Na dreun Italië wil Timmermans ‘meer solidariteit’

Screenshot_169

(Door: Berend Sommer)

“Extreemrechts” aan de poorten van de macht. Hoe denkt u daarover? De vraag wordt gesteld aan Frans Timmermans, vicevoorzitter van de Europese Commissie. Hij reageerde op de politieke aardverschuiving die de Italiaanse verkiezingen teweeg heeft gebracht: ‘We moeten nog harder werken om de Europese idealen over te brengen.’

Vanochtend schrijft de Financial Times dat het nieuwe Italiaanse parlement op ramkoers ligt met de Europese Unie. De Italianen gingen zondag naar de stembus en kozen massaal voor eurosceptische partijen. De populistische Vijfsterrenbeweging won de verkiezingen overtuigend: ze kreeg 32,7%  van de stemmen. De andere winnaar was de “extreemrechtse” Lega (voorheen Lega Nord), die steeg van 4,1% bij de vorige parlementsverkiezingen in 2013 naar 17,4% nu.

Lees verder>>>
(h/t “Elisah”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Populisme", achterlijkheid, Brussel, demoniseren, dictatuur, Elite, establishment, EU-critici, Eurofielen, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Italië, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Naïviteit, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

35 reacties op Na dreun Italië wil Timmermans ‘meer solidariteit’

 1. Tistochwat zegt:

  ‘De inzet is hoog,’ zegt Timmermans, ‘het gaat over de toekomst van onze kinderen.’

  Hoor die verrader nou toch eens! Hoe krijgt-ie het uit z’n strot geperst.
  JIJ MAAKT DIE ‘TOEKOMST’ JUIST KAPOT, GRAAIENDE MACHTSWELLUSTELING!

  Franske is op de goede weg, zijn baard is bijna lang genoeg om imam te kunnen worden.
  Of emir van de EU.

  Geliked door 4 people

 2. Wachteres zegt:

  Europe will be diverse, or war! – Frans Timmermans

  Smerige linkse leugenaar.

  Geliked door 3 people

  • Wachteres zegt:

   A DANGEROUS LUNATIC: Frans Timmermans and his obsession with “diversity”

   Nog één van die mafketel.

   Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Met deze uitspraak bewijst Timmermans hier definitief dat hij angst gebruikt als wapen.
   Ik noem dit gewoon ordinaire chantage van ’n man die denkt dat hij hele volkeren via niet democratische leiders in slavernij kan houden.

   Geliked door 3 people

   • tinekevanschagen zegt:

    Wat zijn dit toch voor mensen,die toch zelf ook kinderen hebben?
    Gaat geld ,macht en status zo ver ,dat je willens en wetens je kinderen daarvoor opoffert?
    Of hebben ze in hun contract op laten nemen,dat er ook een veilige plek in de ondergrondse bunker is,als het hun te heet onder de voeten wordt…….
    Wat een wereld…..

    Geliked door 1 persoon

  • Eric zegt:

   De keren dat hij in die anderhalve minuut het woord ‘diversity’ heeft uitgesproken is ongeveer gelijk aan het aantal hersencellen in zijn bolle kop. Heeft die kerel ooit aan verkiezingen deelgenomen? In tegenstelling tot Pechtdrol, die er wel eens in slaagt een moslima van 150 kg week in de onderbuik te maken, kan ik me niet voorstellen dat ook maar één vrouw op deze Brusselse blaaskop zou stemmen. Daarvoor moet je volkomen van de pot gerukt zijn. Maar Frans timmert lustig voort aan zijn doodlopende weg.

   Geliked door 3 people

  • Henk.V zegt:

   ”Europe will be diverse, or war! – Frans Timmermans”

   Werkelijk, Frans??? Wel, die keus is niet zo moeilijk……..

   Geliked door 1 persoon

 3. Eric zegt:

  Is die toren in Brussel écht een gekkenhuis, of wat???????

  Geliked door 3 people

 4. Hovawart zegt:

  De Wil van het Volk is bepalend voor de toekomst van onze samenleving, en Niet de Dikke Ik van een megalomane PvdAer die, ondanks dat zijn politpartijtje geen f#ck meer voorstelt in dit land, nog steeds zijn grote waffel opentrekt over wat Hij Wil………….Van onze Centen!………………….Grrrrr

