Massa-immigratie: We hebben een probleem

Screenshot_81

Straatgevecht tussen migranten en politieagenten in Lyon.

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Immigratie kan positief zijn, maar ook negatief. In Europa beleven we op dit moment vooral de negatieve kanten. Terwijl men in berichten in de media graag inzet op succesverhalen (succesvolle opleidingen, oprichting van bedrijven, liefdesverhalen enz.) of dramatiek (zoals vertellingen van vluchtelingen, uitzettingsproblemen en dergelijke) als het om vluchtelingen, asielzoekers of economische migranten en dergelijke gaat, sijpelen er toch ook steeds meer berichten door die de negatieve kanten van de immigratie belichten. Alhoewel ook altijd weer veeleer relativerend om er maar niet van verdacht te worden “rechts” te zijn.

Contra magazine

Maar als je kijkt naar alle ontwikkelingen van de afgelopen decennia en probeert het geheel zo mogelijk neutraal te bekijken, dan kom je er niet omheen om vast te stellen dat de Europese samenlevingen zeer grote problemen hebben binnengehaald. Geïmporteerde problemen, die de komende jaren en decennia nog dramatische gevolgen zullen hebben.

Want nu al bestaan er in veel (vooral grotere) steden – om het even of in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland, België, Frankrijk, Groot-Brittannië, Denemarken, Zweden, Noorwegen – parallelsamenlevingen, die zich in toenemende mate onttrekken aan controle door de staat. Daar hebben de (vooral islamitische) immigratiegemeenschappen hun eigen rechtspraak gevestigd en hun eigen verzorgingssysteem. Een “getto”vorming dus, die als gevolg van de aanhoudende immigratie steeds meer versneld wordt.

Hier is te merken hoezeer niet alleen de kwantitatieve, maar ook de kwalitatieve immigratie een grote rol speelt. Want terwijl andere (West-)Europeanen niet bijzonder opvallen in bijvoorbeeld een Duitse stad en nauwelijks getto´s of bendes vormen, is dit vooral bij de “Zuidlanders” het geval. En terwijl de eersten vooral sociaal sterken zijn (en vaak ook goed betaalde banen hebben), zijn vooral de mensen uit het Nabije en het Midden-Oosten en uit Afrika overwegend uitkeringstrekkers. Een groot verschil, dat op den duur te merken is.

Het belangrijkste probleem van de West-Europese immigratiesamenlevingen (die bovendien ook nog sociaal georiënteerd zijn) is erin gelegen dat vooral die mensen daar naartoe gaan die enerzijds de opnemende samenleving in feite alleen maar geld kosten en anderzijds ook nog bovengemiddeld deel zullen uitmaken van de criminaliteitsstatistiek van de politie. Dat laatste o.a. ook daarom, omdat men met de sociale uitkering op zak en heel veel vrije tijd gewoon ook op domme ideeën komt – vooral wanneer men eigenlijk de droom van welvaart en tassen vol geld droomde toen men besloot op weg te gaan naar Europa.

Op de langere termijn betekent dit voor de Europeanen welvaartsverlies. Je kunt niet miljoenen nauwelijks integreerbare mensen uit compleet andere cultuurkringen binnenhalen, deze grotendeels hun leven lang verzorgen en er dan bij staan te kijken hoe zich parallelsamenlevingen vormen die geen positieve bijdrage leveren aan het algemeen belang. Men moet juist (vanuit maatschappelijk-egoïstisch perspectief bekeken) proberen om vooral voor sociaal sterken interessant te zijn. Dus voor die mensen, die er ook aan bijdragen de samenleving vooruit te helpen – zelfs als deze parallelsamenlevingen creëert. Maar zo ver denkt men in heersende politieke kringen niet door.

In plaats daarvan kijkt men quasi werkeloos toe hoe de “sharia-politie” door de eigen straten marcheert, hoe hordes jonge, testosteron geladen mannelijke immigranten uit archaïsche culturen zich uitleven en de criminaliteitscijfers naar boven doen schieten, terwijl (zoals al in Zweden, Frankrijk of Groot-Brittannië) politieagenten alleen nog maar met heel veel mensen bepaalde stadswijken binnen durven gaan. Zijn dat de toekomstige toestanden die je voor je land wilt?

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Midden-Oosten, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Massa-immigratie: We hebben een probleem

 1. Nachtkaarsje zegt:

  Gas, water en stroom afsluiten en die enclaven vallen helemaal uit elkaar. Helaas gaat dan de burgeroorlog beginnen, maar die is toch onontkombaar.

