Joods restaurant weer belaagd

Screenshot_73

AMSTERDAM – Het koosjere Israëlische restaurant HaCarmel aan de Amstelveenseweg in Amsterdam is opnieuw mikpunt geworden van vandalisme. In de nacht van donderdag op vrijdag is een poging gedaan om de ruiten in te gooien. De ruiten zijn niet volledig ingeslagen, wel zit er een grote ster in de ruit.

De politie heeft vrijdagochtend forensisch onderzoek gedaan en zegt nog geen aanwijzingen te hebben dat er een anti-Joods motief achter het vandalisme zit.

De eigenaren van HaCarmel balen dat ze weer slachtoffer zijn geworden van vandalisme. Zij gaan wel uit van een antisemitische daad. “Het is wel duidelijk dat ze ons moeten hebben omdat we Joods zijn.”

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, antisemitisme, Barbarisme, cultuurrelativisme, D66, Eurabië, Hypocrisie, Islamisering, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

53 reacties op Joods restaurant weer belaagd

 1. Cathja zegt:

  Geen anti-Joods motief??

  UITSLUITEND een anti-Joods motief! En we weten echt wel wat voor soort volk er achter deze vernieling zit.

  Geliked door 4 people

 2. Republikein zegt:

  No worrie , komt goed, ze houden het in de gaten.
  Eerst die Albanezen op het vliegtuig gezet,

  Geliked door 2 people

 3. BertG. zegt:

  Ze hebben een vrijbrief gekregen van de rechter.
  Dit valt onder kattenkwaad van een verwarde man, volgens de wet.
  Dit houd dus niet meer vanzelf op. En zo steeds 1 stapje verder.

  Geliked door 3 people

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Het klopt inderdaad dat het kattekwaad is van een verwarde man.
   Tenminste als je het latente antisemitisme van links en de islam totaal buiten beschouwing laat.

   Like

   • BertG. zegt:

    Dat proberen ze toch ook altijd zeer duidelijk aan te geven.
    Dat het vooral niks met de islam of iets met terroristische aanslag te maken heeft.
    UITGESLOTEN. Als je bij het geloof van de vrede hoort.
    Ze zijn wel eens iets wat ondeugdelijk, niet meer dan kwajongens streken zijn het eigenlijk.
    We gooien wel eens een steentje, we slaan wat homo’s neer, niet moeilijk over doen verder.
    Hebben we allemaal wel eens gedaan toen we 8 – 21 jaar waren.

    Like

 4. aquarius4422 zegt:

  Vast weer het werk van een verwarde man.
  PS: Verwarde man is een eufemisme voor moslimterrorist.

  Geliked door 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  De politie heeft vrijdagochtend forensisch onderzoek gedaan en zegt nog geen aanwijzingen te hebben dat er een anti-joods motief achter het vandalisme zit.

  Zoek maar niet verder, bange sukkels: het is een mohammedaans motief. De mohammedaan gaat net zolang door tot hij de zaak m.b.v. een brandbom met de grond gelijk heeft gemaakt. De ‘verwarde’, ‘getraumatiseerde’ daders krijgen dan hulp van een door ons betaalde ‘psycholoog’.

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   @ Tistochwat

   Is het eigenlijk wel mogelijk via forensisch onderzoek een ‘anti-joods motief’ vast te kunnen stellen?
   Beetje vreemde uitspraak van de politie.
   Vind ik.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja 2 maart 2018 om 20:03

    Dat komt waarschijnlijk omdat ze heel goed weten dat ‘anti-joods’ in feite een ander woord is voor ‘mohammedaans’.

