VIDEO Florence: Zwarten verwoesten de stad . . .

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t H.S.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

51 reacties op VIDEO Florence: Zwarten verwoesten de stad . . .

 1. Peter zegt:

  Vloeken is niet netjes, maar hier zou ik zeggen : Gvd opzouten met dit pleuriszooitje !
  Met kop en staart het land uitsodemieteren !

  Like

 2. Yvonne zegt:

  Oprotten !!!

  Like

 3. Jan zegt:

  Anti-zombie wapens

  Like

  • Trucker zegt:

   de “schrootbuks” blijft men favoriet, ik mag straks nog slecht zien uit één oog en beverige klauwen hebben maar met dat materiaal hebben ze geen kans.

   Geliked door 2 people

  • Leo 1 zegt:

   Ehh. Bennelli. is dat geen Italiaans product……. ?
   Moet toch in elke Italiaanse schietsportzaak te koop zijn?

   Nou dan ……..

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Vroeger, 90-tiger jaren, kon je deze wapens gewoon vrij kopen in Oostenrijk.
    Ook dat is niet meer mogelijk.
    Toch zijn er nog wel bepaalde mogelijkheden in Oostenrijk

    Like

   • BertG. zegt:

    Made in USA.
    https://www.benelliusa.com/

    Zal vast iemand geweest zijn die de overtocht gemaakt heeft per boot lang geleden.
    Bennelli klinkt wel Italiaans.

    Daar hadden wij vroeger toch van die brommertjes van, die Bennelli heten.
    Met zo’n groot vliegwiel en een snaaraandrijving, die verschrikkelijk rammelde aan alle kanten.

    Like

 4. Flo zegt:

  Wilders werd aan alle kanten uitgelachen ,toen hij zei,we moeten het leger inschakelen ,nou dat duurt niet meer zo lang .

  Like

  • Yvonne zegt:

   Flo,ze willen zich thuis voelen en maken er in onze landen net zo n puinhoop van als daar
   Brullen ,vernielen en kinderen in elkaar knutselen daar zijn ze goed in ,ik krijg er steeds meer genoeg van

   Geliked door 1 persoon

 5. Joannes den Hollander zegt:

  De spanning blijft zich opbouwen in Europa. Het is slechts een kwestie van tijd, maar dat de pleuris uitbreekt is een ding wat zeker is.
  Dat de burgers uiteindelijk hierbij collectief het voortouw nemen ligt wel voor de hand. Van twee kanten zo’n meute onblanke subhumanen insluiten en met ijzeren staven en benzine volgens hun eigen manier van rechtsspraak, de z.g. jungle justice, neutraliseren. Dat is klaarblijkelijk de enige manier om van genetisch afval af te komen.
  En ik kan me niet voorstellen dat het volk, hen die dit allemaal mogelijk maakten, zullen ontzien.

  Like

 6. flo zegt:

  Niggers in Florence,de verwoesting door primitieve negers gaat steeds verder, als straks de chaos uitbreekt in zuid Afrika, en de negers zijn daar uitgeraasd met het vermoorden van blanke boeren en meer, dan komen die ook richting ons, verwelkomt door de Pechthold en klaver types om beschaving en (nog) welvaart de nek om te draaien.
  Wanneer gaat het echt fout?

  Geliked door 1 persoon

 7. Floris zegt:

  Het erge is dat deze wilden nooit alleen over straat gaan en zich, net als de welbekende bontkraagjes, enkel in groepjes begeven. Hierdoor zijn ze lastig aan te pakken. Eén op één zijn ze laf en schuw, maar in groepsvorm kunnen ze alles en iedereen aan, inclusief justitie. Ze worden ook nog eens gesterkt door de linkse Gűtmensch en de Antifa.

  Ik vraag mezelf meer en meer af of er geen ondergronds netwerk op te zetten is van verontruste Nederlanders, die op staan en voor de Nederlandse normen, waarden en cultuur op komen als de nood aan de man is.

  Vanuit de politiek kunnen we niets verwachten, dus het moet vanuit een eigen, betrouwbaar en discreet netwerk komen.

