Islamitische sekseapartheid: zonder uitzondering worden alle vrouwen bedreigd!

Screenshot_2

(Door: Dirk Spaniel – Vertaling: E.J. Bron)

Afgelopen weekend kwamen er in Kandel 4500 demonstranten bij elkaar om onder het motto “Kandel is overal!” tegen de onverantwoordelijke asielpolitiek van de regering te protesteren. Maar laten we dat eens nauwkeuriger bekijken: Kandel is over te vinden in islamitisch beïnvloede samenlevingen. Ook in Hameln, waar een vrouw achter een auto aan gesleept werd. Misdaden met een desbetreffende achtergrond zorgen steeds opnieuw voor krantenkoppen.

philosophia perennis

Vrouwen worden als objecten behandeld, die zich volledig moeten onderwerpen aan de man, hun eigenaar, en de familie. Het nieuwste verschrikkelijke voorbeeld uit Laupheim in de deelstaat Baden-Württemberg is symptomatisch voor de noodlottige “cultuur” van archaïsche stamsamenlevingen, die in de islamitische on-cultuur van de sekseapartheid haar equivalent vindt.

De details van de moordpoging op een 17-jarig Libisch meisje bewijzen de weerzinwekkendheid en afschuwelijkheid van een “cultuur” met fascistische trekken, waarin vrouwen als tweederangs mensen en zonder rechten volgens mannelijke wil afgeslacht mogen worden wanneer de “eer” geschonden is. “Ik geniet van de aanblik hoe ze sterft, en rok er een sigaret bij”, bekent een mededader in een zelf opgenomen video van de afschuwelijke daad.

De islamvriendelijke politici van alle partijen moeten eindelijk toegeven: #Kandel is overal geldt zonder uitzondering voor alle vrouwen in ons land. Een islamitische vrouw of een meisje wordt net zo bedreigd als een niet-islamitische vrouw of meisje.

Een on-cultuur, die vrouwen alleen maar via hun aan de mannen van de familie geketende “eer” definieert, bezit geen cultuur in de zin van de Verlichting die onze Duitse en Europese cultuur gevormd heeft en zodoende een gewaardeerde civilisatie heeft voortgebracht.

Daarom is het juist en noodzakelijk dat mensen de straat opgaan om ver van de realiteit verwijderde politici van alle partijen duidelijk te laten zien dat deze vorm van de “cultuur” geen verrijking voor ons en alle vrouwen is. De islam is geen verrijking voor Duitsland, vooral niet voor vrouwen, onafhankelijk van hun geloof of hun nationaliteit. #Kandel is overal mag helemaal niet gelden in een democratische staat.

Daarom hoort de islam niet bij Duitsland. Ik roep alle partijen op om paal en perk te stellen aan de on-cultuur van de islam. De AfD doet dat al en wordt daarvoor als islamofoob belasterd.

(Bron: Verklaring van de AfD-parlementariër en woordvoerder van de AfD-Baden-Württemberg, Dirk Spaniel, naar aanleiding van de demonstratie onder het motto #Kandel is overal!)

Bron:
https://philosophia-perennis.at
Auteur: Dirk Spaniel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Mensenrechten, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

35 reacties op Islamitische sekseapartheid: zonder uitzondering worden alle vrouwen bedreigd!

 1. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  “De islam is geen verrijking voor Duitsland,……….”

  De islam is nergens een verrijking; eerder een kankergezwel!

  Liked by 4 people

  • Jean zegt:

   I.K. Bennurklaarmee, de smeerlapperij islam IS kanker, dodelijke kanker en de politieke lafaards liggen die zwijnerij ook nog te financieren, te knuffelen en te pamperen i.p.v. de zwijnerij te verbieden en te verbannen op ONS grondgebied.
   Politiekers horen uit te voeren wat de burgers willen en nooit andersom.

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Nog wel erger vrees ik.
   Kanker kun je af en toe nog behandelen.
   Die moslims HELEMAAL niet.