    Like

 6. Thomasson zegt:

  Arabieren en Noord Afrikanen staan qua mentaliteit en intelligentie wel heel dicht bij de apen. Apen scoren 75 op IQ tests en Marokkanen 83. Zie: https://www.bladna.nl/marokkanen-domste-mensen-wereld,10086.html Zij gedragen zich als de bende apen in de film Jumanji die onophoudelijk blijven rennen heen en weer en vernielen alles wat in hun weg komt. Deze geïmporteerde aapmensen hebben besloten dat het koosjere restaurant moet weg. Dus ze blijven met het plegen van hernieuwde aanvallen, totdat de restauranthouder er genoeg van krijgt en zijn biezen pakt. Zij zouden weer een hernieuwde overwinning kunnen vieren. Zij weten ook dat het verjagen van andere mensen uit de buurt of hun eigen huis is een lucratieve business met weinig tot nul risico. De getinte strontkleur van hun huid gecombineerd met jonge leeftijd geeft ze geweldige bescherming tegen juridische vervolging. Er zal per direct de DISCRIMINATIEZWAARD uit de kast worden gehaald. Het is onbegrijpelijk dat er nog steeds geen cameratoezicht in de omgeving van de restaurant is aanwezig. Niet dat het veel zou helpen, maar toch!. Aan de andere kant wat kan men verwachten van een plv. burgemeester die uitsluitend lintjes kan knippen? Meer kan hij niet.

  Geliked door 3 people

 7. Jean zegt:

  Heel de detailhandel gaat naar de vernieling omdat steeds meer mensen “bestellen” wat ze geleverd willen hebben én het wordt ze tot aan de voordeur gebracht.
  Reden: praktisch niemand durft nog naar buiten omdat “het tuig” bescherming geniet en wij ons maar moeten aanpassen….
  Ze weten niet wie het gedaan heeft, ze weten niet wie de aanslagen gepleegd heeft maar…..ze weten wél dat het geen terroristische daad is….??????
  Valt het ook iedereen op dat het gigantisch snel ‘achteruit’ loopt met die d66 onbekwame sullen op bestuursfuncties??? Nu wegjagen als er gekozen wordt voor een veilig leefbaar Nederland. Die pechdrol is de grootste ramp maar die griet op Binnenlandse Zaken steekt hem langs links voorbij.

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Beste Jean,
   Alles wat u schrijft, klopt als een bus. Het is inderdaad zo dat de detailhandel loopt naar de vernieling en de verloedering van het openbare leven is op volle gang: vooral in de Randstad. Net als een legpuzzel wint ISLAM door brut geweld meer en meer terrein in een land dat van ons is. De Belgische schrijver Raf Sauviller geeft in zijn boek “Borgerrokko Maffia” een schets hoe een normale wijk met gevarieerd assortiment aan winkels, kleine bedrijfjes en horeca verandert na een invasie van moslims in de wijk (met hulp van de politiek) in een zwaar verpauperde wijk vol Shisha-bars, belwinkels, kapsalons waar niemand op de kappersstoel zit, Shoarmazaken en nachtwinkels. In feite zijn al deze zaken opgezet als wasserettes voor zwartgeld. Iedere blanke die zich kan veroorloven, vertrekt zo snel mogelijk. De arme stakkers blijven en vallen tussen wal en schip. D66 is geen partij met een vaste politieke agenda en is zo glibberig als een aal. Ook de Democratie staat bij D66 ter discussie. Ze zijn Democraten zolang de term past in hun eigen straatje.
   Grote delen van Nederland zijn al naar de afgrond gegleden. Vooral de Randstad kan men als verloren beschouwen. Links stuurde zijn giftige tengels ook naar delen buiten de Randstad om de verpaupering een handje te helpen. Denk maar aan de benoeming van Achmed Marcouch als burgemeester van Arnhem. Mijnheer Kaascouch mag daar de baas spelen. Hij heeft een zachte begrijpende hand voor moslim jongeren. Zijn “Brother in Arms” Aboethaleb vind het niet erg om een beetje salafist te zijn. Gelukkig is het noorden van Nederland nog in tact gebleven. Het is nog het oude Nederland. Ik heb hier een interessant artikel gevonden. http://www.fryslan4045.nl/index.php/meer-over-friesland-als-veilige-haven
   Tijdens het lezen had ik een gevoel van: Deze geschiedenis zal terugkeren. Dit keer zouden de mensen niet vluchten voor de Duitsers, maar voor de .ISLAM- DE MONSTER DIE DOOR ONZE EIGEN POLITIEKE LEIDERS HIERHEEN IS GEÏMPORTEERD