  Geliked door 1 persoon

  • Benesha zegt:

   Ik heb er in Sicilië deze zomer gezien. Allemaal 1m85 of groter en gespierd. Zelfs man tegen man geen evidentie hoor.

   Like

   • Taljaard zegt:

    @Benesha
    Ja, het zijn sterke kerels.
    En niet al te slim.
    Daarom meende men ze in vroeger eeuwen ook goed te kunnen gebruiken voor een destijds als aanvaardbaar geziene vorm van geimporteerde goedkope arbeidskrachten op rietsuiker- en katoenplantages..
    Tegenwoordig denken sommige neo liberalen hetzelfde; geimporteerd, goedkoop, weinig eisend en volgzaam werkvee, waarmee ze de loonkosten in Europa op termijn geloven te kunnen drukken. Dat is ook de reden waarom zij met de linksen samenwerken, zij het dus uit verschillende motieven.

    Overigens zijn zwarte Afrikanen op zich een stuk sympathieker dan Arabieren.
    Alleen, omdat ze dus niet zo slim zijn, kun je ze van alles wijsmaken en ze ook makkelijk ophitsen. Maar wanneer je ze goed behandelt en ze duidelijke instructies geeft willen ze best wel werken en zijn ze hondstrouw. Je kunt ze echter niet aan hunzelf overlaten, want plannen en organiseren kunnen ze niet en verantwoordelijksgevoel kennen ze niet.

    Geliked door 2 people

   • Wachteres zegt:

    Dus erg armzalig van de honger zagen ze er niet uit, @Benesha.

    Like

  • Helena zegt:

   Helaas Floris, dat gaat echt niet gebeuren.. dan ben je een racist weet je wel. Nederlanders zijn een slap volkje, zolang de koelkast nog gevuld is….niks aan het handje ennuh het komt wel goed als een ànder het maar doet!

   Like

  • Harry zegt:

   Helemaal mee eens Floris !
   Maar je weet vast hoe lastig het tegenwoordig is , overal hangen camera’s en heeft iedereen een mobieltje met filmfunctie .
   Hoe kom je dáár nou eens onderuit ?
   In je eigen omgeving kun je je nog verdiepen in waar camera’s hangen , als je ergens “vreemd” bent , wordt het al heel riskant .
   Maar ik kan je wél hélemaal volgen !

   En met praten alleen of brieven schrijven kom je er niet !

   Geliked door 1 persoon

  • repelsteeltje zegt:

   NOU dat vraag ik me OOK af als ik ruzie heb met zo een barbaar wat ik al gehad heb want ik hou mn mond niet>dan zou ik graag willen fluiten en binnen no time een groep sterke mannen rond me heen willen zien die mij beschermen ook bij mn huis idd een ondergronds netwerk GRAAG!!De ondergrondse weer terug!

   Like

 8. Tistochwat zegt:

  Waarom schieten ze dat ongedierte niet zonder pardon af?
  Of wil de ‘socialist’ wéér ‘in discussie gaan’ met dat mohammedaanse uitschot?!

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   In Duitsland is echter ook het omgekeerde aan de hand wat de moslims, asielzoekers, vluchtelingen en zwarten betreft:

   Duitse autoriteiten hebben vorig jaar minstens 950 aanvallen (of zelfs ver boven de 1000) op moslims, asielzoekers, vluchtelingen of islamitische gebouwen geregistreerd. Bij de aanslagen raakten 33 mensen gewond. Bijna alle aanvallen kwamen blijkbaar uit rechts-extremistische hoek, meldt de Neue Osnabrücker Zeitung. Van de aanvallen waren er 60 rechtstreeks op moskeeën gericht. In sommige gevallen werd daarbij varkensbloed gebruikt en werden er ruiten ingegooid of anti-moslimleuzen op geschilderd.

