DE JODENSTAAT

Screenshot_83

(Door: “Driek”)

Theodor Herzl (1860 – 1904) geldt als de voornaamste grondlegger van het moderne zionisme. In zijn boek De Jodenstaat schrijft hij op indringende wijze hoe het groeiende antisemitisme de Joden noopt om zich bij elkaar in een staat te vestigen. Argentinië en Palestina zijn kandidaten om de miljoenen Europese Joden te huisvesten. Herzl beschrijft nauwgezet hoe de voorbereidingen van de staat door de Jewish Society moesten geschieden, hoe de ‘overplanting’ van Joodse gemeenschappen zou moeten plaatsvinden en hoe het er bij de ingebruikneming van het nieuwe land zal toegaan. Het boek De Jodenstaat is een blauwdruk van hoe deze staat eruit zou moeten gaan zien.

Uit: De Jodenstaat

Overal hebben wij eerlijk geprobeerd in de ons omringende volksgemeenschap op te gaan en slechts het geloof van onze voorvaderen te behouden. Men staat het niet toe. Tevergeefs zijn wij trouwe en op veel plaatsen zelfs overdreven patriotten. Tevergeefs brengen wij dezelfde offers aan goed en bloed als onze landgenoten. Tevergeefs spannen wij ons in de roem van onze landgenoten in de kunsten en wetenschappen en hun rijkdom door handel en verkeer te vergroten.

In onze vaderlanden, waar wij toch ook al eeuwen woonachtig zijn, worden wij als vreemdelingen uitgejouwd, en dikwijls door lieden wier voorgeslacht nog niet in het land vertoefde toen onze vaderen er reeds een kommervol bestaan leden. Wie de vreemdeling in het land is, mag de meerderheid beslissen. Het is een machtsvraag, zoals alles in het verkeer tussen volkeren. In de situatie waarin de wereld heden ten dage verkeert, en zeker nog gedurende onafzienbare tijd, gaat macht voor recht. Vergeefs zijn wij daarom overal brave patriotten, net als de hugenoten, die men dwong te emigreren. Als men ons maar met rust zou laten…

Maar ik geloof dat men ons niet met rust zal laten. Door onderdrukking en vervolging zijn wij niet te verdelgen. Geen historisch volk heeft zulke strijd en zo’n lijden doorstaan als wij. Alleen de zwakken onder ons hebben zich door de anti-joodse hetzes tot afvalligheid laten bewegen.

* * *

Bovenstaande passage uit ‘De Jodenstaat’ is ruim honderd jaar geleden neergeschreven. Doch veel is er niet veranderd. Wederom hebben de vijanden van het Joodsche volk toegeslagen en is de ruit van een Joods restaurant vernield. Wij, spitse lezers van “E.J. Bron”, hoeven ons niet af te vragen wie de daders zijn. Het wordt dan ook de hoogste tijd dat we al die volgelingen van Mohammed terugsturen naar waar ze vandaan zijn gekomen. Dan wordt Nederland weer een fijn land voor de Nederlanders.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

De Jodenstaat
Poging tot een moderne oplossing van het joodse vraagstuk.
Uitgave: Mets & Schilt uitgevers, Amsterdam en Sander Hendriks, Leiden.

 Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Historie, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Rotzakken, Zionisme. Bookmark de permalink .

29 reacties op DE JODENSTAAT

 1. Aegolius cs zegt:

  De eeuwige Jood wordt ingegeven door geloof.
  Is het niet christelijk (de westerse cultuurzwam) dan wel door de (Arabische… broedermoord) door der islam veroorzaakt.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Laten we vooral het atheïstische gezwel van de linke kerk met niet vergeten wat verantwoordelijk is voor veel meer doden in een veel kortere tijd dan het christendom. De hypocrisie ten top!

   Like

   • Harry zegt:

    Nepnieuws Deboer !
    Atheïsme doodt geen mensen .
    Dat communisten het geloof niet omarmen staat los van atheïsme .
    Dat is een toevallige parallel .
    Communisme is een ideologie waar het geloof niet in past .
    Enige tijd geleden werden wij niet gelovigen door jou nog op dezelfde hoop gedonderd als de communisten .
    Dat is ook een smerige manipulatie !
    Maar ach, niks is te gek om je ideologie te promoten hè ?

