Yernaz

Screenshot_125

(Door: Gerard de Boer)

Yernaz Ramautarsing, de nummer twee op de Amsterdamse lijst van Forum voor Democratie, is politiek correct monddood gemaakt en afgeserveerd vanwege een homofobe uitspraak op een besloten WhatsApp-groep. Erbij genaaid door onder andere twee D66’ers die actief zijn voor respectievelijk de afdelingen Purmerend en Dordrecht. Eén van de D66’ers staat zelfs op de kieslijst van D66 Dordrecht bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen.

Maar bij D66 hebben ze totaal geen moeite met de homofobe uitspraken van haar eigen Amsterdamse kandidaat Yassmine El Ksaihi, de nummer zes op de lijst. En dat deed ze niet eens op een besloten WhatsApp-groep, maar in het openbaar. Want dat moet kunnen vinden ze bij D66, want islam en cultuur…

Tot slot de reactie van journalist Joost Niemöller op het (verplicht!) terugtreden van Yernaz: “Er zijn weinig politici zo openhartig en consistent als Yernaz en ik begin de hetze tegen de enige zwarte kandidaat met de dag verdachter te vinden. Heeft Nederland soms een probleem met een getalenteerde, rechtse zwarte politicus?”

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, cultuurrelativisme, D66, demoniseren, Forum voor Democratie, homofobie, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, meningsdictatuur, moralisme, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

19 reacties op Yernaz

 1. Jean zegt:

  Ik heb zo een vermoeden dat heel die d66 stal volgepropt ligt met moslims lees: dubbele nationaliteit bezitters????
  Gewoon dubbele nationaliteit verbieden in één klap verlost van al die ellende, die krijgen dan de boodschap “valiesje pakken en opkrassen”.

  Liked by 2 people

 2. Hendrik M. zegt:

  “Heeft Nederland soms een probleem met een getalenteerde, rechtse zwarte politicus?”
  Nederland niet, wel de zittende linkse politieke kliek of het kartel.Overigens zit dat kartel er wel doordat “Nederlanders” op ze gestemd hebben.
  Nederlanders, stem vóór Nederland, stem PVV of FvD!

  Liked by 4 people

 3. Donnie zegt:

  Laagwaardige,genocide plegende, walgelijke klote partij dat D66!

  Mensen die er op stemmen zijn echt een mongool en waarschijnlijk geestesziek!

  Laat uw stem wel horen op 21 Maart en stem op de PVV of FvD!!!

  Groetjes!

  Liked by 2 people

 4. Republikein zegt:

  Ik zou me niet uit het veld laten slaan.
  Nog het congres gezien, geweldige poldermaffia en sufkutten, en lees het artikel op de site van Steve Brown, Amsterdam-noir.

  Like

 5. exmarineman zegt:

  Ik zou nooit zijn teruggetreden en mijn kandidatuur hebben opgegeven. Laat de Amsterdamse kiezers daar dan maar over beslissen middels het uitbrengen van hun stem. Moet je kijken wat die S.S. van BIJ1 en DENK, maar ook D66 zwelve allemaal in den landen kunnen permitteren. En dan blijft het bij links-politiek-carrecte kliek en partij-elite dood- en doodstil. Ook binnen bij alle media blijft het dan verdacht stil…..

  Liked by 2 people

 6. Wolf zegt:

  Ik kan die smerige lachende kopvodden luizenkoppen [zoals op de foto] wel ter plekke het land uit trappen om NOOIT en te nimmer ooit meer te zien in ons schone Nederland!

  Liked by 2 people

 7. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Doodzonde dat opgestapt is. Want wat heeft hij nu helemaal verkeerd gezegd? Je kan zo op internet opzoeken in welke landen de mensen gemiddeld het hoogste iq hebben, dat van Nederland zal wel dalen, met dank aan de invasie uit Afrika. En is die opmerking homofoob? Vind ik eigenlijk niet. Als slimme mensen, en er zijn veel intelligente homo’s, zich niet voortplanten en veel minder intelligente mensen wel dan wordt de maatschappij in principe minder intelligent. Nou hoe dan ook ik heb wel op relingen gehoord die veel kwetsender zijn, heel jammer en bijzonder onterecht dat hij weg moet.