  Geliked door 5 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Nachtkaarsje, voordat jij als een nachtkaarsje uitgaat, zorg voor bewapening en bescherming van eigen lijf, eerbaarheid en goed. Of je veel kans maakt om te overleven weet ik niet. Als je niets doet overleef je zeker nier

   Like

 2. jaarlijkse kosten zijn 7 miljard euro voor alle belastingbetalers, naast natuurverlies

  Like

  • paulzwueste zegt:

   7 Miljard…???
   Nu…?
   Hoe kan dat nou weer.
   In 2009 publiceerde Wilders ’n rapport waarin stond dat in 2008 de kosten voor de bevolkingsverrijking al meer dan 9 miljard bedroegen…

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Bovendien voegt de heer Steiner geen letter toe aan datgene wat we allemaal al weten.
    Uitgezonderd natuurlijk diegenen die het niet weten willen, en diegenen die te stom zijn om voor de duvel te dansen.

    Like

 3. Peacepipe zegt:

  Wat hebben we allemaal gelachen om die domme woordvoerder van Saddam Hoessein toen hij op de televisie vertelde dat er niets aan de hand was en het Irakese leger alles onder controle had, terwijl de Amerikaanse tanks al achter hem in beeld door de straten van Bagdad reden.
  Helaas gedragen veel WEST-Europeanen zich net zo dom betreffende de islamisering van ons werelddeel.

  Geliked door 3 people

 4. Ome Henk zegt:

  Dat balloze stuk vreten wat Rutte heet wil precies dat voor ons land.
  Niks beter voor de elite als chaos en een flinke crisis.
  Dan kunnen ze hun macht verstevigen.

  Geliked door 3 people

 5. Bezorgde burger zegt:

  Ehhh ja? Nog een vraag, waarom gaat alle productie, transport, administratie etc. naar Oost Europa?
  Die zijn goekoper omdat ze geen sociale lasten en belasting afdragen ter ondersteuning van deze kanslozen.
  Ondersteuning in de vorm van BIJSTAND, VOGELAARSWIJKEN, INTEGRATIEPROJECTEN, DIALOGEN, MOSLIMOMROEP, MOSLIMPARTIJ, ASIELADVOCATEN, ZORG, JUSTITIE, BEWAKING, georganiseerd door een leger van politici, ambtenaren, NGO’s en andere belanghebbenden.
  En dan nog de misstanden in het ‘legale’ circuit.
  Zwartrijders, malifide uitzendbureau’s, malifide autodealers, huisjesmelkers: verdiep je in de materie en er duiken massaal ‘zuidlandse’ namen op.
  Oh en is het jullie wel eens opgevallen dat naast deze kanslozen ook de meeste politici, ambtenaren en NGO medewerkers geen noemenswaardige opleiding hebben gehad?
  Met een vrijwel lege CV, een onbenullige studierichting in combinatie met een carriere die gelijk in de politiek of bij een NGO is begonnen waar men zich naar boven heeft gelikt.
  Nederland (en Duitsland, Zweden etc.) wordt bestuurd door ex krakers, drugsgebruikers, actievoerders.
  In de bestuurslaag zitten mensen die een nietszeggende opleiding in de journalistiek, kunst of politiek hebben gevolgd. En wij vragen ons af waarom het zo fout gaat?
  Welke pvda’er, groenlinkser, d66-er of wat voor politiek correct figuur dan ook heeft een echte baan gehad? Wie van hen is in staat om te concurreren op basis van inzet, opleiding en doorzettingsvermogen?

  Het wordt tijd dat mensen die echt iets hebben bereikt in hun leven weer het heft in handen nemen. Net zoals in Amerika. Dat is denk ik ook de grootste angst van de nepelite die de afgelopen halve eeuw langzaam aan de macht naar zich toe heeft getrokken.
  En dan een akkoord met een paar asshole countries die al die kanslozen weer terugnemen voor een dikke zak geld zodat de toekomstige generatie hier weer veilig over straat kan.
  Ook voor onze kansloze politici en NGO ligt er een pracht toekomst in Afrika want je kunt immers beter met de bezem door een vies Afrikaans land gaan dan met de tandenborstel door een Europees.

