Islamisering in Duitse gevangenissen: Autoriteiten slaan alarm

Screenshot_65

(Vertaling: E.J. Bron)

Wiesbaden – Steeds opnieuw zijn radicaalislamitische daders in gevangenissen geradicaliseerd. Voor het eerst heeft de Criminologische Centrale met zetel in Wiesbaden een studie over dit fenomeen opgesteld. Het resultaat van de landelijke Onderzoeks- en Documentatiecentrale en die van de deelstaten: drie vierde deel van alle Duitse jeugdgevangenissen moeten extremistische tendensen bij gevangenen constateren. Bij de bestrijding van dit probleem heerst grotendeels radeloosheid. Van de 36 aangeschreven Duitse jeugdgevangenissen hebben 32 geantwoord. Eén op de twee gevangenissen heeft een preventieaanbod zoals hulp om ermee op te houden of anti-agressietraining.

Duits - Zuerst

Er waren zelfs concrete aanwijzingen, bijvoorbeeld van de veiligheidsautoriteiten, op de gevaarlijkheid van individuele gevangenen. Zeven gevangenissen bleken gevangenen te bezitten die ervan beschuldigd werden een zware staatsgevaarlijke gewelddaad voor te bereiden en deel uit te maken van een terroristische vereniging. Meer dan de helft van de jeugdgevangenissen bevestigde zelf desbetreffend opvallen gedrag te hebben waargenomen, dat reikt van extremistische opvattingen tot openlijke missionering.

Screenshot_64

Dit zal vermoedelijk ook in de toekomst zo doorgaan. “Het gevangeniswezen staat op dit moment voor de uitdaging om te moeten gaan met in toenemende mate meer als radicaalislamitisch geradicaliseerde personen, die terugkeren uit het gebied van de zogenaamde ´Islamitische Staat´ of op een andere manier in verband met radicaalislamitisch gemotiveerd delicten veroordeeld werden”, oordeelde de Criminologische Centrale.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islamisering. Bookmark de permalink .

16 reacties op Islamisering in Duitse gevangenissen: Autoriteiten slaan alarm

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Er is maar 1 remedie, laat ze definitief inslapen zoals we bij een oude hond doen. Zeer humaan, pijnloos en bijna kostenloos.

  Geliked door 1 persoon

  • Statler & Waldorf zegt:

   Probleem is dat deze islamitische honden kerngezond zijn, een sluw plan hebben en zich absoluut niet laten spannen voor het D(onoren)66 karretje.

   De enige die mag doneren is de autochtoon en dat op alle fronten.

   Like

  • Hendrik zegt:

   Sluit ik me bij aan!

   Like

  • mahoog zegt:

   Mijn honden(nu weer zeven) sterven altijd een natuurlijke dood….Ze zijn veel te lief om ze zo iets aan te doen.Maar tja ,ze zijn nooit ge hersenspoeld.

   Like

   • Steven zegt:

    Net als bij de Oostvaardersplassen..geen eten meer geven..en als je dan de ribben kunt tellen heb je een legitieme reden om ze af te schieten!

    Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Ooit de vraag gesteld waarom in islamitische landen meedogenloze geheime diensten opereren. Ooit de vraag gesteld waarom in islamitische landen altijd sprake is van een dictatuur?

  Precies daarom. Omdat in landen waar de islam dominant is altijd broedhaarden bestaan voor extremistische islam. Deze moeten keer op keer ontmanteld worden en is de ene ontmanteld ontstaat er binnen de kortste keren een nieuwe broedhaard voor opnieuw zogenaamde radicale islam.

  Het probleem is echter dat er geen radicale islam bestaat omdat het radicalisme inherent is aan de islam sec. Mohammed was een radicaal dus wat wil je eigenlijk bestrijden.

  Zolang er islam is zal er ook islamitisch geweld zijn. Generatie op generatie tot in lengte van dagen. Dit stopt alleen als de islam ontmanteld is en op de vuilnisbelt van de geschiedenis gedeponeerd is.

  Jammer maar het is niet anders en diegene die dit niet vinden houden zichzelf voor de gek.

