Berlijnse officier van justitie: “De rechtsstaat heeft zichzelf hier opgedoekt”

Screenshot_200

(Vertaling: E.J. Bron)

Het gevoel van veiligheid in de Duitse hoofdstad Berlijn daalt steeds verder, de criminaliteit grijpt om zich heen, het geweld treedt buiten de oevers. Reden daarvoor zijn steeds meer “incidenten”, die gepleegd worden door jonge Arabische mannen. Zelfs in de links-liberale “tagesspiegel” moest een schrijver nu de problemen met de integratie van asielzoekers toegeven en kwam er niet omheen talrijke, schrikbarende voorbeelden voor de situatie in de stad te noemen.

Duits - Zuerst

“Daar heb je de 18-jarige, die in bikini langs de Wannsee loopt en op vier Arabische jonge mannen stuit. De groep scheldt haar uit voor ´slet´, hoe kun je hier zo rondlopen”, begint het bericht van de lokale redacteur Frank Bachner. Dat is niet het enige “incident”: “Dan heb je de 60-jarige vrouw, die met haar man in het park gaat wandelen en door een Arabische jonge man gevraagd wordt of ze seks met hem wil hebben in de struiken. Dan heb je de Arabisch sprekende man, die met zijn nicht door de Sonnenallee in Neukölln loopt en achter zich een stroom onbeschofte en obscene opmerkingen hoort. De nicht draagt geen hoofddoek.”

Er volgen nog talrijke andere gevallen uit de stad. De daders zijn asielzoekers, die, aldus het artikel, zich vervelen en gefrustreerd zijn en geen respect hebben voor justitie. Een officier van justitie vertelde onofficieel aan de journalist: “De rechtsstaat heeft zichzelf hier opgedoekt.” Drugshandel, prostitutie, intimidatie zijn slechts de ene, strafrechtelijke, kant van de problemen.

De andere kant maken bijvoorbeeld leraren op scholen mee. “We zijn op weg naar de middeleeuwen”, citeert de schrijver een directrice van een “brandpuntschool”. “Ik heb leerlingen van 7 jaar die met een hoofddoek op school komen.” Velen laten zich “in de Sonnenallee tegen betaling door merkwaardige families adviseren.”

Niet alleen officieren van justitie en leraren zien de toekomst donker in. Ook de integratie-gevolmachtigde, Arnolf Mengelkoch, heeft pessimistische vooruitzichten: “We moeten ons erop voorbereiden dat er een nieuwe golf van geweld op ons afkomt”, citeert het artikel.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Berlijnse officier van justitie: “De rechtsstaat heeft zichzelf hier opgedoekt”

 1. Statler & Waldorf zegt:

  De Europese beschaving is terminaal en de sluizen blijven wagenwijd openstaan voor barbaren uit de gehele wereld.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   We moeten ons er op voorbereiden dat er een nieuwe vorm van geweld op ons afkomt.
   Fantastisch nieuws…
   Krijgen alle blanke Duitsers nu echt allemaal ’n wapenpermit?
   Of bedoelde die Ïntegreatie-Gevolmahtigde alleen maar dat het goed zou zijn als iedereen duidelijk zou willen aangeven of hij of zei verbrand wil worden of gewoon begraven.
   En of ze nog eventueel niet gekwetste ledematen ter beschikking van anderen zouden deponeren
   Iets anders kunnen we er niet van maken.
   De totale burgerbevolking is al tientallen jaren geleden lam en weerloos gemaakt en als je als overheidsfiguur weet dat er een golf van geweld op de burgers afkomt, verwacht ik dat die burgers ruim voorzien zullen worden om zich te verdedigen…!!!

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Laatste nieuws.
    De burgers krijgen allemaal ’n fluitje waarmee ze alarm kunnen blazen als ze worden aangevallen….
    Het op arm-afstand houden en het dragen van gekleurde armbanden met een symbolische kleurenboodschap zijn bij deze vervallen omdat na lang en gedegen wetenschappelijk onderzoek bleek dat het niet werkte.

    Van het fluitje wordt daarentegen heel veel verwacht.

    Like

 2. Jean zegt:

  Jammer, zeer jammer dat die linkse rotzooi nooit tot prooi valt!!!!
  Hebben die soms een bepaalde geur die zo afstotelijk is dat islamieten zelfs de broek niet laten zakken???
  Vandaag was ik op de weg en zat blijkbaar op een verkeerde richting waarbij de GPS steeds bleef herhalen “Keer terug” en ik zag, heel raar, geen moslims……

  Like

 3. Petra DeBoer zegt:

  Diep triest maar zoals bekend is Berlijn al helemaal vervallen tot anarchie zoals in zoveel steden in Europa dankzij Merkel en co.

  Like

 4. Sabeltant zegt:

  Ik snap niet dat die Duitsers niet massaal in opstand komen.
  De straat op mensen, voordat het te laat is.

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   De Duitsers worden al meer dan 70 jaar suf geslagen met de nazi knuppel. Vroeger een aantal Duitsers in mijn klas gehad die deed opleiden voor verpleegkundige. Het was zo erg met hun onderdanigheid en schuldbesef dat je medelijden met hun kreeg en zeggen dat de Nationaal Socialisten de daders waren en niet de Duitsers als volk hielp niet. Het schuld besef en de boetedoening zit mogelijk al in hun genen.

