Ideeën Yernaz Ramautarsing: Mag hij dat wel zeggen?

Screenshot_104

(Door: Renzo Verwer)

“Great minds discuss ideas; average minds discuss events; small minds discuss people.”

Bovenstaand  citaat wordt aan velen toegeschreven. Ik moest eraan denken toen er sinds gisteren hevige ophef was omtrent Yernaz Ramautarsing. In een whatsapp-groep polarisende politici had hij scherpe uitspraken gedaan over IQ, homo’s, Trump en wapens. Goh, wat vreemd, die groep heette ook ‘polariserende politici.’

Opvallend aan dit stuk vond ik dit:

‘Ze (FvD, red.) zeggen dat ze afstand nemen van racisme, dat anderen liegen en demoniseren, maar intussen gaat het er wel over.’ Ze merken dat dit fenomeen in het klein ook plaatsvindt in de app-groep. ‘Ik merkte het aan mezelf’, zegt een ander. ‘Ik begon radicale uitspraken over vluchtelingen of ras normaal te vinden. Dat was het moment dat ik dacht: ik moet iets doen.’ Dat betekende: screenshots maken van gesprekken.

Juist. Als je klaarblijkelijk niet kunt debatteren, ga je verraden. Of mensen, ook al zonder debattechniek gaan zich racistisch uiten richting Ramautarsing. Uit het stuk:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, demoniseren, Forum voor Democratie, Links fascisme. Bookmark de permalink .

21 reacties op Ideeën Yernaz Ramautarsing: Mag hij dat wel zeggen?

 1. Sabeltant zegt:

  Helaas voor de FvD haters… gaat hij weg, ze kunnen nu niet meer zaniken over racisme.

  Hij heeft echter NIETS gezegd wat écht niet kan.

  Homo’s hebben vaak een hoger IQ, dat is gewoon zo.
  Daarop filosoferend heeft hij gezegd dat je dan ook kunt zeggen dat omdat homo’s geen kinderen krijgen de dit IQ evolutionair niet doorgezet wordt en dat daarom het totale IQ lager wordt.
  Big deal, heul D66 en de VVD over de rooie.

  Het is eigenlijk jammer dat we hier niet gewoon over kunnen praten.

  Blanken -vooral de linkse blanken- hebben er nogal een handje van om mensen met lager IQ dezelfde eigenschappen toe te dichten als mensen met een hoog IQ.

  Maar laten we wel wezen… slagen in een maatschappij en IQ zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

  Daar veranderd een VVD of D66 pipo NIETS aan.

  Geliked door 2 people

  • Statler & Waldorf zegt:

   @Sabeltant

   “Het is eigenlijk jammer dat we hier niet gewoon over kunnen praten.”

   Feiten zijn zo 1970 en volledig uit de mode.
   Gevoelens en lange tenen zijn het helemaal anno 2018.

   Jij weet toch?

   Like

 2. Peacepipe zegt:

  Hele “volksstammen” denken: als je er maar niet over praat bestaat het niet!
  Als je op school een beetje hebt opgelet bij de geschiedenislessen, dan weet je dat deze discussie van alle tijden is. Het feit dat bepaalde stellingen zoveel tegenstand oproepen, betekent dat het onderwerp vaak feitelijk onderbouwd kan worden. Feiten bestrijden is moeilijk, dus gaan we verbieden om feiten te benoemen en moeten boodschappers die dat toch doen (mond)dood gemaakt worden!

  Geliked door 1 persoon

 3. Wachteres zegt:

  En natuurlijk was deze ‘schande’ om zes uur uitgebreid voor het nieuws. En zoals we kunnen verwachten om 7 uur en om acht uur ook.

  Dat zou mij tenminste niet verbazen.

  Geliked door 1 persoon

 4. wauso zegt:

  Op zijn Face-book pagina gezet:
  Had je NIET moeten doen. Het Politieke Krapuul maakt jacht op jou en FvD. Bij de PVV is deze jacht al jaren aan de gang. Je hebt gewoon een redenering gemaakt, nou en !!! Pechtold is een fraudeur, GroenLinks zit vol met radicalen (RaRa, Anitifa enz.), VVD/Rutte zijn oplichters en leugenaars, het CDA zit vol met vrome types die hun waffel niet opentrekken bij de wereldwijde Genocide op Christenen (idem Christen Unie). En dan heb ik het nog niet over Achterlijkheid gehad, dat b.v. het leger zelfvoorzienend moet zijn en een moestuin in den vreemde moet aanleggen. En onze legervoertuigen moeten elektrisch rijden. Vader en moeder zijn niet meer goed genoeg, dat moeten er volgens Domkop66 meerdere zijn ! En nu komt dit Achterlijk en Achterbakse krapuul jou en FvD een beetje bekotsen en dan buigen jullie. Rutte is een leugenaar, bij GL zit er iemand die wegkeek bij voedsel voor kindersex enz. enz. Man blijf toch zitten en verweer je tegen het Politieke Krapuul waar dit land vol mee zit.

  Geliked door 1 persoon

  • Helena zegt:

   Van mij mag Yernaz Ramautarsing dit zeggen! Graag zelfs! Waarom opstappen?? Ik ben het hartgrondig eens met u Wauso. Zo jammer dit, buigen voor dat tuig is een teken van zwakte… juist nu met de verkiezingen in aantocht had hij zijn rug recht moeten houden!

