Berlijns hotel: AfD-mensen moeten buiten blijven

Screenshot_68

(Vertaling: E.J. Bron)

Berlijn stond nooit echt goed bekend wat betreft gastvrijheid. Cafés die moeders die hun kinderen de borst geven en ouders met kinderwagens de toegang verbieden, stadswijken die Zwaben tot persona non grata verklaren en districten die aan toeristen en beter-verdieners de oorlog verklaren. Geen gebrek aan vijandbeelden in de stad.

Junge Freiheit

Maar deze week is Berlijn een “wij moeten buiten blijven”-groep rijker: de AfD. In ieder geval wat betreft het “Hotel Berlin” in Berlin-Mitte. Daar wilde de parlementariër Wilhelm von Gottberg zijn intrek nemen voor de vergaderweek. Von Gottberg, die al vaker in het hotel had overnacht, vroeg telefonisch of er nog een kamer vrij zou zijn.

Dat was zo en hij kreeg toen ook te horen dat parlementariërs tegen bewijs aanspraak zouden kunnen maken op gunstige condities. Dus stuurde zijn kantoorchef een E-mail naar de boekingsafdeling, die een link naar het parlementsprofiel van von Gottberg bevatte.

Hotel met politieke instelling

Maar in plaats van de gunstige condities kreeg von Gottberg een afzegging. Per E-mail werd hem meegedeeld dat men via de link te weten zou zijn gekomen dat hij werkzaam zou zijn voor de AfD. “Wij hebben opdracht van het management geen boekingen voor de AfD aan te nemen”, schreef een medewerkster van het hotel hem.

Daarom zou men hem verzoeken om tijdens zijn verblijf in Berlijn een ander hotel te zoeken. Een medewerker van von Gottberg, die telefonisch nog een keer naar de redenen van de afwijzing vroeg, kreeg als antwoord dat de opvattingen van de AfD niet bij de politieke instelling van het huis zouden passen.

Waarom een hotel een politieke instelling heeft en wat voor eentje dat is, daarover zwijgt het “Hotel Berlijn”. Op navraag van de “Junge Freiheit” kwamen we alleen maar te weten dat men “zulke beslissingen” niet tegenover de pers zou mogen becommentariëren.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, Berlijn, demoniseren, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Berlijns hotel: AfD-mensen moeten buiten blijven

 1. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Een hotel met een politieke instelling? Sinds wanneer is dat? Weer die zogenaamde politieke correctheid want stel je voor dat de ruiten ingegooid worden door de islamhielenlikkers.

  Geliked door 2 people

 2. Hendrik M. zegt:

  Moge dit hotel aangeklaagd worden wegens discriminatie!
  Lees voor ‘AfD’ eens ‘neger’…

  Geliked door 3 people

 3. Juan Pan Blanco zegt:

  Boek massaal dit Hotel, en netjes binnen de contractuele tijd weer annuleren.. Expedia of bookin.com….. binnen een paar maanden failliet

  Geliked door 3 people

 4. kampersrene zegt:

  Doet me denken aan de Jaren dertig ” Joden niet gewenst “

  Geliked door 3 people

 5. Steven zegt:

  Duidelijk toch…een ‘LINKS’ Hotel die liever zijn gasten wegstuurt. Met links gaat het al niet goed meer, dus de kans is dan ook groot dat het Hotel er straks ook niet meer is. (WINK)

  Geliked door 2 people

 6. kampersrene zegt:

  offtopic
  Heden las ik online in een Vlaamse krant
  De Russische president Vladimir Poetin heeft in zijn jaarlijkse State of the Union gewaarschuwd voor een nieuw type nucleaire raket dat het land heeft ontwikkeld. De raket is door geen enkel land te stoppen, maakte de president zich sterk, en heeft een “eindeloos bereik”………….
  Wat mij betreft mag hij ze gerust uitproberen om de Islamlanden , want die vormen het grootste gevaar voor de wereldvrede . Ze zijn al volop bezig met Europa te bezetten

  Geliked door 2 people

 7. BertG. zegt:

  Wat zijn, stillende moeders?
  Zijn dat moeders die niet zoveel zeggen, of gewoon hun kop moeten houden over alles.
  Is dit eigenlijk wel Nederlands? Stillende moeders.

  Like

 8. ildiko zegt:

  ja ja zo ziet in west Europa de vrijheid uit. Jammer dat ze niet met een Palestijnse naam of een Syrische hebben geboekt.

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Boycotten dus.

  Geliked door 2 people

 10. louis-portugal zegt:

  Wat een protestants links nest is dat geworden.

  Geliked door 2 people

 11. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  We zijn nu dus werkelijk weer terug bij af. We dachten, dat de naoorlogse generaties in Duitsland anders waren, dan de vooroorlogse. We gaven ze het voordeel van de twijfel. Maar kennelijk was dat niet zo’n goed idee. Sluw als ze waren, verscholen de moffen zich achter een mooie façade en wachtten af, tot de tijd rijp was en onze aandacht verslapte. Wij waren zo onnozel, dat we de signalen, die ze afgaven, niet oppikten. Het huidige Duitsland verschilt in wezen niets van het Nazi-Duitsland. Onder de bezielende heerschappij van Krengela, de Merkelse Heks, kunnen de moffen weer volop en open en bloot met hun verfoeilijke praktijken aan de slag gaan.

  Moffen zijn als vossen; ze verliezen wel hun haren, maar niet hun streken. Moffen zijn en blijven moffen. Het is een volksaard, die steeds weer boven komt drijven. Het zit blijkbaar in hun genen. Laten we dat vooral goed in ons hoofd prenten en niet nogmaals de fout maken van de politiek correcte goedgelovigheid. Geef uw ogen en uw oren de kost en herken de signalen, die worden afgegeven. Voor de insider wordt iets anders getoond en gezegd, dan de onnozele van geest ziet en hoort.

  Voor een goede verstaander spreekt bijv. het officiële Duitse volkslied boekdelen.
  De eerste zin van het eerste couplet wordt telkens als refrein herhaalt.
  “Deutschland, Deutschland über alles, über alles in der Welt!”

  Niet alles is, wat het lijkt, dat het is.
  Wat niet mag zijn, is ook niet.
  Maar de waarheid is verborgen in het volle zicht.
  Zalig zijn zij, die kunnen kijken en zien.
  Zalig zijn zij, die kunnen luisteren en horen.
  Zalig zijn zij, die weten en begrijpen.
  Zalig zijn de onnozelen van geest.
  Zij worden als makke schapen naar de slachtbank geleid..

  Geliked door 1 persoon

 12. Johan de derde zegt:

  Boycot dat hotel.

  Like

 13. fleckie zegt:

  Nazi’s die onder een dekmantel hun van ANDEREN gestolen goederen/ geld investeerden soms HET geld in cafe’s/ hotels/ pensions/en andere commetciele!!zaken .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s