D66 is volstrekt inhoudsloos!

Screenshot_148

(Door: “BeWiseman”)

D66 is inhoudsloos, volstrekt inhoudsloos.. De club van Pechtold dankt zijn bestaan alleen nog maar aan het afzeiken van andere partijen. En bij verkiezingen is het altijd de roep om meer EU en dat is vanuit D66 gezien wel logisch, want als je geen inhoud hebt dan is het makkelijker dat de EU alles beslist…

Ze hadden tot voor kort nog wel een beetje inhoud, maar ook dat laatste beetje hebben ze verkwanseld, het referendum afgeserveerd en nu moet er censuur komen zodat niet iedereen kan gaan twitteren dat ze inhoudsloos zijn…

De heer Pechtold neemt iedereen de maat, maar is niet in staat tot enige zelfreflectie. Hij krijgt een appartement van een Canadees diplomaat, maar daar mag niemand over zeuren, want dat is privé! Als Wilders of Baudet een dagje Efteling zouden krijgen, dan zou de wereld te klein zijn en zou Pechtold moord en brand schreeuwen…maar een appartementje is privé!

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", belangenverstrengeling, Censuur, D66, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

20 reacties op D66 is volstrekt inhoudsloos!

 1. Tistochwat zegt:

  Pechtold is eigenlijk niet meer dan een opgeblazen ballon. Een dun vliesje met alleen lucht erin.
  Maar een geluid dat eruit komt!
  Blablablablablablaaaaaaa…

  Geliked door 4 people

 2. Jean zegt:

  d66 inhoudsloos????? Zeg maar gerust WAARDELOOS, CRAPULEUS, LAF, PRO ISLAM wat gelijk staat met smerig verraad van eigen volk.
  ASAP totaal uitschakelen én verjagen op alle posten.

  Geliked door 4 people

 3. Pingback: Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 4. dutchess43 zegt:

  Niet alleen Pechtold is een opgeblazen ballon met alleen maar lucht, die hele club, inclusief aanhangers, zijn zo.
  Nu hij deel uitmaakt van de regering blijkt dat zijn arrogantie, gelijk met de ballon, zo ver opgeblazen is, dat het op knappen staat. Wat zou ik dolgraag zien dat die ballon uiteenspat, en de snippers allemaal wegwaaien richting Brussel.
  Zelden zo’n misselijkmakend persoon gezien, hij is als een drol die dagenlang in de zon gelegen heeft, alleen maar smurrie!

  Geliked door 5 people

 5. Williaan zegt:

  Vieze zaakje van Forum voor Democratie van Thierry Baudet een reden om de lieden ook te wantrouwen. Vertrouw iedereen behalve je medemensen klopt hier al weer !

  Volgens WNL vertelt Pechtold vanavond: ,,Ik krijg van mijn kinderen van 13 en 14 jaar te horen dat Forum voor Democratie hen wil volgen op Instagram. Je moet echt je best doen om mijn kinderen te vinden want hun achternaam staat er niet bij. Dat vind ik een rare interesse. Jongens, als je wat met mij hebt zoek mij op, maar blijf even van de kinderen af! Waar zijn ze mee bezig?”

  Like

 6. Statler & Waldorf zegt:

  En nu weer een ander ‘geintje’ van D66.

  De aangenomen wet orgaandonor staat nog niet in de Staatskrant, dus is deze nog geen wet en dus kan men geen referendum organiseren m.b.t. deze wet omdat deze nog niet van kracht is.
  (gaat überhaupt pas spelen in 2020 maar goed)

  Een referendum organiseren is dus nog steeds mogelijk tegen deze orgaandonor wet.
  Maar wat doen die achterbakse gluiperds van Rutte III?

  Die jassen eerst de wet afschaffing referendum door de Eerste- en Tweede Kamer, zetten die aangenomen wet in de Staatskrant en is daarmee van kracht.

  En let op!
  Daarna zetten ze de orgaandonor wet in de Staatskrant en hoppa, GEEN referendum m.b.t. de orgaandonor wet meer mogelijk.

  DE RATTEN !!

  Geliked door 3 people

 7. Republikein zegt:

  “De zon schijnt maar daar is het wel zo’n beetje mee gezegd.” De sfeer in Nederland is er niet positiever op geworden de afgelopen jaren, vindt emeritus hoogleraar maatschappelijke bestuurskunde Gabriël van den Brink.

  Protest in de Oostvaardersplassen, boosheid om indianenfeestjes, wel of geen Zwarte Piet en de burger die mondiger en bozer werd. “De politiek acteert daar veel te weinig op. Politieke partijen waren ooit bedoeld om burgers te vertegenwoordigen, maar nu vertegenwoordigen ze de staat bij de burgers. Het voelt niet meer alsof de politiek er voor de burgers is en dat is de omgekeerde wereld in een democratie.”

