Levensgevaarlijk D66 wil geen cent extra voor veiligheid, Buma krijgt zijn zin dus niet

Screenshot_189

(Door: Michael van der Galien)

Bij Pauw zei Alexander Pechtold gisteren dat hij heel blij is dat het beter lijkt te gaan met de Nederlandse economie. Ja, echt. Maar dat betekent niet dat hij meevallers ook daadwerkelijk wil “investeren.” 

“In tijden dat het toeneemt, moet je het niet allemaal zomaar weer uitgeven,” zei Pechtold. Natuurlijk klopt dat. Je moet het niet zomaar uitgeven. Maar Sybrand Buma heeft honderd procent gelijk dat er fors meer geld naar veiligheid moet. Op dit moment doen talloze Nederlanders geen aangifte omdat ze weten dat er toch niets mee gedaan wordt. De politie loopt al jaren op haar laatste benen. Daar moet extra geld naartoe.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Levensgevaarlijk D66 wil geen cent extra voor veiligheid, Buma krijgt zijn zin dus niet

 1. theresageissler zegt:

  Onderwijs? Ha ha, dan weet ik wel, waaróm:
  Opdat de volgende generaties nóg meer worden gestijfd in het bejubelen van de EU en de multikul, zeker! en vergeet de bezoekjes aan de moskeeën niet!
  Trouwens, aangezien, dat D66-zooitje zich zo vréselijk kosmopolitisch vindt, moet je niet raar opkijken, als ze vandaag of morgen ook gaan ijveren voor, bijvoorbeeld, schoolreizen naar Mèkka! “Alleen maar om er eens mee kennis te maken, want we moeten toch in vrede naast elkáár kunnen leven…”
  Weten jullie, dat ik die Schelvisoog en z’n egocentrische nitwits daar best voor aan zie!
  Ik hoop, dat dat appartementengebouw, waarin z’n smeergeld-cadeautje gevestigd is, nog eens getroffen wordt door een aanslag! Met hèm er in!

  Geliked door 1 persoon

 2. King Arthur zegt:

  Alle meer geld naar de politie wordt meteen omgezet in twee zaken:
  – luxere auto’s zoals mercedessen,
  – Meer snelheidscamera’s om ons te zieken, want het meer geld moet terug worden verdiend.
  De politie is niet het probleem, maar al het politiek correcte gelul in den Haag waardoor de crimigranten import gewoon door blijft gaan.
  Beetje tedentieus artikel dus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Alle oosteuropese maffia bendes zijn in NL vertegenwoordigd, voornamelijk in Adam het afvoerputje van dit land, dus grenzen potdicht en alle crimigranten en ander allochtone criminelen eruit en er is minder politie nodig inplaats van meer!!!

  Like

 3. M. zegt:

  Inderdaad de problemen worden gewoon aangejaagd omdat men er echt alles aan doet om vooral de simpele voor de hand liggende oplossing maar niet wil invoeren omdat men helemaal geen oplossingen wil maar ellende voor iedereen, voor zowel het volk als de zogenaamde vluchteling.
  De hele schijnheilige racisme en discriminatie discussies van die hypocriete betaalde leugenaars op tv dienen maar 1 doel, zoveel mogelijk racisme en discriminatie veroorzaken zodat de werkelijke discriminatie en het werkelijke racisme onbesproken blijft.

  Like

 4. Guardiacivil zegt:

  Dat zei Dijselbloem al toen ie vernam dat het zoveel meeviel en hij gaf meteen de raad om het opzij te zetten voor slechtere tijden. En die andere voorganger van hem zei hetzelfde.
  Dus D66 is dat niet vergeten.

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Er moet geld naar Justitie en Politie.
  Er moet geld naar Defensie.
  Er moet geld naar Onderwijs.
  Er moet geld naar de Gezondheidszorg.
  Er moet geld naar Woningbouw.
  Er moet geld naar Kinderopvang.

  Allemaal probleemgebieden die worstelen met geldgebrek. Maar de regering heeft gelukkig weer iets gevonden om de economie te ondergraven: 6 weken ouderschapsverlof voor vaders. Heel goed plan van de regering. Alleen vergeet de regering te vermelden dat ook dat extra ouderschapsverlof door iemand betaald zal moeten worden. U kunt er gevoeglijk van uit gaan dat degene die dat zal betalen de belastingbetaler, u dus, is! 60 Jaar aardgasbaten zijn door het afvoerputje gegaan. De nationale schuld is nu ongeveer even groot als het totaal van de aardgasinkomsten. Als we die aardgascentjes, van Drees tot aan Rutte, op een spaarbankboekje hadden gezet, hadden we meer dan genoeg geld gehad om de recente economische crisis het hoofd te bieden. Maar, om met Den Uyl te spreken, dat geld moest gebruikt worden voor “leuke dingen voor de mensen”. Het doel is om Nederland successievelijk aan de bedelstaf te brengen. Dat geeft de EU dan de kans om in het troebele water te vissen. De politiek van de afgelopen decennia is erop gericht geweest de EU in de gelegenheid te stellen de macht over te nemen. En nu nog steeds.
  Er wordt niets gedaan om de influx van bijstandstrekkers terug te dringen. Er wordt niets gedaan om de bijstandstrekkers aan het werk te krijgen. Het gezonde verstand is bij de regering ver te zoeken. En Pechtold is misschien wel de stomste van allen. Zoals Geert Wilders zei: Wellicht heeft de man een psychiater nodig.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 4 people

 6. Pietersen zegt:

  Och here je, Buma laat weer eens een ballonnetje. Word zo moe van die man.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s