Teun Voeten bewijst: Nederland serieuze narcostaat van Mexicaanse proporties

Screenshot_86

(Door: Bert Brussen)

Maar gelukkig ‘daalt de criminaliteit’ en ‘staan de cellen leeg’ dus of u rustig wilt blijven slapen.

“In februari luidde de politiebond NPB de noodklok. Nederland zou afglijden naar een ‘narcostaat’. Door gebrek aan middelen zou de georganiseerde misdaad straffeloos zijn gang kunnen gaan en infiltreren in de legale bovenwereld. Minister Ferdinand Grapperhaus (Justitie en Veiligheid, CDA, foto) vond het allemaal overdreven.

Opzichtig geweld, dood en terreur op elke straathoek zijn niet de essentie van een narcostaat. Drugsorganisaties zijn pragmatische, zakelijke ondernemingen. Geweld trekt de aandacht van de autoriteiten en wordt daarom slechts selectief gebruikt. Meestal volstaat de dreiging. Wat een land echt tot narcostaat maakt is corruptie, infiltratie van de gevestigde orde, straffeloosheid. En natuurlijk een bloeiende, parallelle drugseconomie. Op die punten scoort Nederland net als Mexico hoog.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in CDA, Censuur, corruptie, Criminaliteit, Desinformatie, Elite, establishment, Hypocrisie, Justitie, Maffia, moralisme, Nederland, Overheid, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Teun Voeten bewijst: Nederland serieuze narcostaat van Mexicaanse proporties

 1. leefbarbaar zegt:

  Waar.
  En tal van moslims verdienen een vermogen met drugshandel hier en kunnen hun winsten ieder moment gebruiken voor hun pleurisjihad.
  En vele duizenden handophouders uit Afrika hebben hier geen andere toekomst dan de drugshandel. Er is geen werk voor ze, geen toekomst, maar wel drugs en drugshandel.

  Like

 2. Henk der Niederlànder zegt:

  Die 800 miljoen in Tilburg zou best eens kunnen kloppen.
  Daarbij zijn in Tilburg ook enkele grote jomgens in de coke actief.
  Dat zijn de jongens die de handel over namen nadat Antonio Brizzi vermootd werd.
  Er word dan wel eens gepraat over het vrijgeven van handel in drugs, maar Ik vraag me dan af wat de voorstanders hiervan zouden vinden als bijv. dochter lief op de hoek van de salontafel een lijntje coke weg snuift.
  Die hele discussie dat Nederland veiliger zou zijn geworden is gewoon een grote poging tot misleiding van de bevolking.
  In Den Haag hebben ze dan nog niet begrepen dat de bevolking wel beter weet maar omdat er geen echt tegengas gegeven word ann die bewering blijven ze in Den Haag deze leugen voor eigen bestwil volhouden.
  De drugshandel en smokkel is overduidelijk een busniss met een omzet waar veel grote bedrijven stikjaloers om zouden zijn.

  Like

 3. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Ik denk dat die “Grappenmaus” net zo zal eindigen als die minister met die sinterklaas stem; hoe heet ie ook alweer? Oja, minister op Stelten.

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Nederland glijdt naar het niveau van een Narcostaat. Wij willen dat niet geloven, maar als wij zien wie zijn de minister van Justitie en Staatssecretaris van Justitie? Wie kan dat nog verloochenen? Wij kunnen enkel hopen dat de schade blijft beperkt. Wij mogen D66 feliciteren met de ZOOI dat de partij in de regering vertegenwoordigd. Te beginnen met de arrogante opgeblazen kers verse adellijke ‘prinses op de erwt’ en eindigen met de Minister voor Palestijnse Zaken. Het is een ware kotsparade .Bah!.

  Geliked door 1 persoon

 5. Guardiacivil zegt:

  Kijk even naar Italië waar de Nigeriaanse maffia de drugshandel beheerst en heeft overgenomen van de Italiaanse maffia.

  Like

 6. Jan zegt:

  Verwondert mij niets, het was onder de PvdA dat iedere zaterdag Koos Zwart, zoon van Irene Vorrink, de ‘beursprijzen’ voor drug voorlas op de radio. Van het uitdragen van legalisering van soft drugs verwerd Nederland een narcostaat. Met dank aan Den Uyl

  In de jaren zeven en tachtig las hij in het radioprogramma De Rode Haan “de beursberichten” voor, hetgeen betekende dat de gebruiker wist wat de prijzen waren van wiet en hasj. Dankzij Koos Zwart is rode Libanon in onze taal net zo ingeburgerd als bruine suiker. In verschillende overlijdensberichten werd vermeld dat Koos Zwart de zoon was Irene Vorrink (1918-1996), die op haar beurt weer de dochter was van Koos Vorrink, ooit voorzitter van de Arbeiders Jeugd Centrale (AJC).

  Als minister onder Den Uyl zette Irene Vorrink het gedoogbeleid in gang door een onderscheid te maken tussen soft- en hard drugs. Moeder legaliseerde dus wat haar zoon uitdroeg, wat niet altijd vanzelf ging.

  In Frankrijk schijnt mevrouw Vorrink zich eens te hebben voorgesteld met “je suis le ministre du milieu”, wat tot enige consternatie leidde, want “milieu” betekent in het Frans “onderwereld”. Later heeft ze ontkend ooit zoiets te hebben gezegd.

  Joop Zwart sprak ook over zijn zoon. Hij zei: “Ik vind het waanzin dat die jongen voor de Vara-microfoon het gebruik van drugs mag vergoelijken. Nu zal ik niet in mijn krantje schrijven dat hij moet worden opgepakt, maar in mijn hart denk ik er wel zo over”.
  http://www.maxpam.nl/2014/05/joop-en-koos-zwart-de-geheimzinnigste-vader-en-zoon-van-nederland/

  Geliked door 1 persoon

 7. Statler & Waldorf zegt:

  Nog maar een keer.

  Rotterdam 1960, 730.000 inwoners, 6.500 aangiften criminaliteit.
  Rotterdam 2014, 630.000 inwoners, 122.000 aangiften criminaliteit.

  Factor 19.

  Vadertje Staat kan van mij de pot op met zijn leugens over een veiliger Nederland.

  Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  Over nep nieuws gesproken !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s