    Afijn het loopt weer tegen het weekeind , de godsdienstwaanzin bloeit ook weer op .

    Like

   • boorzalf zegt:

    Er zijn 28 landen in de wereldgeschiedenis met een regime dat bemand werd door 98 verklaarde atheïsten, van wie meer dan de helft betrokken was bij massamoordachtig praktijken zoals die van Stalin en Mao. De totale body count voor de jaren 1917-2007 komt op ongeveer 148 miljoen doden door toedoen van 52 atheïsten, dat is drie keer zoveel als alle mensen die gedood zijn door oorlog, burgeroorlog en gewone misdaden in heel de twintigste eeuw bij elkaar opgeteld.

    Like

   • boorzalf zegt:

    Atheïsme is de dodelijkste ideologie in de geschiedenis.
    https://www.geenstijl.nl/4105471/hans_jansen_atheisme_is_bloedd/

    Like

   • BertG. zegt:

    Dit soort gezeik over atheïsten die in een verleden doden hebben achter gelaten, is net zo onzinnig als dat je alle blanken verantwoordelijk wil maken voor een slavernij verleden.
    Want dat is wat die gelovigen club telkens hiermee probeert te vertellen, zonder dat ze het zelf door hebben.

    Want wat hebben alle blanken nu met slavernij te maken, of alle atheïsten met een oorlog verleden.
    Dan kan je net zo goed de katholieken kerk opnieuw gaan beschuldigen omdat ze Jeanne d’Arc op de brandstapel gezet hebben, en ze daar nu opnieuw mee gaan lastig vallen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Laten we vooral het Petra gezwel van de protestante kerk niet vergeten wat verantwoordelijk is voor veel meer ruzie in een veel kortere tijd dan het christendom. De hypocrisie ten top!

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @BertG, een typische kwaadaardige islamitische uitspraak van u want Öztürk van Denk noemde Geert Wilders ook een gezwel. Dan bevind ik me in goed gezelschap.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @BertG, er waren niet alleen in het verleden atheïsten die vele doden op hun geweten hebben maar ook vandaag de dag zoals in China, Cuba, Zimbabwe, Venezuela, Zuid-Afrika en Noord-Korea.
    De atheïsten van D’66 met hun staats organen zorgen ook alleen maar voor ellende en ontnemen de burgers de democratie met het terugtrekken van de wet om referendums te kunnen houden, het heulen van D’66er Sigrid Kaag met de Palestijnen enz. Allemaal atheïsten en laten we vooral de atheïsten Ollongren en Pechtold niet vergeten.
    Denk eerst eens logisch na voor u wat beweerd want het staat zo dom om iets te schrijven wat ver bezijden de waarheid is. Kijk eens naar alle ellende wat we voornamelijk door atheïsten in Nederland hebben. Het was de atheïstische PvdA wat de eerste islamitische gastarbeiders naar Nederland haalde en de gevolgen kent u. De meeste politieke partijen van Nederland hebben geen christelijke grondslag en zijn dus atheïstisch. Het CDA bestaat deels uit Rooms Katholieken en juist door hun is het CDA links geworden omdat het Vaticaan dat voorschrijft. Zij hebben ook voor ellende gezorgd en dat geld ook voor de CU wat links is. Toch staan deze twee partijen niet voor alle ellende wat we in Nederland hebben. Het zijn vooral de atheïstische PvdA, D’66, GroenLinks en de SP die alleen maar ellende veroorzaken.

    Like

   • Republikein zegt:

    Vol hoofd maar niet geactiveerd, heeft niks met atheïsme van doen.

    Geliked door 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   @Republikein, Ja, hoor het atheïsme is geweldig en zorgt alleen maar voor vrede. De andere opmerking van u is dus een projectie van uw eigen tekortkomingen.