  Geliked door 3 people

 5. Cathja zegt:

  Frans Timmermans heeft het signaal uit Italië duidelijk NIET begrepen! Niet méér EU, maar MINDER bemoeienis vanuit Brussel. Het volk heeft gesproken, en dat zal Timmermans moeten accepteren.
  De druiven zijn wel extra zuur voor deze paljas! Hij dacht alles en iedereen naar zijn hand te kunnen zetten, maar laat dat nou niet gebeuren?!
  Kijk naar de Visegrád-landen. Die vegen de vloer aan met de dreigementen van Frans. Zij weten wat het is om onderdrukt te worden, en zullen nooit meer toestaan dat er een herhaling komt. Vanuit welke hoek dan ook.
  Steeds meer ogen gaan open en de weerstand tegen de EU groeit bijna met de dag. Het stemt me op dit gebied voorzichtig positief, al besef ik heel goed dat er figuren in Brussel aan de macht zijn die ons op uiterst gemene manier nog een flinke loer kunnen draaien!

  Voorlopig heeft Frans weer stof tot nadenken. Hij moet ‘nóg harder werken’ om de EU door ieders strot geperst te krijgen. Nou Frans, doe je best, maar het kon wel eens vergeefse moeite zijn.

  (Wat lijkt hij met baard toch sprekend op Paulus de Boskabouter! Maar Paulus is een leukerd; Timmerfrans niet).

  Geliked door 2 people

 6. louis-portugal zegt:

  Goed idee man.
  Ga nog harder naar EEN Europa..
  Des te eerder stort de boel, ter opluchting van veel mensen, in elkaar.

  Geliked door 1 persoon

 7. hendrikush zegt:

  De pa Pollewop en ma Pinkelman van de EU; Timmermans en Mogherini.
  Ze zat laatst weer te kwijlen bij de ayathollahs in Teheran over haar geheime wapen. Als ze daar niet oppassen stuurt ze Timmermans want die wordt steeds dikker en staat op ontploffen.

  Geliked door 2 people

 8. koddebeier zegt:

  Goed idee van timmerfrans daar groeit recht alleen maar van !! Top idee fransje !

  Geliked door 1 persoon

 9. Harry zegt:

  Opdonderen , Timmerfiguur !

  Het is de hoogste tijd , dat we solidair aan onszelf worden , onze eigen burgers , onze eigen Europeanen .
  De gewone Belg , de normale Fransman , de leuke Spanjaard , de gastvrije Italiaan , de hardwerkende Dui , oh nee , die even NIET .
  Pleur op met die EU !

  Niks solidariteit richting die zwarte invaders , die nog te stom zijn om een moertje vast te draaien ,
  niks solidariteit met die islamitische horden irritante klootzakken .

  En dat weet dat portret nog te vertellen dat ze de instroom af remmen !
  Waar en hoe, dan ?
  Schiet die boten dan allemaal lek die dat tuig hierheen exporteren , zoals die van artsen zonder grenzen en dergelijke .
  Rubberbootjes kun je zelfs met een luchtbuks nog af laten borrelen .
  Als je dat twee weken consequent volhoudt is die stroom opgedroogd .
  Maar dat is de bedoeling niet , he Franske ?
  De NWO-show must go on !
  Net doen of je iets onderneemt , maar ondertussen de boel gewoon door laten etteren .
  Smeriger en leugenachtiger dan Timmermans komen ze niet voor .
  Ik droom nog wel eens van een vuurpeloton .
  Zou met plezier de trekker overhalen , hoewel ik normaal nog geen kikker zou willen doden .

  En dit is geen nepnieuws !

  Geliked door 4 people

 10. Steven zegt:

  Ik ZEIK zowat in mijn broek…..rechts krijgt de overhand…beter kan het niet worden.
  De EU struikroversbende is aan het afbrokkelen..en dat bevalt die halve dwaas niet.
  Straks in de laatste stuiptrekkingen sluiten ze ieder land dat niet meewerkt buiten en proberen dan alsnog de rest van Europa te vernietigen…(zoals het plan bedoelt was)

  Geliked door 2 people

 11. Henk.V zegt:

  Wat er ook in de EU aan ellende aan het licht zal treden ,als gevolg van de fixatie van de EU leiding op multiculturaliteit, de mensen die daar de dienst uitmaken zijn niet van hun stuk af te brengen.
  Het zogenaamde gekoesterde ”ideaal” (nooit in de praktijk succesvol gebleken) blijkt van veel groter gewicht dan de steeds verergerende wantoestanden die overal aan de dag treden!.
  Deze EU is gewoonweg BEZETEN en uitermate schadelijk voor de gevestigde bevolkingen van de lidstaten en niettemin zet warhoofd Timmermans door : ” Het gaat om het belang van onze kinderen.” wauwelt hij en ”De buitengrenzen moeten beter bewaakt worden’.” (terwijl zijn direct chef Juncker xze wijd open wil houden, WAT ER OOK GEBEURT….

