Bijstand wordt steeds meer allochtonenuitkering

Screenshot_194

(Door: Syp Wynia)

De werkloosheid in Nederland neemt snel af. Op het eerste gezicht is het dan ook heel merkwaardig, dat het aantal bijstandsontvangers blijft stijgen. Die stijging is echter geheel te wijten aan de instroom van werkloze asielzoekers, vooral uit Syrië en Eritrea.

Het aantal bijstandsontvangers nadert zodoende het recordaantal van een half miljoen. Vorig jaar steeg het aantal bijstandsontvangers al van 449.000 tot 467.000. Ook toen al was de stijging volledig te wijten aan de groei van het aantal niet-westerse allochtonen. In de eerste drie maanden van dit jaar heeft die trend zich voortgezet. Het aantal bijstandontvangers groeide door naar 474.000. Er kwamen 17.000 Syriërs in de bijstand bij en er stroomden slechts 2000 uit.

Lees verder>>>
(h/t Alwine Kerkhof)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, Nederland, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Bijstand wordt steeds meer allochtonenuitkering

 1. Steven zegt:

  Dan zal er spoedig wel weer een belastingverhoging komen..net zolang totdat er niemand meer te vreten heeft…(alleen de binnenstromers dan, want die worden overal geholpen)

  Geliked door 2 people

 2. paulzwueste zegt:

  Ik voorspel dat het geen 3 jaar meer zal duren en héél Europa zal uit zijn voegen barsten.
  Diegenen die zich verbazen over het zogenaamde “wegkijken”……
  En diegenen die zich mateloos ergeren aan het zogenaamd “politiek-correcte denken en handelen
  van politici, politie en media…..
  Zij zullen in ieder geval de volledige voldoening smaken mee te mogen maken dat hun ergernis, verbazing en woede gerechtvaardigd waren… en dat hun verontruste gedachten aan een onleefbare toekomst werkelijkheid zullen zijn.
  De werkeloosheid neemt snel af.
  De economie groeit en groeit.
  Hoe komt het dan dat we er al jaaaren niet meer van profiteren.
  Dat er geen geld is voor ouderen en ziekenzorg…?
  Dat pensioenen voor de ouderen niet meer meegroeien met de algemeen stijgende onderhouds-
  en leefkosten…?
  Dat zoveel jonge gezinnen niet meer in aanmerking komen voor een huurwoning omdat ze plaats moeten maken voor indringers die hier helemaal niets te zoeken hebben…?
  Dat de misdaad zo om zich heen grijpt en dat vrouwen ’s avonds niet meer de straat op durven….

  En toch wordt ons verteld dat de economie nog nooit zo goed was als tevoren.
  En toch wordt ons verteld dat de criminaliteitscijfers alwéér gedaald zijn…
  Die economie dat zijn wij.
  Diegenen die een goede opleiding hebben gehad, die gestudeerd hebben, die een toekomst voor zichzelf en anderen willen opbouwen.
  Die wilden deelnemen aan het constant houden van ’n bestaande beschaving gebaseerd op welstand, het uitbannen van ziektes, geestelijke ontwikkeling voor iedereen, en het in stand houden van een betaalbare toekomst, zodat er geen plaats zou zijn voor geweld en criminaliteit.
  Wij dus, diegenen die hier voor gezorgd hebben en zorgen…. zullen de dramatisch stijgende lasten veroorzaakt door de dodelijke massa-immigratie, niet meer kunnen financieren.

  En dat zal de dag zijn waarop de poorten van de hel zullen open gaan…

  Geliked door 1 persoon

  • Pietersen zegt:

   Goed geschreven.

   Like

  • Wolf zegt:

   We staan straks NIET alleen! Rusland, Polen, Hongarije, Estland, Letland, Litouwen, Tsjechen , Britten, de rest van de Visegrad landen, Oostenrijk! ,Italia! Frankrijk, en TRUMP!!! zullen straks samen met ons als WIJ als PVV hier de macht hebben de wilde horden vernietigen!

   Like

 3. dutchess43 zegt:

  Die Syriërs kunnen toch onderhand wel naar huis???
  Of moeten we eerst de opbouw van hun huis betalen en zorgen dat ze daar een baantje kunnen krijgen?

  Like

  • Steven zegt:

   Ze gaan pas naar huis als WIJ een woning voor ze bouwen in land van herkomst en hen de rest van hun leven iedere maand een oetkiering toesturen. Want NL is ‘SOCIAAL’ en zorgt voor iedereen die hier niet thuis hoor!

   Like

 4. Yvonne zegt:

  Dat echte oorlogs vluchtelingen worden geholpen kan ik me iets bij voorstellen, maar iedereen die hier komt en tot zijn laatste adem wordt onderhouden vind ik raar,personen die geen cent hebben bijgedragen . daar is de bijstand niet voor bedoeld
  Straks is de pot leeg en is er voor de Nederlanders ook niets meer,ik heb jarenlang gewerkt en heb door omstandigheden ook een laag inkomen, ik moet steeds meer betalen o.a gemeentelijke heffingen dat eerst werd kwijtgescholden, waterschap ook
  Ik heb elke dag paar boodschappen en zij een volle winkelwagen, dus wat klopt er niet?