   Like

   • Republikein zegt:

    Ik ben er ook bang voor beste Petra, zal ik me maar ophangen, of heeft u andere suggesties, ben nooit te oud om te leren.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Republikein, voor mensen die hun eigen tekortkomingen projecteren op anderen zijn er psychologen. Ophangen is niet de oplossing want dan leert u nog niets bij en het zou fijn zijn als dat wel gebeurd en u uit uw de bubbel komt (waar uw projectie op mij of anderen een gevolg van is) en de voor u onaangename waarheid ziet. Toegeven zal nog een stap te ver zijn voor u maar ik houd hoop. Het is trouwens gemakkelijk praten voor atheïsten in Nederland die beschermd worden door onze grondwet die gebaseerd is op de bijbel. Ga eens in een land wonen waar geen grondwet is die gebaseerd is op de bijbel, zoals Noord-Korea of Zimbabwe. Het zijn de westerse landen met de meeste welvaart en waar de beste mensenrechten gelden en de minste corruptie, en die landen zijn allemaal op de christelijke normen en waarden gebaseerd. Door de afbraak van het christendom komen de atheïsten aan de macht met alle gevolgen van dien. Dan zou het aan de socialisten liggen maar beste Republikein dat zijn allemaal atheïsten en wat verdwaalde christenen die de bijbel niet goed kennen. Het probleem is het atheïsme en daar komt het socialisme, communisme, maoïsme e.d. uit voort.

    Like

   • Republikein zegt:

    Was ik net van plan om mijn geboorte in volgend leven plaats te laten vinden in donker Afrika, ik meld het nog wel.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Republikein, er is geen volgend leven en dan moet het dus nu. Niks uitstellen maar gewoon naar zo’n atheïstisch paradijs vertrekken. Zoek wel een republiek uit want dan gaan al uw wensen in vervulling.

    Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Ik ben door de lijst van Nobelprijswinnaars gaan scrollen en de verschillende disciplines van de Nobelprijs.

  Het discutabele lijstje ‘Voor de Vrede’ waar overigens ook maar twee moslims instaan laat ik er buiten.

  Voor de rest scheikunde, natuurkunde en noem maar op vind ik niet één moslim, wel veel Joden staan ertussen.

  Conclusie:
  De islamieten kunnen nog geen ei bakken en hun Jodenhaat is 100% jaloezie.

  Geliked door 2 people

 3. Eigen volk eerst zegt:

  Een volk dat veel heeft geleden en nergens welkom is. Onbegrijpelijk vind ik dat. De Nederlandse tolerantie voor iedereen is er niet voor het joodse volk. Onvergefelijk.

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Het is een gegeven dat een Joodse invloed in een democratische heilstaat de welvaart en productiviteit doet toenemen, `de vaart, actie, humor en ongebreidelde fantasie levendig houden in een libertarische maatschappij, en de samenleving naar een hoger niveau brengen door kennis en wetenschap, rechtvaardigheid en eerlijkheid, omgeven met de deugd van zorg en medeleven.
  Maar als Pro-Palestijnse politici in die welvaartsstaten toestaan dat antizionisme en antisemitisme het leven begint te verzieken door een ongecontroleerde instroom van valse profeten en extremistische dienaren van een orthodoxe godsdienstige orde, die een geestelijke verblinding hebben die ontstaan is uit antizionisme en antisemitisme, altijd diegenen die in vrijheid leven ervan beschuldigen dat zij misleid zijn.
  Zouden morele mensen niet dergelijke politici moeten wegjagen?, het door de Islam vrij gepredikte antizionisme en antisemitisme moeten verjagen en uitroeien?, dit beleid is niet meer met droge ogen te verdedigen.
  Als Prinses Beatrix(c.s.), zegt, ” we moeten vreedzaamheid stellen tegenover extremisme”, kan iedereen dat op zijn eigen manier uitleggen, maar als dit een exodus inhoudt van godvrezende mensen die vrezen voor hun veiligheid en de toekomst van hun kinderen, hoe fout is dan de elite, hoe diep is de natie dan gezonken, is deze maatschappij nog te redden, of het redden waard om te redden? Al vrees ik dat door de jarenlange acceptatie en brainwashing de gewetens van velen in slaap gesust zijn en dat deze laatste opmerking al niet eens meer wordt begrepen.

  Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Toen Beatrix met haar ogeouwehoer kwam was mijn eerste reactie dat het dan ook niet meer nodig zou zijn om die incest familie te beschermen met miljoenen die uitgetrokken worden om daar marechausee rond te laten lopen.
   Mocht er dan een aantal extremisten voor de poort staan kan ze even laten zien hoe die quatsch van haar werkt.
   Helaas bedoelde dit zwaar over het paard getild stuk trekzeug dat dat alleen voor het klootjesvolk op gaat en dat ze zelf niet de proef op de som wil nemen.

