Essen: chef van de voedselbank boos over kritiek van de SPD-chef in Essen – SPD is hij nu klaar mee

Screenshot_118

(Vertaling: E.J. Bron)

De SPD-politicus Thomas Kutschaty zorgt in Essen voor nieuwe ergernis. De baas van de voedselbank verklaart: “De politici willen zichzelf ten koste van de voedselbank profileren”.

epoch times

De opnamestop voor buitenlanders bij de voedselbank in Essen ontwikkelt zich tot een zaak van politiek belang. Thomas Kutschaty, de chef van de SPD in Essen, gooit nu de vraag op waarom de burgemeester van Essen, Thoma Kufen (CDU), en de afdelingschef Sociale Zaken, Peter Renzel (CDU), zich niet eerder met de problemen van de voedselbank zouden hebben beziggehouden.

De baas van de voedselbank in Essen, Jörg Sartor (foto), is boos en neemt de politici van de CDU in bescherming. Want de beide zouden “de enigen zijn geweest die de voedselbank vanaf het begin hebben geholpen.” Hij zei tegenover de “WAZ”: “De politici willen zichzelf ten koste van de voedselbank profileren.”

De baas van de voedselbank wil uit de aanval van de SPD-politicus Kutschaty op de beide vertegenwoordigers van de stad persoonlijke consequenties trekken. Want zijn familie zou tot nu toe op de SPD hebben gestemd – maar dat is nu voorbij.

Focus” citeert hem met de woorden: “Mijn vader was districtsvertegenwoordiger in Gelsenkirchen, mijn hele familie is SPD. Wat mij betreft is dat nu verleden tijd.”

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Hypocrisie, Rotzakken, sociaaldemocraten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Essen: chef van de voedselbank boos over kritiek van de SPD-chef in Essen – SPD is hij nu klaar mee

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Wat ik nog steeds niet begrijp.

  De ‘Duitser’ is niet dom, heeft een hoog arbeidsethos, denkt na, verzint slimme zaken (nou ja, sjoemel software daargelaten) maar loopt al tig jaren achter Merkel aan terwijl een Duitser met enig boerenverstand toch moet inzien, en dat al sinds jaren, dat men de poten onder hun eigen land aan het wegzagen is.
  Dit kan niet alleen met een WO II (schuldgevoel) te maken hebben.

  Geliked door 2 people

  • Hendrik M. zegt:

   Ordnung muss sein, gesetz ist gezetz, befehl ist befehl, und so weiter…
   Het heerst nog in Duitsland, alzo het opkijken naar hoger geplaatsten.
   Heb met een Duitser (Manfred) van Kraus-Maffei samengewerkt hier in Nederland (leger), kwam er een telefoontje van de firma, wat ik aanpakte en m’n naam noemde, vernam dat ze Manfred wilden spreken en zei dat ik Herr Meister Manfred sol versuchen zum gerät zu kommen, en waarschuwde Manfred.
   Na het telefoontje kwam Manfred naar me toe en vroeg me wat of ik gezegd had…
   Hij had op z’n kloten gekregen dat ik hem Herr Meister Manfred noemde; ze hadden hem verteld dat dat soort betitelingen in Nederland niet gewenst waren.
   Tja, we hebben er onder het genot van een Duits biertje om gelachen.
   Ow ja, bier tijdens werktijd schijnt in Duitsland redelijk gewoon te zijn, hier verboden…

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Precies.
    De Duitser staat op de rails en rijdt door tot aan de grens met de Ardennen en merkt dan dat de spoorbreedtes niet kloppen.
    We schrijven voorjaar 1914.
    Kijk.
    Verder hoeven we niet te gaan.
    Dit voorval mag iedereen die vermogen heeft om te denken aan het denken zetten over de manier waarop de gemiddelde Duitsers met discipline omgaat.
    Verder hartstikke leuke en beste mensen hoor….

    Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Thomas Kutschatje, de chef van de SPD in Essen, heeft afgedaan; prima!
  Nu de rest nog zuiveren!

  Like

 3. Thom zegt:

  Ondanks alles spoort de beste man niet. Hij heult met de CDU terwijl Führer Merkel de rotzooi heeft ontketend en voedselbank plunderaars heeft binnen gelaten.

  Geliked door 1 persoon

 4. Claudia M. zegt:

  Deze “politici” hielden beter hun mond en gingen zich in een hoek zitten schamen over het feit dat er in Duitsland voedselbanken nodig zijn! Dat geldt overigens ook voor Nederland en ik ben bang de rest van Europa! Wat een rijkdom brengt die EU ons toch…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s