   Geliked door 1 persoon

   • droevige mof zegt:

    Wij Duitsers kregen te horen dat we een eeuwige schuld en verplichting aan de Joden zouden hebben. Ik wil niet beweren dat dit verkeerd was. Ik wil alleen herhalen wat Wilders over dit onderwerp zei: Als de Duitsers zo’n verplichting hebben, waarom brengen ze dan miljoenen mensen naar hun land die joden haten vanwege hun religie en geschiedenis?

    De meeste Gutmenschen willen die vraag niet beantwoorden.

    Like

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Dan hangt dit hen boven het hoofd:

   ” Leden van de rechts-extremistische
   Gruppe Freital in Duitsland zijn voor
   onder meer poging tot moord veroordeeld
   tot celstraffen van 4 tot 10 jaar.De
   zeven mannen en een vrouw pleegden
   aanslagen met brandbommen op twee
   woningen van asielzoekers.

   Ook had de groep het voorzien op een
   linkse politicus en een linkse
   woongroep.Dat er niet meer dan twee
   gewonden vielen,noemde de openbaar
   aanklager “puur geluk”.

   De leden van de groep (tussen de 20 en
   40 jaar) leerden elkaar kennen in 2015
   bij demonstraties tegen de komst van
   asielzoekers in de regio rond Dresden.”

   Als je op komt voor je eigen land en volk ben je “Rechts-extremist”,
   als je heult met de vijand door “Gutmensch” te zijn ben je gewoon “links” en daar is (helaas) niks mis mee.

   Aan de andere kant: Wanneer het volk en masse overgaat tot dit soort acties is er in no time een cellentekort en is de anarchie geboren.

   Like

   • Heniusz zegt:

    Tuurlijk: Extreem rechts… Alarmfase rood en serieuze straffen… Al dat andere is toch maar incident en cultuurbepaald. Zum Kotzen!

    Like

 5. Epictetus zegt:

  Als je niet bereid bent te vechten voor je vrijheid van jezelf, je vrouw, je dochter, je zoon, je land, dan ben je die vrijheid niet waard. Stem op de goede partijen. Schrijf naar politieke partijen. Vertel hen je zorg. Koop en lees het boek van Zineb el Rhazoui: “Vernietig het islamitisch fascisme”. Geef dit boek door en praat met vrienden, bekenden en onbekenden over de verschrikkingen van het wahabisme en het salafisme. Ontmasker de linkse islamo racisten – fascisten die akkoord gaan met het onderdrukken en vermoorden van (islamitische) vrouwen, christenen, homo’s, joden. Die de grenzen open houden voor deze ellende. Vecht voor je vrijheid en van die van wie je houdt! Dit is de dag. Dit is het moment. Sta op, recht je rug, bal je vuisten, mail, doneer aan de goede clubs, word lid van de goede partijen, flyer voor de juiste kandidaat, durf, heb moed, kom op voor je mening, praat, schreeuw, vecht. Vernietig het islamitisch fascisme!

  Like

 6. Steven zegt:

  Er komt ooit een dag dat burgers zelf asieleisers te lijf gaan indien overheden blijven verzaken er iets aan te doen… en dat duurt naar mijn inziens niet zo lang meer. Er komt straks een golf van haat tegen islam aanhangers…

  Geliked door 3 people

  • koddebeier zegt:

   Vergeet hun linkse vrienden dan niet !

   Like

  • Onno zegt:

   De vazalstaat overheden van de psychopaat Winston Churchill en zijn (opvolgende) soortgenoten, zijn er om burgers zoals jullie te dienen en te beschermen. TO PROTECT AND SERVE. Dat begeren psychopaten bovenal…….

   Deze goede bedoelingen met burgers kunnen we nog steeds het beste afmeten aan het bombardement op Dresden en hoe de BRD en met name ook Prins Bernhard BV de psychopathocratie-en USA en GB assisteren om hiermee (een psychopathisch gruwel-misdrijf, universeel tegen de normale mensheid) te blijven wegkomen, waartoe o.a. hele wetenschappelijke ‘Historikerkommissione’ worden ingesteld, die voor een paar grijpstuivers levensgevaarlijke kwaadaardige leugens verspreiden (als 25.000 doden, *slechts* 450 ton bommen uit *slechts* 800 zware bommenwerpers e.d…..dit alles om u gerust te stellen uiteraard) van dr. Halbe Zijlstra kaliber.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   “Ausgestorbene Krankheiten” zoals: Melaatsheid, de Rode dood, de Zwarte builenpest,
   de Zwarte waterpest, Ebola, Aids, de Slaapziekte, Zakratten en teelbalkrabben, Zwarte reuzen Spinnen die zich ’s nachts van het plafond laten zakken en hun hun eieren
   onder de huid leggen, de grote Mestkever die zich in de bilspleet nestelt en zich van daaruit een weg door het darmstelsel vreet.
   De blauwe reuze mesthorzel die haar eieren bij voorkeur in de geslachtsdelen legt….
   Ze worden allemaal geheel gratis meegebracht als blijk van waardering van onze zwarte “medemens”…

   Like

 7. hans zegt:

  O, Jean: Jawohl! Ze zijn zeer zeker ook soms het slachtoffer, maar gaan daar op een ziekelijke wegduik manier mee om. Ze zullen het eveneens niet vertellen als het gebeurt. Het past namelijk niet in het wereldbeeld of comfortzone.

  Like

 8. Peacepipe zegt:

  Het wordt tijd voor een staatsgreep in Duitsland!

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Er moeten gewoon een paar kinderen ten prooi vallen, kinderen van vooraanstaande politiekers en Rechters, misschien gaan ze dan versneld over tot meer actie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s