Wilders vecht terug tegen nep-nieuws dat “nabestaanden MH17″ boos op hem zijn vanwege zijn reis naar Rusland

Screenshot_44

(Door: Michael van der Galien)

Omdat één nabestaande niet blij is, zijn heel veel mensen boos, aldus de NOS.

De NOS bracht het nieuws op grootse wijze gisteren: nabestaanden van MH17-slachtoffers zouden woedend zijn op Geert Wilders, omdat hij de euvele moed heeft om Rusland te bezoeken en zelfs om een Russisch-Nederlands vriendschapsspeldje te dragen. Die nabestaanden vonden dat onacceptabel. Een schande!

Daarbij worden er twee mensen geciteerd: de ene is Piet Ploeg (bestuurslid van de stichting MH17 en VVD’er). De andere is daadwerkelijk een nabestaande, Thomas Schansman. Diens zoon kwam om bij de vreselijke aanslag op het vliegtuig en hij is inderdaad boos op Wilders. Hij heeft de PVV’er zelfs een boze brief geschreven.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", demoniseren, Desinformatie, Geert Wilders, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Nederland, nieuw fascisme, NOS, NPO, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Wilders vecht terug tegen nep-nieuws dat “nabestaanden MH17″ boos op hem zijn vanwege zijn reis naar Rusland

 1. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 2. Peter zegt:

  Omdat één nabestaande niet blij is, zijn heel veel mensen boos, aldus de NOS.
  Dit is het proberen te beïnvloeden van de publieke opinie door de goedbetaalde boevenbende.

  Geliked door 3 people

 3. Cathja zegt:

  Maar het verspreiden van nep-nieuws zou toch per 1-1-2018 strafbaar zijn? Hoe zit dat nou eigenlijk? Ik begrijp er totaal niks van. Bijna dagelijks kom ik het woord ‘nep-nieuws’ wel ergens tegen, maar er is tot nu toe nog nooit iemand beboet voor het verspreiden daarvan, voor zover ik weet.

  Nu dit weer met één van de slachtoffers van de MH17-ramp. Eén nabestaande is echt boos (dat kan), maar de NPO maakt er heel wat anders van. Wordt de NPO dan niet aangepakt, of geldt het verbod op het verspreiden van nep-nieuws alleen voor het klootjesvolk? Voor wie worden er door Ollongren nu eigenlijk nieuwe regels opgesteld?

  Wie het antwoord weet mag het zeggen.

  Geliked door 5 people

 4. Motorman zegt:

  Ik vermoed dat veel lezers van ejbron en nog veel andere mensen boos zijn op de NOS. Veel meer dan er MH17 nabestaanden boos zijn op Mr Wilders. Maar daarover heb ik nog niks gezien in het NOS journaal.

  Geliked door 2 people

 5. Heer M zegt:

  Was niet alleen op de NOS, ook andere nieuwsbronnen hadden dat.

  Geliked door 1 persoon

 6. dondorp zegt:

  het lijkt of er een zondebok gevonden is om hun eigen zonden(het onder de tafel steunen van alliens-gevallen-engelen area 51 52 53 satanise plannen ook wel nwo genoemd–het veroorzaken van chaos door niet in de realiteit levende, christen verachtende zand eters te importeren—-te comoefleren. het zijn srs betaalden zoals ollkreng.Wat mij betreft vind nederland de zondvloed plaats

  Geliked door 1 persoon

 7. Claudia M. zegt:

  Toen de koning een jaar later met z’n reet bij Poetin zat, hoorde je niemand! Maar zodra de naam Wilders valt gaat alles en iedereen als een rode lap op een stier.

  Lazer toch op met geveinsde kwaadheid. Bovendien is helemaal niet bewezen dat het de Russen waren, er vlogen daar op dat moment ook Oekraïense gevechtsvliegtuigen. We wachten nog op de onderste steen van Rutte.

  Geliked door 5 people

 8. Tistochwat zegt:

  De linkse ‘elite’ heeft liever oorlog met Rusland dan vrede.
  Ik heb er maar één woord voor: smeerlappen!

  Geliked door 3 people

 9. Henk der Niederlànder zegt:

  Maar ja, nou weten we dus zeker dat de NOS. trammelant gaat krijgen met Kafka Orwellgren.
  Bij de NOS gaan ze nou een zware pijp roken natuurlijk want Orwellgren pikt het niet dat nepnieuws gebracht word en zeker niet als dat uit een dikke driekwart miljard belasting geld betaald moet worden.

  Of ben Ik nou enigzins te optimistisch en gaan die uitspraken van Orwellgren alleen op voor niet gesoepsidieerden die gewoon de waarheid brengen.

  Geliked door 2 people

 10. Hovawart zegt:

  En de nabestaanden zijn niet teleurgesteld in de volstrekt lakse houding van ‘onderste steen Rutte cs” omtrent de waarheid en berechting van de dader(s).
  De leugens verspreidende onderzoekscommissie, die de nabestaanden zo lang aan het lijntje houden is natuurlijk geen reden om boos over te zijn, maar een lapel pin van twee vlaggetjes FOEI Geert FOEI, wat een poppenkast van de “oprechte media”, een bananentravestie.
  De Nederlands-Turkse staatsomroep buigt zover mee met hun politieke broodheren dat ze kunnen zien wat zij gisteren hebben genuttigd.