  Geliked door 3 people

 6. guusvelraeds zegt:

  Ben ik blij. Las vanmorgen in de krant dat de misdaad in Nederland afneemt. Gelukkig hebben we nog de “kwaliteits” media met hun positieve nieuws.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bob Fleumer zegt:

  Ik vraag me af of de mensen wel beseffen dat wanneer we zo doorgaan en de islam wint dat het hele continent net zo wordt als in de landen waar de islam het nu voor het zeggen heeft d.w.z. een grote rotzooi en dat overal. De islam is als zand in een machine het hele raderwerk komt tot stilstand en de linkse lafbekken die nu heulen met de vijand zullen de botte messen van islammelingen het eerste door hun strot voelen gaan en, zeg ik dan , dan is het echt te laat en zijn je kinderen en kleinkinderen verdoemd. Is dat echt wat we willen of gaan we Rutte een schop onder zijn kont geven geven we FvD en de PVV een kans, het kan alleen maar beter worden!

  Geliked door 1 persoon

  • Nachtkaarsje zegt:

   Een goeie vorstperiode van twee maanden en de cultuurverrijkers trekken massaal weg naar warmere oorden in het zuiden. Als ze de boel overnemen is er geen hond meer die het echte werk moet uitvoeren en ik heb een moslim nog nooit betrapt op hard werken. De complete infrastructuur dondert dan in elkaar. Ik woon vlak bij een azc en je ziet geen eentje buiten met die kou terwijl ze anders allemaal door het dorp paraderen met hun nieuwe kleren en telefoons. Dus wie zal voor hen de boel in stand gaan houden? Nee die vertrekken zo snel mogelijk met een goeie vorstperiode.

   Like

 8. Hovawart zegt:

  Er staan ons nog veel grotere problemen te wachten nu de Brexit en de dreigende sancties van de USA de Europese handel op de knieën gaat krijgen, de Europese economie in een ‘teruggang’ of ‘achteruitgang’, terugzet en de linksche idealen zullen sneller uitdrogen dan een geit in een droge wadi.
  Bij een recessie zullen er concessies gedaan moeten worden, en van een kale moslim kun je niks verwachten, dus vrees ik dat Jan met de Pet het gelach zal moeten gaan bezuren, uitgelachen en leeggezogen door linksche idealisten die het uitgeven van andermans geld hebben verheven tot een luchtkasteel vol monniken met exorbitante salarissen en vergoedingen, zonder een drankprobleem. “proost”, “gezondheid”, “lechajem” of het verwante “daar ga je”, en haal alvast je spaarrekening leeg……voordat Juncker het doet.

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Waar blijft nou die aanslag in Nederland. Laat het maar een grote BOEM zijn en dan de pleuris uitbreken

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Kom terug ! , kom terug gaat ! a u b gaat niet lopen , jullie zijn welkom , we houden van Islamieten , wij zijn de politie maar we beschermen jullie tegen rechtse racisten , kom terug , kom terug !

  Like

 11. kampersrene zegt:

  Kom terug ! , kom terug ! a u b gaat niet lopen , jullie zijn welkom , we houden van Islamieten , wij zijn de politie maar we beschermen jullie tegen rechtse racisten , kom terug , kom terug !

  Like

 12. Jules Vismale zegt:

  Lyon was n.b. tijdens de Franse Revolutie in de ogen van de rechtse politici in Parijs een linkse of royalistische stad die ze toen bijna helemaal hadden vernietigd en talloze mensen daarginder executeerden! Niettemin probeerden de linksen daar zelfs Joseph Chalier (1747-1793), een Jakobijnse burgemeester, onder de guillotine terecht te stellen en dat werd een grote mislukkeling daar de beul namelijk een te botte valbijl had gebruikt en hij later op een sabel moest overgaan! Tijdens WO II maakte Klaus Barbie (1913-1991), een SS’er, Lyon onveilig en hij joeg daar op zijn beurt duizenden joden en verzetsmensen de dood in.
  Voor de moslim-, islam- en asielzoekers-liefhebbende politici is het echter onmogelijk om kou en warmte door dezelfde mond heen te blazen want wie altijd tegenstrijdig spreekt is zo veel te ongeloofwaardig, gelijk aan Mark Rutte, die natuurlijk alle problemen met dat ongedierte uit de massa-immigratie niet snel vernoemd! Er zal juist, dankzij die immigranten, NOOIT een verenigd Europa komen, iets wat zelfs talloze mensen al wilden voordat Adolf Hitler aan de macht kwam!

  Like

 13. Ronald zegt:

  Moet je die bange moslims op de foto zien lopen……het ergste wat er op deze planeet rondloopt!!!!!!!!!!!!!!! Hoe komen we ervan af??????????????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s