“Mia! De strijd gaat verder!”

Screenshot_43

(Door: Klaus Lelek – Vertaling: E.J. Bron)

Op naar de demonstratie voor bescherming en veiligheid!

Zaterdag aanstaande om 15.00 uur een signaal afgeven tegen migrantengeweld, verkrachtingen en Antifa-terreur! Demonstratie voor de vrijheid van meningsuiting en leven zonder angst!

journalistenwatch

Nog twee dagen tot de volgende grote demonstratie in KANDEL tegen de alledaagse oorlog in onze steden door binnen gesijpeld geweld. KANDEL IS OVERAL, want overal vinden “eer-moorden”, verkrachtingen, seksuele overvallen, intimidaties, bedreigingen en mes-aanvallen plaats. De gevolgen van een zelfvernietigende “vluchtelingenpolitiek”, die inmiddels niet alleen grote steden zoals Berlijn, Keulen en Duisburg, maar ook midden-grote en kleine steden zoals Cottbus, Bottrop en Kandel in zijn greep houdt, waar met kerstmis het meisje Mia door een zogenaamde “onbegeleide vluchteling” voor de DM-drogisterij werd afgeslacht. Zonder het spontane protest zou het thema “leeftijdbepaling van vluchtelingen” nooit in de focus van de gelijkgeschakelde media zijn terechtgekomen en al helemaal niet door de politici zijn opgepakt. Net zoals de mes-aanval op een echtpaar in Cottbus zonder protesten al na enkele dagen zou zijn doodgezwegen.

Maar al korte tijd na de demonstraties begonnen de aanvallen van de tegenpartij. De vrouwenmars in Berlijn met het thema “Wij zijn geen loslopend wild – nergens” werd met instemming en zelfs ondersteuning van de politie door Antifa-knokploegen geblokkeerd. De politie als 5e colonne van tegenstanders van de vrijheid van meningsuiting vond voor het laatst kort voor de machtsgreep van Hitler plaats, toen politieagenten samenwerkten met de SA en hun optochten zelfs met wapens beschermden.

Vrijheid van meningsuiting als in een dictatuur

KANDEL staat dus niet alleen voor de eis naar een ommekeer in de vluchtelingenpolitiek, die nog steeds busladingen vol “onbegeleide vluchtelingen” zonder papieren en vals opgegeven leeftijd via wagenwijd geopende grenzen door wuift, maar ook voor DE STRIJD VOOR DE VRIJHEID VAN MENINGSUITING, die door een zwart-rood-groen eenheidspartij-bondgenootschap in feite buiten werking wordt gesteld. Volgens het Stockholm-syndroom zieke motto: Duitse vrouwen zijn loslopend wild, mogen zich laten neersteken en verkrachten en moeten hun bek houden. Wie daartegen protesteert, is een nazi en krijgt een gekleurde paraplu in zijn gezicht en diens oren worden vol gefloten. “Eer-moordenaars” hebben meer sympathisanten en vrienden dan de slachtoffers!

Wie nog verder uit het venster leunt, zoals afgevaardigden van de AfD, die in de schijnwerpers van de publiciteit staan, wordt niet alleen verbaal aangevallen, maar vogelvrij verklaard. In het begin van deze week vond er een brandaanslag plaats op de auto van Maximilian Müger, bestuurslid van de AfD in de deelstaat Hessen. De politie van Oost-Hessen vergeleek deze met de “brand van een tuinhuisje”. Ook in de editie van de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” van afgelopen woensdag is geen sprake van een “brandaanslag”, maar slechts van “opzettelijke brandstichting”. Dat is het politieke klimaat van een “rechtsstaat” in 2018!

Net zoals vrouwen naar de wil van de Duitse regering en de Antifa loslopend wild zijn geworden, moeten arme Duitsers voortaan in hun woningen blijven en verhongeren, omdat de openbare voedselbanken voorbehouden zijn aan de illegaal binnen gesijpelde nieuwe burgers, die volgens de wet van de sterkere de “waardeloze oer-inwoners” gewoon verdringen. Wie deze regel verandert, zoals de voedselbank in Essen, krijgt met de nazi-knuppel. Zelfs in opdracht van de bondskanselier. KANDEL IS OVERAL!

Overal zit KANDEL in. In seksuele overvallen, mes-aanvallen, gedulde terreur tegen andersdenkenden, evenals in een “sharia-justitie”, die een burgemeester van onbesproken gedrag na 25 dienstjaren wegens doodslag voor de rechtbank sleept, omdat drie vluchtelingenkinderen zonder toezicht in een heel normale dorpsvijver verdronken. Een vijver zonder hek, eentje van duizenden zoals die in Duitsland bestaan.

Wie niet demonstreert, zal weldra voorgoed moeten zwijgen!