  Het politieke midden kreeg het moeilijker de afgelopen jaren, terwijl partijen op de politieke flanken daar juist van profiteerden. In het buitenland was die onvrede een voedingsbodem voor de opkomst van president Trump, de populariteit van populisten in Duitsland en Italië en de beslissing voor brexit,
  https://nos.nl/artikel/2220754-experts-luister-nu-eens-echt-naar-de-boze-burger.html

  Geliked door 2 people

 8. Aegolius cs zegt:

  Pechtold als politieke veilingmeester: het maakt hem niet uit wat onder de D66 hamer komt.
  D66 érs “hoogopgeleid” zoals het NOS onderzoek bericht en zoals eerder werd opgemerkt over “intelligentie”, blijkt dat hij “well done” zich eigen heeft gemaakt.

  Like

 9. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  In een goed werkende “democratie” voert de regering de wil van het volk uit en staat open voor meningen van het volk. De belangen, interessen en wensen van het volk zijn de “hoogste belangen” van een “democratische regering”. Een regering, die denkt, dat er hogere belangen zijn, dan die van het volk, zal heel goed moeten kunnen uitleggen, waarom de belangen van het volk niet zouden moeten prevaleren. Heersers, die menen de belangen van het volk zo maar te mogen negeren, zijn niet waardig te regeren. En een partij, die beweert democratisch te zijn, maar wel een dergelijk beleid verdedigt, is een schurkenpartij. Voorbeelden zijn: VVD, CDA, D66, CU. Deze partijen hebben een coalitie gevormd, om te heersen, niet om te regeren. Ze zijn met satan scheep gegaan. Foei, foei, foei !!! Door de belangen van het volk te negeren, ontbreekt bij deze coalitie elke legitimiteit !!! Dit bevestigen zij zelf, door in te stemmen met de afschaffing van het referendum en de meningen van het volk te sactioneren. Foei, foei, foei !!!

  De coalitie van de duivelse heersers van VVD, CDA, D66, CU is ongeschikt om te regeren !!!
  FOEI, FOEI, FOEI !!!
  Het duivelsgespuis moet oppleuren !!!

  Geliked door 2 people

 10. Harry zegt:

  Wat die engerd Pechtold nu allemaal weer uitkraamt , begint behoorlijk naar paniekvoetbal te ruiken .
  Nou weten we dat D66 drugs wil vrijgeven .
  Wie die rotzooi niet gebruikt , zal ze het liefst totaal verbieden .
  Voor mij mag de doodstraf er op , zeker op handel .
  Alexandertje en verwanten , niet . Gedogen , jongens !
  Daarom vraag ik me af of Pechtold niet te snel nadat ie een snuifje heeft genomen een reactie geeft .
  Voor zover ik nu begrijp hebben zijn kinderen zelf het FvD aangeklikt op instagram en als er dan een reactie komt , dan worden ze belaagd of zo ?
  We zijn van die griezel gewend dat ie zo hypocriet is als de pest , schijnheilig als de paus , leugenachtig als Rutte en zo relbelust als een valse nicht .

  ” Als iemand wat tegen me heeft moet ie bij mij komen” ,
  toeterde de overmaatse muis dreigend !
  Nou , nou , indrukwekkend hoor !

  Maar zijn argumenten worden zo banaal en kinderachtig , als van een kwezel in nood !
  Hoogtijd dat dat stuk verdriet opdondert uit de politiek .

  Moge heel D66 binnenkort in elkaar donderen !
  En neem die orgaanmuts alsjeblieft mee in de vergetelheid .

  Geliked door 4 people

 11. eva110 zegt:

  Penthouse Alex weet nog niet in het beginsel wat democratie inhoud, net zoals verscheidene andere partijen trouwens!
  Het uitsluiten of negeren van democratisch gekozen partijen heeft niets maar dan ook helemaal niets met democratie te maken.
  Ik zou me voor kunnen stellen dat een politieke partij huiverig zou zijn om met de islam fascistische denk zaken te doen alhoewel ook die democratisch gekozen zijn.
  Maar het uitsluiten van door de burgers gekozen partijen die een veel groter aantal zetels in de kamer hebben is een gotspe en geeft de bananenrepubliek denkwijze van het droevige 66 en een aantal andere partijen aan.
  Dat het niveau van de mislukte veilingmeester ver beneden peil ligt bewijst het feit dat hij er niet voor schroomt zijn kinderen te gebruiken om te proberen een hetze tegen de FvD te ontketenen, een soort Samsonnetje zullen we maar zeggen.
  Tot nog toe is Dhr. Wilders de enigste die door Rusland UITGENODIGD is om daar van gedachten te wisselen en dat was bepaald niet in een achterkamertje!!!