  Het is duidelijk: In ELK land moet nu het besef ontstaan dat deze EU ONS TE GRONDE RICHT. Dol geworden honden schiet men gewoonlijk af. Deze aanpak moge dan te drastisch zijn voor de mensen die in Brussel de dienst uitmaken, maar zeker is dat deze schadelijke lieden NIET gehandhaafd kunnen worden in een zichzelf respecterend Europa. Deze EU moeten wij NIET willen.
  Dat is geen boodschap van haat, maar van besef dat wij het recht hebben om onze geweldige westerse beschaving te beschermen tegen lieden die ons willen te gronde richten.

  Deze EU MOET vervangen worden en plaats maken voor een verbond van bevriende, zelfstandige staten die graag op bepaalde terreinen met elkaar samenwerken , vrijhandel drijven en oog hebben voor de waarde van vrijheid en democratie en voor de verworvenheden die elk land zich heeft eigengemaakt.
  Kortom, wij moeten, zoals wijlen president Charles DE Gaulle al zei : een Europa van Vaderlanden hebben.

  En wat de dictatoriale EU dromers aangaat, zij die fantaseren over ”de nieuwe maatschappij en de nieuwe soort mens in al zijn/haar veelkleurige verschijningsvormen ( bij voorkeur vooral niet meer joods-christelijk zijn en niet meer westers ogend!): voor hen mag er geen plaats meer zijn in een zichzelf respecterende westerse wereld.
  Zij horen voor het gerecht te belanden ,om daar verantwoording af te leggen voor het grote leed dat zij over de eigen bevolkingen hebben aangericht en navenant worden bestraft.

  Geliked door 2 people

 12. koddebeier zegt:

  Denk hij nou echt dat hij er met baard betrouwbaarder uitziet ???

  Geliked door 1 persoon

 13. Mary zegt:

  De inzet is zeker hoog dictator Timmermans en het gaat inderdaad om de toekomst van onze kinderen, de toekomst van het Europese volk in het geheel, al dat gene wat jij met die duistere EU/NWO club wenst te vervangen door de Islam, gewoon wenst uit te wissen, de reden waarom je het liefst heel Afrika hier naar binnen wil loodsen, niet alleen Engeland, Amerika, de Visegrad landen, Oostenrijk en nu ook de Italianen zijn wakker en zien het ware gezicht van jou en die allesverwoestende EU club en die aanblik is monsterlijk!!!!.

  Like

 14. Taljaard zegt:

  Wat is het toch ook een wijze man, die Timmermans.
  Vooral die baard doet het hem wel.
  Diepzinnige, progressieve en idealistische wijsgeer, die wel 12 talen kent,
  Sionge jonge.
  Daar moet je toch echt eerbied voor hebben.
  Kruip, paupers en minderwaardigen.
  Want uw meester Timmermans spreekt.

  Zijn pa was nog gewoon een ex mijnwerker uit Limburg, die zowaar chauffeur mocht worden van de dienstauto van Max van der Stoel, ook PvdA.
  Maar ”oes Frenske”, die op de tonen van Schriebl & Hupperts op ”vestenaobend” in de carnavalsprocessie mocht meedansen, zonder eerste communie en vormsel, is nu heel hoog opgeklommen. Met 30 jaar likken naar boven en trappen naar onderen, nadat hij via de Mammoetwet (toen nog wel!) gratis zijn drs-je kon halen.
  De Roomse Jezuïeten-mentaliteit is echter gebleven.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Hij heeft zich natuurlijk tot de islam laten bekeren maar wil met dat rudimentaire baardje bewijzen dat er “gematigde moslims” bestaan.
   Daar gaattie geheid nog problemen mee krijgen.

   Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ paulzwueste (6 maart 2018 om 17:11)

    De baard is GEEN modeverschijnsel, al denken sommigen van wel. De baardapen geven overduidelijk aan, dat zij sympathieën koesteren voor het vijandelijke kamp van de islam. Een baardaap adverteert een moslim te zijn. Baardapen verraden zichzelf dus.

    Na WO2 volgde er een bijltjesdag, waarop landverraders werden kaalgeschoren.