   Geliked door 1 persoon

   • tinekevanschagen zegt:

    @Helena
    Eens met jou.
    F.V.D heeft gebogen voor het partijkartel, die ze te vuur en te zwaard zeggen te willen bestrijden.
    Ook ik vind dit geen strakke actie!
    Wel moet Peggie Penthouse op zoek naar een volgend slachtoffer.
    Annabel Nanninga?
    Doet ie het ….of doet ie het niet ???

    Geliked door 1 persoon

  • Statler & Waldorf zegt:

   @wauso

   Situatie van Nederland in een notendop, mijn complimenten.

   Like

 5. koddebeier zegt:

  En toe kwam mijn NSB mentaliteit boven drijven en ik dacht “ik moet iets doen.”
  Verachtelijk lieden……..zeker D66 ?

  Like

 6. Rapunzel zegt:

  Ik vind het jammer dat Yernaz opstapt. Het wordt namelijk hoog tijd dat we die linkse hyena’s laten janken en huilen wat ze willen.
  Wat ik Yernaz én Thierry kwalijk neem is dat ze kennelijk denken dat het spelletje eerlijk gespeeld wordt terwijl ze toch aan de moord op Fortuyn hebben kunnen zien dat het linkse geteisem over lijken gaat.
  Je kunt/mag niks meer zeggen in dit land. Het hele publieke debat is de nek om gedraaid door de racisme/fascisme roepers die er al aan gewend zijn dat een stupide kreet als: “misselijkmakend” door het blaatvolk applaudisserend aangehoord wordt als was het een valide argument.

  Like

 7. edwin vissers zegt:

  DEZE MAN KAN PRATEN ALS BRUGMAN

  Like

 8. Hendrik M. zegt:

  Tja, Yernaz Ramautarsing heeft (ooit) wat dingen gezegd, waar niks mis mee is, dingen waar de linkse kliek geen tegenargumenten voor heeft en geen discussie over durft aan te gaan.
  Schat hem in als ex Surinamer, wellicht hier geboren, met zowel koelie als negerbloed, zit dus met integratie en assimilatie wel goed, niet veel politieke ervaring, doch dat komt wel in de gemeenteraad; je moet toch ergens beginnen.
  M’n beste Yernaz Ramautarsing, blijf als je gekozen word; als FvDer moet je wat verdragen in dat wespennest, degene die jouw plaats in zou/zal nemen krijgt ook alles wat al eerder door hem/haar gezegd is debatloos aangesmeerd door de kliek.
  Vraag maar aan Baudet…

  Like

 9. Peter zegt:

  Yassmine El Ksaihi van D’66 zei ooit :
  ‘Homoseksualiteit kan mij geen bal schelen, maar het is een zonde’
  en gelijk heeft ze !! ( volgens HAAR en niet mijn geloof )
  homoseks wordt verboden op grond van verzen uit het koranboekje.
  soera 7: 80-81 en 27: 54-55.
  En zoals altijd werkt de sharia het verbod uit. : De doodstraf !!
  De gemene smiecht Pechtold laat deze dame met rust omdat ze ( voor de vorm ) afstand genomen heeft van dit standpunt.
  Maar kijk eens op haar site : https://amsterdam.d66.nl/mensen/yassmine-el-ksaihi/
  Je ziet haar hier vrolijk gesluierd kijken.
  Denken jullie WERKELIJK dat zij nu anders over homo’s denkt ???
  Ik dacht het niet.

  Geliked door 1 persoon

 10. Thom zegt:

  Hij had beter zijn mond kunnen houden. Niemand zit te wachten op het gelul over slimme dan wel stomme homo’s en negers. Het interesseert niemand ene zak. Wat ze bij D’66 wel belangrijk vinden is iemand op woorden pakken, afzeiken en zijn carriere vernietigen. Dat had Ramartausing zelf van te voren ook kunnen bedenken. Hij heeft geen waarheden of onwaarheden verteld die klinken als een klok, maar loop je volgens D’66 voorbij een plee, dan heb je volgens die lui in je broek gescheten smijten ze volop met stront

  Like

 11. Thoth zegt:

  Ach, hij lokt m.b.v. z’n uitspraken een discussie uit en dat was terecht. Hij blijft dus op de lijst staan en ik zal ‘m stemmen de komende verkiezing.

  Like

  • Wolf zegt:

   U kunt uw stem beter uitbrengen op een winnende partij n.l. de enige echte Partij der Vrijheid……Stemt allen PVV! Een stem op de FvD is een versnipperings stem.

   Like

   • Wolf zegt:

    @ Thoth , behalve natuurlijk wanneer u in islamsterdam woont , dan zou ik ook stemmen op het FvD alternatief omdat PVV niet meedoet in Mokum.

    Like

 12. Republikein zegt:

  Essay Het voorbeeld van de Caraïben
  ‘Moet je die koelies zien’

  Het Caraïbisch gebied geldt als een voorbeeld van probleemloze raciale gemengdheid. Er is een ramp gebeurd, de slavernij, maar daaruit is onbedoeld een nieuw gemengd volk ontstaan. Toch heb je ook daar ‘de ander’.
  https://www.groene.nl/artikel/moet-je-die-koelies-zien?utm_source=De+Groene+Amsterdammer&utm_campaign=106f5073ef-EMAIL_CAMPAIGN_2018_03_01&utm_medium=email&utm_term=0_853cea572a-106f5073ef-69884701

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s