   Like

  • coolguy zegt:

   Doet me denken aan het lijden van de Joodse en Zigeunervrouwen in hetzelfde Baden Wurttemberg maar dan tijdens de tweede wereldoorlog.

   Like

 2. guusvelraeds zegt:

  De islam is een pernicieuze maatschappelijke kanker die elke samenleving waarin ze penetreert tot een zinkend schip vol ontheemden maakt. Je hoeft geen 50 plus een procent moslim aandeel te hebben in een samenleving om deze voor altijd te verzieken. Bij 10 plus 1 procent begint zich al een onomkeerbaar proces van maatschappelijke neergang te vormen dat onze kinderen elk gelukkig toekomst perspectief zal gaan ontnemen. Op het moment dat je de islam in meerdere gedaanten om je heen ziet en ervaart is het al ruim te laat. Nederland is al in dit stadium aangekomen. Gedaanten zoals hoofddoeken, moskeeën, islamitische scholen, islamitische politieke partijen met hun gezuig en gedram, islamitisch geweld, strak vooruit kijkende mensen op straat en een volledig overvraagd sociaal maatschappelijk stelsel op gebied van uitkeringen en gevangenis wezen.

  Liked by 3 people

 3. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  NOS teletekst:

  “In Wenen heeft een man op straat op
  een gezin ingestoken.De vader,moeder en
  een volwassen dochter raakten volgens
  de Oostenrijkse politie ernstig gewond.
  De dader sloeg op de vlucht.De politie
  is bezig met een zoekactie en kan nog
  niets zeggen over het motief.”

  Het zal me verbazen als het geen moslim is!

  Like

 4. Nachtkaarsje zegt:

  Dit is allemaal bekend bij de zogezegde experts van de islam die zelf geen moslim zijn. Zover ik na een aantal jaren informatie heb gekregen via onder andere EJ Bron, en andere sites, kan men gewoon constateren dat dit in alle stromingen van de islam geldt. Deze vrouwonvriendelijkheid.
  Nu lezen er op sites als EJ Bron geen domme mensen. En er zullen er wel een aantal van deze mensen bij zitten die de mogelijkheden hebben om eens te kijken in hoeverre we in Nederland diegenen kunnen aanklagen en voor de rechter brengen die dit gedrag van de moslim mannen tolereren en toestaan. Ik bedoel daarmee; rechters voor het gerecht brengen die veel te lage straffen uitvaardigen op bijvoorbeeld moord uitgevoerd in opdracht van een moslim familie met als motivatie eerwraak. Dat is het recht in eigen hand nemen en dat is verboden in Nederland. Een rechter die daar niets mee doet, dient aangeklaagd te worden, evenzo, het OM wat de zaak behandelde etc etc etc. Hulpverleners die een andere kant opkijken bij islam gerelateerde criminele zaken volgens de Nederlandse wet. En zo kan je een hele rij afgaan van mensen die alwel allang bekend zijn bij deze en gene organisatie als islam vriendelijk en eens aangepakt moeten worden. Ik bedoel, burgemeesters, wethouders en ambetenaren in overheidsdienst.
  En last but not least de kopstukken in de politiek die zich islam vriendelijk opstellen en wegkijken bij alle criminele ellende die moslim mannen over “onze” (nederlanders) maatschappij uitgieten.
  Is er niet iets op te zetten om er eens een paar tegelijk aan te klagen? Want men laakt zijn verantwoordelijkheden en ook dat is strafbaar. het is allemaal bekend waar de islam voor staat en vanuit westers oogpunt en wettelijk gezien is dat misdadig. ondanks alle berichtgeving op tientallen sites over deze ellende heb ik nog niet gezien dat een groep zich verenigde en eens de handen uit de mouwen steekt. is een crowdfunding niet een idee? Zijn er niet een paar slimmere jongens en meiden, dan mij, die dat eens kunnen gaan bekijken en in gang kunnen zetten?

  Liked by 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Zolang de politiek correcte aan de knoppen zitten heeft dat geen zin. Ze buigen het recht waar je bijstaat. Kijk naar de juridische klucht rondom Geert Wilders. Je denkt dat je droomt maar het is de werkelijkheid.

