VICTORIA’S GEHEIME VRIJHEID

Screenshot_82

(Door: “weethetwel”)

Wie in de centrale aankomst- en vertrekhal van Schiphol komt, heeft grote kans oog in oog te komen staan met deze schaars geklede jongedame. Zoveel mensen, zoveel zinnen. Juist op Schiphol komen ook zoveel verschillende mensen voorbij uit zoveel verschillende landen en culturen. Wat is het toch allemaal mooi en multicultureel: iedereen mag er anders over denken. Moet kunnen toch? Je hoort een nuchtere Rotterdammer zeggen: “Goed dat het m’n dochter niet is, ze zou zó een kou vatten. Hahaha.” Een Amsterdammer: ” Waarschijnlijk weer een waanzinnig slim en goed  onderbouwd gesubsidieerd plan van de gemeente Amsterdam om door meer bloot op Schiphol de druk op de Walletjes te verminderen. Hahaha “. Weer een ander: “Zou de Nederlandse regering hier achter zitten om nóg meer kansenpareltjes naar ons land te lokken, hahaha.” 

Een links journalistje valt even uit zijn politiek correcte rol en zegt: “Ze wil vast het boegbeeld van de Nederlandse #Metoo beweging worden, want haar baas wil haar onderbroekje verkopen en daar is ze het achteraf helemaal niet mee eens”. Terwijl hij triomfantelijk rondkijkt bij zoveel ondeugende humor merkt hij al snel dat de omstanders er helemaal niet om kunnen lachen. Sarcastische humor uit de mond van een mainstream journalist is als rotte vis onder een verongelukte viskar; het stinkt aan alle kanten, maar je kunt het niet opruimen. De stemming is omgeslagen. Cynisme en sarcasme zijn thans weer eigendom van het volk. Het zijn instrumenten om te overleven en behoren niet aan degenen die zich boven het volk verheven voelen.

Want het lijdt geen twijfel: de door politici en media toegejuichte mosliminvasie brengt heel wat kansenpareltjes naar ons land die inderdaad denken dat deze vrouw een aanvulling betekent op de beloofde uitkering  en huisvesting. Dat ze, net zoals alle ongelovige westerse vrouwen, klaar staat voor onmiddellijke consumptie. En ze weten van hun al aanwezige vrienden dat dit in Europa toegestaan is, omdat er speciaal in hun geval geen wetten gelden die nageleefd worden.

En wat moeten de jonge vrouwen uit Somalië en Soedan denken die hier op Schiphol langs komen na een “vakantie” in hun gevaarlijke thuisland, waar ze onder erbarmelijke omstandigheden zijn besneden? Wat moeten de vrouwen denken die in Nederland besneden zijn met dank aan deze fijne “godsdienst”, terwijl de politici het oogluikend toelaten? Zullen ze jaloers zijn op Victoria, die haar hand beschermend voor haar onderlichaam houdt. Voor hen zal het altijd een geheim blijven wat Victoria wel kan maar zij niet meer, omdat het hen is afgenomen. Waar is hun trots en eigenwaarde eigenlijk gebleven in plaats van een geconditioneerde onderdanigheid?

Is hun trots en waardigheid er tegelijk met de clitoris afgesneden? Worden ze daarna een gemakkelijke prooi voor het kinderfokprogramma van Erdoğan en zijn volgelingen?

Moslimvrouwen worden in Nederland aan hun lot overgelaten. Hebben ze enig idee van wat vroeger feministes waren, de vrouwen die nu heulen met hun onderdrukkers? Ze kunnen nergens steun vinden, omdat de verraderlijke politici ook de kant van hun onderdrukkers hebben gekozen.

Het wordt de hoogste tijd dat aan de poort van Nederland een nieuwe generatie politici en feministes komt te staan. Met een duidelijke boodschap: “Wij staan voor gelijke rechten van man en vrouw. Wie hier de middeleeuwen weer in wil voeren, gooien we er uit!” Op dit moment kan Victoria beter een boerka aantrekken.

Door:
“weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Feministes, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Mensenrechten, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, Seks, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op VICTORIA’S GEHEIME VRIJHEID

 1. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Vreemde foto. Die rechterarm ziet er zo raar uit, en net of ze haar rechterhand in haar slipje heeft.

  Like

 2. fleckie zegt:

  is dat geen verloren moeite, als men een moslima tegenkomt, moet men een pas opzij doen, zo niet, botsen ze gewoon tegen je op, ( doordat ze misschien ( blanke(n) niet aankijken?) of …ons boos! aankijken?. Bovendien moeten ze immers een grote sprong in de tijd maken,( hoelang trouwens is de gewone massa hier uberhaupt van en door van alles op de hoogte gekomen? )

  Like

 3. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Ah, nu zie ik het. Het is een soort schaduw door belichting.

  Like

 4. Trucker zegt:

  Ik begrijp het hele verhaal niet zo goed, bushokjes en treinstations hangen toch ook vol met deze vorm van reklame.
  Is al langer een doorn in het oog van links/multikul/islamofiel TUIG, dat weet iedereen die een beetje hersens heeft (zij met veel lezen deze blog 🙂 ).
  Publiciteit met schaars geklede dames zijn voor islamieten des duivels daarom pleit ik op elke hoek van de straat een oogstrelend plakkaat met huppelmeisjes, in die mate als Jan nog eens een foto van die heks Kaag of zo post ik geen nachtmerries meer krijg.
  Moet wel zeggen die victoria meisjes zijn flinterdun en zien er zeer breekbaar uit, modellen hoeven geen 90kg te wegen maar een beetje tiet en hip is wel leuk. :- )

  Like

 5. Die reclamefoto’s zijn uitentreure bewerkt en gefotoshopt.

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  Ik weet niet wat ik er mee aan moet, ik kom nooit op Schiphol.

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Wie gaf toelating om mijn ex verloofde af te drukken .Ik sta rechts vanachter ,gelukkig uit beeld anders had ik een afspraak gemaakt met mijn advocaat

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s