   Een vergelijking met eerdere jaren is niet te maken, omdat 2017 het eerste jaar is waarvoor anti-moslim geweld apart wordt geregistreerd. Aiman Mazyek, leider van de Zentralrats der Muslime in Deutschland, stelt dat het daadwerkelijke aantal aanvallen op moslims waarschijnlijk nog veel hoger ligt (is trouwens niet verbazingwekkend als het linkse tuig hen constant voortrekt, misstsappen van hen gedoogd en anderen proberen te overheersen!) , omdat niet alle overheden nog niet zijn overgegaan op aparte registratie van geweld tegen moslims. Ook zou aangifte vaak uitblijven en dat komt vooral omdat zij nou zelf als de dood zijn dat veel autochtoonse Duitsers (geen rechtsextremisten) dat gaan toejuichen of zelfs overnemen!
   Dat buitenlandse moslim-ongedierte maakt zichzelf bij iedereeen gehaat in Duitsland en de rest van Europa met hun schaddaden en volgens mij willen ze zelfs nog gehaat worden ook maar niet op de manier zoals ze verwacht hadden!

   Like

   • daiyu-ninja zegt:

    Jules Vismale zegt:
    7 maart 2018 om 21:06

    Dat buitenlandse moslim-ongedierte maakt zichzelf bij iedereeen gehaat in Duitsland en de rest van Europa met hun schaddaden en volgens mij willen ze zelfs nog gehaat worden ook maar niet op de manier zoals ze verwacht hadden
    ……………………………………………………………………………………………………………………………..Als je ziet wat ze doen, dan kun je niet anders dan concluderen dat ze er heel hard hun best voor doen om zichzelf gehaat te maken.
    En dan maar klagen dat ze door iedereen uitgekotst worden.

    Like

  • Jan zegt:

   Dit is de juiste instelling. Geen benul waarom die daar in Florence niet ter plekke worden dood geschoten. Stond de politie daar onder mijn commando leefde niemand meer van dat uitschot. Niemand durft blijkbaar als eerste en dus zal een voorbeeld gesteld moeten worden. Direct en daarna op jacht.

   Geliked door 2 people

  • Wolf zegt:

   Deze duizenden aan parasitaire uitschot beesten net als ze hier in Nederland met duizenden ONSCHULDIGE ganzen doen, afslachten met eerst een net erover zodat ze niet kunnen ontsnappen en dan GIFgas erover …Probleem opgelost

   Like

 9. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Waarom zijn ze zo boos? Omdat een bakker nog moorkoppen en negerzoenen durft te verkopen?
  Gewoon een mitrailleur erover; probleem opgelost.

  Geliked door 2 people

 10. Jean zegt:

  90% van de Europeanen komt aan ’t kotsen van die massa geïmporteerde achterlijke perverse gewelddadige barbaren en uiten dit ‘voorlopig’ via het stembiljet, kijk maar naar Italië, hopelijk keren diezelfde ± 90% Europeanen tegen die misdadigers in dat EU gedrocht dat die troep binnenhaalt….
  De enige echte redding zal zijn;
  Grenzen sluiten, aanwezige illegale en gewelddadige troep afvoeren en EU troep uitschakelen.
  Wij zullen Europa én de Europeanen beschermen en met 100% inzet die EU bende verdrijven ze daarbij eerst alles afgenomen te hebben wat ze bij mekaar gestolen hebben.

  Like

 11. Wachteres zegt:

  https://fenixx.org/2018/03/07/eu-deskundige-de-volgende-massale-immigratie-begint-in-juni-2018/

  EU-deskundige: De volgende massale immigratie begint in juni 2018 !

  De ex-journaliste van het toonaangevende Oostenrijkse persbureau “APA” en werknemer van de bondskanselarij Kornelia Kirchweger heeft in het hele Duitstalige gebied al beroering gebracht. Met haar “Wochenblick” artikelen over EU, migratie en asiel bereikt ze honderdduizenden lezers. Nu trekt de insider weer eens de aandacht: Op 23 maart zal ze op uitnodiging van “Wochenblick” in Linz de laatste EU-plannen voor massale migratie verklaren !