  Geliked door 1 persoon

 12. Frans Brassens zegt:

  Wanhopige Pechtold wéét het niet meer.
  Zijn D’66 loopt hollend achteruit in de peiling voor de gemeenteraad in Amsterdam.
  En Forum voor Democratie, zijn nieuwe vijand daar, groeit.
  Niets, maar dan ook niets van zijn beschuldigingen houdt stand. Hij oogst er zelfs afkeer mee bij mensen binnen zijn eigen D’66.
  Hij heeft nu zijn laatste (nep)wapen ingezet: zijn kinderen. Maar ook dát valt erg slecht.
  Pechtold denkt er over om dan maar te vertrekken uit de politiek…

  Maar dat laatste denk ík dan.

  Geliked door 2 people

 13. Frans Brassens zegt:

  Wanhopige Pechtold weet het niet meer.
  Zijn D’66 loopt hollend achteruit in de peiling voor de gemeenteraad in Amsterdam.
  En Forum voor Democratie, zijn nieuwe vijand daar, groeit.

  Niets, maar dan ook niets van zijn beschuldigingen houdt stand.
  Hij oogst er zelfs afkeer mee bij mensen binnen zijn eigen D’66.
  Hij heeft nu zijn laatste (nep)wapen ingezet: zijn kinderen.
  Maar ook dát valt erg slecht.
  Pechtold denkt er over om dan maar te vertrekken uit de politiek.

  Maar dat laatste denk ík dan…

  Like

 14. theresageissler zegt:

  Nou, zeg dat wel, BeWiseman: Geweldige club!
  Zelf zou ik het liever een door en door corrupte regentenclub noemen:
  Zo één waarvan de leden het ‘gemene’ volk zo ongeveer alles afnemen, van hun recht op inspraak tot aan hun ledematen, en zelfs hun lévens, waarna ze ook nog met droge ogen willen beweren, dat ze het voor hun bèstwil zouden doen. en waarbinnen de Finse baronesjes en de geile Palestijnenhoertjes naar hun eigen mensen tráppen, maar de voeten -en God mag weten, wat nog meer- van de moslims líkken… (Of, wie weet, die voeten balsemen, wassen en vervolgens met hun kopvodden afdrogen, bijna zoals Magdalena uit de Evangeliën…..
  Ach, weet ik ook eigenlijk veel: Woorden schieten tekort bij de gedachte aan een dergelijk gezelschap!
  Mísselijk zooitje…

  Geliked door 2 people

 15. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Een kat in het nauw maakt rare sprongen. En Alexander Pechtold is zo’n kat.

  Onder zijn “bezielende leiding” keerde zijn partij de democratische beginselen de rug toe. Onder zijn “bezielende leiding” werden openheid en transparantie onder de mat geveegd van een achterbaks penthouse. Onder zijn “bezielende leiding” zullen mensen levend en onverdoofd van hun organen worden beroofd, voor een lucratief handeltje. Onder zijn “bezielende leiding” werd het “voltooide leven” gepropageerd. Onder zijn “bezielende leiding” werd euthanasie toegevoegd aan het instrumentarium van geneesheren. Onder zijn “bezielende leiding” werden de vrijheden van de burgers gesanctioneerd. Onder zijn “bezielende leiding” werden echte Nederlanders gediscrimineerd ten behoeve van exoten. Onder zijn “bezielende leiding” werden meningen opeens feiten. Onder zijn “bezielende Leiding” kreeg de waarheid een ander gezicht. Onder zijn “bezielende leiding” werd de verzorgingsstaat om zeep geholpen. Onder zijn “bezielende leiding” werden niet-bestaande problemen van klimaat, CO2, stijging van de zeespiegel en milieu tot enorme gigantische proporties opgeblazen. Onder zijn “bezielende leiding” werden echte politici gedemoniseerd. Onder zijn “bezielende leiding” verloren echte Nederlanders het vertrouwen in de politiek. Onder zijn “bezielende leiding” groeide zijn partij van redelijk groot tot nogal onbenullig.

  Kortom, Alexander heeft alle reden, om zich een kat in het nauw te gedragen. De dagen van de “bezielende demoon” in de politiek lijken geteld te zijn.

  Alexander Pechtold zal de geschiedenisboeken in gaan als de “bezielende leider” van de partij van DOOD BEEST (u herkent het aan de openbaring van het teken van de zessen) die met satan scheep ging en het paradijselijke Nederland in een ware hel veranderde.

  Het sprookje van Alexander heeft geen happy end en “told” PECH PECH PECH !!!

  Like

 16. john van antwerpen zegt:

  Death 66 is staatsgevaarlijk. Als ik ze tegenkom hoop ik het lef te hebben te zeggen;
  Heeft dan niemand van jullie van de dood van Els Borst geleerd ????
  Laten we afspreken dit allemaal te gaan zeggen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s