  Geliked door 1 persoon

 11. Guardiacivil zegt:

  De NOS moet net als Rutte stoppen met de boel belazeren.

  Geliked door 1 persoon

 12. Williaan zegt:

  Nee hoor, er gebeurt niets, want nep nieuws uit eigen gelederen wordt getolereerd.

  Geliked door 1 persoon

 13. Hendrik M. zegt:

  MH17 is neergehaald boven Oekraïens grondgebied, en wie is daar verantwoordelijk?
  Juist, Oekraïne.
  De rest zijn fabels om Rusland de schuld te geven.
  Neem Nederland, least Leopard tanks van Duitsland.
  Wanneer nu iemand zo’n tank pakt en Rutte uit het torentje schiet, is dan Duitsland schuldig, heeft Merkelzwijn dat dan op haar geweten?

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @ Hendrik M.

   Ik denk dat het voor de meesten hier wel duidelijk is wie de hoofdschuldige is in deze vreselijke ramp. We mogen het niet hardop zeggen, maar dat verandert niets aan onze gedachten omtrent dit ‘mysterie’.
   Zolang de Russen verdacht zijn kunnen ze mooi de boycot tegen dat land in stand houden, want dat de annexatie van De Krim de reden voor een boycot is, dat gelooft toch niemand.

   Oekraïne zou mettertijd wel eens winstgevend kunnen zijn voor Brussel en de EU, en daarom kunnen ze een beschuldiging van dat land niet gebruiken bij hun gore plannen.

   Geliked door 1 persoon

   • Hendrik M. zegt:

    @Cathja, de annexatie van De Krim is ook een leugen. De Krimmers hebben gestemd per referendum tussen volledige zelfstandigheid of aansluiten bij Rusland.
    €U en Nederland waren uitgenodigd om de stemmingen te observeren en controleren; allen verzaakten…

    Like

  • Harry zegt:

   Nee snorremans ,
   dan heeft Merkelzwijn niet op haar geweten , dan .
   Maar dan zou ze wel het enige varken zijn dat ik levenslang dankbaar ben !
   En het is wél te hopen dat zij binnenkort ook naar de slacht gaat !
   Hou ook niet zo van langlopende verplichtingen .

   Geliked door 1 persoon

 14. Harry zegt:

  Aardig verhaal hoor , V.D. Galien ,

  maar je hebt zelf binnen de DDS gelederen ook nog een “redacteur” of iets dergelijks zitten , die Wilders altijd afbrandt !
  Wat moeten wij daar nou van denken ?
  Je schrijft zelf meestal tamelijk positief over Wilders .
  Die Engelbart schrijft op een laffe manier het tegenovergestelde .
  Persoonlijk denk ik dat het een onvolwassen vilein stuk vreten is .

  Maar kan het zijn , dat het op twee gedachten hinken , profijtelijk is voor een blog ?
  Zo niet : waarom duld je zo’n figuur dan in je gelederen ?

  En zo’n imbeciel die voortdurend de boel zit te zieken , die zich nu “Ernst Quispel” noemt , alias Wim Hutten , die voortdurend onder andere nicks opduikt ,
  waarom kan die jaren achtereen begaan ?
  Ook profijtelijk ?

  Geliked door 1 persoon

 15. Peter zegt:

  Claudia M :
  Toen de koning een jaar later met z’n reet bij Poetin zat, hoorde je niemand! Maar zodra de naam Wilders valt gaat alles en iedereen als een rode lap op een stier.
  Onze Koning is me er trouwens een eentje:
  Kroonprins brak IOC- belofte aan Huibregtsen
  Wouter Huibregtsen had in 1998, bij de aanstelling van de toenmalige kroonprins Willem-Alexander tot IOC-lid, alle aanleiding voor zijn haast legendarische woede-uitbarsting. Dat blijkt uit vrijdag vrijgegeven correspondentie tussen het Koninklijk Huis en de voorzitter van het Nederlands Olympisch Comité NOC*NSF.

  Like

 16. kampersrene zegt:

  Ze zullen altijd boos zijn op Wilders Bepaalde Nederlanders zijn zelfs boos als Wilders zegt dat Nederland moet blijven met zijn cultuur en levenswijze , die kan ik moeilijk Nederlanders noemen

  Like

 17. Peter zegt:

  Boos worden omdat Wilders zegt dat Nederland Nederland moet blijven getuigt niet van vaderlandsliefde maar is een opmaat naar de teloorgang van onze maatschappij.
  Ook 1 lichtpuntje !!
  Humberto Tan de Zwarte Piet-hater verdwijnt van de buis.
  Aan RTL gemaild dat Zwarte Piet weer moet terugkeren in hun programma’s.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s