  In een “Wochenblick” -artikel dat in januari werd gepubliceerd, waarschuwde de deskundige al nadrukkelijk: “De EU maakt zich op voor de volgende migratiegolf. Deze zaak werd tijdens de laatste EU-top uitdrukkelijk besproken, namelijk de handhaving van de verplichte vluchtelingenquota en de optimalisering en communautarisering van het beheer van een nieuwe vluchtelingenstroom.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Wachteres

   Is het dan NOOIT eens een keer genoeg? Als je toch naar die beelden kijkt, en ziet hoe gewelddadig die lui tekeer gaan, alles vernielen wat ze tegenkomen…., moeten ‘we’ dan nóg meer van dat onhandelbare en criminele gajes toelaten in Europa?

   MASSALE DEPORTATIE VAN DEZE CRIMINELEN IS HET ENIGE REDMIDDEL VOOR EUROPA!

   Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Wat mij betreft is het ‘meer dan genoeg’ @Cathja.

    Maak dat onze ‘elite’ maar eens duidelijk. Zij WILLEN het eenvoudig niet zien.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Wachteres 9 maart 2018 om 09:43

    Het vreselijke is dat de ‘elite’ het juist heel góéd ziet, Wachteres.
    Het is hun bedoeling om ons kapot te maken en kapot te LATEN maken door de mohammedaan.
    Er zit een zeer kwaadaardige gedachte achter.

    Like

 12. Steven zegt:

  Ik zie ze nog staan al die DOMME mensen…’vluchtelingen WELKOM’…zelfs schoolmeisjes vonden het wel leuk.
  Schijnbaar vinden ze het nu ineens niet zo leuk meer.
  Ik snap niet dat die hersenzieken linkse ratten nooit eerder de macht is ontnomen. Ze hebben inmiddels bijna héél Europa hierdoor verwoest!

  Geliked door 2 people

 13. kampersrene zegt:

  Dank U liefste Italianen voor uw liefdevolle opname in uw prachtig land, uw leeflonen , uw medische verzorging , uw huisvesting (waar blijft onze auto ?) uwe gratische ditjes en datjes….en beste Italianen ….maak nu kennis met onze cultuur ….enkel de linkse hebben daar begrip voor !

  Geliked door 1 persoon

 14. Jan zegt:

  Far west in Ventimiglia: stone-throwing between migrants, stones against the inhabitants
  Cars and homes damaged by a ferocious stone-throwing that exploded between opposing factions of illegal immigrants  https://vladtepesblog.com/2018/03/07/in-ventimiglia-stone-throwing-between-migrants/

  Like

 15. hendrikush zegt:

  Laten we blij zijn dat de politie zich tijdig terugtrok en zo het vege lijf kon redden.
  En dat blanke meisje tussen al die zwarten probeerde alleen maar een kamelenvoetje te halen.
  Als die pareltjes wat ouder zijn willen ze ook gewoon huisje,boompje,beestje en komt alles goed.

  De relletjes begonnen omdat er een Senegalees was overleden door blank geweld.
  Logisch dat je dan wraak neemt. Jammer dat wij dat niet mogen en zij wel.
  Wacht maar tot Timmermans dit hoort; die kan ze met zijn eigen gewicht makkelijk verpletteren.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Met een .50 los je hele probleem in één keer op !!

  Geliked door 1 persoon

 17. Henk.V zegt:

  Wat mij het meeste treft in deze schandelijke beelden is de afwezigheid van landsverdedigers en wetshandhavers i!! Ik ga er van over mijn nek.
  Met deze geweld plegende gelukzoekers gaat men geen discussie aan.
  Er bestaat zoiets als traangas, er zijn waterkanonnen, Er zijn militairen die gepast met wapens kunnen omgaan. Er zijn shovels waarmee men afval kan opscheppen en dumpen.
  Dit tuig moet met geweld tot staan worden gebracht ,opgepakt en afgevoerd naar havens waar zij onder dwang aan boord van schepen gaan, de zee op..
  Hen moet de toegang tot het land permanent worden ontzegd.
  Fijngevoelige linkse idioten die ”begrip” willen opbrengen voor dit zwarte schorem kunnen meteen ook aan boord gaan.
  Aan bezopen volk dat het onheil met karrenvrachten over Europa wil uitstrooien uit naam van naastenliefde en nieuwsgierigheid ( Merkels nieuwste motivering voor de aanhoudende instroom is NEUGIER!!!) moet het woord nooit meer worden gegund.
  TIJD VOOR NORMAAL GEDRAG GRAAG!