   Liked by 2 people

   • Nachtkaarsje zegt:

    Ik zie een geijkte reactie. Zolang het niet gebeurt veranderd er ook niks. Je kan pas iets in gang zetten als er wat gebeurt. Ik heb inderdaad met stijgende verbazing naar de klucht (kluchten) rond Geert Wilders en Baudet zitten kijken. Maar al verwordt het tot een klucht er word toch wat in gang gezet en weldenkende mensen die nu nog enigzins onwetend zijn, want niet iedereen heeft zin na, een harde werkdag, op internet te lezen dat het een kolerezooi is in de wereld. Maar verschillende aanklachten wegens laakbaarheid en medeverantwoordelijkheid omdat alles bekend is, zal toch echt de media wel halen en misschien, heel misschien worden nog meer mensen wakker wat betreft de islam, want de meesten vergelijken het toch met een soort van christelijk geloof en dat het zo een vaart niet zal lopen. Zie bijvoorbeeld Oostenrijk en Italie waar nu toch ook een keerpunt aankomt met betrekking tot de uitnemers die hierheen komen.

    Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   @Nachtkaarsje
   Het gezegde is: De kruik gaat zolang te water tot hij barst.
   Voor veel van ons is het moment van barsten allang gekomen. Voor de totale samenleving in Nederland nog niet. Het moet allemaal nog erger worden voordat men wakker wordt.
   Er zijn nog teveel linkse en (PvdA, GL, D66, CU, enz.-aanhangers) die de islam willen knuffelen. Een christelijke partij als het CDA het voorbeeld van de paus volgend sluit ook de ogen voor de gevaren van de islam. Er zijn nog teveel rechters die moslimgerelateerde criminaliteit pardonneren als religieus/cultuur verbonden handelingen die door de vingers gezien kunnen worden.
   Er zijn teveel politici, ambtenaren en andere elitaire personen die maar blijven volhouden dat de islam een/de religie (van de vrede) is.
   Allen die nog goed ter been zijn zouden de straat op moeten om te demonstreren tegen het barbarengespuis waarmee de regering ons heeft opgezadeld. Wie nog jong en gemotiveerd genoeg is moet zich voorbereiden op de burgeroorlog die onafwendbaar op ons afkomt. Houdt u klaar. Bedenk en bespreek het met naasten hoe u, wanneer het er op aankomt, uw gezin, uw familie, uw vrienden en kennissen kunt verdedigen tegen de barbaarse moordenaarsbende. Verenigt u want alleen staat u straks machteloos.
   malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

   Liked by 1 persoon

  • Cleo zegt:

   Nachtkaarsje: uw voorstel voor oprichting van een soort beweging die de voortwoekerende islamisering in alle geledingen van onze samenleving (afgedwongen halal-maaltijden in gevangenissen en ziekenhuizen; hoofddoeken achter de kassa’s, bij overheidsdiensten; indoctrinatie van Nederlandse schoolkinderen via bezoek aan moskees; politie die heult met islam op iftar-maaltijden (maar zich nooit zichtbaar geafficheerd heeft met christelijke kerken, of joodse synagogen of boeddhistische gebedshuizen) stopt d.m.v. juridische aanpak van islam-‘collaborateurs’ is inderdaad hoog nodig! Een soor beweging als Meer Democratie, maar dan tegen de opgedrongen, aggressieve islamisering van ons Nederland. Een goede website, juristen, financiers via crowdfunding: ik steun dit van harte!

   Like

 5. Elisah zegt:

  https://www.hrw.org/news/2018/03/07/indonesia-medical-groups-silent-abusive-virginity-tests
  Vrouwen moeten maagdelijkheidstest doen voor het leger, de politie of gezondheisorganisaties.

  Liked by 1 persoon

  • D.DAY zegt:

   De politieke elite zit nu eenmaal niet op de waarheid te wachten. Die is voor hen veel te bedreigend. Daarom moeten deze Britain First leaders het zwijgen voortdurend worden opgelegd.

