“De kleine in-correcte islam-bijbel”: HET BELANGRIJKSTE BOEK VAN DIT MOMENT OVER DE DOODSCULTUS ISLAM

Screenshot_176

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

HELDENMOED VAN EEN VAN DE BELANGRIJKSTE VERDEDIGERS VAN DE DUITSE EN EUROPESE TRADITIE

In tijden, waarin islamcritici ook hier te lande naar het leven worden gestaan (dit gaat terug op een direct bevel van Mohammed), in tijden, waarin islam-kritische boeken conform de islam overal op de Index worden gezet (in plaats van dat de zogenaamde beschermers van de Vrijheid van Meningsuiting zich juist voor de islamcritici inzetten), waarin ze noch via Amazon, noch via de boekhandels kunnen worden besteld en geleverd, was de stap van FOCUS om het meest recente werk van bestseller-auteur Peter Helmes over de islam met de titel “DE KLEINE IN-CORRECTE ISLAMBIJBEL” (320 bladzijden) te promoten een heldendaad van één der weinige Duitse media-uitgevers die zich nog niet volkomen heeft onderworpen aan de wil van het links-politieke establishment. Binnen enkele dagen zijn er voor dit boek al 30.000 bestellingen genoteerd – en zal het zeker op de bestsellerlijst van de SPIEGEL terechtkomen, als dit links doordrenkte bolsjewistische weekblad dit boek niet bij voorbaat op zijn lijst boycot.

Michael Mannheimer Blog

Peter Helmes, een politiek oergesteente en auteur van talrijke bestsellers als

– “Groenen. Rode wolven in groene schaapskleren”, eerste druk mei 2011

– “Sarrazin, …en toch heeft hij gelijk!”

-“Fischer zonder masker”

– “De bloedige iconen van de Groenen. Terroristen, communisten, atheïsten”, tweede opnieuw bewerkte druk, april 2012

– “Het groene gevaar. De ´broeikaszwendel´ en andere ecologische vergissingen.” (in samenwerking met Dr. Wolfgang Thüne)

is met afstand de meest succesvolle pocket-auteur van Duitsland, nog ver voor de dappere Sarrazin, die zich vanwege het uitspreken van niets meer of minder dan de waarheid ( “Duitsland schaft zichzelf af”) in de voormalige Duitse republiek (wij leven tegenwoordig in een dictatuur van socialistische snit) als een hond moet laten opjagen.

Helmes’ verzamelde werken, die in de miljoenen lopen, worden sinds jaren door de media compleet genegeerd. Besprekingen in hun feuilletons: Ho maar. Ze kunnen tegen de argumenten van Helmes, allemaal uitstekend gefundeerd, niets anders inbrengen dan ze dood te zwijgen.

Hiermee staan alle tegenwoordige linksen, die bij media de absolute soevereiniteit hebben verworven, in directe verbinding tot hun ideologische broeders, de nationaalsocialisten

Dezen hadden destijds nog hen ongenegen boeken in het openbaar verbrand. Dat deden overigens ook de communisten in China – en de boekverbranding voor te stellen als enkel en alleen een typisch Duits delict, zoals dat in onze geschiedenisboeken en in het onderwijs op school wordt gedaan, is niets anders dan geschiedvervalsing in de verschrikkelijkste mate. En wie in de voormalige DDR eens een plaatselijke boekhandel binnenliep (ik deed dit meerdere keren), zal verbaasd geweest zijn over de monotonie der keuze die hij daar kon aantreffen: voor 90% boeken over het Marxisme – de rest was pulp. Ik kon geen enkel kritisch werk vinden, geen Solzjenitsyn, geen westerse auteur met uitzondering van de ” onderzoekend” schrijver Günter Wallraff, die op de voorgrond trad met boeken tegen de zogenaamde West-Duitse kapitalistische on-cultuur, maar, zoals wij tegenwoordig weten, logistiek, financieel, financieel en met informaties van de kant der STASI werd verzorgd.

Walraff was, net als de Duitse “Vredesbeweging”, een kind van de STASI – en ook het eerste dodelijke slachtoffer van de 68-beweging, de door de “West-Berlijnse” politieman Karl-Heinz Kurras neergeschoten 26-jarige Benno Ohnesorg, werd in werkelijkheid gedood door de STASI: want Kurras was onofficieel medewerker (IM) bij het ministerie voor Staatsveiligheid (MvS) van de DDR. En vanaf 1964 daarnaast tegelijkertijd lid van de Sociaaldemocratische Partij van Duitsland (SPD) en van de Socialistische Eenheidspartij van Duitsland (SED).

Het doel van de STASI bij deze dodingshandeling ging op: de dood van Ohnesorg droeg er aanzienlijk aan bij dat de West-Duitse studentenbeweging van de jaren ’60 zich over de hele Bondsrepubliek uitbreidde en radicaliseerde. Zijn sterfdag geldt als fase in de West-Duitse, na-oorlogse geschiedenis met vèrstrekkende maatschappelijk-politieke gevolgen.

