek. Dat is een schandaal! (applaus bij de AfD)

De onderzoekscommissie moet haar deel er toe bijdragen ter beantwoording van de vraag hoe we de veiligheid van onze natie in de 21e eeuw kunnen garanderen. Ja, nationale veiligheid is een centraal politiek thema. Andere naties in deze wereld, zoals de VS of Israël, hebben dat begrepen. Het wordt tijd dat ook wij in Duitsland dat eindelijk begrijpen. (applaus bij de AfD)

We leven in een gevaarlijke tijd. Niet alle mensen in de wereld zijn goed, en niet alle mensen in de wereld willen ons goed doen. Daarom doen we immers ook onze huisdeuren op slot. Open huisdeuren zijn net zomin als open grenzen een humanitair zedelijk gebod, maar met het oog op de grenzen geleefde politieke onverantwoordelijkheid. (applaus bij de AfD)

Vanuit ons oogpunt heeft het onderzoek naar de islamitische terreuraanslag van de Breitscheidplatz een groot doel van hogere orde: de terugkeer tot het politiek realisme. Hartelijk dank.” (applaus bij de AfD)

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Beatrix von Storch (AfD): “Islamitische terreur wil onze civilisatie vernietigen” (Ned. vertaling!)

 1. Peter zegt:

  Beatrix von Storch is een politica die het door heeft :
  We leven in een gevaarlijke tijd. Niet alle mensen in de wereld zijn goed, en niet alle mensen in de wereld willen ons goed doen. Daarom doen we immers ook onze huisdeuren op slot. Open huisdeuren zijn net zomin als open grenzen een humanitair zedelijk gebod, maar met het oog op de grenzen geleefde politieke onverantwoordelijkheid.
  Zij slaat de spijker op zijn kop !!!!!

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Er gloort een sprankje hoop aan de Europese horizon, tegelijkertijd bevreesd het mij dat de Brusselse doctrine met een verbod op interventie het onmogelijk zal maken om het islamitische expansieproces te keren, elke vorm van anti-Europese bemoeienis een taboe maakt, en politiek zal ingrijpen in de onafhankelijke naties in Zuid-Europa en de Balkan om nieuwe pogingen om de EU-lidstaten te dekoloniseren en te zuiveren van ideologische splijtzwammen te voorkomen en ieders lust daartoe te ontnemen, om de nieuwe naties ook onder EU-gezag te brengen om het islambrusselse expansieproces veilig te stellen.
  Het besef dat de huidige politiek ons wil vermoorden is in ieder geval aan de winnende hand.

  Like

 3. Sabeltant zegt:

  Mevrouw -terroristenknuffelaar- Merkel was er ook of was ze weer weggelopen voor haar verantwoordelijkheid?

  Like

 4. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  “Vanuit ons oogpunt heeft het onderzoek naar de islamitische terreuraanslag van de Breitscheidplatz een groot doel van hogere orde: de terugkeer tot het politiek realisme.”

  Als alleen de AFD applaudiseert (en de FDP een beetje ja knikt) denk ik dat de terugkeer tot het politiek realisme nog lang zal duren.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Een mooie en ware preek, hoop dat de overige Duitsers er wat positiefs mee doen!

  Like

 6. kampersrene zegt:

  “Islamitische terreur wil onze civilisatie vernietigen” Ze zijn daar volop mee bezig en met succes

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Islamitische terreur wil onze civilisatie vernietigen Ze zijn daar volop mee bezig en met succes , dank zij Merkel en haar links groene vrienden

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Islamitische terreur wil onze civilisatie vernietigen Ze zijn daar volop mee bezig en met succes , dank zij Merkel en haar links groene vrienden

  Like

 9. Jan zegt:

  Nog eens Von Storch, nu over de luister en kijkgeld die sinds een paar jaar net als bij ons via de belastingen geheven wordt en waartegen geprotesteerd wordt want net als bij ons zijn ARD en ZDF propagandazenders van linksvolk

  Dom linksmens meent dat je een vergelijk kunt maken tussen belasting betalen voor scholen terwijl je geen kinderen hebt.

  Like

 10. Wachteres zegt:

  https://www.express.co.uk/news/world/922497/Bundestag-Angela-Merkel-Alice-Weidel-Brexit-Britain-sovereignty?utm_source=traffic.outbrain&utm_medium=traffic.outbrain&utm_term=traffic.outbrain&utm_content=traffic.outbrain&utm_campaign=traffic.outbrain

  WATCH: Bundestag speech SCOLDING Merkel for THREATS to Britain prompts HUGE APPLAUSE
  ALICE Weidel, the leader of the German AfD party, delivered a scathing attack on Angela Merkel during a morning session of the Bundestag after the Chancellor threatened to punish Britain over Brexit.

  The speech from Alice Weidel in the Bundestag, the German parliament, also tore into Angela Merkel for using German taxpayers money to finance her EU project.

  The leader of the far-right party slammed Mrs Merkel for her treatment of Britain and ordered her to stop sending threats to the country to punish Brexit. Plus video’s.

  Like

 11. Henk.V zegt:

  Het is, zoals, mede reageerder I.K. Bennurklaarmee al stelt: bij alle zinnige gedachten die Beattrix von Storch uitspreekt, klappen alleen de vertegenwoordigers van de AfD fractie… Tot dusver is de Bundestag, net zoals je kunt zien op een C.D.U partijdag, gewoon een applaus machine voor Merkel…
  Dit gedrag zagen wij ook in de landen die onder communistische dictatuur leefden..
  De problemen in het verblinde Duitsland moeten kennelijk zo groot worden dat niemand meer kan wegkijken.

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  En……..Stasi Merkel ……liep weer weg……hoognodig naar het toilet.

  Like

 13. Taljaard zegt:

  Gisteravond tot laat aan toe een hele rits aan redevoeringen van AfD-parlementarieers beluisterd.
  Genieten!
  Daar zitten een stel intellectuele klasbakken en politieke vuurvreters tussen waar de PVV en het FvD jaloers op kunnen zijn. Deze mensen zijn eigenlijk niets anders dan een verzameling traditionele christendemocraten (Von Storch, Renner) en sociaaldemocraten (Gauland, Pohl), die zich van de vastgeroeste Duitse kartelpolitiek hebben afgekeerd en nu samen daartegen ageren.

  Overigens is het beeld van de correcte en beleefde Duitser niet in overeenstemming met de ronduit onbeschofte manier waarop men ter linkerzijde in de Bundestag op deze mensen reageert wanneer zij aan het woord zijn. Vergeleken daarmee is de Nederlandse Tweede Kamer nog een voorbeeld van beschaving. In het Britse House of Commons gaat het er per traditie ook wel rumoerig aan toe, maar daar wordt niet gescholden en gevloekt.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s