  Like

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  Hoge bomen vangen veel wind. Dat weet iedereen. Dan is het toch tamelijk stupide om, speciaal in campagnetijd, uitspraken te doen waarvan je weet dat al je tegenstanders er overheen vallen. Dan is het zaak om uitspraken te doen waar je achterban zich in kan vinden en je vijanden geen kwaad mee kunnen.
  Met Ramautarsings uitspraken kan ik het eens zijn; het moment waarop hij ze doet is ronduit stom.
  Dus toch maar PVV!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • laura van der storm zegt:

   Helemaal mee eens. Zijn uitspraken kloppen, maar hoe verzin je het om deze op dit tijdstip te doen! Dus ik ook nog steeds PVV!

   Like

   • Dit was in een discussiegroep, waar deelnemers controversiële standpunten innemen vanwege het debat. Het was nooit bedoeld als zijnde een politiek standpunt van Yernaz.

    Dat doen studenten: impopulaire standpunten innemen in een discussie om te zien of ze met logische argumenten een stelling kunnen onderbouwen. Daar zijn debatten/discussies voor. Die 2 ’66ers zijn gewoon smerige jakhalzen. Het zijn rattenstreken.

    Like

 9. Peter Rissing zegt:

  Mijn discussie hierover bij GeenStijl:

  Pfeh, jammer dat ie wou afhaken. Zolang op feiten gebaseerd niets mis met zijn opvatting.
  Volgens mij is die:
  1- Homo’s die als homo leven zijn statistisch slimmer dan heteroseksuelen.
  http://www.welingelichtekringen.nl/samenlevin...
  2- Homo’s die als homo leven krijgen minder (natuurlijke) kinderen.
  3- Slimmere mensen krijgen (statistisch) slimmere kinderen en omgekeerd.
  Daaruit volgt:
  4- Een zekere groep van slimmere mensen uit onze samenleving brengt (statistisch) een minder aantal slimme kinderen voort dan de gemiddelde aanwas.
  5- Minder slimme kinderen brengt statistisch een minder slimme samenleving.
  Natuurlijk zijn er een hoop andere factoren van invloed op de slimheid van een samenleving maar daar gaat het hier niet over.
  Vervang slim met groen (als huidskleur) en het zal u duidelijk zijn.
  Guiermo | 03-03-18 | 18:15 | reageer |

  Als je goed leest zie je dat de mensen van D66 nooit inhoudelijk de zooi weerleggen. Dan verschuilen ze zich achter dingen als dat ze de discussie niet willen valideren. Maar of ze nou inderdaad een argument hebben is nooit duidelijk. Dat zag je ook bij Nicholas Wade en de Bell Curve.
  omanders | 03-03-18 | 19:22 | favoriet

  Uw punt 3. is niet waar. Slim zijn (u bedoelt het realiseren van een hoge IQ-score, absoluut niet hetzelfde als slim zijn) is geen DNA-dingetje. Ook geen nurture, maar zeker niet erfelijk.
  Lt. Hubert | 03-03-18 | 23:04 | favorietblock

  @ Lt. Hubert
  “Nu is vastgesteld dat intelligentie hoog erfelijk is, . . . .”
  http://www.ziedaar.nl/article.php?id=378
  Verder is een hypothetische groene huidskleur ook anders dan IQ maar ook daarbij blijft mijn argument volgens mij overeind. Het gaat om een genetisch overdraagbare factor en het argument van de advocaat van de duivel.
  Guiermo | 04-03-18 | 09:44 |

  Like

 10. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Op relingen = opmerkingen

  Like

 11. syberspees zegt:

  ik denk dat deze mevrouw toch echt de verkeerde partij heeft gekozen. SGP is meer haar ding. Zie je het voor je D66 en SGP hand in hand, hahaha deze mevrouw is KNETTERGEK!!

  Like

 12. J Valentijn zegt:

  Maar ff serieus maar die uitspraak sloeg ook nergens op

  Like

 13. Thoth zegt:

  Btw, Yernaz heeft gelijk. Van de mensen die in Afrika wonen hebben gemiddeld een lagere intelligentie-quotient, evenals de homo’s die helaas geen kinderen kunnen maken. Maja, natuurlijk zaten er wat DDR66 in deze werkgroep en die dachten, hé, dat gaan we openbaar maken zonder de overige dingen die Yernaz heeft gezegd.

  Like

  • Thoth zegt:

   Ik heb net Kieswijzer ingevuld (GeenStijl), de uitslag was :

   1. Partij van de Ouderen 59%
   2. Forum voor Democratie 52%
   3. CDA 48%

   Aan de onderkant :

   10. D66 22%
   11. DENK Amsterdam 22%
   12. PvdA 19%
   13. Piratenpartij 19%
   14. BIJ1 15%
   15. GroenLinks 11%

   Aangezien ik niet van de Ouderen Partij behoort – ik ben nog te jong – komt FvD ter sprake.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s