Forza Italia: Burgemeester verjaagt illegalen en stopt moskeebouw!

Screenshot_109

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Sesto San Giovanni is een stad voor de poorten van Milaan. De burgemeester Roberto Di Stefano (foto) van de partij Forza Italia, die behoort tot het midden-rechtse bondgenootschap van Silvio Berlusconi, treedt hard op tegen criminaliteit en illegale immigranten. Deze week vierden de aanvoerders van de arbeiders in de stad het verjagen van de 200ste migrant uit de stad met een taart – het cijfer 200 prijkte in het groen op een pistachetaart.

journalistenwatch

“Sesto is het voorbeeld voor het land geworden. Wij laten zien dat je iets kunt doen tegen het verval van de steden en dat veranderingen mogelijk zijn”, zegt Stefano, die de zero tolerance strategie van de voormalige burgemeester van New York, Rudolph Giuliani, in het vaandel heeft geschreven.

Sinds 2013 zijn er in Italië meer dan 630.000 illegale immigranten aangekomen, en met hen criminaliteit, drugshandel en de zich uitbreidende islam. Met het oog op de aanhoudende economische crisis zien steeds minder burgers in waarom ze voor nieuwkomers moeten betalen, terwijl het met henzelf steeds slechter gaat en ze te lijden hebben onder de grote werkloosheid. Onder deze druk krijgt Berlusconi´s bondgenootschap en zijn belofte om in het geval van een verkiezingsoverwinning 600.000 migranten het land uit te zetten, steeds meer instemming.

De telefoon van burgemeester Di Stefano in zijn kantoor blijft maar gaan. Hij staat constant in contact met zijn kiezers – een sterk contrast tot het voormalige midden-linkse bestuur, dat moeilijk voor de burgers te bereiken was, zegt Di Stefano.

De 83.000 inwoners tellende stad werd vanwege zijn nabijheid tot het communisme ook graag het “Stalingrad van Italië” genoemd. Sinds de Tweede Wereldoorlog regeerden hier linkse partijen, totdat in de zomer van verleden jaar de anti-immigranten activisten wonnen, bericht “The Washington Post”.

New York heeft het voorgedaan: Nu geldt “Zero Tolerance”  

“Deze stad was uitgeleverd aan de criminaliteit”, aldus Di Stefano. Sinds hij regeert, worden ook de kleinste delicten bestraft en illegale immigranten door constante politiecontrole onder druk gezet. Di Stefano stopte de plannen voor de bouw van een moskee – deze zou een van de grootste in de regio geworden zijn. Zijn nieuwst idee is de uitgebreide videobewaking met behulp van 62 camera´s met gezichtsherkenning in de hele stad.

“Wij hebben hetzelfde gedaan als Giuliani in de dagen van de zero tolerance politiek in New York”, zei Claudio D´Amico, een lid van de rechtse Lega Nord, die in het stadsbestuur verantwoordelijk is voor veiligheidszaken. “Als ze Italië in Afghanistan willen veranderen, dan hebben we een probleem.”

Morgen maakt de Lega Nord, die veel anti-immigranten ideeën populair gemaakt heeft,  kans om te winnen van haar coalitiepartner Forza Italia. Van alle mogelijke resultaten zou dit de meest serieuze consequenties voor illegale immigranten hebben.

“Veel mensen willen liever de koran aanbidden, een religie, waarin vrouwen minder rechten hebben dan mannen. In hun moskeeën prediken ze haat. Dat wil ik niet”, verklaarde Matteo Salvini, de leider van Lega Nord, tijdens zijn laatste manifestatie vrijdag in een woonwijk in Milaan. “We moeten onze grenzen en onze arbeiders verdedigen.”

“Heel Afrika past niet in Europa!”

Zogenaamde vluchtelingen Sesto San Giovanni beginnen het hardere klimaat in Italië te merken. Terwijl hij onlangs op de bus stond te wachten, zou de nationale politie hem geobserveerd en met drie patrouillewagens hebben aangehouden, zegt de 26-jarige Issa Diagouraga uit Mali. “Ze staren me aan”, zei Diagouraga. “Het is net alsof ze willen dat ik het verschil voel tussen een Italiaan en een buitenlander.”

