AfD-parlementariërs bezoeken Syrië om de daadwerkelijke situatie in te schatten

Screenshot_161

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De laatste beoordeling van de veiligheidssituatie in Syrië komt uit het jaar 2012, sindsdien zet Duitsland ook niet meer naar Syrië uit en deze uitzetting-stop werd in december 2017 op de herfstconferentie van de ministers van Binnenlandse Zaken van de staat en de deelstaten in Leipzig tot eind 2018 verlengd. Een nieuwe beoordeling van de veiligheidssituatie had al lang weer moeten plaatsvinden, per slot van rekening zijn er zes jaar voorbijgegaan sinds het laatste rapport over de veiligheidssituatie en de tijd dringt of de reden tot bescherming voor Syrische “vluchtelingen” in Duitsland überhaupt nog kan blijven voortbestaan.

politikstube

Hoe gevaarlijk is de situatie daadwerkelijk in Syrië? Deze vraag willen AfD-parlementariërs uit het Duitse parlement en het deelstaatparlement van Nordrhein-Westfalen nagaan en brengen een (privé)bezoek aan Syrië om zichzelf ter plaatse een beeld te verschaffen. Dr. Christian Blex post al foto´s over het normale dagelijks leven vanuit Syrië op zijn Facebook-pagina. Er zullen vast en zeker nog meer volgen, evenals vermoedelijk berichten over de situatie.

Dr. Christian Blex via Facebook van 05-03-2018

Bezoek aan Syrië van AfD-parlementariërs van het Duitse parlement en van het deelstaatparlement van Nordrhein-Westfalen. Onder leiding van Dr. Christian Blex, parlementslid in de deelstaat Nordrhein-Westfalen, zullen parlementariërs van het Duitse parlement en van het deelstaatparlement van Nordrhein-Westfalen vanaf 5 maart een privébezoek brengen aan Syrië. De gezinshereniging voor honderdduizenden in Duitsland levende Syriërs draait op volle toeren. Omdat de mediale verslaggeving in Duitsland geen betrouwbare mogelijkheid biedt om de daadwerkelijke situatie in Syrië in te schatten, is het doel van de reis om ons ter plaatse uitvoerig te informeren over de humanitaire situatie in Syrië en de opbouwwerkzaamheden in de van de terroristen bevrijde gebieden.

Screenshot_162.png

De parlementariërs hopen op een uitvoerige inkijk in de levensomstandigheden in de bevrijde gebieden en de inspanningen van de Syrische staat om de dienstverleningen voor terugkerende vluchtelingen te garanderen. Tijdens het bezoek zullen bovendien onderwijsinstellingen bezocht worden en ontmoetingen met vertegenwoordigers van verschillende religiegemeenschappen plaatsvinden. De opgedane ervaringen zullen de parlementariërs een rationele beoordeling van de situatie in Syrië m.b.t. de aanhoudende discussie rondom de kwalificatie als veilig land van herkomst mogelijk maken, eveneens wat betreft de beslissing over een uitzetting-stop voor afgewezen asielzoekers.

Onze aankomst in Syrië. We zijn in Damascus aangekomen en hebben al gepraat met vertegenwoordigers van het Syrische parlement. De binnenkomst verliep probleemloos. Je ziet nauwelijks militairen. Er is reclame voor mobiele telefoons en televisies. Normaal alledaags leven. Vanwege de sancties levert de EU echter geen babymelk, medische onderdelen of protheses.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, gezond realisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, Syrië. Bookmark de permalink .

14 reacties op AfD-parlementariërs bezoeken Syrië om de daadwerkelijke situatie in te schatten

 1. Leo zegt:

  Floortje Dessing is hen in 2016 voor gegaan… Ik zie haar nog zitten met een glas wijn op een zonovergoten terras in oorlogsgebied Syrië …

  Like

 2. Petra DeBoer zegt:

  Goede zaak van de AfD want dan zien ze de waarheid en ik mag hopen dat ze bij thuiskomst dat ook even bij Merkel, Rutte en de EU onder de neus wrijven. Assad wil graag dat de vluchtelingen terug keren en dan is het nu belangrijk of hij de AfD waarborgen kan geven zoals huisvesting, onderwijs en gezondheidszorg. Van wat ik inmiddels heb gezien het afgelopen jaar voldoet Syrië daar in grote gebieden al aan behalve in Idlib, Goutha (daar zitten jihadisten) en de gebieden die nog door de VS gecontroleerd worden en het gebied wat de Koerden controleren. In Afrin mieten eerst de Turken weg en hun terroristen maar het grootste gedeelte van het land is vrij en daar word hard gewerkt om het land weer op te bouwen. Een paar extra handen kunnen ze er goed gebruiken.