   Geliked door 2 people

 8. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Er moeten natuurlijk wel prioriteiten gesteld worden, een Joods restaurant? Ach wat maakt het uit?Misschien een vluchteling die slecht behandeld is door ons? En dat het restaurant Joods is, is gewoon toeval hoor, had bv ook Turks kunnen zijn. Nee dan de man die een onthoofde pop aan een haathut hing, dat is pas een ernstig misdrijf. Zo’n ‘misdadiger’ hebben ze zo gevonden. Voor dat soort misdrijven trekken ze alles uit de kast, die daders worden altijd gevonden. Die hebben ook de pech dat er van hun nooit gezegd wordt dat ze verward zijn of last hebben van hun bloedsuikerspiegel. Die mensen gaan boeten en voor Nederlandse begrippen niet zo zuinig ook, kijk maar naar die jongens die een grasveld voor een moskee beschadigd hebben met vuurwerk. Ook zo’n ernstig misdrijf waar wel allemaal van onderste boven zijn. Ziek land, zieke rechtspraak.

  Geliked door 3 people

 9. ildiko zegt:

  volgens onze nep rechtbank is “”incident “” maar een flauwekul actie met een pop of iets tegen een haathut gooien is wel terroristische aanslag. Hoop dat er een grote schoonmaak actie komt en alle prullenbakken zullen leeggemaakt worden.

  Geliked door 1 persoon

 10. BertG. zegt:

  Ze hebben er alweer een oplossing voor, de gebruikelijke.
  We hangen camera’s op voor 4 weken, dan zal het daarna wel afgelopen zijn.
  Trek een capuchon over je kop, en je kan net zoveel stenen gooien als je wilt, niemand herkend je dan.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1740168/cameratoezicht-voor-belaagd-joods-restaurant

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   De volgende keer hangen ze een handgranaat aan ze deur.
   Kan ie ze tent 2 maanden dicht gooien.
   Want zo lossen ze het hier op als iemand je zo iets flikt, tent sluiten.
   Hebben ze alsnog hun zin.

   Geliked door 2 people

 11. kampersrene zegt:

  zegt nog geen aanwijzingen te hebben dat er een anti-Joods motief achter het vandalisme zit., bijlange niet , het betrof slechts een ontevreden klant

  Geliked door 1 persoon

 12. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Een Joods eethuis in Amsterdam wordt keer op keer belaagd. En de politie beweert dat ze geen aanwijzingen hebben voor een anti-joods motief. En een daad van terreur heet opeens vandalisme en kattekwaad. En gij geleuft dà ??? Nou, laat me niet lachen. Ik ben de leeftijd, om nog in sprookjes te geloven al lang te boven. Iedereen voelt op zijn klompen aan, in welke hoek de daders gezocht moeten. Maar de politie trekt zijden handschoentjes aan om de boeven de handen boven het hoofd te houden. Is dat wat de politie verstaat onder “dienstbaar en handhaven” ??? Tja, de politie is kennelijk de beste vriend van de boeven. Wat moeten we beginnen met zulke boevenvangers ??? Politie ……. wat een zielig geboefte.

  Geliked door 2 people

 13. koddebeier zegt:

  Zolang je islamhorde er niet uit trapt blijft de ellende !!

  Geliked door 2 people

 14. Harry zegt:

  Moet je eens een steen naar een moskee gooien , kun je drie jaar op brood met spinnenkoppen .
  Want dan heet het terreur .
  Waarom ligt die verdomde mossel ideologie bij de heren van het OM en de rechterlijke macht zo gevoelig ?

  En die restauranthouder , die moet het zelf maar zien wat ie er aan doet , zeker ?
  Als de daders gepakt worden , drie weken voorwaardelijk ?
  Of ben ik nou te streng ?
  En op schadevergoeding hoeft ie dan ook niet te rekenen !

  Hoever zijn we al verkwanseld aan dat moslim tuig ?
  Het kan toch haast niet anders of de heren magistraten zitten al in het islamitische pak genaaid ?

  Geliked door 3 people

 15. Republikein zegt:

  K denk niet dat ze gepakt worden, elke dag auto’s in de fik, dat vraagt om meer camera’s.
  Is er nog koffie?

  Geliked door 1 persoon

 16. Guardiacivil zegt:

  De consequenties van het Rutte beleid is een overvolle beerput, het Binnenhof loopt over van de stront.

