Vrijlating van een radicaalislamitische bedreiger: Aangifte tegen de burgemeester van Berlijn

Screenshot_88

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Op dinsdag 27-02-2018 werd door de AfD-parlementariër Dr. Christian Wirth aangifte gedaan tegen de burgemeester van Berlijn, Michael Müller (foto), de Senator Binnenlands Zaken Andreas Geisel en de voormalige politiechef Klaus Kanth. Reden voor de aangifte wegens het verijdelen van straf in functie en rechtsverdraaiing is de vrijlating van een tot uitreis verplichte bedreiger, hoewel deze al sinds geruime tijd had moeten zijn uitgezet.

philosophia perennis

De als radicale islamiet bekend staande Tunesiër werd volgens informatie van rbb (Radio Berlin-Brandenburg) midden december wegens drugshandel opgepakt. Bovendien werd aan de hand van zijn vingerafdrukken bewezen dat hij nog 18 andere identiteiten had.

Hoewel alle documenten ter uitzetting al klaar waren en de uitzetting al weken geleden had moeten plaatsvinden, werd deze persoon weer op vrije voeten gesteld.

Dr. Christian Wirth stelt vast dat dit schandaal sterk herinnert aan de zaak Anis Amri, die bij de aanslag op de Breitscheidplatz op 19 december 2016 twaalf mensen vermoordde en 70 verwondde.

Verder stelt Dr. Christian Wirth de vraag “waarom de Tunesiër noch werd opgesloten noch voorarrest kreeg en zich blijkbaar niet hoefde te verantwoorden voor het gebruik van 18 verschillende identiteiten of drugshandel.”

Verder zegt hij:

“We hebben hier te maken met een totaal falen van de verantwoordelijke autoriteiten en personen. Met dit gedrag wordt de bedreiging van het publiek goedkeurend op de koop toegenomen. Dit is absoluut onacceptabel. De AfD eist de onmiddellijke opsluiting en uitzetting van deze bedreiger door de verantwoordelijke autoriteiten.”

Ook “Philosophia-Perennis” had uitvoerig over de zaak bericht.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Vrijlating van een radicaalislamitische bedreiger: Aangifte tegen de burgemeester van Berlijn

 1. Yvonne zegt:

  Echt een gezicht van wij Duitsers maken geen grappen van een TV reclame
  Laat maar vrij rond lopen met de kans dat hij misschien doordraait en een paar Duitsers hun leven afneemt

  Like

  • Hendrik zegt:

   met die open grenzen kan hij het net zo goed hier doen. Het is op dit moment zo dat als een schengen staat dit ongedierte binnenlaat zijn ze bij alle schengen staten binnen. Fijn geregeld!

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Beste Yvonne.
   Dat zal een enkele invloed hebben op het gedrag van deze beroepsrat.
   Trouwens, hij weet donders goed dat zo lang Merkel de dienst uitmaakt in Germany hij veilig mee kan meedraaien in het linkse landverraderscircus.
   Hopelijk zal het volk hem op een bijzonder goede dag als attractie kunnen zien op de Grote Markt in Berlijn als hij gevierendeeld wordt.

   Geliked door 1 persoon

 2. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Dit is echt ongelooflijk en ongehoord!! Slap OM zal wel de reden zijn. Of zo’n moslimhielenlikkende rechter.

  Geliked door 1 persoon

 3. Guardiacivil zegt:

  Opsluiten van verdachte, wachtend op uitzending.
  Opbrengen van alle betrokken autoriteiten en berechten voor verzaken en het in gevaar brengen van burgers.
  Zo zou het ook in Nederland moeten gelden.
  Rutte leest u even mee!

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  De burgemeester van Berlijn, Michael Müller (SPD), heeft de AfD ervan beschuldigd de waarden van de grondwet te hebben overtreden met haar scherpe anti-islamcursus. “Als de AfD beweert dat de islam onverenigbaar is met onze grondwet, ontkent ze opzettelijk de waarden van die grondwet,” zei Müller van het Duitse persagentschap. “Onze grondwet beschermt de vreedzame uitoefening van religie. Deze rechtse populistische actie van de AfD is duidelijk om onze samenleving te splitsen en de moslims in ons land en in onze stad te denigreren, aldus de kritiek van het hoofd van de SPD.
  ….
  https://www.berliner-kurier.de/berlin/kiez—stadt/michael-mueller-attackiert-afd-kritik-am-islam-missachtet-die-werte-des-grundgesetzes-23919974

  Het antisemitische gedrag van Müller:
  ….
  Hoewel de ‘Top Ten Worst Global Anti-Semitic / Anti-Israel Incidents’ van 2017 nog niet zijn geregeld, denkt het SWC nu al hardop over na om de regerende burgemeester van Berlijn, Michael Müller, in de lijst nemen op te nemen omdat hij de antisemitische BDS beweging haar gang laat gaan en de jaarlijkse optocht van Al Quds toestaat die oproept tot totale vernietiging van Israël en de Joodse bevolking.

  https://lizaswelt.net/2017/09/04/warnschuss-fuer-berlins-buergermeister/

  Verkiezingsposter: Müller kijkt op tegen kopsvodvertegenwoordigster, kopsvodvertegenwoordigster kijk neer op Müller

  Blablablablabla……

  Zijn vriendinnetje: Sawsan Chebli


  Duitse moslimpolitica wil dat sharia ingevoerd wordt in Duitsland
  https://ejbron.wordpress.com/2016/12/13/duitse-moslimpolitica-wil-dat-sharia-ingevoerd-wordt-in-duitsland/

  Like

 5. Elena zegt:

  Falen van Justitie????
  OMGEKOCHT die corrupte klere bende !!!!!!

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s