SCHAAMTELOOS

Screenshot_103

(Door: Wierd Duk)

Een bijeenkomst met een veroordeelde Palestijnse terroriste op de Vrije Universiteit van Amsterdam zorgde deze week voor opschudding. Een verslaggever van het Nieuw Israëlitisch Weekblad (NIW) was ter plekke. Op diens berichtgeving reageerde een allochtone medewerkster van het ministerie van Buitenlandse Zaken snerend: “Wat goed dat alle 6 abonnees van het NIW hiervan op de hoogte worden gesteld”.

De Telegraaf

Dit voorval staat niet op zichzelf. In 2015 beweerde een allochtone ambtenaar van Justitie dat terreurorganisatie “Islamitische Staat” zou zijn opgericht door “zionisten” om de islam zwart te maken. De vrouw mocht op Radio1 tegenover een begripvolle presentator haar vuige antisemitische complottheorieën onweersproken over het voetlicht brengen.

Het is tijd om de feiten onder ogen te zien: met de komst van islamitische ambtenaren en politici heeft ook door de islam geïnspireerde Jodenhaat zijn intrede gedaan. Vaak gaat dit vermomd als kritiek op de politiek van de staat Israël. Zo vindt Fatima Elatik (PvdA), voormalig diversiteitsdirecteur bij de politie Amsterdam, het gewapende Palestijnse verzet “legitiem”, terwijl ze tegelijkertijd benadrukt dat zij goede betrekkingen nastreeft tussen moslims en Joden.

Zorgelijk is verder dat onder Nederlanders van Turkse en Marokkaanse afkomst de loyaliteit aan de eigen groep niet zelden die aan de staat Nederland overstijgt. Dit werkt cliëntelisme in de hand. Dit was het geval in Amsterdam.

Islamisering sijpelt langzaam bestuur in waar de Marokkaanse “radicaliserinsgexpert” Saadia Ait-Taleb opdrachten doorschoof naar een Marokkaanse vriend. De man declareerde drie ton voor opdrachten. Ait-Taleb gaf ook de echtgenoot van Elatik een baantje bij de gemeente.

Minder bekend is dat op lager niveau in de stad eveneens sprake is van “Marokkanisering” en islamisering van het ambtelijk apparaat. Enkele autochtone ambtenaren, die ziek thuis zitten, deden bij deze krant hun beklag over pestgedrag door Marokkaanse collega´s. Zij klagen bovendien over de islamisering van de werkvloer: moslimcollega´s die lunchtijd gebruiken om te bidden. Bij hun superieuren vonden de ambtenaren geen gehoor.

De sluipende islamisering van het grootstedelijk ambtenarenapparaat krijgt nu in Rotterdam en Den Haag een politieke vertaling met de opkomst van partijen als Denk en Nida. Waar die voor staan, is bekend: de lange arm van de Turkse president Erdoğan is goed zichtbaar. Erdoğan´s zetbaas in de Tweede Kamer, Denk-voorman Tunahan Kuzu, intimideert schaamteloos Nederlandse parlementariërs via Turkse media. De Nederlandse tak van Erdoğan´s AK-partij steunt ook Nida, een moslimpartij waarmee PvdA, SP en GroenLinks in Rotterdam onlangs een “links-islamitisch verbond” sloten.

Dat links de islamisering van openbaar bestuur en politiek niet bestrijdt, maar faciliteert, is buitengewoon zorgwekkend. Linkse partijen en bestuurders dragen met hun steun voor de politieke islam bij aan de uitholling van onze rechtsstaat.

Bron:
www.telegraaf.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Amsterdam, antisemitisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marokkanen, Marxisme, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, PvdA, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, SP, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op SCHAAMTELOOS

 1. syberspees zegt:

  ik heb hier maar 1 woord voor SUPERSCHANDALIG!!!

  Like

 2. jantjeuitnl zegt:

  Islam is kanker, maar men doet alles om het te laten groeien in plaats van het te verdelgen. Totdat het te laat is.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  De Nationaal socialistische partijen hebben naar goed socialistisch gebruik een pact met de vijand gesloten, de landverraders !

  Like

 4. VarAway zegt:

  Geheel van de ratten BEZEKEN!
  Schande!!
  Gaat u aub PVV of eventueel FvD stemmen.
  Dank.

  Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Politiek Nederland met Rutte III en lokale politiek zitten op een trein die schaamteloos doordenderd naar een islamitische staat binnen een rap afbrokkelende Nederlandse Maatschappij en zijn cultuur.
  Heel snel deze trein naar een dood spoor leiden zodat ie met dezelfde snelheid zal ontsporen en zich te pletter rijdt.

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  Schaamteloos…..ZELFS DAT HEEFT ZIJN BETEKENIS VERLOREN IN NEDERLAND…….VERDORVEN ELITE KLINKT NOG BETER…

  Like

 7. Peter zegt:

  In gevangenissen vind je meer bidkleedjes dan op de Haagse Markt.
  De halalhap is het meest gegeten voedsel.

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Er is maar een ontkomen aan de islamisering, PVV,PVV,PVV,PVV,PVV!!!!!!

  Like

 9. Cathja zegt:

  De overheid staat slechts één ding te doen:

  elke politieke partij die er voor opgericht is om de Staat der Nederlanden uit te hollen, verbieden! Democratie is prachtig, maar mag niet misbruikt worden om juist de democratie uit te hollen en daarvoor een sharia-achtige toestand te creëren.
  Als we toestaan dat DENK en NIDA het hier voor het zeggen krijgen, laat de regering dan meteen duidelijk zijn richting het volk, en meedelen dat we géén democratisch land meer zijn.
  Het zogenaamd opkomen voor onze ‘democratische verworvenheden’ begint zo langzamerhand lachwekkend te worden!

  Like

 10. Pingback: Boeddhisten en Hindoes zien aanvallen op moslims als zelfverdediging | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s