  Geliked door 1 persoon

 17. Trucker zegt:

  politie heeft dus de opdracht gekregen om te KWAKEN dat (ze) “… “…nog geen aanwijzingen te hebben dat er een anti-Joods motief…”
  Stel dat het een islamieten eettent was en een “witte” man zou daar ruiten staan ingooien; daarna nog eens een steen door de ruit krijgen dan weet ik dat het onmiddellijk racisme zou geheten worden, en er zouden kosten nog moeite gedaan worden om die witte mannen op te pakken.
  Dit dan nog los van het gegeven dat er twee politie broekventen/wijven (schijters) staan te kijken die dat zouden laten betijen…
  O nee, een witte man en ze blazen op hun fluitje en opeens staan er wel tientallen politie agenten erbij die nu ineens wel durven optreden, zo anders al het om één islamiet gaat dan schijten ze in die broek.
  Zal mezelf eens herhalen : heb geen achting voor politie vandaag de dag behalve MINachting.

  Geliked door 1 persoon

 18. Republikein zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Republikein 2 maart 2018 om 13:30

   Heldere taal van een gedemoniseerde realist.

   Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Republikein.Hartelijk dank voor uw bijdrage. Achteraf gezien kunnen wij deze man als helderziende beschouwen. Alles waarover hij spreekt is voor 100% uitgekomen. HIJ HEEFT ONS GEWAARSCHUWD, maar wij wilden hem niet geloven, terwijl de tekens waren al aan de wand. Het is enkel jammer dat Janmaat is in zee gegaan met de Zwarte Weduwe Rost van Toningen die een verstokte nazi was. Fout twee was : binnenhalen van alle mogelijke schooiers in zijn partij. In die opzicht was hij naive. Wat jammer!
   Lubbers zit nu op een plek waar hij geen schade kan berokken. Misschien werd hij in de richting van de hel gestuurd. Hijzelf wat van geen kwaad bewust.

   Like

  • Statler & Waldorf zegt:

   Pak ‘m beet 33 jaar jaar geleden en er is niets veranderd.

   Nou ja, dat al die ellende met de factor 20 is toegenomen, dat dan weer wel.

   Geliked door 1 persoon

  • boorzalf zegt:

   Even voor die achterlijke figuren die het christendom constant lopen af te zeiken omdat ze een jeugdtrama hebben opgelopen. En er is geen God, dat zegt ook de islam.

   Like

   • boorzalf zegt:

    En de democratie is ook niet gebracht door de atheïsten.

    Like

   • BertG. zegt:

    Jij denkt ook, het is bijna zondag, laat ik maar even een aan zetje geven om er weer een ruzie over op te starten.
    En dan ook nog glashard volhouden dat gelovigen hiermee nooit mee beginnen.
    Jullie doen godverdomme niet anders dan ruzie zoeken hier.

    Like

   • BertG. zegt:

    Door mensen zo als jij zou ik bijna gaan verlangen naar een christen vrije wereld.
    Maar dat schijn jij maar niet door te hebben.
    Mossels zijn erg, maar christenen bereiken een goede 2de plek op de lijst van irritante volkeren.
    Stoken en ruzie maken, meer komt er niet uit.
    Dat blijkt wel aan hoe alleen jou reactie al begint.

    Like

   • boorzalf zegt:

    BertG, drie maal daags op je hoofd smeren, en je wordt van zelf rustig, helpt bijzonder goed tegen vloeken.

    Like

   • BertG. zegt:

    Massale overtreding Derde Gebod: ‘God’ door tal van christenen te pas en te onpas gebruikt om andere mensen te manipuleren.

    Herkenbaar? Voor christenen vast wel, want veel geloofsgenoten vinden het doodnormaal om op dezelfde manier met God en anderen (en zichzelf) om te gaan. Kun je een discussie op argumenten niet winnen? Haal je gewoon ‘God’ erbij, zeg je dat ‘God mij heeft laten zien dat’, en voilà, de ander is de mond gesnoerd. Want wat hij of zij ook zegt kan nooit kloppen, want God heeft jou de waarheid getoond. En als je wilt dat die ander jouw ‘advies’ volgt, dus feitelijk jouw zin doet, dan geef je hiermee aan dat als die persoon dat naast zich neerlegt, hij of zij tegen de wil van God ingaat.
    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/03/Oprah-Winfrey-zegt-te-wachten-op-teken-van-God-om-president-te-worden