Thans, in het jaar2018, heeft de toenmalige subversie van Duitsland door de DDR zich vanuit het standpunt van het socialisme van de DDR bewezen als volledig succes: Heel Duitsland ligt in haar handen.

De momentele boekverbranding geschiedt wezenlijk economischer en efficiënter, quasi virtueel:

De nazi’s konden alleen die boeken verbranden die ze te pakken konden krijgen. De meeste uitgaven van de op hun brandlijst staande boeken stonden verstopt in Duitse woningen.

Tegenwoordige ongewenste boeken worden al helemaal niet meer gedrukt, en zelfs als ze dat wel worden, dan worden ze in de boekengroothandels als Amazon zeker niet aangeboden.

Ja, waardeloze neo-bolsjewisten van Amazon, van de Duitse Boekhandel, de Duitse dagbladen en andere media:

Jullie representeren de directe opvolging van het Derde Rijk: Jullie zijn de ware leerlingen van Hitler en Goebbels, en jullie, die de Duitsers collectief nazisme verwijten, zijn zelf de echte nazi’s.

Hoe dan ook. Het boek zal de ronde doen en er een zoveelste, vermoedelijk beslissend, steentje aan bijdragen dat het Duitse volk de ogen doet openen waar het het dodelijke gevaar van de islam betreft.

Dat is potentieel gevaarlijk voor diegenen die hem bij ons hebben uitgenodigd: Juist dit links-politieke establishment, bestaande uit de gevestigde partijen, de beide verraderlijke kerken, de vakbonden, de media en het vormingswezen.

Gedachten zijn sterker dan geweren

Dat weet men al sinds de Oudheid. Mensen kan men doden. Gedachten en kennis niet.

Derhalve gaat mijn oprechte dank uit naar mijn vriend Peter Helmes, die zich aan het werken aan dit extreem explosieve thema heeft gewaagd – en nu alweer op het punt staat opnieuw een bestseller in de wereld te hebben gezet, die misschien toch nog op de valreep een belangrijke bijdrage voor de redding van Duitsland zal kunnen betekenen vóórdat dit gedoemd is te verdwijnen in het historische Nirvana…..

(Michael Mannheimer)

____________________________

Is Peter Helmes nu één van de hoofdvijanden van de radicale moslims vanwege de “Kleine, politiek in-correcte Islam-bijbel”?

Nieuw verschenen boek van Peter Helmes

Na een, buiten onze verantwoording vallende, vertraging kan het nieuwe, sensationele boek van peter Helmes met onmiddellijke ingang worden geleverd.

U kunt de pocket onmiddellijk en zonder verdere verplichtingen bestellen:
www.konservative.de/ (zie rechter kolom) of telefonisch: 040 – 299 44 01

***

Definitieve afrekening – De “kleine, in-correcte islam-bijbel”

50 miljoen mensen bracht Mao Tse Toeng om het leven. Maar het Duitse Links vereerde hem als een heilige, verslond zijn kleine Mao-bijbel. Een samenraapsel van dwaze levenswijsheden. Onzin. Tegenwoordig lopen miljoenen fanatici achter de fundamentalistische islam aan. Deze “religie van de vrede” heeft meer dan 200 miljoen mensen op haar geweten – meestal christenen – maar ook ‘niet-gelovige” moslims

De conservatieve auteur, conservo-uitgever Peter Helmes, heeft na twee jaar werk, ondanks aanzienlijke belasting door ziekte, een “kleine, in-correcte islam-bijbel” geschreven. Alles over de religie, die moordenaars en terroristen voor hun wandaden het Paradijs belooft. Een journalistiek en historisch meesterwerk – 320 pagina’s met hartenbloed geschreven.

“De waarheid moet boven tafel”

Zonder alarminstallaties, pepperspray en een wapen kan Peter Helmes na publicatie van de “kleine, in-correcte islam-bijbel” niet meer leven. De rust is voorbij. Hij, de oude carnavalganger, durfde ook op Vastenavond niet aan de deur te komen.

Radicale moslims zetten het op een brullen zodra wij dit met ideologisch dynamiet geladen pocketboek – 320 bladzijden vol explosieve kracht – in meerdere circulaires bekend maakten. Wij komen om in de bestellingen. Desondanks krijgt U het boek zeer snel bezorgd.

Peter Helmes is hiermee zogezegd de vijand van de “islamisten” – de zwarte doodsfundamentalisten – geworden. Een mensenleven telt voor radicale moslims op geen enkele manier. Dat van een “ongelovige” al helemaal niet.

Peter Helmes heeft zichzelf in veiligheid gebracht en is niet bang

“Die willen natuurlijk dat wij zwijgen, het boek terugtrekken”, zegt hij. “Wij zullen het tegendeel doen. De islam-bijbel’ moet in grote oplage onder het volk worden gebracht.”

