Bijna één op de drie “asielzoekers” komt met het vliegtuig binnen

Screenshot_3

(Vertaling: E.J. Bron)

Interpellatie van de AfD legt tot nu toe verzwegen reisroutes bloot

Tot nu toe vermoedde men dat “asielzoekers” bijna uitsluitend over land naar Duitsland zouden komen, maar een interpellatie van de AfD-parlementariër Holm toont aan dat bijna een derde deel met het vliegtuig hier naartoe komt – en wel illegaal uit veilige landen.

Die Freie Welt

Een interpellatie van de AfD-parlementariër Leif-Erik Holm aan de Duitse regering brengt aan het licht dat een aanzienlijk aantal “asielzoekers” en “vluchtelingen” ongehinderd ook met het vliegtuig Duitsland binnenkomen.

Het “Bundesamt für Migration und Flüchtlinge” (BAMF) vraagt “asielzoekers” en “vluchtelingen” naar hun reisroutes. Daarbij luidt een vraag van de autoriteit hoe zij in de Bondsrepubliek Duitsland gekomen zouden zijn, namelijk of te voet, met de trein, met de auto, met de bus of het vliegtuig.

Tot nu toe gaf de landelijke autoriteit op vragen, bijvoorbeeld van het weekblad “Junge Freiheit”, geen uitsluitsel over concrete aantallen. Men bevestigde dat zulke aantallen weliswaar geteld, maar niet statistisch geregistreerd zouden worden. Redenen voor deze procedure werden niet genoemd.

Anders dan tegenover journalisten wordt het echter wanneer via de weg van een interpellatie een parlementsafgevaardigde aan de zwijgende autoriteit informatie verlangt. Vice-fractievoorzitter Holm vroeg nu hoe groot het aantal “asielzoekers” zou zijn dat de ondervraging zou hebben aangegeven met het vliegtuig naar Duitsland te zijn gekomen.

Uit het antwoord van het ministerie van Binnenlandse Zaken bleek dat het zelfs bijna 30% zou zijn dat via de lucht naar Duitsland zou komen. In z´n totaliteit werden de door de verantwoordelijke staatssecretaris Emily Haber gegeven antwoorden behoorlijk ontwijkend geformuleerd.

Zo zegt ze dat sinds februari 2017 ongeveer een derde deel van alle asielaanvragers vanaf 14 jaar in de aankomstcentra naar hun reisroute werd gevraagd en dat de cijfers uitsluitend “voor dienstgebruik” gebruikt worden.

Bovendien zouden de cijfers statistisch niet representatief zijn, omdat op dit moment alleen beschermingzoekers uit negen belangrijke landen van herkomst en uitgekozen regio´s van herkomst ondervraagd zouden worden. Men zou de antwoorden van de ondervraagden ook niet kunnen controleren.

Uiteindelijk komt men dan na allerlei inleidende zinnen ter zake: “Rekening houdende met het voornoemde wordt meegedeeld dat iets minder dan een derde deel van de ondervraagde beschermingzoekers naar eigen zeggen met het vliegtuig Duitsland is binnengekomen.”

Omdat er geen rechtstreekse burgervluchten uit de crisisgebieden en belangrijkste gebieden van herkomst van de “asielzoekers” naar Duitsland zijn, blijft natuurlijk de vraag waar ze vandaan komen. Zoals de “Junge Freiheit” onderzocht, zou een groot deel van hen vliegtuigen uit Griekenland, Italië en Turkije gebruiken.

Zodoende wordt duidelijk dat beschermingzoekers die al in een veilig herkomstland zijn aangekomen niet, zoals de bedoeling, daar een asielaanvraag indienen, maar dat hun doorreis naar Duitsland als derde land duidelijk gestimuleerd wordt. Daarbij is de vraag te stellen waar het geld voor het ticket en de noodzakelijke papieren voor de vlucht vandaan komen.

Tegelijkertijd is duidelijk dat de Duitse regering zich hierin volledig passief gedraagt, door zo´n binnenkomst via luchthavens in deze orde van grootte toe te staan, hoewel immers bij iedere vlucht duidelijk is waar deze vandaan kwam en welk land daarmee de regels overtreedt.

De AfD-parlementariër Holm eiste daarom na beantwoording van zijn vragen dat de asielautoriteiten de informatie van de “vluchtelingen” moeten controleren. Dat zou toch bij diegenen die beweren met het vliegtuig naar Duitsland te zijn gekomen zonder veel problemen mogelijk zijn. bovendien zou men indien nodig een eind moeten maken aan deze toestand.

Holm verklaarde: “Als inderdaad één op de drie asielzoekers met het vliegtuig Duitsland binnenkomt, zou dat een enorm schandaal zijn. Ik vraag me af hoe dat gezien de geldende regels überhaupt mogelijk is.”

De AfD-politicus bekritiseerde dat het verzamelen van cijfers “alleen voor dienstgebruik” en het daaraan verbonden geheimzinnige gedoe de indruk zou wekken dat de Duitse regering de gevolgen van haar catastrofale asielpolitiek blijft “verdoezelen, camoufleren en versluieren”.

