‘De lokale politiek’ of ‘De LINKSE lokale politiek´?

Screenshot_76

(Door: Frans Brassens)

Ook halve waarheden en verzwegen zaken behoren tot het nep-nieuws. Een grote kop in de Telegraaf: “LOKALE POLITIEK VERJAAGT AUTO’S” – Alarm winkeliers over partijprogramma´s. “Detailhandel Nederland vreest aantasting van de binnensteden. De lokale economie zal volgens de ondernemersclub ernstig te lijden hebben onder de PLANNEN VAN ‘DE PLAATSELIJKE POLITIEKE PARTIJEN’ die autoluwe of zelfs helemaal autovrije stadscentra willen.”

WAAROM IS DIT FAKE NIEUWS?

Omdat mensen die alleen de krantenkoppen, met een klein stukje daarbij, lezen (en die zijn er maar al te veel), op het verkeerde been worden gezet ten aanzien van ‘de’, dus ALLE (!), LOKALE PARTIJEN. Want lees je verder, dan staat er dit: “Tot onze grote schrik zien we dat een kwart van de partijen volgens hun programma de auto liever kwijt dan rijk is in het centrum. Zo wil GroenLinks in de hoofdstad zelfs 10.000 parkeerplaatsen schrappen en D’66 het straattarief naar de €7,50 tillen. De angst bestaat dat, als die plannen doorgaan, de klanten thuisblijven en online hun bestellingen doen”

Daarna wordt nog verwezen naar een ‘premium’ artikel dat je niet kunt lezen als je geen abonnee bent of geen ‘account’ hebt bij de Telegraaf. En wat is de titel van dát stuk?

“LINKSE AUTOVRIJE DROOM RAMPZALIG VOOR PLAATSELIJKE ECONOMIE”

Kijk, DAT is duidelijk. En DIE ZIN had er dus op de voorpagina moeten staan. Het zijn de LINKSE lokaal opererende landelijke en andere partijen en partijtjes die het de winkeliers moeilijk willen maken. Ik beschouw deze manipulatie via een onvolledige chocoladeletters-grote krantenkop op de voorpagina als een ontmoedigingspoging om op lokale partijen in het algeméén te stemmen. Want dat ís het in mijn ogen. Maar WIJ weten beter. Waar het mogelijk is, stemmen we op de PVV of op een betrouwbare (dus niet ‘linkse’) lokale partij. In Amsterdam moet het dan maar Forum voor Democratie worden. En al heb ik persoonlijk hier en daar wat bezwaren: Altijd nog beter dan ‘links’.

Door:
Frans Brassens
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", Amsterdam, D66, Desinformatie, Groenen, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op ‘De lokale politiek’ of ‘De LINKSE lokale politiek´?

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Ach ja de Telegraaf, de Donald Duck van de ‘nieuwsgaring’.

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Vooral D66 heeft snode plannen voor de toekomst, klimaat- en milieuafspraken ten koste van de leefbaarheid, ze maken het voor mensen met een baan onmogelijk en onbetaalbaar om een droge boterham te blijven verdienen, het beperken van de carbon footprint als doel, het roven van organen als middel, en de voltooidlevenpil als uitweg uit dit versplinterde land, dat ouderdom kwalificeert als milieuonvriendelijk, ik begrijp ook niet dat er nog zoveel ouderen op DOM66 blijven stemmen.

  Geliked door 2 people

 4. King Arthur zegt:

  Slinkse luchtfietserij begint een nationale ramp te worden voor het midden en kleinbedrijf!
  Gevolg: starks hele winkel centrums leeg en middenstanders kaput.
  Blijkbaar is dat ook de bedoeling.
  En de demonen666 teringclub doet er volmondig aan mee, dus uiterst slinks die club.

  Geliked door 3 people

  • Petra DeBoer zegt:

   @King Arthur, het MKB heeft al vele klappen gehad dankzij de overheid en dat linkse partijen tegen kapitalisme zijn is bekend. Ze zijn altijd tegen ondernemers want dat past niet in hun marxistische, socialistische en communistische gedachte maar hoe de overheid dan aan belastinginkomsten komt om politieagenten te betalen of ouderen in verpleegtehuizen en de subsidie voor hun hobby’s zoals hulporganisatie’s en milieuclubs daar krijg je geen antwoord op. Met de linkse kerk kom je vroeger of later allemaal in de armoede. Kapitalisme willen ze kapot hebben en dat geld ook voor kleine familiebedrijven en ondernemers zoals winkels.