    Like

   • boorzalf zegt:

    Je lijkt leo lucassen wel.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Moeilijk hé, om een waarheid te lezen op een site waar je alle godsdienst liefhebbers bij mekaar kan vinden.
    Maar het komt er op neer dat het hetzelfde is wat wij hier al tijden zeggen.
    Kunnen ze het niet meer winnen op argumenten, dan haal je gewoon god er bij als waarheid zijnde, om je zin door te drijven.
    Precies dat waar jij ook goed in bent.

    Lees ook de reacties eronder, misschien is die site dan toch niet zo geschikt voor jou.

    Like

   • BertG. zegt:

    Zalfie lijkt mij nou echt zo’n oud bejaard stampvoetend mannetje als ie geen gelijk meer kan krijgen.
    Zo 1tje die dan zo’n mooie rode kop krijgt van woede en opwinding.
    Zo iemand die zit te schreeuwen in ze auto als ie ergens boos over is.

    Like

   • boorzalf zegt:

    Vraag me af uit welke inrichting ben jij ontsnapt. Maar goed, wel blijven smeren die zalf en zeker goed achter de oren. Voorkomt verwarde uitspraken en waan denkbeelden.

    Like

 19. Wachteres zegt:

  “Waarom ligt die verdomde mossel ideologie bij de heren van het OM en de rechterlijke macht zo gevoelig”? En vergeet niet: in de politiek.

  Onze elite roept om het hardst dat de islam vrede is.

  Dat is alleen maar mogelijk als er flink met de islamitische geldbuidel gerammeld wordt.

  Ik zou geen andere reden kunnen bedenken.

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Die politici hebben natuurlijk best wel veel onkosten .
   Ze moeten hun werkster betalen en de tuinman ………………..
   Zij kunnen het zich niet permitteren om zielige oude mannetjes van de andere kant van het land te chanteren om dat gratis te komen doen .
   Voor een kopje Senseo koffie nota bene ! Gatver de gatver !
   Die “schuimlaag” er op is van varkensvet , wist je dat ?
   Moet die arme Henk die rommel ook drinken ?
   Op den duur gaat ie dan knorren , hoor .
   Ik heb soms wel eens een beetje meelij met die man .
   Of krijgt die wat beters ?

   Noorderlingen discrimineren , ze trekken andere noorderlingen voor !
   En ik snap echt niet waarom .
   De enige overeenkomst die ik kan bedenken is , dat ze allemaal onverstaanbaar praten , daar .

   Een bedrijf hier in mijn dorp schenkt ook van die gore koffie met een varkensvet schuimlaag .
   Naast hen zit een bandenbedrijf met turken .
   Die komen iedere dag bij die buurman koffie halen , met varkenssmurrie .
   Lachen !

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 2 maart 2018 om 16:20

    Voor een kopje Senseo koffie nota bene ! Gatver de gatver !

    Bij mij kon je een glaasje ranja krijgen na het werk, mét een biscuitje nog wel.
    Het is bij jou ook nooit goed?
    Wat kunnen Wachteres en ik er nou aan doen dat jij zo kieskeurig bent?

    Like

   • Cathja zegt:

    @Harry op 2/3 om 16:20

    Harry, ik geniet meerdere keren per dag van een héérlijk kopje SENSEO. Ik lust ‘gewone’ koffie niet eens meer. Te dun om de lippen.
    En dat schuimlaagje is superlekker! Daar kan geen schuimkraag op een biertje tegenop!

    Like

   • BertG. zegt:

    Snap ook niet wat sommige nou lekker vinden aan zo’n bakkie Senseo.
    Dat is wel het smerigste wat ik ooit gedronken heb waar ze naam koffie aan vast plakken.
    Een vieze waterige bak sterk slootwater met iets in de verte wat doet denken aan koffie.
    Maar er verder werkelijk niets mee te maken heeft.
    De goedkoopste pot oplos koffie is nog beter te verwerken.
    Dat heeft een verdomd goede reclame campagne achter gezetten om de mensen dit wijs te maken.
    En na eenmaal zo’n duur apparaat aangeschaft te hebben, dan is niemand meer die er nog voor uitkomt dat ze opgelicht zijn.
    Dus blijven ze die zooi maar opzuipen. Kudden gedrag is het.
    Anders hoor je er niet bij.