  Like

 3. Mary zegt:

  Lijkt me een hele goede zaak als de AfD de Duitsers kan laten zien in welke mate ze door Merkel en de EU een rad voor ogen wordt gedraaid. In Zweden waren Syrische vluchtelingen die naar huis terug wilde, weg van die gestoorde Zweden en hun levensgevaarlijke IS bevolkte wijken!!!!.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jules Vismale zegt:

  En lees maar eens wat het PVDA-ongedierte nou weer van plan is nou hun allochtoonse “bondgenoten, vrienden en kiezers” zich massaal van hen afkeren!

  Wanhoopsdaad van de PvdA in Amsterdam om weggelopen allochtonen terug te gaan lokken: ‘Vernoem de straten in Amsterdam naar immigranten!’

  De allochtone kiezer loopt massaal weg bij de PvdA: naar DENK, naar BIJ1 en naar allerlei moslimpartijen zoals NIDA en dat was te verwachten omdat de allochtonen de PVDA in hun hart toch al diep minachten om hun kruiperigheid en lafheid! Door middel van een wanhopige list hopen de sociaal-democraten (ze zijn alleen al jaren sociaal geweest naar buitenstaanders en hebben de autochtonen, waar ze sarcastisch genoeg uit voortkwamen, tijdenlang lanten stikken en barsten!) dat ze hopen dat zij de immigrant weer kunnen teruglokken. Als je op de PvdA stemt, dan krijg je straatnamen die vernoemd zijn naar immigranten! Whoehoe of berter gezegd bah, bah en nog eens bah!!

  Volgens de PvdA Amsterdam moet het beleid met betrekking tot het vernoemen van straten wederom op de schop wat steeds een mislukking van hen werd. Er zou namelijk te weinig aandacht zijn voor de idiote “diversiteit” van de stad, en dat kan volgens Sofyan Mbarki, PvdA-raadslid in de hoofdstad (natuurlijk gezien zijn naam een moslim of een allochtoon!) maar één ding betekenen: noem daar meer straten met allochtone namen, heel graag zelfs! Tegen AT5 zegt hij dat immigranten zichtbaarder moeten worden in het straatbeeld:

  “Raadslid Sofyan Mbarki pleit er met een initiatiefvoorstel voor dat de ‘Gouden Regels’ van deze commissie worden aangepast. Hij wil dat er ‘bij naamgeving rekening wordt gehouden met een betere afspiegeling van de diversiteit van Amsterdam’.
  Hilarisch: GroenLinks veegt de vloer aan met hypocriet D66 over autori…
  App-vrienden Yernaz Ramautarsing maken zich zorgen, voelen zich machte…
  VIDEO – Bejaarde man vertelt D66 waar het op staat: ‘Jullie verloochen…
  Batavieren Podcast bespreekt YernazGate
  Walgelijke Pechtold is een trieste leugenaar: D66 keerde zich vorig ja…
  Het werd tijd dat Yernaz Ramautarsing opstapte. FVD had hem al eerder …
  Buma gaf zich in onderhandelingen over aan VVD, CU en D66, maar eist a…
  Baudet in België: “Geschiedenis moeten we redden uit de handen van de …
  Annabel Nanninga veroordeelt Ramautarsing, is “opgelucht” en blij dat …
  Peiling: lokale partijen worden dé grote winnaars bij de gemeenteraads…
  D66-wethouder pakt hooivork erbij: ‘Ik ben enorm teleurgesteld in de p…
  Walgelijke, hypocriete, misselijk makende Pechtold: “Forum voor Democr…

  Als het dus inderdaad aan de gehate PvdA ligt, worden talloze straten van toekomstige nieuwbouwwijken dus vernoemd naar ‘Amsterdamse migranten die in hun ogen aan de stad hebben bijgedragen’. Straatnamen die hier feitelijk te maken hebben met ‘recente en eerdere (arbeids)migratiestromen naar onze stad’ zijn voor de partij uiteindelijk ook een optie.”
  Dus, bereidt u maar op het ergste voor! We krijgen straks een Tofik Dibi-plantsoen, een Mohammed Rabbaelaan en allicht ook nog een Abou Jahjahstraat. Meer muzikaal ingestelde Amsterdammers mogen dan (Maar niet heus!) fijn in de Rapper Boefportiek gaan wonen, die dan weer pal naast de Ismail Ilgunhof aangelegd zal worden. Wat zegt u daar nou? Krijgen we dan soms ook een Ayaan Hirshi Ali-plein? Bah, die vrouw is een vervelende islamcriticus dus die telt bij ons helemaal niet mee. Wel mag onze geliefde (?) Fatima Elatik een eigen straat krijgen , maar dat spreekt uiteraard voor zich!