   Like

 6. droevige mof zegt:

  Hier is een live-rapport van een maatschappelijk werker op een school in Berlijn:
  https://www.bz-berlin.de/artikel-archiv/gefeuert-weil-er-die-wahrheit-sagte
  Wat hij meldt is catastrofaal.
  De man werd kort daarna ontslagen. Maar zijn rapport stond in de BZ, de grootste boulevardkrant in Berlijn. De BZ behoort tot de Springer Group die vroeger werd beschouwd als een CDU-sympathisant, maar nu kennelijk op afstand.
  .

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Ik heb het reeds geschreven en blijf het herhalen…De oplossing , en er is er maar een ! Het inrichten van “kampen” zoals reeds vroeger door de Duitse ….(de naam ontgaat me…..werden gebouwd Toen werden er onschuldigen opgesloten wat we niet kunnen zeggen van heel die troep islamneukers die onze samenleving dreigen kapot te maken . Ik hoop maar dat er geen Duitse vertaling bestaat van E.J. Bron want als Merkel dat zou lezen zou zij rare gedachten kunnen krijgen en dan loopt er morgen geen enkele rechtse nog op straat

  Liked by 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  Islamitische barbaren passen niet in een westerse samenleving !

  Like

 9. koddebeier zegt:

  De islam trekt als de zwarte pest door Europa en laat een spoor van dood en verderf achter zich !

  Liked by 1 persoon

 10. koddebeier zegt:

  En hun supporters zijn politici die wij dachten te kunnen vertrouwen !

  Liked by 1 persoon

  • Jean zegt:

   koddebeier, en dat zijn de gevaarlijkste op ons grondgebied. De reden dat ze geen referendums willen want de burgers zouden eens kunnen tegenspreken en in een dictatuur wordt geen tegenspraak geduld.

   Liked by 1 persoon

 11. Elisah zegt:

  http://politiek.tpo.nl/2018/03/08/internationale-vrouwendag-zineb-el-rhazoui-islam-groeit-fascistische-ideologie/
  “Niemand kan ontkennen dat er binnen de islam een fascistische ideologie groeit. Ze vereren hun leider als een heilige, ze willen hun religie aan de hele wereld opleggen. Net als fascisten haten ze kunst en intellectuelen en ze accepteren geen enkele andere mening dan die van henzelf, ze maken veel gebruik van gewelddadige milities en ze onderdrukken de vrouw en homoseksuelen.

  Maar we kunnen de hoofddoek niet als normaal toestaan. Vrouwen die zeggen dat ze de vrijheid moeten hebben die te dragen zitten er naast. Het is een instrument van onderdrukking.

  Net als na 1945 met de denazificatie moet deze fundamentalistische ideologie worden aangemerkt als misdadig. Dat dat niet gebeurt is te wijten aan de intellectuele elite en journalisten die zich daartegen verzetten. Zij beschuldigen mensen zoals ik van islamofobie. Ze maken er zich er te makkelijk van af door te zeggen: islam is een godsdienst van de vrede.”

  Like

 12. Peter zegt:

  SCHANDALIG !! SCHANDALIG !!!!
  Justitie weigert Charlie Hebdo-overlevende te beveiligen, ondanks fatwa.
  Op donderdagavond is in debatcentrum De Balie in Amsterdam een gesprek met de Franse journaliste Zineb El Rhazoui. El Rhazoui schreef voorheen voor Charlie Hebdo en wordt continu bedreigd door moslimextremisten. Ondanks verzoeken van De Balie wil het Nederlandse kabinet haar beveiliging niet betalen.

  Like

 13. Pingback: Ach, natuurlijk… | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 14. Klaas zegt:

  Like

 15. g2-91e8a788030faf65537511fb6d208583 zegt:

  .
  Ach, natuurlijk weet elke Machthebber dit allang
  maar die WIL dit welbewust niet weten…
  wij moeten al die narigheid als STEMMERS-VOLK vergeten
  en wie twijfelt maakt men nog wel even bang !
  .
  Jasterke
  .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s