  Geliked door 2 people

 18. Thomasson zegt:

  Waarom worden ze niet door de bevolking aangevallen? Waarom laat iedereen dat toe? Wat gebeurt met de normale mensen in Florance en andere steden? Van wie zijn ze zo bang? Jammer dat ze het Nederlandse spreekwoord niet kennen: ANGST IS EEN SLECHTE RAADGEVER. Als duizenden Italianen zouden de negers aanvallen en flink afrossen, dan vluchten ze met de schrik weg. Je zou binnen 24 uur geen zwarte kop meer in de stad zien. De Italiaanse politie zal geen moeite doen alle duizenden Italiaanse patriotten achterna lopen. Ze zou zich afzijdig houden net als de Duitse politie tijdens de Crystal Nacht of tijdens Oud en Nieuw 2015. ,

  Geliked door 1 persoon

 19. Thoth zegt:

  De beschaving van die gasten zijn slechts de huid… voor de rest niets.

  Like

 20. Wolf zegt:

  Een ziekte verspreiden onder dat NIKKER tuig zodat ze vanzelf wegkwijnen met de DOOD tot gevolg zou een mooie natuurlijke oplossing zijn tegen deze zwarte demonen.

  Like

 21. Hovawart zegt:

  De dankbaarheid straalt er van af, allemaal lekker uitgeslapen, gedoucht en goed gekleed, weldoorvoed, een uitgelaten stemming om te gaan donderjagen, een IPhone op zak om leuke filmpjes te kunnen maken, gratis zakgeld op een eigen betaalrekening, veel vrije tijd om iets aan tuinieren te kunnen doen, en veel matityah, om hen te helpen bij het zaaien en wieden, het zaaien van angst en het wieden van de resterende sympathie voor een plekje in deze samenleving welteverstaan. Wij zijn er steeds meer van overtuigd dat deze hordes een huurlingenleger zijn van een consortium die het zeer slecht voorhebben met Europa en vooral de westerse bewoners, en als ik het goed voorheb, zullen we binnenkort een burgeroorlog uitvechten tegen ‘onze’ gasten.
  De voorspelling dat de 3e wereldoorlog UIT de Balkan zal komen is al aan een invasie begonnen…..geschokt, teleurgesteld en ontdaan zullen de regeringen reageren, de beleidsmakers die dit hebben laten gebeuren zullen stiekem verdwijnen en de overgeblevenen mogen de paarse puinhopen gaan opruimen. Je ziet het dagelijks om ons heen gebeuren, steeds meer clubjes op straat die hun territorium bewaken, Moslims, Afrikanen, Noord-Afrikanen, Surinamers, maar nooit westerlingen………je staat er versteld van dat het nog rustig is op straat, (op een paar liquidaties na)., maar voor hoelang nog?

  Like

 22. flo zegt:

  Neem 1 of andere bewapening in huis, je weet maar nooit……

  Like

 23. fleckie zegt:

  En., hoe ‘zwaar’ is het GLASPALEIS in Brussel beveiligd? ( hoe vaak verhuist de hele ‘ZAAK’ en wanneer naar STRAATSBURG?!, op welke manier?!)

  Like

 24. fleckie zegt:

  Waar ,ligt eigenlijk het gebied van ‘Hohenwalde,Uckermark’?

  Like

 25. Elisah zegt:


  Burgemeester van Florence beledigd en bespuugd.

  Like

 26. repelsteeltje zegt:

  die immigranten zijn echt gevaarlijk het zijn geen westerlingen geloof me ze willen al killen na een ruzie net als in hun thuislanden dus zet het leger er maar op en laat die ook mogen schieten dan is het zoooooo over echt wel!!waarom moeten wij westerlingen ons laten beledigen verkrachten en laten bespugen?????Dat is toch bespottel;ijk???Stel je grenzen westen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s