   Like

 5. Petra DeBoer zegt:

  Theodor Herzl is behoorlijk omstreden en was een zeer goede vriend van de vader van Richard van Coudenhove-Kalergi. Wie wist trouwens dat de Europese vlag met zijn 12 sterren voor de 12 stammen van Israël uit de bijbel staan? Het uiteindelijke ontwerp is van de hand van Paul M.G. Lévi maar de 12 sterren komen voort uit een ontwerp van Richard van Coudenhove-Kalergi.

  http://www.bertvanvondel.nl/het-komende-herrenrasse/

  Hier nogmaals de links naar Pan Europa oftewel het Kalergi plan.
  http://www.paneuropa.at/

  Wellicht ten overvloede, ik blijf achter de Joden in zijn algemeenheid staan want een enkeling of groep staat niet voor het gehele volk maar er is duidelijk meer aan de hand dan velen weten. Het ramen inslaan van het Joodse restaurant in Amsterdam vind ik dan ook vreselijk en is puur antisemitisme.

  Like

  • Republikein zegt:

   Da’s allemaal toeval. het feit dat wij 24 uur in een etmaal stoppen komt doordat er 24 flesjes in een krat zitten.

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Zo konden ze vroeger ook perfect in schatten hoe laat het ongeveer was wanneer ze op de helft van het krat waren, voordat er klokken waren.
    Een zonnewijzer hadden ze niet altijd bij zich, maar wel altijd wat te zuipen.

    Like

   • Republikein zegt:

    Een mens kan langer leven zonder voedsel en 1 pils telt voor 2 boterhammen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Daar komt ook vandaan dat sommige zeggen, wat gaat de tijd toch snel.
    Dan was het kratje eerder leeg dan ze dachten.
    En begonnen ze gewoon weer aan een nieuwe dag.
    Daar is ook zomer en wintertijd van af geleid.
    “s winters drinken de mensen iets minder, dus hielden ze 1 uur over.

    Like

  • syberspees zegt:

   HEAR HEAR! Dat vind ik dus ook. Voor wat een handjevol stinkend rijke joden doen, hoef je geen joodse kleuters in Frankrijk af te schieten.

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @syberspees, voor 100% mee eens. Als een Nederlander iets doet wat niet door de beugel kan, worden er ook geen Nederlandse kinderen in andere landen doodgeschoten. En dat is maar goed ook. Helaas is dat voor de Joden anders en worden ze al aangevallen omdat Trump de ambassade van Jeruzalem wil verplaatsen. Dit antisemitisme moet hard bestreden worden.

    Desondanks ben ik niet blind voor het feit dat er ook Joden zijn die werkelijk misdadig zijn en dat moet ook genoemd kunnen worden. Bovendien is het van belang om te weten welke ideologie er achter de EU zit en hoe dat verweven is met de deep state in Amerika.

    Geliked door 1 persoon

 6. louis-portugal zegt:

  Ik vrees dat de joden te intelligent, cq, te slim zijn voor veel mensen.
  n dat wekt vooral jaloesie op.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @louis-portugal, jaloezie speelt zeker een rol maar is niet de enige reden. De Islam speelt een hele grote rol maar ook het marxisme wat minderheden beschermd zoals de Palestijnen. Bovendien moet de linkse kerk niks van religies hebben en dus ook niet van de Joodse religie en de islam zien ze als bondgenoot. Er zijn nog vele andere redenen want de Joden krijgen immers altijd de schuld van wat dan ook.

   Like

  • BertG. zegt:

   Jullie hebben hier soms de neiging om er super mensen van te maken.
   Overdrijven zijn ze goed in hier zolang het om Joden gaat.
   De enige 2 die ik ken, zijn beslist geen fijne mensen om mee om te gaan.
   Ze zullen werkelijk maar dan ook werkelijk nooit iets doen zonder er geld aan te verdienen.
   Lopen interessant te doen met alle gestolen kennis die ze van andere geleerd hebben, mensen door wie ze wel gratis geholpen zijn.
   Dan ben je niet intelligent, maar behoorlijk uitgekookt, geslepen.
   Ik ben blij dat ik dan niet zo een instelling heb, en nog wel eens iets zomaar doe voor iemand zonder er wat aan over te houden.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s