  Geliked door 2 people

 3. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  De trein van de Merkelse heks dendert voort. In navolging van haar grote voorbeeld Adolf H….., heeft ze de machinist opdracht gegeven niet op of om te kijken en vooral niet te stoppen.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Het hoeft niet zo moeilijk te zijn; sluit radicale en daarvoor vatbare islammers op in gevangenissen zoals die zijn in hun thuislanden; zo moeilijk hoeft dat niet te zijn.
  Dus opsluiting in islamitische gevangenissen met een zo als in die landen een zeer sober bestaan, pas uitzetten nadat hun thuisland ze wil hebben; anders gewoon laten zitten.
  Kun je ze dan wel langer vasthouden dan de straf die de rechter gegeven heeft?
  Ja, mits de gevangene zich misdraagt of psychisch nog niet vrijheids-gereed is.
  Overigens kan de rechter ook gewoon straffen tot uitzetting; kunnen sommigen wellicht weg voor einde straftijd.
  Ow ja, ook zonder bewezen misdaden gepleegd te hebben kunnen deze extremisten preventief geïnterneerd worden. in interneringskampen met eenzelfde zeer sober beleid.
  Amerikanen hebben daar ervaring mee, in de 2e wereldoorlog werden daar de Jappen geïnterneerd en veel recenter nog Guantanamo-bay…
  Ow ja, de Duitsers mogen het iets minder sober houden dan ze 75 jaar geleden deden…
  Voor Nederland zou ik het ook graag als hier beschreven zien.

  Like

  • reageerbuis zegt:

   Ook bij de Duitse inval op 10 mei 1940 werden Duitsers geïnterneerd. Alleen duurde dat maar een paar dagen, omdat Nederland zich overgaf. Mensen met dubbele paspoorten bestonden toen nog niet.

   Like

 5. kampersrene zegt:

  Dat is zelfs een natuurwet , dat zien wij bij sommige diersoorten die een prooi aanvallen als ze met velen zijn De Islamdiersoort is daarop geen uitzondering , ze radicaliseren omdat ze daardoor sterker worden om hun medemens het leven zuur te maken , het enige waar ze goed in zijn ,

  Like

 6. de sluwe vos zegt:

  Eigenlijk zou men dergelijke onmensen gewoon moeten liquideren omdat ze nu eenmaal een levende tijdbom zijn in de maatschappij. Als men het niet doet omdat wij ons niet naar hun niveau willen verlagen dan zouden ze allemaal individueel moeten worden opgesloten en geen contact mogen hebben met andere gevangenen. Ze maken mekaar immers nog zotter dan ze al zijn! Door die jarenlange eenzame opsluiting en afgesloten van elke islamitische invloed (zonder koran!!) zou er misschien een kleine kans kunnen zijn dat ze gedeprogrammeerd geraken. Ik zou het een interessant experiment vinden maar ik heb er eerlijk gezegd niet veel vertrouwen in.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Zou je dit ook als islamisering kunnen zien.
  Het was me niet duidelijk of de foto een Duitse school betrof of één in Riyadh, Saoudie Barbarije

  Wel een R.K.Canius-College waar de lerares een kopvod mocht dragen.

  BRON:
  https://www.berliner-zeitung.de/berlin/religioeses-mobbing–wenn-gummibaerchen-in-berliner-schulen-ploetzlich-zum-problem-werden-29785780

  Like

 8. scherpschutter1943 zegt:

  Ik las in het stuk: “De autoriteiten slaan alarm”. Waarvoor? Ze hebben het islamitische probleem zelf gecreëerd, dus moeten ze het zelf oplossen. Zo moeilijk is dat niet hoor. Ik heb hier al heel; wat goede oplossingen gelezen

  Like

 9. Peter zegt:

  Islamisering in Duitse gevangenissen: Autoriteiten slaan alarm
  Hier ( in ons land ) vindt dit ook plaats, maar de autoriteiten slaan hier GEEN alarm.
  In onze detentiecentra’s struikel je over de gebedskleedjes van ingeslotenen en islamitisch personeel.
  De halalhap is standaardkost. Op barbecues voor personeel is geen karbonaadje verkrijgbaar.
  Leest u dit wel eens in de krant ???

  Like

 10. Peter zegt:

  In ONZE hoofdstad gebeurt het volgende dat te lezen was in De Telegraaf !

  Zorgelijk is verder dat onder Nederlanders van Turkse en Marokkaanse afkomst de loyaliteit aan de eigen groep niet zelden die aan de staat Nederland overstijgt. Dit werkt cliëntelisme in de hand. Dit was het geval in Amsterdam, waar de Marokkaanse ’radicaliseringsexpert’ Saadia Ait-Taleb opdrachten doorschoof naar een Marokkaanse vriend. De man declareerde drie ton voor opdrachten. Ait-Taleb gaf ook de echtgenoot van Elatik een baantje bij de gemeente.

  Minder bekend is dat op lager niveau in de stad eveneens sprake is van ’Marokkanisering’ en islamisering van het ambtelijk apparaat. Enkele autochtone ambtenaren, die ziek thuis zitten, deden bij deze krant hun beklag over pestgedrag door Marokkaanse collega’s. Zij klagen bovendien over de islamisering van de werkvloer: moslimcollega’s die lunchtijd gebruiken om te bidden. Bij hun superieuren vonden de ambtenaren geen gehoor.

  De sluipende islamisering van het grootstedelijke ambtenarenapparaat krijgt nu in Rotterdam en Den Haag een politieke vertaling met de opkomst van partijen als Denk en Nida.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s