Het manifest van Kandel

Screenshot_115

(Vertaling: E.J. Bron)

Tien eisen van de vrouwen van Kandel ter herstel van bescherming en veiligheid in Duitsland:

1. De onmiddellijke en effectieve beveiliging van de Duitse staatsgrens en de onmiddellijke stop op alle immigratie naar Duitsland. Stop de multiculti!
2. De zo snel mogelijke beëindiging van het verblijf van illegale migranten en hun repatriëring naar hun landen van herkomst of naar cultureel identieke beschermingszones. Het fundamentele recht van asiel is geen recht op binnenkomst. Uitzetting nu!
3.  De onmiddellijke uitzetting van buitenlanders bij strafbare handelingen volgens de Duitse wet – zelfs bij kleinere delicten. Nul tolerantie!
4. De onmiddellijke afschaffing van het dubbele staatsburgerschap. Pas een assimilatie aan Duitsland rechtvaardigt een inburgering. Wij eisen principieel het afstammingsprincipe voor het Duitse staatsburgerschap. Het Duitse paspoort is geen ramsj-product!
5. Het behoud van de culturele identiteit van het Duitse volk. De inbezitneming van land door de bouw van moskeeën, een islamitische rechtspraak en de volledige versluiering moeten verboden worden. Islamitische uitoefening van religie wordt alleen maar getolereerd voor zover zij op seculiere wijze afziet van iedere politiek. De islam hoort niet bij Duitsland!
6. De herinvoering van de dienstplicht en de zo goed mogelijke uitrusting van het Duitse leger om ons defensievermogen als soevereine staat weer te herstellen. De soevereiniteit en het zelfbeschikkingsrecht van de volkeren moeten strikt in acht worden genomen. Duitsland eerst!
7. De intrekking van de netwerkdoorzoekingswet. Stop met de willekeurige censuur door “overtuigingsautoriteiten”. De netwerkdoorzoekingswet (NetzDG) is niet verenigbaar met de vrije meningsuiting. Ook scholen, kleuterscholen, kerken en bedrijven moeten politiek neutrale plaatsen zijn. Zonder vrijheid van meningsuiting geen vrij volk!
8. Een uitgebreide informatie over de onoverkomelijke verschillen tussen Europeanen en niet-westerse migranten ter bescherming van onze kinderen en jongeren. De buitensluiting van ouders, die zich zorgen maken om de toekomst van hun kinderen, is democratie-vijandig. Culturele verschillen niet verzwijgen!
9. Een neutrale, onafhankelijke en gratis berichtgeving door de publiekrechtelijke media. De manipulatie door de “vierde macht”, de media, moet gestopt worden. Stop de propaganda!
10. Het op zich nemen van persoonlijke verantwoordelijkheid door politici op alle niveaus volgens hun ambtseed. Ze moeten hun plicht nakomen om te zorgen voor veiligheid en bescherming van de burgers en de daarvoor noodzakelijke maatregelen nemen. Als ze deze plicht niet nakomen, is dat een schending van hun eed. Ze moeten aftreden en schadevergoeding betalen. Weg met onverantwoordelijke politici van alle partijen!

Kandel, 3 maart 2018

Bron:
http://kandel-ist-ueberall.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, Duitsland, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

8 reacties op Het manifest van Kandel

 1. Mary zegt:

  Klinkt goed!!!, doorgaan tot het allemaal gerealiseerd is massaal.

  Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Zou het onderhand niet beter zijn het woord multiculti te vervangen door mutticulti ?

  Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  Multiculti gaat niet vrijwillig gestopt worden door de zittende macht. In hun ideologie is multiculti een verrijking. Multiculti stopt alleen als de zittende macht vervangen is.

  Uitzetting gaat niet gebeuren. De wereld is van iedereen behalve van de Duitsers, Nederlanders enzovoorts.

  Nul tolerantie. Waar heb je het over. De afgelopen 40 jaar werden we gehersenspoeld dat tolerantie een deugd is. Dat wil de heersende macht graag zo houden. Gedoogbeleid wordt dat in vaktermen genoemd.