  Tot zover deze afschuwelijke nachtmerrie. Laten we het maar gewoon houden op wat het is: een wanhopig en stupide plannetje van een partij die over twee weken zware klappen gaat krijgen als Amsterdammers naar de stembus tuigen.
  Laten we na vandaag dus ook totaal nooit meer spreken over dit soort warrige plan, om mensen op basis van hun afkomst (in plaats van hun daden) de eer te schenken naamgever te mogen zijn van een eigen straat.

  En nou weet ik zelfs nog iets beters: hoewel sneltreinen in Duitsland niet de naam Anne Frank mogen dragen kunnen we vast in een Amsterdamse wijk vol met PvdA’ers en radicale moslims een straat vernoemen naar Heinrich Himmler, het hoofd van de SS! En waarom precies: Himmler was tijdens WO II namelijk stapelgek op de islam (hij had het christendom allang verloochend), hij was de beste maatjes met moslimextremisten waar dan ook in Europa en gaf hen, gelijk aan de huidige linkse-elite in Europa die dolgraag radicale moslims de voeten en het gezicht willen kussen maar ongetwijfeld van dezen een mes in hun ribben krijgen!
  Overigens bedoel ik dit opgenoemde “idee” juist op een ironische manier daar de huidige Amsterdamse joden (die opnieuw met antisemitisme te maken krijgen) ervan gruwen als een straat daarginds naar deze man wordt vernoemd, die met zijn meester Adolf Hitler e.v.a. Europeanen, tijdens WO II meer dan 6 miljoen joden heeft vermoord!
  Want als in Berlijn tenslotte de Stauffenberg-straat waar de Bendlerblock ligt en waar hij werd doodgeschoten (we weten dat Claus von Stauffenberg op 20 juli 1944 Adolf Hitler wou doden) door de rechtse politici aldaar vernoemd zou worden naar Roland Freisler dan zouden de nazaten van het Duitse verzet beslist vol haat de Reichstag gaan aanvallen!

  Geliked door 1 persoon

  • BM Fidel zegt:

   Hoe komt u aan dat getal van 6.000.000? In de door Nazi’s bezette gebieden leefden destijds 3.200.000 joden. (Bron: Roger Dommerque, een joodse professor die 40 jaar lang WO-II en de holocaust bestudeerd heeft)

   Like

   • Cathja zegt:

    @ BM Fidel

    Naast de circa 6 miljoen (!!) Joden hebben de Nazi’s ook nog eens circa 5 miljoen (!!) andere mensen omgebracht!

    Dat zijn andere aantallen dan die u hier noemt.

    Like

   • BM Fidel zegt:

    @Cathja, ik heb wat teveel nullen opgeschreven, sorry. Er woonden indertijd slechts 3,2 miljoen joden, dus kunnen er onmogelijk 6 miljoen vermoord zijn. En er rammelt nog veel meer aan het officiële verhaal. C

    Like

 5. Jules Vismale zegt:

  En ik hoop wel dat ze de AfD-politici NOOIT in handen krijgen!

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Assad, dat is toch die Syrische president die dood moest van Odrama?
  Waar €uropa in meeging omdat Odrama het zei?
  Waar €U en Odrama de islam terroristen steunden?
  De terroristen waaronder IS van voertuigen en wapens voorzagen?
  Waar Odrama gifgas liet gebruiken door terroristen en daar Assad de schuld van gaf?
  Waar Nederlandse F16’s ingezet werden en niets mochten raken?
  Oww, dat Syrië….

  Like

 7. Cathja zegt:

  Merkel zal niet blij zijn met het bezoek van het AfD aan Syrië! Haar smerige leugens komen boven water, en het opent (hopelijk) de ogen van zeer veel Duitsers, die weldra kunnen lezen en zien dat het leven in Syrië weer redelijk normaal is.
  Alle vluchtelingen kunnen vóór het eind van dit jaar weer thuis zijn.
  Ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat Merkel uitzetting/terugkeer gaat VERBIEDEN, om de bij haar bekende duistere redenen.

  Maar prachtig dat het AfD deze reis maakt!

  Geliked door 1 persoon

 8. Peacepipe zegt:

  In verband met de diversiteit mogen we de criminelen natuurlijk niet vergeten. Krijgen we dan de Willem Hollederlaan?

  Like

 9. Pingback: AfD i.p.v. Gabriel in Syrië – nou en? | E.J. Bron

 10. Jan zegt:

  US Backed Syrian Rebels Caught Staging Corpses of Dead Children in Douma to Play on Western Emotions
  http://www.thegatewaypundit.com/2018/04/us-backed-syrian-rebels-caught-staging-corpses-of-dead-children-in-douma-to-play-on-western-emotions/

  A global war could start in Syria

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s