Ik had op zo’n kans nooit gerekend. Het belangrijke weekblad FOCUS kwam op 3 maart 2018 met de advertentie.

Wij rekenen na publicatie van de advertentie op een groot aantal bestellingen. Dat toont het aantal voor-bestellingen sinds het bekendmaken van de nieuwe Helmes-publicatie al aan. Het is zijn 45ste boek – allemaal met uiterst nauwkeurig onderzochte feiten, gezien door de ogen van een overtuigde conservatief. Het is moedig van FOCUS dat het deze advertentie nu publiceert.

Andere kranten zijn bang, brengen de aankondiging niet. Dat moet men zich eens voorstellen: Duitse kranten drukken hun snor uit angst voor aanvallen van religieuze fanatici!

Onder deze onaangename radicalinski’s zijn er natuurlijk honderden als “vluchtelingen”ons land binnengekomen.

Voor mij is Peter Helmes een held. Angst – dat kent hij niet als het erom gaat de waarheid te verbreiden

De advertentie in FOCUS is ook voor onze bond een enorme kans. Na de publicatie zullen wij in Duitsland veel bekender zijn en met zekerheid grote toeloop krijgen. Wij zijn gewapend. De Duitse conservatieven zijn – afgezien van delen van de AfD – de sterkste troep tegen de fundamentalistische islam.

De advertentie in de FOCUS is duur. Zeer duur. De enorme som van € 55.300,-

Dat is heftig. Maar de FOCUS heeft dan ook een permanente oplage van 425.891 stuks. En iets van 4,48 miljoen lezers per uitgave. Veel lezers zullen de advertentie zien, bestellen en doorgeven aan vrienden.

Dat is het begin van een kleine lawine tegen de fundamentalistische islam

Wanneer elk van onze vrienden met een gift ook maar een heel klein beetje bijdraagt aan de FOCUS-advertentie – dan redden wij het met de financiering. Daar ben ik heel zeker van.

Dank U wel dat u mij bij deze belangrijke zaak heeft “aangehoord”

Laat U mij tenslotte nog dit zeggen: Soms sta ik er zelf versteld van wat wij met onze kleine bezetting in Hamburg op de been brengen. Laat ik het zo zeggen: Wij zijn werkelijk een geweldige en hechte gemeenschap, zonder welke het politieke landschap toch nog wel een beetje armzaliger zou zijn. Dank U dat ook U achter ons staat enU door de “politiek correcten” niet de mond laat snoeren. Wij blijven zuiver op koers.

Bron:   https://conservo.wordpress.com

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", burgermoed, Censuur, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nationaalsocialisme, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op “De kleine in-correcte islam-bijbel”: HET BELANGRIJKSTE BOEK VAN DIT MOMENT OVER DE DOODSCULTUS ISLAM

 1. Bob Fleumer zegt:

  Ik zou het graag bestellen maar mijn Duits is helaas niet goed genoeg voor dit soort boeken, vertaling any one? Therese die hap is waarschijnlijk te groot voor jou?

  Like

  • theresageissler zegt:

   Tja, een heel boek…inderdaad.
   Kúnnen zou ik het uiteindelijk wel, geloof ik. Maar het bezwaar is uiteindelijk toch ècht gelegen in mijn meer dan beroerde typevaardigheid. Hier ben ik nu ook weer de nodige uren aan kwijt geweest en dat komt voor een groot deel dáárdoor.
   Aan één kant jammer, want ik merk de laatste tijd juist, dat mijn vertáálvaardigheid zo langzamerhand met sprongen vooruit gegaan is: Steeds minder de goeie ouwe dictionaire nodig.
   Oefening baart kunst, dat zie je ook híer weer.

   Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Is er een kans dat dit boek in het Nederlands verschijnt?
  In het artikel wordt verwezen naar http://www.konservative.de. Enkele malen geprobeerd maar steeds de boodschap dat de website niet bereikbaar is. Overbelast.
  Ik vermoed dat een flink aantal van de volgers van E.J. Bron kennis zouden willen nemen van dit boek.
  malsion@orange.fr – de Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 3. Guardiacivil zegt:

  De man een eer bewijzen door in eigen beheer te vertalen zowel in het Nederlands als ook in het Engels en meteen online als e-book zetten.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Guardiacivil 6 maart 2018 om 20:50

   Hoe zit het dan met het auteursrecht?
   Of is het een gratis boek?

   Like

   • theresageissler zegt:

    Nee, natuurlijk niet: Peter Helmes is een gerenommeerde auteur!
    Zo eenvoudig ligt het allemaal inderdaad niet.

    Like

 4. BertG. zegt:

  Moet er voor dat telefoon nummer uit Duitsland niet 0049 komen te staan, anders kan je bellen wat je wilt vanuit Nederland, zonder verbinding te maken.
  Niet dat ik zal bellen, maar voor de liefhebbers die dit van plan waren.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s