Ook Lamin Jarju (19) uit Gambia is bang voor de verkiezingsuitslag: “Ze praten heel slecht over immigranten, en ze zeggen dat als wij winnen er veel dingen voor ons zullen veranderen. Ze gebruiken immigranten om stemmen te winnen”, beweert hij.

De bestuurders in Sesto San Giovanni zijn zich er wel degelijk van bewust dat hun model op nationaal niveau moeilijk in te voeren zou zijn, omdat de migranten, die de stad verlaten hebben, gewoon verder getrokken zijn naar het naburige Milaan, waar ze door de autoriteiten werden verwelkomd.

Maar ook voor de poorten van Sesto San Giovanni, waar de staalfabrieken zijn gesloten en de daarmee verbonden arbeidsplaatsen zijn geweken voor laag betaalde banen in de dienstverlenende sector, is de stemming onder de goedmoedige Italianen omgeslagen: “Ik heet iedereen welkom die echt voor oorlog vlucht”, zegt de 66-jarige Rafaele Mazza, een gepensioneerde arbeidster bij de spoorwegen, die op een sneeuwende namiddag een sigaret zit te roken voor een café. “Maar heel Afrika past niet in Europa”.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Vluchtelingen", Afrika, Criminaliteit, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, migrantengeweld, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Forza Italia: Burgemeester verjaagt illegalen en stopt moskeebouw!

 1. Feniks zegt:

  En Afrikanen die voor genocide op blanken (Afrikaners) (en hun cultuur) zijn passen al helemaal niet in Europa.
  Europa heeft geen voordeel of behoefte aan uitkeringstrekkers of geweldplegers.
  Europa heeft behoefte aan mensen die iets positiefs willen toevoegen.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  “Maar heel Afrika past niet in Europa”.

  Peuter dat een ‘deugmens’ maar eens aan het rudimentaire verstand.
  ‘We kunnen best nog een stukje opschuiven,’ hoor ik hen zeggen. ‘Dan doen we het maar met wat minder.’
  Verder dan dat gaat hun ‘denkvermogen’ niet.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jean zegt:

  Als we dat nu eens zouden toepassen in héél Europa dan zakte het % vreemdelingen/allochtonen/illegalen/criminelen met ± 95%.
  Waar wachten we toch op?
  Die EU huichelaars zijn enkel bezig voor zichzelf dat wij in angst én met overlast leven is hun laatste zorg daarom dat wijzelf de grenzen moeten gaan sluiten én bewaken zodat onze vrouwen en dochters veilig kunnen bewegen en niet moeten vrezen verkracht te worden.

  Geliked door 1 persoon

 4. Yvonne zegt:

  Alle 630.000 eruit en niet door laten reizen naar andere Europese landen dan verschuiven de problemen alleen maar
  Dat zie je hier al dat ze naar Milaan gaan
  Deze burgemeester durft tenminste
  Ik hoop dat Matteo Salvini wint,ik volg het omdat ik kennissen in Italië heb

  Geliked door 1 persoon

 5. Helena zegt:

  Wat een verademing deze burgemeester Di Stefano! Hopelijk krijgt dit navolging in heel Europa alhoewel er heeeeel wat moet gebeuren voordat men in nederigland tot de jaren van verstand zal komen en ueberhaupt het lèf heeft om op een rechtse partij te stemmen. Ze liggen liever lui achterover of gewillig met de kont omhoog richting mekka. Dit land is al stuk….

  Geliked door 2 people

 6. delamontagne zegt:

  Drie dagen geleden;
  * *
  Een “immigrant”gewapend met een ketting zaait terreur in Sesto san Giovanni enkele dagen geleden.
  Gewapend met de ketting gaat hij de hoofdstraat in en vernield alles op zijn weg, auto’s, vitrines, boutiques etc.
  50 auto’s beschadigd.
  Il Giornale

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  Italie ontwaakt, nu Nederland nog !

  Geliked door 1 persoon

 8. kampersrene zegt:

  Die burgermeester is duidelijke een racist en een dobbernegerhater,….. zoals ikzelf

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s