   Like

 5. exmarineman zegt:

  Ook de Telegraaf begint langzaam maar zeker te verlinksen. Niet voor niets overgenomen door de eigenaren van NRC het zgn Mediahuis uit België of zo.

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  Nederland, het land waar ouderen niet meer durven om contant geld te pinnen, hun dagelijkse boodschapjes doen als enige verzetje om nog de deur uit te gaan, en dan door de gehoofddoekte kassameisjes beschimpt worden als er voor 2 á 3 euro gepind word, jaja dit land is zo hard op weg naar zijn ondergang (op ieder denkbaar vlak) dat zelfs het leven hier niet meer de moeite waard zal zijn.

  Geliked door 2 people

 7. Harry zegt:

  Misschien worden we wel te oud om het allemaal nog te kunnen snappen , maar ik heb de indruk dat half Nederland gek aan het worden is .
  ” Vrienden” van een homofiele hoer halen 33.000 euro op om hem een geweldige begrafenis te geven .
  Probeer maar eens zo’n bedrag bij elkaar te schrapen voor een veel beter doel .

  Wat een wereld !

  En die klote-telegraaf , vroeger hadden ze een prima pagina op internet , nu krijg je drie regels te zien , en dan moet je met de knip open !
  Had ooit eens gereageerd op dat geval wat nu ook weer actueel is , dat ze de wilde dieren in een parkje opsluiten en laten verhongeren .
  In landen waar die dieren leven , trekken ze rond en vinden overal wel wat te eten , zo overleven ze meestal .
  Wat staatsbosbeheer hier doet is hetzelfde wat de moffen met de Joden deden in de oorlog .
  Doodhongeren en dan een genadeschot als ze geluk hebben .
  Anders sterf je maar gewoon van de honger .
  De arme dieren in dit geval kunnen geen kant heen !
  Het is ronduit misdadig !

  Afijn ik kreeg een ban bij de telegraaf en er stond geen onvertogen woord in !
  Die hoeven we dus ook niet meer op de mat !

  Geliked door 4 people

  • delamontagne zegt:

   Nederland is zo’n vol, overvoller dan overvol land, dat als er een stukje braakliggende grond is en men ’t verder onbenut laat en men laat het zo, dit wordt genoemd:”We scheppen in Nieuw sukje Natuur in ons land”.

   Geliked door 1 persoon

  • Wolf zegt:

   De TELEbelg is besmet sedert de linkse Belgen de krant in eigendom hebben. Alleen Elsevier brengt nog neutraal nieuws.

   Like

   • Mario Schettini zegt:

    Elsevier brengt geen neutraal nieuws. ik heb een abonnement op Else4 maar ook de redacteuren m.u.v. Syp Wynia vertonen linkse tot zeer linkse trekjes. jammer, maar ook voor Else4 geldt: ‘wiens brood men eet, diens woord men spreekt’.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Harry 2 maart 2018 om 12:42

   dat ze de wilde dieren in een parkje opsluiten en laten verhongeren .

   Het is gloeiende, gloeiende, gloeiende méér dan schandalig en misdadig om die beesten zo te laten creperen! Jaren geleden vertelde een deskundige me al dat het pure dierenmishandeling is om die dieren niet bij te voeren!
   Ik kan me hier zo vreselijk kwaad over maken!

   En als je dan weet dat de mohammedaanse asielparasiet niets tekortkomt, is het nóg moeilijker te verdragen.

   Zijne doorluchtigheid zal er in elk geval geen minuut minder door slapen. Als HIJ zich maar lekker kan volladen tijdens de staatsbanketten!

   Geliked door 2 people

 8. Pingback: “Lokaal” of “Links-Lokaal” ? | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 9. Henk der Niederlànder zegt:

  De Telegraaf weer eens nepnieuws.
  Wow dan zal Kafka Orwellgren nou wel vol op het orgel gaan.
  Oh wacht

  Geliked door 1 persoon

 10. leefbarbaar zegt:

  Veel lokale partijen worden bemand door zetelklevers van de oude politiek. En ze zijn even ziek.
  Inmiddels zijn er ook 30 fracties van de PvdA, die onder een andere naam dan PvdA mee doen aan lokale verkiezingen. Kijk dus uit als je gaat stemmen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s