Denemarken pakt criminelen in ‘getto’s’ harder aan

Screenshot_78

(Door: Rolien Creton)

De Deense regering heeft een radicaal plan gepresenteerd om de problemen in 22 immigrantenwijken terug te dringen. Zo kunnen bewoners in deze wijken bij een misdrijf dubbel zo zwaar worden gestraft. Tegelijkertijd wil de regering kansrijke bewoners stimuleren om in deze buurten te gaan wonen.

De Deense premier, geflankeerd door zeven van zijn ministers, presenteerde zijn nieuwe gettoplan in het hol van de leeuw: “Mjølnerparken” in Kopenhagen, het meest beroemde getto van Denemarken.

Bij aankomst werden de ministers opgewacht door een groep vredige demonstranten met borden met daarop de tekst ‘gelijke wetten voor iedereen’. De minister van Integratie, Inge Støjberg, reageerde hoofdschuddend: “Ze staan hier te demonstreren voor gelijke wetten, terwijl hier de shariawet geldt”, aldus Støjberg.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
NOS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, Denemarken, Eurabië, gezond realisme, Immigratie, Islamisering, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Overheid, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Denemarken pakt criminelen in ‘getto’s’ harder aan

 1. Jan zegt:

  Dat wordt dus de doodstraf.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   De nieuwe trend in de Europese landen….
   Zogenaamde “democratische wetten” worden aan de kant geschoven en vervangen door nieuwe radicale duidelijke volk-beschermende wetten, die de inwoners dwingen om de kern van de democratie te eerbiedigen en te handhaven.
   Geen linkse gedoogsamenleving meer waarin de islam alle mogelijkheden kreeg om haar afschuwelijke agressieve chantage-methoden op het volk los te laten.
   We zien hetzelfde verschijnsel in Balkan-landen als Hongarije en Polen.
   Laten we hopen dat Duitsland tijdig het licht zal zien.
   Dàn hebben we nog ’n kans om de islam op een zo vreedzaam mogelijke manier uit Europa te verwijderen…

   Like

 2. Hovawart zegt:

  Het simpele gegeven dat men steeds maar in discussie en overleg probeert te blijven met een gestoorde groepering die zich niet wensen aan te passen, geen boodschap hebben aan onze normen en waarden, hun ideologie boven alles verkiezen, ook al strookt het niet met de hier geldende regels en omgangsvormen, hun overduidelijke oververtegenwoordiging in criminaliteit, het doodgemoedereerd blijven eisen van uitzonderingen om hun ontwrichting van de westerse leefbaarheid voort te blijven zetten, het aan de kaak te kunnen stellen van onverdraagzaamheid terwijl de islam de meest onverdraagzame sekte is, Al Eeuwen Lang, en nog zijn er mensen die Geloven (wat een gotspe) dat het zoeken naar een gulden middenweg tot de mogelijkheden behoort…..de dialoog aangaan, met een vijandig volk is kansloos, zelfs onmogelijk.

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Deze aanpak heeft niets met discriminatie te maken. Het is gewoon positieve discriminatie. En dat is geoorloofd als het om overgepigmenteerden gaat. Wie niet horen wil moet maar voelen. Geen kindergeld meer verstrekken aan de beestmensch is ook een optie. Persoonlijk ben ik meer voor een totale uitzetting, desnoods met geweld. Dan zijn ze in een keer van alle ellende verlost.

  Like

 4. Flo zegt:

  In Nederland weten ze precies wie de relschoppers en “bazen”zijn in de drugs en onderwereld ,alles in “kaart”,maar oppakken ,opsluiten en daarna het land uit schoppen ,daar hebben ze de ballen niet voor .

  Like

 5. Republikein zegt:

  Eruit lazeren, da’s pas goei, al het andere is zinloos, maar betaalt wel lekker.

  Like

 6. Eigen volk eerst zegt:

  Ik heb respect voor de Deense regering. Zij pakken het probleem aan ipv weg te kijken zoals hier.

  Like

 7. Jan zegt:

  En de volgende haathut is in aantocht, nu is Roskilde aan de buurt en om te laten zien wat de toekomst gaat brengen probeert Generation Identitaire de mensen wakker te schudden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s