  Like

 5. eva110 zegt:

  Daar heb je de cijfers van het CBS helemaal niet voor nodig want als je overdag een willekeurige middelgrote stad doorrijd zie je ze bij bosjes lopen.
  Enige zelfreflectie is die mensen totaal vreemd en het z.g. rezzzpekt wat ze zo graag eisen kun je verdienen door je steentje bij te dragen aan de maatschappij en niet door op straat te hangen en anderen lastig te vallen.
  Het gekke is dat ze allemaal in dure auto’s rijden en blijkbaar over genoeg geld beschikken.
  Niemand die zich daar eens in verdiept, terwijl een Nederlander met een uitkering zich keurig aan de regels moet houden anders is het einde uitkering.

  Geliked door 1 persoon

 6. zwartschakel zegt:

  Ik kan steeds vaker ,geen like ,of beoordeling geven ??

  Like

 7. Jean zegt:

  Er is een oplossing, poepsimpel en enorm kostenbesparend.
  Welke? Oppakken en afvoeren met alle middelen die ons ter beschikking staan.
  Waar naartoe? Naar afzender.

  Geliked door 1 persoon

 8. Cleo zegt:

  En nog laat de huidige regering onder de verraderlijke manipulatie van rutte ons Nederland volstromen via de onbewaakte open grenzen met zogenaamde vluchtelingen uit Syrië, die bij nadere beschouwing ALLESBEHALVE afkomstig zijn uit Syrië. Deze parasieten willen slechts materiële welvaart en WIJ moeten dat betalen!
  Alleen al hierom is Rutte een onuitstaanbare enorme grote kl**tzak.

  Geliked door 1 persoon

  • ReaGluurder zegt:

   Vergeet al die voorgangers van Rutte niet!! De Omvolking / De Verrijking is ong. in 1970 al ingezet! Hele ritsen Landverraders hebben hier actief aan meegewerkt! 500 M I L J A R D van ONZE centen hebben ze er RUIMHARTIG aan opgeofferd!! Met als resultaat een ooit stabiel en welvarend landje verkloot!

   Like

 9. Jackholland zegt:

  Dit soort primaten heeft nooit gewerkt, werk nu niet en zal nooit gaan werken , ook na vele generaties niet. Aanklooien lanterfanten en neuqen dat is wat er in hun genen zit. Kijk maar in de landen waar ze vandaan komen het is er overal 1 grote teringbende. Dan de praat van de linksmensch over de eerste generaties Turken en Marokkanen die blijkbaar zo hard werkten. Waar werken die nu nog dan? Ziet u nog wel eens een Turk of mocro van boven de 55 die nog ergens werkt? Ik ken beroepsmatig heel veel mensen maar een Turkse of Marokkaanse 55 plusser die nog werkt moet ik nog tegenkomen. Ik zal het u maar verklappen ze zitten of in de bijstand of een wia uitkering met viel pain in Roeg. Wat een godvergeten stelletje klaplopers zijn het toch.

  Like

  • ReaGluurder zegt:

   Het volk dat dit allemaal toelaat / laat gebeuren (de overheid, uitkeringsinstanties etc), haat ik nog meer dan al die Niksnutten op een bult! Ken meerdere gevallen van Nederlanders die na jaren werken met zelfmoordplannen rondliepen omdat ze helemaal kierewiet waren geworden door de uitkeringsinstanties / uwv! Sinds de jaren ’70 zijn er 100.000en binnengehaald die in een gespreid bedje kwamen, over de ruggen van halfinvalide Nederlanders!

   Like

   • BertG. zegt:

    Zo vreemd is dat mensen met zelfmoord plannen rond lopen.
    Als je eenmaal in die molen zit (uitkering, UWV) wordt je uitgeleverd aan totale willekeur van de toevallig dienst doende ambtenaar, en hoe zijn bui is die dag.
    Rechten heb je niet meer, enkel nog plichten.
    Op elk vlak wordt je compleet door gelicht en gecontroleerd, en vergeet niet om 1 euro op te geven per ongeluk, want je hangt meteen.

    Like

 10. koddebeier zegt:

  Dat was het toch al voor zo’n 90% ??? Is die laatste 10% er nu ook bij gekomen ??

  Like

  • Steven zegt:

   In de jaren 80 wist iedereen al dat 95% van de allochtonen in het GRATIS geld zaten en velen een boterbriefje bij de dokter ophaalde om nooit meer te hoeven werken.

   Geliked door 1 persoon

 11. kampersrene zegt:

  Inderdaad want wij hebben die mensen hard nodig

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s