Dodenakker – Mühlacker: Syriër filmt de afslachting van zijn vrouw

 

(Door: Jeff Winston – Vertaling: E.J. Bron)

De volgende vrijdagmoord in de deelstaat Baden-Württemberg

Deze dagen loopt er een bloedspoor door de Duitse deelstaat Baden-Württemberg – de zogenaamde “verwerpingen van het unieke historische experiment” van de bloedkanselier Angela Merkel en de systeempartijen – zoals uitvoerig bericht in de “Tagesthemen” van 20 februari.

Syriër publiceert video op Facebook – niet geblokkeerd!

Vrijdagmiddag had een 41-jarige Syriër in een woning in Mühlacker bij Stittgart zijn 37-jarige vrouw vermoord. Daarop is de “gevluchte” eerst met een van de gemeenschappelijke zoons te voet gevlucht. Daarna publiceerde de dader bovenstaande video van zichzelf op Facebook, die hem onmiddellijk na zijn daad laat zien.

In de video zie je de 41-jarige met bloed besmeurde handen: “Ik heb het huis verkocht en ben alles kwijtgeraakt, alleen opdat we in vrede kunnen leven. En zij heeft het gedaan. Het is niet mijn schuld, maar die van haar.” Steeds opnieuw benadrukt hij dat hij alleen met zijn zoon zou willen leven.

De gebruikelijke vrijdagmoord

De minderjarige in de woning achtergebleven dochter alarmeerde de politie vrijdag tegen 16.30 uur. Er werd met veel agenten naar de voortvluchtige dader gezocht, die men korte tijd later bij het station in Mühlacker kon arresteren. Volgen ooggetuigen waren er ook enkele agenten in burger ter plaatse.

De vermoorde vrouw is volgens de politie eveneens Syrisch staatsburger. De kinderen van het echtpaar zouden zich op het moment van de misdaad in de woning aan de Hermann-Hesse-Straße in Mühlacker hebben bevonden. Ze mochten uit innerlijke godsdienstige verheffing meekijken bij de misdaad, zoals duidelijk blijkt uit de video.

“De kinderen worden nu door het bureau jeugdzorg opgevangen”, zei een woordvoerster van de politie. Nadere details wilden de politie en het openbaar ministerie ´s avonds niet noemen.

In zijn bijna avond vullende videoboodschap op Facebook zei de 41-jarige Syriër over zijn moord: “Ik ben net naar mijn vrouw toegegaan om met haar te praten en alle problemen op te lossen om onze relatie weer beter te maken. Maar zij heeft me eruit gegooid, waarop ik haar met het mes heb doodgestoken.”

De onderzoekers gaan uit van een “relatiemisdaad”. Deze vinden uit ervaring bij voorkeur op vrijdag plaats – Allahu Akbar!

Bron:
www.pi-news.net
Door: Jeff Winston

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Syrië, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

18 reacties op Dodenakker – Mühlacker: Syriër filmt de afslachting van zijn vrouw

 1. Steven zegt:

  Dat soort MAF volk halen we gewoon via de regering hierheen.
  Straks willen ze op straat SEX met een blanke..en als die weigert dan hebben we hetzelfde GEZEIK!!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   De man was erg verward.
   Zijn kinderen zijn eveneens in ’n enorme verwarde toestand.
   Commissaris van politie Amsterdam zegt dat hij zich zorgen maakt over het aantal verwarden dat de laatste tijd mensen doodt en verkracht.
   Hij vraagt zich af waardoor het komt dat er steeds meer verwarde mensen rondlopen in Amsterdam.

   Geliked door 1 persoon

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Weer een islamitische slager, wie kent ze niet?

  Wel zonder verdoving dus keurig halal.

  Geliked door 2 people

 3. Guardiacivil zegt:

  Het is simpel.
  Huiselijke problemen oplossen met de sharia wet en aldus geschiedde.

  Like

 4. hslot4 zegt:

  Hij heeft het over deash en martelaarschap 1:13 maar niks met islam te maken hoor

  Geliked door 1 persoon

 5. anna zegt:

  en die jongen op de achtergrond vertrekt geen spier ……. 1 minuut van die film was meer dan genoeg

  Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Ja Anna, dat viel mij ook als eerste op, een normaal kind dat zijn moeder door geweld heeft zien sterven zou heel anders reageren. Zo zie je dat de vergiftiging van kleins af aan zeer kwaadaardig is, en dat krijg je er niet meer uit.

   Geliked door 3 people

 6. Hendrik zegt:

  Hoeveel bewijs heb je nog nodig dat de islam een compleet misdadig en zieke doctrine is? Islam moet onmiddelijk verboden worden in heel Europa! Linkschmenschen wordt toch eens wakker! Regeringen wortd toch eens wakker!

  Geliked door 1 persoon

 7. kampersrene zegt:

  Zoals in ieder gezin zijn er al eens meningsverschillen of discussies maar na tijdje een lost alles zichzelf op want wij zijn geen moslims maar beschaafde mensen . Wij moorden niet om ons gelijk te halen ….smeerlappen ……..

  Geliked door 2 people

 8. Pietersen zegt:

  Gewoon een gemiddeld islamitisch gezin in een notedop. De vrouw heeft niets te vertellen en mag door allah’s wet worden gedood. Dochters tellen ook niet, alleen zonen. De man is zielig met zijn bebloede handje, alles de schuld van zijn vrouw.
  Zijn zoon is volledig op zijn hand en heeft net zijn vader het goede voorbeeld zien geven. Inshallah de wet van allah.

  Geliked door 2 people

 9. Henk van Kesteren zegt:

  Dat die islamieten knettergek zijn dat wisten we al jaren!

  Maar wij, JA, JIJ DAAR!!!
  Wij zijn nog veel gekker dat we dit allemaal in ons eigen land laten gebeuren en niets ondernemen tegen deze waanzinnigen………

  Geliked door 2 people

 10. Jan zegt:

  „Ich genieße den Anblick, wie sie stirbt“ (video)

  Es ist ein Gewaltakt, der einem das Blut in den Adern gefrieren lässt: Eine junge Frau wird am Dienstagabend von ihrem Ehemann und ihrem Bruder brutal niedergestochen. Sie wird lebensgefährlich verletzt. Die beiden flüchten. Wenig später werden sie in einem Zug im rund 250 Kilometer entfernten Schweinfurt festgenommen.

  https://www.welt.de/regionales/baden-wuerttemberg/article174152562/Baden-Wuerttemberg-17-Jaehrige-niedergestochen-Geniesse-den-Anblick-wie-sie-stirbt.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s