Het zou niet zo kunnen zijn dat uiteindelijk personen asiel of in ieder geval tijdelijk verblijfsrecht krijgen die op illegale wijze Duitsland binnengekomen zouden zijn. Een verblijfsrecht op basis van wetsovertredingen zou niet aan de burgers te verkopen zijn.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, christendemocraten, corruptie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Bijna één op de drie “asielzoekers” komt met het vliegtuig binnen

 1. King Arthur zegt:

  Je wilt eigenlijk niet weten hoe die smerige duitse pishoer de boel besodemietert met al die crimigranten!!

  Like

  • Elisah zegt:

   Wat er in zuid afrika aan de hand is wordt angstvallig uit het nieuws en de actualiteiten gehouden…. want de mensen zouden er ideeën van kunnen krijgen.

   Like

 2. Tistochwat zegt:

  Waarom komen die ectoparasieten niet gewoon binnen op een vliegend tapijt?

  Liked by 1 persoon

 3. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Ja! Je gaat toch niet lopen als je het vliegtuig kan pakken??? Zo gaan ze toch ook op vakantie naar hun vaderland? Gewoon een retourtje.

  Liked by 1 persoon

 4. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  “Zodoende wordt duidelijk dat beschermingzoekers die al in een veilig herkomstland zijn aangekomen niet, zoals de bedoeling, daar een asielaanvraag indienen,……………..”

  Ik snap deze zin niet: ” die al in een veilig HERKOMSTLAND zijn aangekomen….”

  Het herkomstland is toch niet een Europees land zoals Griekenland, Italië, etc. wanneer ze uit Afghanistan, Syrië of Afrika komen?

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Het zal ons niet verbazen als vluchtelingen een maandelijkse toelage krijgen als zij in Europa verblijven, een subsidie van een buitenlandse niet-commerciële organisatie ten behoeve van hun inactiviteit waarvan het economische effect niet openlijk aan het licht mag komen, namelijk het kaalvreten van de EU.
  De vraatzuchtige plaag, als een zwerm figuurlijke sprinkhanen, zal als de oostenwind uit Arabië, wegtrekken naar andere grazige weiden en het westen achterlaten, afhankelijk van de goedheid van andere continenten die nog niet getroffen zijn.

  Like

 6. sonor zegt:

  Merkel het kankergezwel in Europa, als er over 10 jaar burgeroorlog uitbreekt en dat staat ons te wachtten, kijk maar hoe het in Zweden en Italie er aan toe gaat dan is het aan haar te danken, Het is of je dood vechtten of emigreren naar een veilig werelddeel , bedankt !

  Like

 7. Statler & Waldorf zegt:

  Ik meen anderhalf jaar geleden al berichten te hebben gelezen omtrent nachtelijke vluchten vanuit Afrika naar Duitsland met gelukszoekers.
  Is dus al een tijd aan de gang en niet alleen naar Duitsland is mijn vermoeden.
  Dat de autochtone bevolking in het pak genaaid wordt is mij wel duidelijk.

  Like

 8. Thom zegt:

  Ze halen ze zelf per vliegtuig binnen. Er stond meer dan een jaar geleden al op internet dat heel de nacht vliegtuigen met kolonisten landen.

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Merkel kijkt omhoog naar het bomvolle asielvliegtuig waar sommige tafelschuimers en leefloonzoekers zelfs op de vleugels zitten wegens plaatsgebrek . Merkel glimlacht , zij is gelukkig en denkt .Weer verrijkers en goudklompjes in aantocht

  Like

 10. Kees zegt:

  Merkel richt meer schade aan dan Adolf Hitler.

  Like

 11. Jean zegt:

  Conclusie: verbieden te landen en dadelijk terugsturen want wij willen die perverse barbaarse troep niet in onze samenleving.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Afspraken maken het mogelijk: buitenlanders die in de Maghreblanden wonen kunnen Duitse kinderbijslag innen. Met 1-2 kinderen verdien je MEER dan wanneer je werkt!
  http://www.michaelgrandt.de/deutsches-kindergeld-nach-algerien-marokko-und-tunesien/
  Wij staan ook op de lijst, wat dacht je wat.

  Like

 13. Jan zegt:

  Merkels Wohnwelt

  De leugens van Bielefelt over ‘woningen die moeilijk aan de man zijn te brengen’
  http://www.nw.de/lokal/bielefeld/joellenbeck/22079783_In-Bielefeld-ziehen-die-ersten-Fluechtlinge-in-neue-Haeuser.html

  Like

 14. abouneenee zegt:

  Elfde gebod: “11. En de regeringen van rijkere EU-landen (NL/DE) zullen voor den mohammedaanse stumpert een upgrade naar business class bekostigen om de gristenlijke barmhartigheid te verspreiden, Enkel richting den moslim, opdat de autochtoon z’n plek weer kent ende leert waarderen.”

  In al hun zelfhaat is men zeker vergeten dat het de moslim niet per se te doen is om de plek van de autochtoon in te nemen, als wel om de plek van de zelfbenoemde elites te veroveren.

  De klimaatverandering-agenda speelt hier ook een uiterst kwalijke rol omdat links dat aangrijpt als verklaring voor de door Merkel goedgekeurde volksverhuizing. De oorzaak daarvan ligt echter in de destabiliserende kracht van de VS (CIA) in de wereld, maar links doet alles om te verbloemen dat zij niet de wijsheid in pacht hebben om zich te begeven op alle (beleids-) terreinen waarop ze zich vóór Trump begaven. Links laat de wereld nog liever vergaan dan dat zij zullen accepteren binnen hun sociale groep ‘ontmaskert’ te worden als andersdenkend.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s