    Like

 20. Wachteres zegt:

  Wat denk je waarom Tistochwat en ik snakkeen naar een goedkope tuinman? Wij krijgen geen geld van Soros c.s.

  En senseo koffie is best lekker, Henk gaat me zo meteen weer een kopje inschenken.

  Varkensvet? Hoe kom je erbij.

  Natuulijk komen noorderlingen voor elkaar op, anders zouden we helemaal gediscrimineerd worden.

  Trouwens, dat is ook maar betrekkelijk, de Friezen en de Groningers liggen elkaar niet zo en Drenties … dat gaat nog. Verder zeg ik niets, anders krijg ik ruzie met Bert Bron.

  Maar treur niet, je hebt nog een paar weken rust, dan moeten de bomen weer worden gesnoeid.

  Op internet kun je je daar alvast wel in verdiepen.

  https://deboomdokter.be/blog/bomen-en-boomgaard/wanneer-bomen-en-struiken-snoeien/

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Wachteres 2 maart 2018 om 16:53

   Wat denk je waarom Tistochwat en ik snakkeen naar een goedkope tuinman? Wij krijgen geen geld van Soros c.s.

   Zo is dat!
   Maar nou horen we natuurlijk niks meer van Harry.
   Ow wacht… misschien zit hij momenteel wel te studeren op dat artikeltje over het snoeien van bomen.
   Als hij er dan maar uitkomt met die pruim, want daarover vind ik de instructies wat verwarrend.

   Like

   • Harry zegt:

    Als er nog eens prijzen uitgedeeld gaan worden voor de grootste wellustelingen onder ons , dan draag ik jou voor voor de Nobelprijs voor dubbelzinnige viespeukerij , Tistochwat .
    Je beseft toch wel dat de berichten op deze site tot in het oneindige rond zullen blijven zoemen ? Duizenden jaren na dato zullen ze het er nog over hebben.
    Stel , dat er een hemel is en je voorouders zitten daar het internet af te speuren en ze lezen dan wat hun kind of kleinkind schrijft , daar moet je toch niet aan denken !

    Kijk , mannen geven hun mond wel eens een douw , maar vrouwen die hetzelfde doen , dat komt hier in het Westen geloof ik niet voor .
    Eigenlijk ken ik alleen maar keurige dames !
    Soms is het maar goed dat ons land in provincies verdeeld is , dan kunnen wij ons in die zin nog verschonen : ” oh , ja , maar dat is een noorderling .
    Daar hoor ik niet bij ” , of zoiets .

    Die Bron heeft toch ook wat in zijn kennissenkring zitten , hoor !
    De enige Noorderling die ik nooit op iets schunnigs heb kunnen betrappen is Vederso .
    Maar die is ook al gevlucht , geloof ik .

    Geliked door 1 persoon

   • E.J. Bron zegt:

    Nee, die heeft er uit zichzelf de brui aan gegeven!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 3 maart 2018 om 12:07

    Ja maar, weet je nou in welke maand je een pruim moet snoeien, Harry?
    Daarover is men wat onduidelijk in dat artikeltje onder de link van Wachteres.
    Men loopt altijd het risico op loodglans bij een pruim, daar moet je wel rekening mee houden.

    http://www.bongerdgrooteveen.nl/ziekten/Loodglans/Loodglans.php

    Like

 21. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 22. Armani zegt:

  Ongelooflijk dat de politie het uit hun strot kunnen krijgen , dat ze nog niet weten of er een Anti Joods motief achter zit (wir haben es ncht gewusst ) iedere Nederlander weet dat het motief en de daders MOSLIMS zijn , alleen de politie mag dat waarschijnlijk niet zeggen in opdracht van hun bazen in den Haag en Brussel , een baan bij de politie begint zo langzamerhand een minderwaardige job te worden , zeggen wat je voorgekauwd word , zal wel komen omdat ca 40 % van de agenten door Amsterdam patrouiileerd op een vliegend tapijt

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s