  Duitse paspoort is geen ramsj product. Wat vertel je me nu. Duitsland is niet meer en minder dan andere culturen en landen. Bij het verleden van Duitsland moet je blij zijn dat ze dat paspoort nog erbij willen hebben. Duitsland en met Duitsland is de rest van Europa pflichtverschuldet. We moeten boete doen voor de zonden van onze voorouders. Mohammed hoeft geen boete te doen alleen Karl en Fritz.

  Deutschland first. Wat een anti sociale opstelling. Kijk eens naar de arme negertjes in Afrika en vooral nu Zuid Afrika. In Zuid Afrika hebben de negertjes zo moeten lijden dat ze nu met de rug tegen de muur staan en niet anders kunnen dan blanke Boeren gezinnen afslachten.

  Vrije mening uiting? Ho, ho dat is alleen toegestaan als je duizend procent weet dat je niemand beledigd of krenkt in zijn tere niet westerse ziel. Europeanen daarentegen die kun je alles vertellen want dat zijn allemaal institutionele racisten want ze hebben vroeger in hun jeugd cowboy en indiaan gespeeld. Boeken van Karl May moeten allemaal verbrand worden.

  Culturele verschillen niet verzwijgen? Wat is dat allemaal voor flauwekul. Daar hoef je het helemaal niet over te hebben want dan ben je niet meer aan het verbinden en het bruggen bouwen. Verbinden en bruggen bouwen zullen we of jullie willen of niet.

  Stoppen met propaganda gaan we niet doen want het volk moet opgevoed worden. We willen een wereld waarin iedereen zich veilig voelt en dat kunnen we alleen bereiken als we elkaars verschillen willen accepteren. Wat de Heilige communie is voor de katholieken is de besnijdenis van jongens en meisjes voor moslims. Als je dat niet aanvoelt heb je een culturele heropvoeding nodig.

  Weg met onverantwoorde politici? Wat is dat nu. Geen enkele politicus is in de politiek gegaan voor het nemen van verantwoordelijkheid. Politici gaan in de politiek “bij de juiste partij” om carrière te maken. Om bekend te worden binnen de netwerken van de elitaire bovenlaag. Politici gaan in de politiek om hand en spandiensten te verrichten voor hen die de macht hebben in de hoop dat ze hierdoor op hun beurt opgenomen worden in de kring van de machthebbers.

  Geliked door 3 people

  • bert zegt:

   wat een geweldig stukje schrijft u. kleine toevoeging. politici worden niet gekozen door het volk. het geeft u slechts het idee dat u er toe doet en u de keuze heeft. maar politici worden geselecteerd en al voor de verkiezingen is de uitslag bekend. vreemd toch dat een rutte nog steeds mp is? zelfde verhaal gaat ook op voor een merkel en macron. of dacht u dat heel Europa vrijwillig dom geworden is? als dat zo zou zijn had de rassenvermenging geen enkel nut. we zijn blijkbaar nog niet dom genoeg. maar er lopen wel erg veel verwarde mensen rond vandaag de dag. meestal bezoeken ze de moskee.

   Like

 4. kampersrene zegt:

  Er ontbreekt nog een elfde punt , dat zullen ze vergeten zijn
  11-Wij eisen de doodstraf voor verkrachters, moordenaars en geweldplegers en als het effe kan voor Merkel wegens landverraad en medeplichtigheid aan moorden

  Geliked door 1 persoon

 5. Anneke zegt:

  Wanneer gaan wij, vrouwen van Nederland, opstaan…..deze 10 eisen mogen wij vast wel gebruiken en dan nemen wij dat 11e punt, zie van mijn voorganger, direct daarin op, want voor hier geldt precies hetzelfde……ik zou mij willen aansluiten bij deze vrouwen, dan heb ik het gevoel dat er eindelijk iets wordt gedaan…..

  Like

 6. Peter Rissing zegt:

  De 10 geboden voor een vrije Westerse cultuur.
  Amen.

  Like

 7. Pingback: “We komen terug!” Duizenden stemmen zijn het Manifest van Kandel | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s