    Like

 15. Trucker zegt:

  Dit lijntje We moeten met de lidstaten een manier vinden om de buitengrenzen te beschermen komt dus uit zijn bek, uit de snater van een demagoog door geen éne kiezer uit eurabia verkozen.
  De eu HQ brussel dictators/demagogen (kortweg TUIG scheelt me kramp in de vingers) willen het (maar) niet begrijpen, tegenvallende verkiezingen voor eu HQ brussel is niet doordat het Avondland verworden is tot eurabia, nee het zijn de kiezers die het blijkbaar niet begrijpen…
  De oorzaak dat rechtse nationalistische partijen de wind in de zeilen hebben en eu sceptische partijen winnen (HOERA), is volgens het eu HQ brussel TUIG niet door dat islamieten invaders (waaronder grote aantallen islamieten-negers) massaal toestromen…nee het ligt aan de “binnenlandse” politiek.
  Dat volgevreten specimen KWAAKT (nog meer) solidariteit en en passant neuzelt hij vervolgens dat ze in eu HQ brussel een oplossing gaan uitdokteren om de buitengrenzen te beschermen
  Rechtopstaand afvoeren en met hem al het TUIG dat ons Avondland om zeep geholpen heeft/

  Geliked door 1 persoon

 16. N.E. Derlander zegt:

  De EU is aan het verzuipen. De pro EU kwallen gebruiken bewust de termen EU en Europa (wat heel verschillende dingen zijn) door elkaar. Europese idealen (autonome natiestaten, die op bepaalde gebieden samenwerken en afspraken maken), staan mijlenver af van EU idealen (totale ondemocratische macht voor een beperkte groep trekpopjes)!

  Geliked door 2 people

 17. Hovawart zegt:

  Geweldig dat Frans c.s dachten dat zij binnenkort in Brussels van die Farage af zouden zijn, komen er tientallen rechtse Italianen in de banken zitten, dat worden sjeune uurkes met prachtige dialogen, Gefeliciteerd Frans.

  Geliked door 1 persoon

 18. Hovawart zegt:

  Frans zal wel vervroegd met pensioen gaan, hij wel, typische PvdAerwt, als het heet word, vluchten zij in de anonimiteit.

  Geliked door 1 persoon

 19. Hovawart zegt:

  Het baardje is al een poging om incognito het paleis te kunnen ontvluchten als men de boel komt platbranden.

  Geliked door 2 people

 20. Bezorgde burger zegt:

  Een betere vijand als Timmermans kan ik me niet wensen.
  Met vrienden als huilie Timmermans, zuiplap Juncker, communiste Mogherini, ex Stasie medewerkster Merkel etc etc is de EU eigenlijk geen vijanden meer nodig.

  Geliked door 2 people

 21. Guardiacivil zegt:

  Dat ie zelf een grote dreun krijgt……hoge bloeddruk of zoiets

  Geliked door 1 persoon

 22. kampersrene zegt:

  Citaat van Timmermans “”‘We moeten nog harder werken om de Europese idealen over te brengen.’”” De invasie van Islamieten bevorderen , meer Moskeeen bouwen , verplicht Koran onderwijs voor onze kinderen , De sharia invoeren , Alcohol en varkenvlees verbieden ,want……
  “” Daar alleen kan liefde wonen , daar alleen is het leven zoet , als men stil en ongedwongen steeds de Islam zijn goesting doet “”””

  Geliked door 1 persoon

 23. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Ik stel vast, dat Timmerfrans met deze uitspraken weer eens overduidelijk aangeeft wat zijn ware aard is. In plaats van de boodschap, die de Italiaans kiezers hebben afgegeven, te respecteren, wil hij Europese waarden gaan overbrengen. Hij begrijpt blijkbaar niet, dat dit mosterd na de maaltijd is. De Italianen hebben gekozen en duidelijk te kennen gegeven geen boodschap te hebben aan de Europese idealen. De verkiezingsuitslag is, zoals die is. Maar die Timmerfrans denkt daar blijkbaar anders over. Hij wil kennelijk de Italianen terug in het EU-gareel dwingen. Zou hij zo dom zijn, dat hij niet begrijpt, dat dat DE methode is, om iedereen tegen de EU in het harnas te jagen ???

  Timmerfrans is blijkbaar een baard aan het kweken, waarmee hij dus het duidelijke signaal afgeeft, dat hij sympathieën koestert voor het vijandelijke kamp van de de islam, Wat een lamdverrader !!! Eerdaags zullen we dus waarschijnlijk ook wel foto’s te zien krijgen, waarop deze baardaap met zijn kont omhoog en zijn neus richting Mekka op een deurmatje een alleluja laakbaar uitkraamt.

  Like

 24. john van antwerpen zegt:

  Links, jullie dagen zijn geteld

  Like

 25. Pietersen zegt:

  Heeft hij al patent aangevraagd op het woord ‘diverse’, hij hoort het zichzelf zo graag uitspreken de narcist.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s