Wie nu niet demonstreert en de straat opgaat, zal dit land over vijf jaar niet meer terug kennen, mits hij tot dat moment überhaupt “ongedeerd” blijft. Het kan iedereen overkomen! ´s Avonds in de metro, op stations, bij het joggen in het park, na een avondje stappen in de kroegenbuurt. Kom daarom allemaal naar Kandel. Ieder van ons is een stuk tegen-publiciteit! Ieder van ons is een strijder tegen de leugen-pers en verdediger van onze rechten en vrijheden. Wij samen zijn de stem tegen het doodzwijgen, verdringen en in de doofpot stoppen. Wij zijn Duitsland´s enige buitenparlementaire en tegelijkertijd parlementaire oppositie. Alle anderen willen dat de situaties nog erger worden, dat islamitische parallelsamenlevingen met hun moorddadige vrouwen-verachting steeds meer invloed krijgen, dat er No-Go-Areas ontstaan en elementaire rechten zoals ruimdenkendheid en het recht op seksuele zelfbeschikking in de vuilnisbak verdwijnen.

De democraten, die in 1832 niet ver van Kandel bij het Hambacher feest bijeenkwamen, streden tegen de censuur en onderdrukking van het Metternich-regime. Wij verheffen onze stem tegen het door straatterreur-bendes en brandstichters ondersteunde Merkel-regime. Daarom moeten we ons allemaal aaneensluiten en met één stem roepen: “Mia! De strijd gaat verder!”

Meer belangrijke aanwijzingen van de organisator: http://kandel-ist-ueberall.de/

Hier de video met Miriam Kern: “Vrijheidsgroeten vanuit het Hambacher Schloss”

 

De stem uit Kandel roept alle vrouwen uit heel Europa op om op 03-03-2018 naar de vrouwendemonstratie in Kandel te komen. Het Hambacher Schloss is de “wieg” van de Duitse democratie. Destijds al werden veel Duitsers in de gaten gehouden, gecensureerd en vervolgd wegens een andere mening. Destijds vochten veel moedige mannen voor onze huidige wettelijk vastgelegde vrijheid  – deze is echter in groot gevaar!

De vrijheid van meningsuiting wordt “gedood” door de grondwet-vijandige censuurwetten, de veiligheid wordt opgeofferd door de eigenmachtige en illegale grensopening van de regering-Merkel – die tot op de dag van vandaag zonder controle en onderzoek mannen ons land binnenlaat. Nu vechten ook wij vrouwen voor onze vrijheid, veiligheid en onze bescherming in Duitsland en in heel Europa. De stem uit Kandel roept alle geliefde zusters uit Frankrijk, Oostenrijk, uit Zwitserland en uit heel Europa op:

Kom op 03-03-2018 naar de vrouwendemonstratie in Kandel en geef een signaal af voor de vrijheid en veiligheid van vrouwen! Want “Kandel is overal!”

Bron:
www.journalistenwatch.com
Auteur: Klaus Lelek

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, discriminatie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Mensenrechten, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op “Mia! De strijd gaat verder!”

 1. sonor zegt:

  Eindelijk aktie, de terror van Merkel moet gestopt worden, zij moet haar eigen volk wel heel erg haten door ze dit aan te doen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Laat het maar aan die vrouwen over…
   De mannen hebben het te druk met het “man”zijn, maar die vrouwen die zien het echte gevaar voor de voortplanting van hun ras en de Duitse mensheid in zijn geheel.

   Geen slap Pegida-gedoe maar de èchte Jean Dar’c -mentaliteit!!!

   Like

 2. Ronald zegt:

  Het zijn geen migranten, maar gelukszoekers, criminelen en illegalen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Onopgeleid en ongeletterd tuig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

  • kampersrene zegt:

   Inderdaad tussen die troep waren er geen raketdeskundigen , atoomgeleerden ,chirurgen en dergelijke hoogopgeleiden , enkel een kudde ongeletterden , criminelen ,luiaarden op zoek naar een leefloon ,tafelschuimers , avonturiers en tuig allerhanden . Volgens mijn statistieken is een op de tienduizend een echte hulpbehoevende dankbare sukkelaar

   Like

 3. Ronald zegt:

  98% moslims, dus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hoe kan het ook anders………………..

  Geliked door 1 persoon

 4. Henk der Niederlànder zegt:

  Ook de mensen van Kandal zouden eerst eens moeten bedenken dat als eerste Antifa als terreurorganisatie bestempeld zou moeten worden.
  Zolang als deze knokploegen van de linkse politiek niet aan banden gelegd word verandert er geen ene reet.
  De linkse politiek laat antifa gewoon hun gang gaan om onwelvallige meningen de kop in te drukken.

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Waarom niet “” Islam ist uberall . Voor hen zijn wij vrouwen loslopend wild , een sexspeeltje een ontspanning, In hun ogen zijn wij niets , een niemandalletje , want wij zijn maar “vrouwen”

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  Wanneer komen de Nederlandse Doorneroosjes uit hun slaap?
  Oh wacht die zijn nog te druk met “Metoo”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s